RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Ozgul

Bilgili
RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Alanlar Memnun Mu?
RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Şu Anki Fiyat Aralığı 35999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Alanlar Memnun Mu?

RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Hakkında yaklaşık 14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Ürün Özellikleri

RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Samsung RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı ürününü 35999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Kullanıcı Geri Dönüşleri
35999.0 Tl ye satışta olan RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
14 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: Kargo çok hızlı geldi, buzdolabı mükemmel!
İsim: I** M** d** c** d** c**
Tarih: 07 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ekodaonline

Yorum: Gayet iyi..
İsim: A** K**
Tarih: 25 Mart 2022
Satıcı: Gizerler

Yorum: çok güzel geniş bir dolap, şişe gözü de mükemmel, buzluk alanı çok geniş
İsim: C** O** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Aralık 2023
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: mükemmel bayıldım
İsim: K** Ö**
Tarih: 29 Eylül 2023
Satıcı: Bulpa A.Ş

Yorum: harika bir buzdolabı sebzeleri korumasi da çok güzel
İsim: **** ****
Tarih: 30 Mart 2023
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: çok güzel bir buzdolabı tavsiye ederim
İsim: Ubeyd S. B.
Tarih: 11 Ocak 2023
Satıcı: ekodaonline

Yorum: hemen teslim edildi memnun kaldım ama kurulum daha sonra yaptiricam oyüzden fazla yorum yapamicam😂
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Ürünü 20 kasım tarihinde aldım 12 aralık tarihinde teslim edildi. Horozlojistik’in ürünü teslim etmesi için sadece yalvarmadığım kaldı. Ürünügetirdiler 2. Kata kendim personel tutup çıkarttırdım. Çıkmaz dedikleriyerden kolay şekilde çıktı. Horoz lojistik pişmanlıktı. Trendyoldan ğrünalkrken horoz lojistik olmamasına dikkat edin
Tarih: 11 Aralık 2023
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: ürünle alakalı hiç bir sorun yok. ama trendyol sağolsun teslimatadresini farklı girmeme rağmen yine horoz lojistikiğe benim ev adresimivererek beni madur etti. başka bir yere gitmesi gereken ürün 300 tlfaklaa rüşvetleee yerine ulaştı. lant horoz lojistik! 😡
İsim: E** P**
Tarih: Elite Üye
Beden: 07 Eylül 2023
Satıcı: Mobimbo

Yorum: Horoz Lojistik adresime teslimat yapmadı. Anayol güzergahı haricindeteslimat yapmıyorlarmış. Ayrıca kamyonet tutmak zorunda kaldımTrendyol'a şikayetimi ilettim. Hiçbir dönüş yapmadılar. Ben siparişesnasında adresimi açıkça yazdım, madem adresime teslimatyapmayacaksınız neden siparişi kabul ediyorsunuz ? Artık Trendyoldanalıışveriş yapmayacağım.
İsim: N** D**
Tarih: 22 Temmuz 2023

RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Merhaba Arada buz kırılma sesi ve karnın guruldarmış gibi ses yapması normal mi
Cevap: Merhaba efendim , no-frost buzdolaplarında buz krıılma sesi normaldir , karlanmayı engellemek için buz kırıyor.

Soru: Digital göstergesi var mı ve Ankara ya ne kadar sürede ulaşır
Cevap: Merhaba, dijital göstergesi mecut fakat kargo süresi hava koşulları ve lojistik firmasına bağlı olarak artabilir. Ürün tarafımızdan en geç 3 gün içerisinde şojistik firmasına teslim edilir.

Soru: ürün kaç litre toplamda?
Cevap: 470 lt efendim

Soru: merhaba, bu modelin alt kapak lastikleri bulunurmu acaba ?
Cevap: Merhaba efendim , Vestel yetkili servislerinden temin edebilirsiniz.

Soru: garantisi samsung garantisi mi ? kaç sene süresi?
Cevap: Samsung Türkiye garantilidir , 2 yıl garanti süresi vardır efendim.

Soru: merhaba hangi kargo firması
Cevap: Merhabalar Horoz Lojistik ile gönderim sağlamaktayız . İyi günler dileriz.

Soru: merhaba hangi kargo firması ile çalışıyorsunuz?
Cevap: Merhaba, Borusan lojistik ile gönderim sağlanmaktadır.

Soru: merhaba. Dondurucuda kaç raf var ?İç kısmı foto gostermediniz
Cevap: Merhaba efendim , dondurucu bölmesi 2 çekmecelidir.

Soru: wifi ozellligi mevcutmu acaba urunde bilgi alabilirmyz
Cevap: Maalesef wi-fi özelliği yok

Soru: boyu eni genişliği nedir
Cevap: Genişliği 70 cm boy 186

Soru: Merhaba resmi Samsun Türkiye garantili midir? Siz yetkılı bayı mısınız? Ve urunun üretım yerı neresı acaba?
Cevap: merhaba Değerli müşterimiz, tabii ki Samsung Türkiye garantisi altındadır. Bayiliklerimiz mevcuttur. Ürün tarafınıza sıfır ve kapalı kutu gönderilmektedir. ücretsiz kurulum hizmeti Samsung tarafından yapılmaktadır. iyi günler dileriz

Soru: Gri rengi var mı
Cevap: Maalesef efendim.

Soru: abicim motor garantisi kaç yil
Cevap: (20 Yıl Digital Inverter Kompresör Garantisi)

Soru: Nakliye konusunda sorunlar var galiba
Cevap: Merhaba efendim , bahsettiğiniz sorunlar nelerdir paylaşırsanız yardımcı olalım , satın alacağınız ürünler İzmir'de ikamet ediyorsanız tarafımızca yapılmaktadır.

Soru: buzdolabı kısmının çekmeceleri ayrı satılıyomu
Cevap: Servis tarafı ilgileniyor. Onlar satıyor

Soru: Merhaba iyi günler ürünü alacağım ama kurulumu 1 sene sonra yapacağım bunun hakkında bilgi alabilirmiyim
Cevap: Merhabalar kurulum 1 yıl sonra yapılırsa ücretli oluyor efendim ve garantisi 2 yıla düşüyor iyi günler dileriz.

Soru: ürün Trendyol garantili mi yoksa resmi distribütör garantili yani Samsung'un kendi yetkili servis garantisi mi var
Cevap: Merhaba, ürün Resmi Distribütör Garantili (Samsung Türkiye garantili)

Soru: Merhaba kahvaltılık bölümü var mı
Cevap: Merhaba daha detaylı bilgi için samsung müşteri hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz efendim.

Soru: Merhaba kolay gelsin sormak istediğim sorular var da iletişim nuöarası alabilir miyim
Cevap: İletişim bilgisi paylaşmam yasak efendim atsam da gelmez

Soru: Ön kapakları cam mı
Cevap: Merhaba, Ön (raf) kapakları cam değil

RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

RL4353FBAWW Kombi No-Frost Buzdolabı En Uygun Satış Linki