Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Alınır Mı-

Bahar

Bilgili
Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Fiyatına Göre Alınır Mı?
Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Şuanki Fiyatı Ne Kadar 1577.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Ürünün Detayları

Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Ürününün Satıcısı, SMAYLİNG Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför ürününü 1577.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Kullanıcı Geri Bildirimleri
1577.0 Tl ye satışta olan Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Harika bir ürün paketleme çok iyi pile kadar herşey düşünülmüş
İsim: Y** D**
Tarih: 05 Ekim 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SMM TECH

Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Kablolu mu yoksa şarjlı mı
Cevap: kablolu efendim. sağlıklı günler

Soru: Kamera takılıyor mu
Cevap: Ekstra aparat gerekebilir efendim

Soru: Kaç inç acaba bu
Cevap: MERHBALR FFENDİM. 18 NİÇ.

Soru: Sarı ışık mevcut mu?
Cevap: Merhabalar evet efendim mevcut

Soru: Küçük boyları var mı
Cevap: Merhabalar evet efendim mağazamızda tüm boyları mevcuttur küçük büyük orta sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler

Soru: Ürün led sonsuzmu
Cevap: Kullanımında saat belirtilmemiş uzun ömürlü olarak gayet rahat kullanabilirsiniz

Soru: ışıklı halka bölümü kaç cm Bluetooth bağlantısi varmi i phone uyumlu mu kumandası mevcut mu kaç renk ışığı mevcut
Cevap: Sorunuz anlaşılamadı efendim

Soru: Merhaba, ürün taşıma çantasıyla mı gönderiliyor?
Cevap: MERHBALAR EVET EFENDİM

Soru: Sayın ilgili satılan bu ürüne ait yedek parça ihtiyacımız ve talebimiz için nasıl bir yol izlemeliyiz
Cevap: Merhabalar efendim hangi parçaya ihtiyacınız var efendim

Soru: merhaba kumandası calışmıyor maalesef, nasıl bir cozum sunabilirsiniz?
Cevap: MERHBALRE EFNEDİM PİL TSKTINIZ MI

Soru: Merhabalar ürün Twitch, Youtube gibi yerler de yapılacak yayınlara uygun bir ışık mıdır ?
Cevap: Merhabalar efendim evet uygundur

Soru: merhaba size sabah yazmıstım. ürun kumandası calışmiyor, diye. pil elbette taktik hatta yepyeni pil taktık sorun olmasın diye sadece renkli isikları yakıyor ama normal acma kapama yapmiyor
Cevap: YARIN 14.00 GİBİ YAZABİLİR MİSNİZ EFNDİM. MEMNUNİYETLE DESTEK OLALIM GEREKİRSE YENİ KUMANDA GÖNDERİM SAĞLAYALIM

Soru: Üstündeki ışığı çıkarıp dışarda sadece tripot olarak kullanabilir miyim?
Cevap: merhbalar efendm evet kullanabilirisniz

Soru: Merhaba, ürün çantayla mı geliyor? Bir yorumda çantayla geldi diye yazıyor da...
Cevap: Merhabalar evet efendim ürün taşıma çantası var kutu içerisinde mevcut. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler

Soru: kaç watt bu ürün?
Cevap: MERHBALAR EFENDİM 55 WATT. SAĞLIKLI MUTLU GÜNELR KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER

Soru: Merhaba. Telefon tutucusu farklı telefon boyutları için uygun mu? IPhone 12 telefonu gider mi?
Cevap: Merhabalar efendim evet uygun. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler

Soru: Hayır sonsuz led ışığı yani bazı modellerde led kullanım ömrü var bu nasıl
Cevap: Kullanımında saat belirtilmemiş uzun ömürlü olarak gayet rahat kullanabilirsiniz

Soru: Gopro için de uygun mu tutma kısmı
Cevap: Nasıl yani efendim

Soru: Merhaba. Acaba ürünün boyunu ayarlamak mümkün mü?
Cevap: Merhabalar efendim. Evet 70 cm den 2metre 10 cm ye kadar istediğiniz ölçüde yapabilirsiniz. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler

Soru: Merhaba, ayakları döküm mü? Kaliteli bir ürüne ihtiyacım var. 14 inch olsa da olur? Eğer böyle bir ürün satıyorsanız modelini bilmek isterim. Teşekkürler.
Cevap: Döküm ayaklı 18 inç var 21 inç var 22 inç var efendim. Sizlere nasıl yardımcı olalım

Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför Görseller

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ring Light Led 18’’ 45 Cm Işık Halkası Tiktok Youtube + 210 Cm Ayak Dahil Ring Light Led Kuaför En Uygun Satış Linki