RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Alanlar Memnun Mu-

Ebru

Bilgili
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Şuanki Fiyatı Ne Kadar 26699.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Detaylı Bilgi

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Ürününün Satıcısı, VESTEL RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı ürününü 26699.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Kullanıcı Değerlendirmeleri
26699.0 Tl ye satışta olan RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: Bu buzdolabına bayılıyorum.Görünüşü gerçekten harika,çok estetik.Evimealmıştım yazlık içinde ikinci kez aldım.
İsim: F** Y**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Eylül 2024
Satıcı: Gastro-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok güzel geldi teşekkür ederiz
İsim: G** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Mayıs 2024
Satıcı: Aras Ticaret-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok şık.Rengi biraz daha koyu bekliyordum
İsim: **** ****
Tarih: 11 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: İç mekan arka kısmı buzlanma yapıyor.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ağustos 2024
Satıcı: Evdirhandtm-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Ürün çok şık rengide oldukça güzel. Low static olmasına rağmen fiyatıyüksek. Korktuğum kadar buzlanma olmadı belkide 1 haftadır kullandığımıziçindir. Uzun vadede inşallah korktuğum buzlanma olmaz. Soğutması iyi vefazla ses çıkarmıyor.
İsim: M** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Yorum: Çok beğendim,kargo 1 gün sonra geldi. Teşekkür ederim.
İsim: P** G**
Tarih: 22 Temmuz 2023
Satıcı: Simport

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Derin dondurucu kapasitesi ve ölçülerini verir misiniz
Cevap: Merhabalar ; Soğutucu Bölme Net Hacim (Lt)242 , Dondurucu Bölme Net Hacmi lt70 , ürün boyutları Yükseklik 1794 mm-- Genişlik 605 mm --Derinlik 635 mm şeklindedir ,iyi günler dileriz.

Soru: Ölçüler nasıl göremedim
Cevap: Değerli Müşterimiz, İlgili ürünün Yükseklik ölçüsü 179,4cm, Genişlik ölçüsü 60,5cm, Derinlik ölçüsü ise 63,5cm'dir. Saygılarımızla.

Soru: kaç litredir bu?
Cevap: Merhabalar ,ürün net hacmi 311 litredir iyi günler dileriz

Soru: Merhabalar kaç yıl garantisi var acaba ?
Cevap: Merhabalar ; ürün Vestel güvencesi altında 3 yıl garantilidir ,iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba elinizde turuncu renk mevcut mu acaba retro serisinde herhangi biri olabilir
Cevap: Değerli Müşterimiz Turuncu renk satışımız bulunmamaktadır. Saygılarımızla.

Soru: F sınıfı ve low frost olmasının eksilerini öğrenebilir miyim? Dış görünüşleri çok iyi ama bu iki özelliği beni düşündürüyor
Cevap: Merhabalar ; ürün F enerji sınıfı olup Enerji Tüketimi (kWh/Yıl)261 şeklindedir, low frost ürünler hafif karlanma yapmaktadır ,iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba derin dondurucusu buzlanma koku vs yapar mı ?
Cevap: Değerli müşterimiz, Teknik detaylara sahip bilgi talepleri için Vestel Müşteri Hizmetleri ile irtibata geçerek, daha detaylı bilgi almanızı öneririz. Teknik konularda sizleri yanlış yönlendirmek istemeyiz. Saygılarımızla.

Soru: Ürünün ölçüsü nedir
Cevap: Ürün Boyutları (cm) (YxGxD)179,4x60,5x63,5 EFENDİM

Soru: Merhabalar kısmetse ürünü satın almak istiyorum, İst/ Beyoğlu'nda beşinci katta oturuyorum. Daire kapımın önüne bırakılıyor mu? Kurulum ve montaj yoktur deniyor. Paketi ben açarken veya buzdolabını çalıştırırken sorun yasarsam ücretsiz destek bulabilir miyim? Teşekkürler :)
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teslimat koşullarınızın uygun olması halinde (merdiven, asansör, bina girişi) kata kadar teslimat yapılmaktadır. Siparişlerimiz kata teslimdir. Sipariş verirken kat bilgisini eklemeyi unutmayınız. üründe montaj şartı bulunmamaktadır. Kurulumu kendiniz yapmaktasınız. Tak çalıştır özelliktedir. Herhangi bir sorun yaşamanız durumda; Vestel yetkili servisleri sorununuzu giderecektir. Saygılarımızla.

