RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Ürün Alınmaya Değer Mi-

Esra

Bilgili
RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Alınmaya Değer Mi?
RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Şu Anki Fiyatı 26499.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Kullanıcı Yorumları Nasıl?

RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Hakkında yaklaşık 9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .

RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Açıklama Ve Özellikler

RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Ürününün Satıcısı, Samsung RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı ürününü 26499.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Kullanıcı Geri Bildirimleri
26499.0 Tl ye satışta olan RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
9 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2

Yorum: Gayet güzel geldi Samsung servisi de çok ilgiliydi sadece kargogecikmesi yaşadık iç hacmi gayet geniş ve kullanışlı
İsim: M** Y**
Tarih: 09 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Bakacağız bakalım
İsim: M** K**
Tarih: 07 Mayıs 2024

Yorum: Kurulumdan sonra, yandan bakınca farkettim. Kapak kısmında bükülmüşgibi çökme var.
İsim: **** ****
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: Taksitli aldığım ürün ekstreme tek çekim olarak yansıdı banka satıcıdankaynaklı olduğunu söylüyor. Ben vade farksız 6 taksit yapmıştım.
İsim: O** Y**
Tarih: 27 Ağustos 2024
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Media markt Mağazadan almak istediğimde kargo ücreti istedi buradanaldım eve kadar getirdiler ama kurumsal faturayı kesmeyi beceremediler
İsim: E** S**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: Ürün güzel kullanışlı fakat e arşiv faturam tarafımailetilmedi.gonderilmesini talep ediyorum
İsim: tayfun k.
Tarih: 14 Kasım 2023

RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Akıllarda Kalan Sorular

Soru: 20 yıl motor garantisi var mı?
Cevap: Merhaba, 20 yıl kompresör garantilidir.

Soru: kurulum kim tarafında yapılacak.
Cevap: Merhaba samsung servisi

Soru: Ürün açıklamasında inox yazıyor ama ürün özellikleri kısmında rengi bordo yazıyor. ınox mu?
Cevap: Değerli Müşterimiz; Ürün rengi ''Inox'' olarak görüntülenmektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhabalar satın aldığım buzdolabı bugün geldi kurulumu Samsung bayi ücretli mi yapacak yoksa ücretsiz mi detaylı bilgi verir misiniz
Cevap: Merhaba ücretsiz

Soru: Rengi bordo deniyor ne renk
Cevap: Merhaba inox

Soru: Ürün inox mu bordo renkmi
Cevap: Değerli Müşterimiz; İlgili ürün ''Inox'' olarak görüntülenmektedir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: kurulum kim tarafından yapılıyor
Cevap: merhaba samsung yetkili servisleri

Soru: ürün ne renk acil cevap alicam
Cevap: Değerli Müşterimiz, Ürün ''İnox'' renk seçeneğine sahiptir. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Kaç desibelle çalışıyor?
Cevap: Merhaba, 39 dB ile çalışmaktadır.

RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı Fotoğraf Ve Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

RT47CG6002S9TR Üstten Donduruculu Inox Buzdolabı En Uygun Satış Linki