RüyaGemisi
Bilgili
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) En İyi Fiyatı Nerede Bulabilirim?
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Güncel Fiyatı 11272.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Kullanıcılar Memnun Mu?
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Xiaomi Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününü 11272.0 Tl'den Satılmaktadır.
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında Yapılan Yorumlar
11272.0 Tl ye satışta olan Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Ürünü henüz kullanmadım ama baya iyi duruyor. Satıcı yüzündenendişelerim vardı fakat çok iyi paketlenmiş. Her kontrolünü yaptımorjinal ürün.
İsim: I** B**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CEPTELEFONU.ONLİNE
Yorum: tek kelimeyle mükemmel bir tablet alan pişman olmaz satıcıya da ayrıteşekkür ederim güzel paketleme için
İsim: C** U**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: ürün elime sorunsuz ulaştı gayet güzel bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Satıcı: Kamer Online
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: İşlemci Snap dragon 7s Gen 2. Varmı efendim
Cevap: Vardır efendim işlemcisi snapdragon 7s gen2
Soru: wifi 2.4 ve 5 var mı. wifi 6 yazıyor
Cevap: Wifi frekans araliklaridir bunlar efendim,4gyada 5g değildir,
Soru: üründe 5G var mı yok mu hiçbir yerde yazmıyor ??
Cevap: Üründe wifi vardır efendim sim desteği yoktur
Soru: xiaominin hangi tabletine sim card takabilirim?
Cevap: Şuan bizim stoklarımızda Samsung un X117 modeli var sim kartlı efendim,Xiaomi sim kart destekli ürünler için üreticiden bilgi alınız.
Soru: Kutu içeriğinde neler var
Cevap: Şarj kablosu ve şarj adaptörü vardır efendim
Soru: kolay gelsin ekran koruyucu varmı
Cevap: Kutu içeriğinde bulunmaz efendim.
Soru: bu ürüne sim kart takılıyor mu galiba SIM karta uyumlu demişsiniz ama yani aldığımızda sorun çıkmasın sonra
Cevap: Sim kart desteği yoktur efendim.
Soru: ÜRÜNÜN ADAPTÖRÜ KAÇ W ACABA
Cevap: 33W'dır efendim.
Soru: Merhaba , Oglum onlıne derslere katılacak ve tablet gerek bıze .Bu tabette ön kamera var mı .
Cevap: Ön kamera vardır efendim.
Soru: Başka bi satıcı 10 W adaptör oldğunu söylüyor ndn acaba
Cevap: Ürünler kapalı kutudur efendim,Kapalı kutu olarak gönderim zorunluluğu oldugundan kontrol edemiyoruz,Üreticiden resmi bilgi alırsanız daha iyi olur ,sizleri yanıltmak istemeyiz.
Soru: Merhaba tabletin kaleminin yeniden stoklanma ihtimali var mı acaba
Cevap: Merhaba, şu an için maalesef.
Soru: ne zaman çıktı Türkiye'de bu tablet
Cevap: Merhaba 2024 yılında ürün çıkmıştır efendim.
Soru: Kalem çıkıyormu
Cevap: Kalem çıkmaz efendim
Soru: ekranı kaç Hz acaba
Cevap: 120 HZ dir efendim.
Soru: toplamda Nela var
Cevap: Ürün şarj adaptörü- şarj kablosu bulunmaktadır.
Soru: merhaba sim kart uyumu VAR yazıyor özelliklerinde dogrumudur teşekkürler
Cevap: Merhaba, bu üründe sim kart özelliği mevcut değildir, bilginize. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Tablete sim kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, bu üründe sim kart uyumu bulunmamaktadır, bilginize. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: neden hiç yorum yok tutulmadı mi bu tablet
Cevap: Yeni güncel bir üründür efendim
Soru: klavye ile kullanılabilir mi
Cevap: Kullanılabilir efendim
Soru: pubg mobile kaç fps verir
Cevap: Ortalama FPS alırsınız efendim.
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Resim Ve Fotoğraflar
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Güncel Fiyatı 11272.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Kullanıcılar Memnun Mu?
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, Xiaomi Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) ürününü 11272.0 Tl'den Satılmaktadır.
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında Yapılan Yorumlar
11272.0 Tl ye satışta olan Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Ürünü henüz kullanmadım ama baya iyi duruyor. Satıcı yüzündenendişelerim vardı fakat çok iyi paketlenmiş. Her kontrolünü yaptımorjinal ürün.
İsim: I** B**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: tek kelimeyle mükemmel bir tablet alan pişman olmaz satıcıya da ayrıteşekkür ederim güzel paketleme için
İsim: C** U**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: ürün elime sorunsuz ulaştı gayet güzel bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: 04 Eylül 2024
Satıcı: Kamer Online
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: İşlemci Snap dragon 7s Gen 2. Varmı efendim
Cevap: Vardır efendim işlemcisi snapdragon 7s gen2
Soru: wifi 2.4 ve 5 var mı. wifi 6 yazıyor
Cevap: Wifi frekans araliklaridir bunlar efendim,4gyada 5g değildir,
Soru: üründe 5G var mı yok mu hiçbir yerde yazmıyor ??
Cevap: Üründe wifi vardır efendim sim desteği yoktur
Soru: xiaominin hangi tabletine sim card takabilirim?
Cevap: Şuan bizim stoklarımızda Samsung un X117 modeli var sim kartlı efendim,Xiaomi sim kart destekli ürünler için üreticiden bilgi alınız.
Soru: Kutu içeriğinde neler var
Cevap: Şarj kablosu ve şarj adaptörü vardır efendim
Soru: kolay gelsin ekran koruyucu varmı
Cevap: Kutu içeriğinde bulunmaz efendim.
Soru: bu ürüne sim kart takılıyor mu galiba SIM karta uyumlu demişsiniz ama yani aldığımızda sorun çıkmasın sonra
Cevap: Sim kart desteği yoktur efendim.
Soru: ÜRÜNÜN ADAPTÖRÜ KAÇ W ACABA
Cevap: 33W'dır efendim.
Soru: Merhaba , Oglum onlıne derslere katılacak ve tablet gerek bıze .Bu tabette ön kamera var mı .
Cevap: Ön kamera vardır efendim.
Soru: Başka bi satıcı 10 W adaptör oldğunu söylüyor ndn acaba
Cevap: Ürünler kapalı kutudur efendim,Kapalı kutu olarak gönderim zorunluluğu oldugundan kontrol edemiyoruz,Üreticiden resmi bilgi alırsanız daha iyi olur ,sizleri yanıltmak istemeyiz.
Soru: Merhaba tabletin kaleminin yeniden stoklanma ihtimali var mı acaba

