Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5- Masaüstü Oyun Bilgisayarı Tavsiye Edilen Yer Neresi

Ipek

Bilgili
Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Ürün Alınmaya Değer Mi?
Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Güncel Fiyatı 8949.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Alanlar Memnun Mu?

Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Hakkında yaklaşık 156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Detaylı Açıklama

Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Ürününün Satıcısı, Zeiron Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı ürününü 8949.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı En Son Yapılan Yorumlar
8949.0 Tl ye satışta olan Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: ÇOCUKLARIM İÇİN ALDIM ÜRÜNÜ ÇOK MEMNUN KALDIM OKUL PROJELERİ VEOYUNLARINI SIKINTISIZ SORUNSUZ YAPABİLİYORLAR ÜRÜNÜ SİPARİŞ VERDİKTENİKİ GÜN SONRA GELMESİ HARİKA OLDU KARGO COK HIZLI VE GÜVENİR ŞEKİLDEGELDİ TEŞEKKÜRLER ZEİRON BUNDAN SONRA ELEKTRONİK EŞYA ADINA BAŞKA BİRMARKAYA IHTIYAÇ DUYMAMIZA GEREK KALMADI 🥰
İsim: d** a**
Tarih: 28 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CİTY BİLİŞİM

Yorum: Öncelikle firmaya çok teşekkür ederim ürün çok iyi paketlenmiş veteslimattan sonra ürün ile alakalı sorun olup olmadığı ile ilgili dönüşyapıldı. Fiyat ve performans gayet iyi oğlum için aldım bilgisayarkurulumu kolay herkese tavsiye ederim .
İsim: F** G**
Tarih: 02 Mayıs 2023

Yorum: Çok iyi ve özenle paketlenmiş ürün firmada çok ilgili sağolsun mükemmeltavsiye ediyorum
İsim: A** Ö**
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: Kardeşime aldım fiyatı hem uygun, hem de sorunsuz çalışıyor gayet memnunum
İsim: H** E**
Tarih: 16 Şubat 2023

Yorum: Üründen çok memnun kaldıkk. Hediyeniz için teşekkür ederiz. İyiki City Bilişimin🙏🙏🙏
İsim: zahire a.
Tarih: 29 Ağustos 2022

Yorum: Ürün mükemmel Oktay bey ve ekibine cok tesekkur ediyorum Özenlepaketlenmiş ve hemen bana ulastı beklediğimden daha mükemmel ciktitavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 19 Ağustos 2022

Yorum: siparişimiz elimize sağlam geçti, kısa sürede elimize ulaştı. Ürüngerçekten güzel ve umduğum gibi kullanışlı , ayrıca çocuklarım çokmemnun kaldı oyunlarda kasma donma olmuyor . orta halli bir bilgisayardüşünen herkese tavsiye ederim .bu ürünün 5 yıldızı hak ettiği kanaatindeyim
Tarih: 03 Ağustos 2022

Yorum: öncelikle firmaya çok teşekkür ederim ürün çok iyi paketleme özenleyapılmış herkese tavsiye ederim almadan geçmeyin derim tekrardanteşekkür ederim
İsim: m** k**
Tarih: 02 Temmuz 2022

Yorum: oglum için almıştım gayet güzel çalışıyor ve satıcı da gayet ilgili canıgönülden teşekkür ederim saygılarımla
İsim: R** G**
Tarih: 16 Haziran 2022

Yorum: oğlum için aldık kurulumu kolay paketleme ve kargo özenliydi teşekkürlerCİTY bilişim
Tarih: 01 Haziran 2022

Yorum: City bilişim den aldık 1 günde sorunsuz bir şekilde ulaştı. Özenlepaketlenmiş. Herşeyi kurulu geldi sadece kabloları taktık. Çift K teşekkürler
Tarih: 10 Mayıs 2022

Yorum: ürünü sipariş verdikten hemen sonra aradılar ilgilendiler çok hoşumagitti siparişim geldi çok beğendim çok iyi beklentimi karşıladı sonrabir daha aradılar ilgilendiler hediye de yollamışlar daha ne olsun çokteşekkür ediyorum ilgi alakanızdan dolayı herkese tavsiye ediyorum
İsim: Orhan A.
Tarih: 10 Mayıs 2022

