RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş En Düşük Fiyat Nerede-

RüyaGemisi

Bilgili
RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Tavsiye Eder Misiniz?
RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Şu Anki Fiyat Aralığı 17499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Hakkında yaklaşık 22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Ürün Özellikleri

RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Ürününün Satıcısı, LG RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş ürününü 17499.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Yorumlar Hakkında Bilgi
17499.0 Tl ye satışta olan RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
22 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: İlk defa online bu tarz beyaz eşya aldım ama Ürün çok hızlı ve sorunsuzteslim edildi satıcaya teşekkür ederim. Kurulumu yeni yapıldı Henüz kullanmadım.
İsim: T** Y**
Tarih: 10 Mayıs 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TrendShop

Yorum: lg zaten dünya markası bence beya eşya alacak arkadaşlara lg markasınıtavsiye ediyorum oarasının hakkını veriyor kış aylarında büyükkurtarıcım ben memnunum
İsim: **** ****
Tarih: 06 Mart 2024
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Lg kalitesi tartışılmaz
İsim: Kadir Y.
Tarih: 28 Ağustos 2024

Yorum: Ürün güzel de biz sipariş verdikten 5 ay sonra hiç bir şey aynıfiyatında kalmazken bu ürün nerdeyse %10, başka sitede %20 azaldı. Bizimşansımız sanırım..
İsim: E** M**
Tarih: 05 Ağustos 2024

Yorum: Media markt tan aldık, ertesi gün teslim edildi. Çok hızlı veprofesyonel çalışıyorlar, bravo
İsim: S** Y**
Tarih: 19 Haziran 2024

Yorum: Ürün çok çabuk geldi. Satıcıya ayrıca teşekkür ederim. Çok ilgililerdi.Üründe çok güzel 10/10
Tarih: 13 Mayıs 2024
Satıcı: TORAMAN LG SHOP

Yorum: Ürün geldi teşekkürler
İsim: İ** M**
Tarih: 29 Mart 2024

Yorum: Çeyiz için almıştım özellikle LG marka tercih ettim paketlenmesi dısındabi sorun yok. Gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim. Kargo da 3 günde geldi
İsim: C** M** G**
Tarih: 23 Mart 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok kullanışlı harika kurutuyor bu zamana kadar nedenalmamışız gerçekten büyük bir kayıp
İsim: Cahit Ç.
Tarih: 16 Ocak 2024

Yorum: Arkadaşımla beraber aldık çok memnunuz gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: Ö** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 16 Aralık 2023

Yorum: çok iyi daha önce nasıl almadım bu ürünü tozdan kurtulduk evde ve azelektrik harcıyor ısı pompası sayesinde sanırım
İsim: arif ö.
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Çok tereddütte kalarak aldım ama aşırı memnunum 50 dakikada kurutuyor
İsim: S** T**
Tarih: 20 Ağustos 2023

Yorum: ürün güzel tam istediğim gibi geldi teşekürler
İsim: T** B**
Tarih: 12 Temmuz 2024

Yorum: Ürünün yan bölgesi hasarlı geldi. Makine çalışmasına engel bir durum yokfakat Media Markt’a yakışmayan bir durum. Yetkili servis değişim ve iadesüreci 10-15 günü bulur deyince uğraşmak istemedim açıkçası ve kurulumı yaptırdım.
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: Dünyaca ünlü bu markaya bu yakışmadı fabrikadan kontrol edilmeden nasılçıkar bu ürün gözden kaçacak bir kusur da değil üstelik gerçekten sinirbozucu bir durum şimdi neyi beklediğimizi bile bilmiyoruz bekliyoruzinanılır gibi değil !!!
İsim: Ezgi B.
Tarih: 19 Aralık 2023

Yorum: Makina geldi ezik çizik yok bizim buradaki Borusan lojistik güzelçalışıyor makinaya gelince şuan ilk kurutmasını yaptı mükemmel sonuçayakkabı vs kurutma aparatı yok kazan Çelik değil
İsim: A** Ç**
Tarih: 16 Mart 2024
Satıcı: LG Brandshoping

RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Sıkça Sorulan Sorular

Soru: LG türkiye garantili mi
Cevap: Evet efendim

Soru: wifi veya Bluetooth özellikliği var mi
Cevap: Wi-Fi bu modelde yok

Soru: kazan çelik değil yazılmış çelik değil mi acaba
Cevap: Kurutma makinelerinde çelik olmuyor genelde galvanize madde

Soru: Senelik servis bakımı gerekiyor mu bu marka model de
Cevap: merhabalar filtre temizliğini yapmanız gerekiyor

Soru: LG kurutma makinesi kaç devir
Cevap: Devir bilgisi bulunmamaktadır .

