Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Tavsiye Eder Misiniz-

Seyma

Bilgili
Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Bu Ürünü Almalı Mı?
Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Şu Anki Fiyatı 1850.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Hakkında yaklaşık .

Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Ürünün Detayları

Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Ürününün Satıcısı, ELROND Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi ürününü 1850.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Son Yorumlar
1850.0 Tl ye satışta olan Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.

Yorum: mükemmel sorunsuz cok hızlı bi şekilde elime ulaştı
İsim: S** c**
Tarih: 09 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SKYLOONG

Yorum: Çok beğendim tereddüt etmiştim ama iyi ki almışım indirdim de almış tımherkes e de tavsiye ederim satıcı çok hızlı
İsim: M** A** Ş**
Tarih: 12 Kasım 2021
Satıcı: KAPALIÇARŞI

Yorum: boyut isik harika sadece ayakları korkutuyor insanı devrilecek gibioluyor bazen şahsen bana yetiyor ayrıca hediyelerden de kızım yararlandı😊 emeğinize saglik
İsim: **** ****
Tarih: 03 Kasım 2021

Yorum: Mükemmel bir ürün
İsim: A** B**
Tarih: 04 Aralık 2023

Yorum: ON NUMARA BİR ÜRÜN.KALİTELİ VE BİR OKADARDA ORJİNALDİR.GÖNÜLRAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİNİZ
İsim: T** Y**
Tarih: 05 Ağustos 2023
Satıcı: AMD GROUP

Yorum: Düşündüğümden daha büyük . İyi ki almışım salonumda kirpik takarken çokişe yarıyor
İsim: A** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Temmuz 2023

Yorum: tam istediğim gibi geldi teşekkürler
İsim: Mersin A.
Tarih: 15 Şubat 2023
Satıcı: linArya

Yorum: beklediğimden büyük ve ışık kalitesi çok iyi teredüt etmedenalınabilecek bir ürün kuaförümüz için aldım kuaför arkadaşlarımadatavsiye edicem çok teşekkürler
İsim: A** Y**
Tarih: 03 Aralık 2022
Satıcı: linArya

Yorum: Ürün boyutu ve ışık gücü gerçekten çok iyi tereddüt ederek siparişvermiştim fakat bayıldım. Teslimat hızıda çok iyi satıcı firmayateşekkür ederim. Tekrar görüşmek üzere ☺️☺️☺️
Tarih: 13 Ocak 2022
Satıcı: EHZ TEKNOLOJİ

Yorum: Işığı çok yeterli ve 21 inç olması çok iyi
İsim: B** G**
Tarih: 09 Ocak 2022

Yorum: urun cok kullanisli
İsim: ferhat d.
Tarih: 01 Aralık 2021

Yorum: Güzel ürün
İsim: A** S**
Tarih: 30 Nisan 2024

Yorum: Merhaba ürün şimdi kargodan tarafımıza teslim edildi dikkatsiz taşımasonucu kırıldığını düşünüyorum üst tarafı ezikti kargo paketinin iade miedelim yoksa kapak olarak elinizde mevcutmu trminmi edersiniz kargopaket açılışı görüntüleri mevcut ürün çok iyi sadece kırık olduğu içinpuan kırdım
İsim: Tuba G.
Tarih: 29 Mart 2024
Satıcı: pink ithalat

Yorum: Ürün güzel
İsim: M** G**
Tarih: 13 Mart 2024
Satıcı: XİRA STORE

Yorum: Hızlı teslimat ürün görseldeki gibi satıcıya teşekkürler
İsim: M** K**
Tarih: 03 Mart 2024

Yorum: Güçlü ışık ve harika görünüm
İsim: n** b**
Tarih: 12 Ocak 2024

Yorum: Ürünün bedeni halkasını taşımıyor çok saçma bir ürün
İsim: G** G**
Tarih: 05 Ocak 2024

Yorum: Küçük tripo ile karşılaştırdım bence cidden harika 🤩 1730 ₺ ye aldımiki gün önce şu an zamlanmış
İsim: doaytekiin
Tarih: Fenomen
Beden: 26 Aralık 2023

Yorum: Kendisi büyük ama aydınlatması pek yeterli gelmedi
İsim: Ö** D**
Tarih: 22 Temmuz 2023

Yorum: Sipariş verirken çok endişeliydim ama binlerce kez teşekkür ediyorumumduğumdan çok daha güzel geldi paketleme çok özenli ve çok hızlışekilde geldi çok teşekkür ediyorum
İsim: Hüde Y.
Tarih: 26 Nisan 2023

Yorum: Sizden bir ürün aldım ve trendyol benden izinsiz iade ediyor. Sorumlununsatıcı ve kargoda olduğunu söylediler. Şimdi neden bunun için doublefiyat ödemek zorundayım? Bana sormadılar bile!! Bu, müşterilere karşıçirkin bir davranıştır.
İsim: M** G**
Tarih: 02 Aralık 2021

Yorum: Gideri var daha kalitelisini kullandım
İsim: Şeyla Ç.
Tarih: 22 Aralık 2023

Yorum: Ürün özensiz ve kusurlu gönderildi,kirpik uygulaması işlemi için aldımama ürün kafası 90°durmuyor aşağı düşüyor bu sebepten iade ettim fakatkabul edilmedi ,satıcı hatalı ürün gondedirdi.Tavsiye etmiyorum almayın.
İsim: T** E**
Tarih: 12 Ağustos 2023