Cevap: Merhaba, şu an için maalesef.
Soru: ne zaman çıktı Türkiye'de bu tablet
Cevap: Merhaba 2024 yılında ürün çıkmıştır efendim.
Soru: Kalem çıkıyormu
Cevap: Kalem çıkmaz efendim
Soru: ekranı kaç Hz acaba
Cevap: 120 HZ dir efendim.
Soru: toplamda Nela var
Cevap: Ürün şarj adaptörü- şarj kablosu bulunmaktadır.
Soru: merhaba sim kart uyumu VAR yazıyor özelliklerinde dogrumudur teşekkürler
Cevap: Merhaba, bu üründe sim kart özelliği mevcut değildir, bilginize. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Tablete sim kartı takılıyor mu
Cevap: Merhaba, bu üründe sim kart uyumu bulunmamaktadır, bilginize. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: neden hiç yorum yok tutulmadı mi bu tablet
Cevap: Yeni güncel bir üründür efendim
Soru: klavye ile kullanılabilir mi
Cevap: Kullanılabilir efendim
Soru: pubg mobile kaç fps verir
Cevap: Ortalama FPS alırsınız efendim.
Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Resim Ve Fotoğraflar

Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki

Xiaomi Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Xiaomi Redmi Pad Pro 8/256 GB Graphite Gray (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.