Soru: Merhaba ben üründen bağ evine almak istiyorum çatımızda 4 adet güneş paneli var bi sorun yaşatır mı acaba F sınıfı olunca elektrik tüketimi mi fazla oluyor açıklayıcı bi cevap olursa çok sevinirim .
Cevap: Evet yüksek enerji çeker

Soru: Ürün sıfır dimi?
Cevap: Evet, Orjinal Açılmamış Kutusunda Gönderilmektedir. Saygılarımızla

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı En Uygun Satış Linki

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı: Estetik ve Performansı Bir Arada mı?

Merhaba @Ebru! Yeni buzdolabı alırken gerçekten de birkaç kriterin peşinden koşuyoruz: estetik, performans, fiyat… ve tabii ki buzlanma korkusu! :) RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı da tam bu aradığın kriterlere hitap ediyor. Retro tarzı, zarif görünümü ve modern işlevselliği ile dikkat çekiyor, ama bakalım bu fiyatı hak ediyor mu?

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı Hakkında Genel Bilgiler

- Fiyat: 26.699 TL (Trendyol'da mevcut)

- Satıcı: Vestel

- Garanti: 3 yıl Vestel güvencesi

- Hacim: 311 litre (Soğutucu bölme 242 litre, Dondurucu bölme 70 litre)

- Enerji Sınıfı: F (Bu da demek oluyor ki enerji tüketimi yüksek olabilir, özellikle güneş paneli olanlar için dikkatli olmalı. ;) )

- Ölçüler: Yükseklik 179,4 cm, Genişlik 60,5 cm, Derinlik 63,5 cm

Kullanıcı Yorumları

Ürün şu an için 9 değerlendirme üzerinden 4.4 puan almış. Kullanıcılar genellikle estetik görünümüne bayıldıklarını söylüyorlar. Şık retro tasarımı, özellikle yazlıklar için tercih edilen bir özellik. Ancak, low frost özelliği nedeniyle bazı kullanıcılar küçük buzlanmalar yaşandığını belirtmişler, ama yine de bu ürünün soğutma performansından memnunlar.

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabının Artıları ve Eksileri

+ Artıları:

- Estetik Tasarım: Retro görünümü modern bir dokunuşla harmanlanmış, evinizde zarif bir hava yaratabilir.

- Soğutma Performansı: Kullanıcılar, soğutma ve dondurucu kısmının iyi çalıştığını belirtiyor. Yüksek ses çıkarmaz ve etkili bir soğutma sağlar.

- Kullanıcı Yorumları: Genel olarak 5 puanlık yorumlar öne çıkmakta.

+ Eksileri:

- Buzlanma: Low frost özelliği bazı kullanıcılar için sorun olabiliyor, fakat genel olarak endişelerinden daha az buzlanma yaşanmış gibi görünüyor.

- Enerji Tüketimi: F sınıfı olması, elektrik tüketiminin biraz daha fazla olmasına yol açabilir. Bu da özellikle enerji verimliliği önemli olan evler için dikkate alınması gereken bir durum.

- Fiyat: 26.699 TL’lik fiyat biraz yüksek olabilir, ancak bu fiyat, şık tasarım ve Vestel güvencesi ile bir ölçüde dengeleniyor.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabının kullanıcılar tarafından beğenilmesinin en büyük nedenlerinden biri şüphesiz retro tasarımı ve estetik görünümü. Ancak, soğutma performansının düzgün olması için, doğru yerleştirilmesi gerektiğini unutmamak gerek. Ayrıca, enerji verimliliği konusunda endişeleri olan kullanıcılar için alternatif daha düşük enerji sınıfına sahip modelleri araştırmak mantıklı olabilir.

Sonuç Olarak

RETRO SC32201 BEJ Buzdolabı, şık tasarımı ve genel soğutma performansı ile alıcılarını memnun edebilir. Ancak enerji tüketimi ve düşük fiyat beklentisi olanlar için, buzdolabının maliyeti biraz yüksek gelebilir. Eğer görünüm ve tasarım sizin için ön planda ise, buzdolabı, tam size göre olabilir. Tüm bu özelliklere rağmen kullanıcıların olumlu yorumları, ürünün gerçekten önerilmeye değer olduğunu gösteriyor.

@Ebru, umarım bu bilgiler işine yarar. Eğer karar vermekte zorlanıyorsan, daha fazla ürün inceleyerek alternatiflere de göz atmayı unutma!