Yorum: Ürün ışıklandırması güzel ama ayakları tasımıyor düşüyor kalitesi çokdüşük ayakları daha kalın sağlam demirli olması gerekıyordu tavsiyeetmiyorum ürünü
İsim: M** A**
Tarih: 25 Temmuz 2023

Yorum: Lambası çok iyi ama ayak çok ince ve sallanıyor.
İsim: K** S**
Tarih: 07 Nisan 2023

Yorum: ürünü teslim aldım. fakat LED lamba ile ayak bağlantısını yaparken EKteki fotoğraf da görüleceği üzere LED lambanın bağlantı yerinde somunolmadığını gördüm. bu yüzden montaj yapamadım. Bu mağduriyetiningiderilmesini rica ediyorum.
İsim: B** O**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Çok güzel bir üründür ve ayne fotoğrafı gönder diler
Tarih: 03 Aralık 2023

Yorum: çok iyi sağlam geldi tskler aynı gün teslim
İsim: r** y**
Tarih: 10 Eylül 2023

Yorum: Kaliteli ürün ama kırık geldi bana☹️ değişime göndermek istedim ama yokgaliba bidaha sipariş vericem.
İsim: B** K**
Tarih: 18 Ağustos 2023

Yorum: gayet güzel paketlenmiş bir şekilde geldi
Tarih: 07 Şubat 2023

Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: merhaba ürün çantası var mı ? ve garanti durumunda nasıl yardımcı oluyorsunuz
Cevap: Merhabalar efendim alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , stok oldukça çanta gönderimini sağlıyoruz 2 yıl ithalatçı garantilidir

Soru: merhaba ışık sarı mi beyaz mi
Cevap: Merhabalar efendim alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Beyaz da mevcut sarida efendim 3 farklı mod mevcuttur gün ışığı ay ışığı güneş ışığı efendim

Soru: Başlığı eğiliyor mu?
Cevap: Evet efendim. Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler

Soru: Selam kq ne kadar
Cevap: 3 kg civarı

Soru: tamamen aşağıya eğiliyor mu sagiya bakıyor mu tamamen
Cevap: Merhabalar efendim alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , 180 derece dönüyor efendim

Soru: Ürün kaç inç kaç watt ve hangi renkler var
Cevap: Merhabalar efendim alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. 21inçh efendim 3 mod mevcuttur gün ışığı ay ışığı ve gün doğumu

Soru: Sadece ışığını alabiliyor muyuz ?
Cevap: Merhabalar efendim alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , maalesef efendim

Soru: merhaba ürünün boyu ne kadar
Cevap: 54 cm halka çapı 2.10 cm tripod ayak efendim . Sağlıklı mutlu günler keyifli alışverişler dileriz

Soru: ring-light-led-isik-halkasi-21-inc-54-cm Demir döküm ayaklı set halinde almak istiyorum 2 adet indirimli fiyatı nedir nasıl alabilirim
Cevap: Merhabalar efendim- > https://ty.gl/v7ud5sez7i -< linkten bakarak alım yapabilirsiniz 1 saat içinde verilen siparişler hemen kargolanır efendim

Soru: Merhaba taşıma çantası varmı? Ve bluetooth kumandası içindemi?
Cevap: Merhabalar efendim alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , hediye olarak gönderim sağlamaktayız

Soru: Merhaba tekrar. Tripod ucu led ışık içine girmiyor malesef vidalı kısmı. Fotoğraftaki gibi ucu sadece
Cevap: Merhabalar efendim led ışığın alt tarafında mevcut efendim 🤗

Soru: Kamera takılıyor mu
Cevap: Merhabalar hayır

Soru: ürünün garantisi var mıdır?
Cevap: ÜRÜN GARANTİLİDİR EFENDİM. SAĞLIKLI UTLU GÜNLER KEYİFLİ ALIŞVERİŞLER

Soru: Kaç renk oluyor
Cevap: Merhabalar,bildirim gelmediği için maalesef sorunuz bize ulaşmamış zamanında .dilerseniz ürün açıklamasında detaylara bakabilirsiniz.sağlıkla kalınız .

Soru: Ledlerde sıkıntı yok ama tutacağı tutmuyor, oturamıyor...
Cevap: Merhabalar telefon tutuculardan mı bahsediyorsunuz

Soru: Merhaba bu ürünün gün ışığı kullanımı var mı
Cevap: Merhabalar efendim alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz , evet efendim

Soru: Merhabalar görselde led ışıklı ama kullanıcı yorumlarında halka Işık olarak görünüyor
Cevap: merhabalar efendim görseldekile birebir geliyor led ışıklıdır

Soru: merhaba telefon yerine fotoğraf makinesi takılıyor mu?
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz makinenizin aparatı mevcut ise evet efendim 😀

Soru: Çantası mevcut mu
Cevap: Merhabalar efendim öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz kutusu kit çanta şeklinde efendim ekstra bir çantası yoktur , ürün orijinal kutusu içerisinde çanta bulunmamaktadır 🤗

Soru: merhaba hediye olarak alacağım çantası mevcutmu?
Cevap: Merhabalar efendim alışverişinizde bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Evet efendim çanta hediyemizdir.

Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Ring Light Led Işık Halkası 21 Inç 54 cm Profesyonel Stüdyo Işığı Ve 210 cm Monopod Güzellik Merkezi En Uygun Satış Linki