Yorum: aldığım bu üründen memnunum! ayrıca verdikleri hizmetler içindendeteşekkür ederim bu ilgi ve alakaları dolaylarından teşekkür ederim.kaliteli bi ürün herkese tavsiye ederim. paketlemesi baya düzeliydi... teşekkürler.
İsim: mustafa G.
Tarih: 12 Nisan 2022

Yorum: Üründe sorun yaşarmıyım diye çok kortum ilk. Ama Ürün çok güzelpaketlenmiş her biri ayrı ayrı paketlenmiş ti öncesinde yani yolaçıktığında OKTAY bey aradı ilgilendi ürünü kurdum sonrasında yinearadılar ilgi ve alaka mükemeldi Çok teşekkür ederim bütün çalışanlarave firmaya.
İsim: FATİH Ö.
Tarih: 25 Mart 2022

Yorum: Gayet güzel kargo ve paketlemede cok iyiydi teşekkürler
İsim: m** b**
Tarih: 23 Mart 2022

Yorum: çocuğum için aldım gayet iyi
İsim: N** K**
Tarih: 26 Şubat 2022

Yorum: Fiyat performans diyebilirim. Yeğenim için aldım kurulumu oldukçabasitti. Destek birimi olsun cagri merkezi birimi olsun çok iyiilgilendiler. Herkese tavsiye ederim.
İsim: F** A**
Tarih: 16 Şubat 2022

Yorum: Firmaya çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakasından dolayı. Ürün çok güzelpaketlenmiş şekilde ulaştı. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
İsim: P** Y**
Tarih: 24 Ocak 2022

Yorum: Hem ilgili mağaza, hem kolay kurulum. Oğlum için aldık biz başındankalmıyoruz:) Şiddetle tavsiye ediyorum. Hiç kafanızda soru kalmasınolması gerekenden fazla ilgilenen bir ekip var işin arkasında.
İsim: dilara a.
Tarih: 22 Ocak 2022

Yorum: Fiyatına göre mükemmel bir ürün kargo da tek bir hasar görmeden 2 gündeelimize ulaştı. Teşekkürler City Bilişim 😊
İsim: Ayşe D.
Tarih: 13 Ocak 2022

Yorum: Ürün gerçekten çok güzel ve kaliteli kargo paketleme itinayla yapılmışçok teşekkür ederim almak isteyen herkeze tavsiye ediyorum
Tarih: 31 Aralık 2021

Yorum: çok kullanışlı bir ürün kargo paketleme cok iyi tavsiye ederim
İsim: s** ç**
Tarih: 16 Kasım 2021

Yorum: Çok güzel sadece görüntü kalitesi biraz düşük
İsim: Z** ü** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 20 Eylül 2024

Yorum: ürün çok güzel ama tek sıkıntı kurulumda (; ama harika Valo 90fbs MC 90120 arası MTA 80 100 GTA denemedim
İsim: O** k**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Ürün güzel parasına göre çok hoş fal guys çok güzel oynatıyor
İsim: Şenol t.
Tarih: 12 Eylül 2024

Yorum: Kesinlikle pişman olacağınız bir üründür belli ki kasanın içeriği ileoynanmış ki sistem gereksinimlerini fazlasıyla karşıladığı oyunda bilekasıntı oluyor tavsiye etmiyorum
İsim: B** U**
Tarih: 15 Ağustos 2024

Yorum: yeğenime aldım çok beğendi
İsim: H** Ç**
Tarih: 28 Haziran 2024

Yorum: Üründen memnunum oğlum için aldım paketleme oldukça güzel mağazayateşekkür ederim gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz
İsim: K** Ş**
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: ürün mükemmel herkese çok tavsiye ederim
Tarih: 07 Mart 2024

Yorum: ürün çok iyi tavsiye ederim
İsim: H** i** Y**
Tarih: 16 Şubat 2024

Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Merak Edilenler

Soru: efendim kasanın ici bosmu dolumu
Cevap: Merhabalar efendim , kasa dolu olarak tamamen hazır ve kurulu olarak gönderilmektedir.

Soru: ekran kartı kaç GB ekran kartı kaçıncı nesil ve bilgisayar kaçıncı nesil ona göre alıcağım
Cevap: Merhabalar üründe 1.Nesildir ve GT730 4GB model ekran kartı vardır efendim.

