Ebru
Bilgili
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 26699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Detaylı Bilgi
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı ürününü 26699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
26699.0 Tl ye satışta olan RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Bu buzdolabına bayılıyorum.Görünüşü gerçekten harika,çok estetik.Evimealmıştım yazlık içinde ikinci kez aldım.
İsim: F** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Eylül 2024
Satıcı: Gastro-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok güzel geldi teşekkür ederiz
İsim: G** G**
Beden: 28 Mayıs 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok şık.Rengi biraz daha koyu bekliyordum
İsim: **** ****
Tarih: 11 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: İç mekan arka kısmı buzlanma yapıyor.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün çok şık rengide oldukça güzel. Low static olmasına rağmen fiyatıyüksek. Korktuğum kadar buzlanma olmadı belkide 1 haftadır kullandığımıziçindir. Uzun vadede inşallah korktuğum buzlanma olmaz. Soğutması iyi vefazla ses çıkarmıyor.
İsim: M** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: Çok beğendim,kargo 1 gün sonra geldi. Teşekkür ederim.
İsim: P** G**
Tarih: 22 Temmuz 2023
Satıcı: Simport
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Derin dondurucu kapasitesi ve ölçülerini verir misiniz
Cevap: Merhabalar ; Soğutucu Bölme Net Hacim (Lt)242 , Dondurucu Bölme Net Hacmi lt70 , ürün boyutları Yükseklik 1794 mm-- Genişlik 605 mm --Derinlik 635 mm şeklindedir ,iyi günler dileriz.
Soru: Ölçüler nasıl göremedim
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün Yükseklik ölçüsü 179,4cm, Genişlik ölçüsü 60,5cm, Derinlik ölçüsü ise 63,5cm'dir. Saygılarımızla.
Soru: kaç litredir bu?
Cevap: Merhabalar ,ürün net hacmi 311 litredir iyi günler dileriz
Soru: Merhabalar kaç yıl garantisi var acaba ?
Cevap: Merhabalar ; ürün Vestel güvencesi altında 3 yıl garantilidir ,iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba elinizde turuncu renk mevcut mu acaba retro serisinde herhangi biri olabilir
Cevap: Değerli Müşterimiz Turuncu renk satışımız bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: F sınıfı ve low frost olmasının eksilerini öğrenebilir miyim? Dış görünüşleri çok iyi ama bu iki özelliği beni düşündürüyor
Cevap: Merhabalar ; ürün F enerji sınıfı olup Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)261 şeklindedir, low frost ürünler hafif karlanma yapmaktadır ,iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba derin dondurucusu buzlanma koku vs yapar mı ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için Vestel Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla.
Soru: Ürünün ölçüsü nedir
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)179,4x60,5x63,5 EFENDİM
Soru: Merhabalar kısmetse ürünü satın almak istiyorum, İst/ Beyoğlu'nda beşinci katta oturuyorum. Daire kapımın önüne bırakılıyor mu? Kurulum ve montaj yoktur deniyor. Paketi ben açarken veya buzdolabını çalıştırırken sorun yasarsam ücretsiz destek bulabilir miyim? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teslimat koşullarınızın uygun olması halinde (merdiven, asansör, bina girişi) kata kadar teslimat yapılmaktadır. Siparişlerimiz kata teslimdir. Sipariş verirken kat bilgisini eklemeyi unutmayınız. üründe montaj şartı bulunmamaktadır. Kurulumu kendiniz yapmaktasınız. Tak çalıştır özelliktedir. Herhangi bir sorun yaşamanız durumda; Vestel yetkili servisleri sorununuzu giderecektir. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba ben üründen bağ evine almak istiyorum çatımızda 4 adet güneş paneli var bi sorun yaşatır mı acaba F sınıfı olunca elektrik tüketimi mi fazla oluyor açıklayıcı bi cevap olursa çok sevinirim .
Cevap: Evet yüksek enerji çeker
Soru: Ürün sıfır dimi?
Cevap: Evet, Orjinal Açılmamış Kutusunda Gönderilmektedir. Saygılarımızla
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Resim Galerisi
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 26699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Detaylı Bilgi
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı ürününü 26699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
26699.0 Tl ye satışta olan RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: Bu buzdolabına bayılıyorum.Görünüşü gerçekten harika,çok estetik.Evimealmıştım yazlık içinde ikinci kez aldım.
