LeylaSes
Bilgili
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah En Ucuzu Nerede Bulunur?
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Güncel Fiyatı 408.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Alanlar Memnun Mu?
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Detaylı Bilgi
Torima Selfie Çubuğu Tripod Q12 Siyah, hem selfie çekmek hem de küçük kameraları sabitlemek için kullanabileceğiniz pratik ve kullanışlı bir aksesuardır._x000D_
Ürünün Özellikleri:_x000D_
Tripod:Selfie çubuğunun alt kısmında bulunan tripod sayesinde cihazınızı sabit bir şekilde yerleştirebilirsiniz._x000D_
Uzunluk Ayarı:İhtiyacınıza göre çubuğun uzunluğunu ayarlayabilirsiniz._x000D_
Bluetooth Uzaktan Kumanda:Çoğu akıllı telefonla uyumlu Bluetooth uzaktan kumanda sayesinde kolayca fotoğraf ve video çekebilirsiniz._x000D_
Telefon Tutucu:Farklı boyutlardaki akıllı telefonları güvenli bir şekilde tutabilen evrensel telefon tutucuya sahiptir._x000D_
Hafif ve Taşınabilir:Küçük boyutları ve hafifliği sayesinde kolayca çantanızda taşıyabilirsiniz._x000D_
Dayanıklı Malzeme
aslanmaz çelik ve dayanıklı plastik malzemelerden üretilmiştir._x000D_
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Ürününün Satıcısı, Torima Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah ürününü 408.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Kullanıcı Değerlendirmeleri
408.0 Tl ye satışta olan Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok pratik ister selfi çekimlerinizi, isterseniz kumandasını kullanarakuzaktan çekimlerinizi kimseye ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz.Kalitelimalzemeden yapılmış.Hiç yorum yoktu alırken ama iyi kialmışım.Teşekkürler Torima
İsim: D** O**
Tarih: 04 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Torima
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Merak Edilenler Neler?
Soru: urunuz kaç cm ?
Cevap: Merhaba, 1m efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba az önce ürünüm geldi fakat resim çekemiyorum.Kumandasında.Mavi ışık yanıyor açtığım zaman ne yapmam gerekiyor teşeklürler
Cevap: Merhaba, kumandaya basılı tutup telefonunuzdan bluetooth bağlamanız gerekli efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Kaç santim uzunluğu
Soru: Kaç santim her telefona uyumlumu
Cevap: Merhaba, Evet efendim uyumlu . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba telefon ile bağlantısı kablolumudur.
Cevap: Merhaba, Hayır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Ürünün ayakları birbirinden farklı uzunluklara uzatılabiliyor mu?
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Ürün Resimleri
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Güncel Fiyatı 408.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Alanlar Memnun Mu?
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Detaylı Bilgi
Torima Selfie Çubuğu Tripod Q12 Siyah, hem selfie çekmek hem de küçük kameraları sabitlemek için kullanabileceğiniz pratik ve kullanışlı bir aksesuardır._x000D_
Ürünün Özellikleri:_x000D_
Tripod:Selfie çubuğunun alt kısmında bulunan tripod sayesinde cihazınızı sabit bir şekilde yerleştirebilirsiniz._x000D_
Uzunluk Ayarı:İhtiyacınıza göre çubuğun uzunluğunu ayarlayabilirsiniz._x000D_
Bluetooth Uzaktan Kumanda:Çoğu akıllı telefonla uyumlu Bluetooth uzaktan kumanda sayesinde kolayca fotoğraf ve video çekebilirsiniz._x000D_
Telefon Tutucu:Farklı boyutlardaki akıllı telefonları güvenli bir şekilde tutabilen evrensel telefon tutucuya sahiptir._x000D_
Hafif ve Taşınabilir:Küçük boyutları ve hafifliği sayesinde kolayca çantanızda taşıyabilirsiniz._x000D_
Dayanıklı Malzeme
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Ürününün Satıcısı, Torima Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah ürününü 408.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Kullanıcı Değerlendirmeleri
408.0 Tl ye satışta olan Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Çok pratik ister selfi çekimlerinizi, isterseniz kumandasını kullanarakuzaktan çekimlerinizi kimseye ihtiyaç duymadan yapabilirsiniz.Kalitelimalzemeden yapılmış.Hiç yorum yoktu alırken ama iyi kialmışım.Teşekkürler Torima
İsim: D** O**
Tarih: 04 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Torima
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Merak Edilenler Neler?
Soru: urunuz kaç cm ?
Soru: Merhaba az önce ürünüm geldi fakat resim çekemiyorum.Kumandasında.Mavi ışık yanıyor açtığım zaman ne yapmam gerekiyor teşeklürler
Cevap: Merhaba, kumandaya basılı tutup telefonunuzdan bluetooth bağlamanız gerekli efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Kaç santim uzunluğu
Soru: Kaç santim her telefona uyumlumu
Cevap: Merhaba, Evet efendim uyumlu . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Merhaba telefon ile bağlantısı kablolumudur.
Soru: Ürünün ayakları birbirinden farklı uzunluklara uzatılabiliyor mu?
Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Ürün Resimleri

Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah En Uygun Satış Linki

Torima Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Torima Q12 Çok Amaçlı Tripod Kumandalı Selfie Çubuğu Siyah yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.