Soru: ürünün eni ve boyu kaç cm
Cevap: Merhabalar teknik bilgiler açıklama kısmında yazmaktadır efendim

Soru: Göndereceğiniz kasa ve ekran görüntüsünü atmanızı istemiştim gönderebilir misiniz
Cevap: Merhabalar buradan görüntü paylaşımı yapılamamaktadır efendim

Soru: merhaba iyi günler ürünün anakartının marka ve modelini öğrenebilir miyim ayrıca ekran kartı fanlı model mi teşekkür ederim iyi çalışmalar diliyorum
Cevap: Merhabalar üründe Turbox H55 model ankart vadır. Ekran kartı tek fanlıdır.

Soru: Ekran kartı nedir
Cevap: Üründe GT730 4GB ekran kartı vardır efendim

Soru: kasanın içi boşmu
Cevap: Merhabalar, kasanın içi dolu ve işletim sistemi yüklü olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir efendim.

Soru: Valorant GTA 5 gibi oyunlar en az 8gb ram istiyor fakat sormak istiyorum ekran kartı bu gibi oyunlara yeter mi
Cevap: Merhabalar, Bu ürünle ETS2, Metin2, Knight Online, Minecraft, Zula vb oyunları başlangıç seviyesi grafik ayarlarında oynayabilirsiniz efendim.

Soru: acaba Brawl Stars ve Roblox gibi oyunlarda donma veya kasma sorunu yaşanır mı?
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Minecraft, Zula, LOL, CSGO, PES, FIFA, Call Of Duty vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 75-100 FPS alırsınız efendim.

Soru: efendim bu bilgisayarı ne kadar kullanırız yıl olarak ?
Cevap: Merhabalar efendim , uzun yıllar kullanabilirsiniz.

Soru: Merhaba, sadece ETS2 ve GTA 5 oyunlarını online olmadan en yüksek grafik ayarlarında kasmadan oynatabilir mi?
Cevap: Merhabalar, 24Mbps veya 50Mbps hızında kablolu internet bağlantısı ile PUBG, ETS2, Metin2, Knight Online, Valorant, Fortnite, CSGO, Forza Horizon, LOL, GTA5 vb oyunları başlangıç veya orta seviye grafik ayarlarında rahatlıkla, kasma donma olmadan oynayabilirsiniz efendim.

Soru: İçinde oyun yüklümü
Cevap: Merhabalar, ürün oyun yüklü olarak gönderilememektedir dilerseniz ürünü satın aldıktan sonra kendiniz yükleyebilirsiniz efendim

Soru: Kasadaki ana kartın markası nedir acaba ? Birde iztediğimiz zaman ekran kartını değiştirsek diğerleriyle uyumlu olurmu?
Cevap: Merhabalar, üründe Esonic H55 model anakart vardır ve 4GB a kadar olan DDR3 ekran kartlarını destekler efendim.

Soru: merhaba kolay gelsin kendime bilgisayar bakıyorum fakat oyun için alacağım bu cihazda valorant LOL gtaV vs vs oyunları indirip rahatlıkla oynayabilir miyim ? yardımcı olursanız sevinirim
Cevap: Merhabalar, oynarsınız efendim. Daha iyisi için Zeiron Vulcan Lite X20 modelini inceleyebilirsiniz.

Soru: GTA 5 oyunu için uygunmu acaba
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, CSGO, Zula, Minecraft, ETS2, vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 50-75 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: Bilgisayar kasası boşmu geliyo
Cevap: Merhabalar, ürün montajlı olarak, fişe takıp kullanıma hazır halde, işletim sistemi yüklü olarak gönderilmektedir. Herhangi bir işlem yapmanıza gerek yoktur.

Soru: Kaç fps veriyor
Cevap: Merhabalar, Knight Online, Metin2, ETS2, Minecraft, Zula vb oyunlarda başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 30-75 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: Getirim siz mi kuruyosunuz
Cevap: Merhabalar üründe bir kurulum yoktur ve fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilir efendim.

Soru: kaç tane fan var yeterlimi ? ürün indirime girecek mi
Cevap: 1 adet işlemci fani vardır ve yeterlidir efendim

Soru: Ekran kartı ne kadara kadar yükseltebiliriz
Cevap: Gddr5 kartlara kadar destekler efendim

Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Px20 i5-650 8GB Ram 128GB SSD+500GB HDD gt730 4GB 18.5" Masaüstü Oyun Bilgisayarı En Uygun Satış Linki