İsim: F** Y**
Beden: 28 Eylül 2024
Satıcı: Gastro-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok güzel geldi teşekkür ederiz
İsim: G** G**
Beden: 28 Mayıs 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Çok şık.Rengi biraz daha koyu bekliyordum
Tarih: 11 Kasım 2023
Yorum: İç mekan arka kısmı buzlanma yapıyor.
Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi
Yorum: Ürün çok şık rengide oldukça güzel. Low static olmasına rağmen fiyatıyüksek. Korktuğum kadar buzlanma olmadı belkide 1 haftadır kullandığımıziçindir. Uzun vadede inşallah korktuğum buzlanma olmaz. Soğutması iyi vefazla ses çıkarmıyor.
İsim: M** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: Çok beğendim,kargo 1 gün sonra geldi. Teşekkür ederim.
İsim: P** G**
Tarih: 22 Temmuz 2023
Satıcı: Simport
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Derin dondurucu kapasitesi ve ölçülerini verir misiniz
Cevap: Merhabalar ; Soğutucu Bölme Net Hacim (Lt)242 , Dondurucu Bölme Net Hacmi lt70 , ürün boyutları Yükseklik 1794 mm-- Genişlik 605 mm --Derinlik 635 mm şeklindedir ,iyi günler dileriz.
Soru: Ölçüler nasıl göremedim
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün Yükseklik ölçüsü 179,4cm, Genişlik ölçüsü 60,5cm, Derinlik ölçüsü ise 63,5cm'dir. Saygılarımızla.
Soru: kaç litredir bu?
Cevap: Merhabalar ,ürün net hacmi 311 litredir iyi günler dileriz
Soru: Merhabalar kaç yıl garantisi var acaba ?
Cevap: Merhabalar ; ürün Vestel güvencesi altında 3 yıl garantilidir ,iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba elinizde turuncu renk mevcut mu acaba retro serisinde herhangi biri olabilir
Cevap: Değerli Müşterimiz Turuncu renk satışımız bulunmamaktadır. Saygılarımızla.
Soru: F sınıfı ve low frost olmasının eksilerini öğrenebilir miyim? Dış görünüşleri çok iyi ama bu iki özelliği beni düşündürüyor
Cevap: Merhabalar ; ürün F enerji sınıfı olup Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)261 şeklindedir, low frost ürünler hafif karlanma yapmaktadır ,iyi günler dileriz.
Soru: Merhaba derin dondurucusu buzlanma koku vs yapar mı ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için Vestel Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla.
Soru: Ürünün ölçüsü nedir
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)179,4x60,5x63,5 EFENDİM
Soru: Merhabalar kısmetse ürünü satın almak istiyorum, İst/ Beyoğlu'nda beşinci katta oturuyorum. Daire kapımın önüne bırakılıyor mu? Kurulum ve montaj yoktur deniyor. Paketi ben açarken veya buzdolabını çalıştırırken sorun yasarsam ücretsiz destek bulabilir miyim? Teşekkürler
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teslimat koşullarınızın uygun olması halinde (merdiven, asansör, bina girişi) kata kadar teslimat yapılmaktadır. Siparişlerimiz kata teslimdir. Sipariş verirken kat bilgisini eklemeyi unutmayınız. üründe montaj şartı bulunmamaktadır. Kurulumu kendiniz yapmaktasınız. Tak çalıştır özelliktedir. Herhangi bir sorun yaşamanız durumda; Vestel yetkili servisleri sorununuzu giderecektir. Saygılarımızla.
Soru: Merhaba ben üründen bağ evine almak istiyorum çatımızda 4 adet güneş paneli var bi sorun yaşatır mı acaba F sınıfı olunca elektrik tüketimi mi fazla oluyor açıklayıcı bi cevap olursa çok sevinirim .
Cevap: Evet yüksek enerji çeker
Soru: Ürün sıfır dimi?
Cevap: Evet, Orjinal Açılmamış Kutusunda Gönderilmektedir. Saygılarımızla
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Resim Galerisi

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı En Uygun Satış Linki

VESTEL RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VESTEL RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.