Soru: Nem sensörü var mı ?
Cevap: Evet var efendim

Soru: merhaba ürünün kapağı cam mı plastik mi,birde Arçelik çamaşır makinesinin üzerine aparatsiz montaj yapılır mı?
Cevap: merhabalar içi cam dışı plastik makine üzeri için yetkili servis ile görüşün

Soru: hangi kargo ile çalışıyorsunuz
Cevap: BORUSAN LOJISTIK

Soru: Merhaba kırışık önleyici program var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili üründe kırışık önleyici sistem bulunmamaktadır. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Ayakkabı kurutmada vs kullanılan sabitleme aparatı varmı bu üründe
Cevap: Var efendim

Soru: peki Tekirdağ / Çorlu'da servisiniz mevcut mu alırsam kurulumu nasıl olcak
Cevap: İnternetten servis için bilgi alabilirsiniz

Soru: hangi servis tarafından kurulum yapılıyor
Cevap: Lg yetkili servis

Soru: Isı pompası var mı
Cevap: Evet efendim

Soru: Urun uretim yeri hangi ulke acaba
Cevap: kore de üretiliyor

Soru: merhabalar kazanı çelik mi ürünün?
Cevap: EVET KAZANI ÇELİK

Soru: Merhaba, su tahliyesi nasıl oluyor? Bir de Nem sensörü var mı?
Cevap: Biriken suyu kendiniz dökebiliyor veya tahliye borusu bağlıyabiliyorsunuz

Soru: merhaba kazan içerisinde aydınlatması varmı acaba
Cevap: LG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ

Soru: Su gider yerimiz yok su haznesi var mı
Cevap: bu modellerinde su giderine gerek yok

Soru: kurulum yetkili bayi tarafindan ucretsiz mi yapilacak
Cevap: Merhaba evet efendim ücretsiz kurulum servis tarafından yapılacaktır

Soru: Çamaşır makinesi üzeri için siz veya servis aparat veriyor mu ?
Cevap: Eğer kurutma ve çamaşır makinesini satın alırsanız servis parçayı temin etmekte. Tekli alımlarda temin etmemekteler.

RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş En Uygun Satış Linki

LG RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş: Değeri Ne Kadar?

Herkese merhaba!

Evet, başlık biraz uzun ama bu makine de uzun süre size hizmet edecek gibi görünüyor! Eğer evde bir kurutma makinesi arayışındaysanız, LG RH80T2SP7RM A++ Enerji Sınıfı 8kg Kurutma Makinesi Gümüş modeli gerçekten dikkate değer bir seçenek. Ama gerçekten mi? Gelin, detaylara inelim!

Ürün Özellikleri ve Performans

Bu kurutma makinesi, A++ enerji sınıfı ile enerji verimliliği konusunda sizi üzmeyecek. 8 kg kapasite, büyük aileler veya yoğun çamaşır yıkama alışkanlıkları için ideal. Isı pompası teknolojisi sayesinde, hem enerji tasarrufu sağlıyor hem de kumaşlarınızın korunmasına yardımcı oluyor. Ayrıca nem sensörü sayesinde, kurutma işlemi bittiğinde makine otomatik olarak duruyor. Ürünün su tahliye sisteminin de oldukça pratik olduğunu söylemek gerek. Kendiniz suyu dökebileceğiniz gibi, bir tahliye borusu bağlayarak daha da kolaylaştırabilirsiniz.

Yorumlar ve Kullanıcı Deneyimleri

22 kullanıcı yorumu ve 4.7/5 gibi oldukça yüksek bir ortalama puan, ürünün kalitesini gözler önüne seriyor. Birçok kullanıcı, makinenin hızlı teslimatı ve yüksek performansından memnun kalmış. LG'nin kalitesi hakkında yapılan yorumlar da gayet olumlu. Tabii, her üründe olduğu gibi küçük aksaklıklar da mevcut. Örneğin, bazı kullanıcılar ürünlerinin hasar görmüş geldiğini belirtmiş ancak bu tür sorunlar genellikle kargo süreciyle ilgili olabiliyor.

Fiyat ve Değer

Bu makinenin Trendyol'da 17.499 TL'ye satışa sunulması, birçok kişi için bir hayli yüksek bir fiyat olabilir. Ancak, LG gibi bir markanın A++ enerji sınıfı, 8 kg kapasite ve ısı pompası teknolojisi sunduğunu göz önünde bulundurursak, bu fiyatın oldukça makul olduğunu söyleyebiliriz. Ayrıca, uzun vadede enerji tasarrufu sağlaması, bu tür ürünlere yatırım yapmanın avantajlarını gösteriyor.

Sonuç Olarak Tavsiyemiz

Eğer bütçeniz uygunsa ve uzun süreli verimli bir ürün almak istiyorsanız, LG RH80T2SP7RM A++ Kurutma Makinesi, harika bir seçenek. Zaten LG’nin güvenilirliği de bir artı. Fakat fiyat konusunda bir tedirginlik duyuyorsanız, kampanya ve indirimleri takip etmenizde fayda var.

Başka sorularınız varsa, sormaktan çekinmeyin!