RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Ürün Alınmaya Değer Mi-

Zeynep

Bilgili
RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre En Düşük Fiyat Nerede?
RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Anlık Fiyatı 45999.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Gerçekten İyi Mi?

RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Hakkında yaklaşık 25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Teknik Detaylar

RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Ürününün Satıcısı, Samsung RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre ürününü 45999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre En Son Yapılan Yorumlar
45999.0 Tl ye satışta olan RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
25 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Kullandıktan sonra yorum yapmayı tercih ediyorum ,Öncelikle benim gibibüyük eşyaları internetten almaya cesaret edemeyenler varsa hiççekinmeyin güvenli bir adrestesiniz ,kaliteyi en ucuza ve güvenle almafırsatı sunan trendyola teşekkür ediyorum.Buzdolabına gelince dondurucubölümünü tek dokunuşla soğutucu olarak kullanabiliyor olmanız mükemmelbir aDevamını Oku
İsim: TUBA Y.
Tarih: 29 Ağustos 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Kraft DTM

Yorum: 1 yıldır kullanıyorum o kadar memnunum ki anlatamam
İsim: **** ****
Tarih: 08 Mayıs 2024
Satıcı: Gizerler

Yorum: Bizim işimizi fazlasıyla gördü çok beğendik indirimdeyken almıştık
İsim: N** Ç**
Tarih: 27 Mayıs 2022
Satıcı: saypera

Yorum: ürün kaliteli satıcı hızlı ve ilgili
Tarih: 12 Mayıs 2022
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: ,ayen Samsung'un şu an en iyi modeli bı model alt üst bizsizkullanılabiliyor diye tercih ettm içi epey geniş çok teşekkür ederimkargo firması Borusan evin odasına kadar getirdiler onerrim kazançlı alışveriş
İsim: i** t**
Tarih: 30 Kasım 2021
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: Teşekkür ediyorum zamanında ve hassas teslimat İçin teşekkür ederim
Tarih: 04 Kasım 2021
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: fiyat iyi hızlı teslimat
İsim: S** e**
Tarih: 24 Aralık 2023
Satıcı: Smartevim

Yorum: Ürün gayet güzel . Kullanımı rahat. Teşekkür ederiz.
İsim: Hakan K.
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: Çok iyi değil….
İsim: G** Y**
Tarih: 11 Ocak 2022

Yorum: Ürünü 2 haftadır kullanıyoruz. Ses durumu iyi. İç hacim geniş.Kullanışlı. Soğutma güzel. Kapıda ilk 5 saniye vakumlama var. Kapıdaleke ve iz kalmıyor. Yumurtalık iyi değil çok basit önceki dolabınkinikullandık. Kapı yönü değişmiyor. 10 kişilik Büyük asansöre bile zorsığdı. Paketli hacim baya büyük. Ürün tavsiye edilebilir kalitede. Amahoroz lojisDevamını Oku
İsim: is a.
Tarih: 25 Aralık 2021

Yorum: Ürün gayet güzel . Hacmi geniş . Borusan lojistik sağlam sorunsuzulaştırdı. Samsung servisi arar araramaz gelip kurdu. Kalite kokan çokgüzel bir ürün
İsim: O** K**
Tarih: 08 Kasım 2022
Satıcı: İndiriminmerkezi

Yorum: ürün ertesi gün elime ulaştı 1 gün sonra servis geldi kurulumunu yap içigeniş ve özellikli bir buzdolabı çok süper çok beğendim
İsim: N** Y**
Tarih: 07 Mart 2022
Satıcı: doludepo

Yorum: Çok memnun kaldık hemen ilgilendiler geldiklerinin ertesi günüde servisigeldi zaten
İsim: Buse Ç.
Tarih: 09 Aralık 2021
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları

Yorum: Aldık horoz lojistik getirdi kurulmak için açıldı dolap ama hayalkırıklığı ya tarafında büyük bir göçük ve çizik var değişimini istiyorumveya güncel fiyattan iadesini istiyorum çünkü o zamana aldığım fiyatlaşimdi alamam
İsim: Bekir Ö.
Tarih: 06 Şubat 2023
Satıcı: Kuzey Pazarlama

Yorum: Ürün faturası yanında gelmediği gibi mail olarak da gelmedi ama üründençok memnunuz
İsim: E** K**
Tarih: 21 Aralık 2022
Satıcı: Yabeda

Yorum: KESİNLİKLE SAMSUNG FİRMASINDAN UZAK DURUN. Ürünün kutu açılışını servisyaptı kutuyu açtı straforlarını çıkardı ve dondurucu kapağında göçükolduğunu gördü ve panikleyip buzdolabını kurmaya başladı. Ürünü buşekilde kabul etmeyeceğimi kapağın değişmesini istediğimde kutuhasarlıydı deyip 2 dk içinde evden çıktı. Müşteri hizmetlerini aradımdurumu ilettiDevamını Oku
İsim: ALİ T.
Tarih: 02 Eylül 2022
Satıcı: doludepo

Yorum: Ürün soğutması çok iyi. Dernliği az, eni geniş. Kargo firmasına çokhızlı verildi. Ama kargo firmasında biraz zaman geçti. Memnun kaldım.
İsim: s** g**
Tarih: 06 Kasım 2021

RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Merak Edilen Konular

Soru: ürün dondurucu bölümü normal dolap oluyormu
Cevap: Merhaba, evet isterseniz üst kısmını taze gıda bölümü olarak dönüştürebiliyorsunuz.

Soru: ek garantisi var mı
Cevap: Değerli Müşterimiz ek garanti alabilirsiniz.

Soru: Merhaba. ürünün kurulumunu siz mi karşılıyorsunuz? Ücretli mi? Servisi biz mi çağırıyoruz?
Cevap: Merhaba Kurulumu ücretsizdir

Soru: merhaba turkcell platformundan urunu satın alacagım, ankara teslimat yarın ulaşırmı bugun alsam
Cevap: BU sorunuza malesef buradan cevap veremeyiz lütfen ilgili platformdan sorunuzu iletmenizi rica ederiz

Soru: d bakıra göndrriyormusunuz
Cevap: Merhaba efendim , sadece İzmir iline satışımız var.

Soru: Yani ürünün elektrik yakımı nasıl?Çok fazla harciyor mu?
Cevap: Merhabalar , Avrupa Birliği tarafından yayınlanan mevzuat düzenlemeleri sebebiyle, Türkiye'de satışı yapılan buzdolabı, derin dondurucu, bulaşık makinesi, çamaşır makinesi, kurutmalı çamaşır makinesi ve televizyon ürünlerinin enerji etiketlerinde değişikliğe gidilmiştir. Ürünlerde enerji sarfiyatı olarak herhangi bir değişiklik olmamıştır. Enerji sınıfında farklılık yeni mevzuat tarafından belirlenen ölçüm yöntemleri nedeniyle meydana gelmiştir. İlginize teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

Soru: Bu ürünü aldigimda en son kaç güne kadar kurulumunu yapmam gerekiyo
Cevap: Değerli Müşterimiz, kurulum detayları için Samsung ile görüşmeniz gerekiyor.Saygılarımızla

Soru: Merhaba F sınıfı yazıyor ama A+ olması gerekmiyor mu ? Bildiğim kadarıyla eski modeller F sınıfıydı yeni modeller A+ veya A++ enerji sınıfında olurlar
Cevap: Ürün yeni enerji sınıfına göre f eski yani bildiğim eski üşüme göre A+

Soru: enerji sınıfı F mi A+ mi iki yerde farklı yazılmış??
Cevap: Değerli Müşterimiz,ilgili ürün F enerji sınıfındadır. Saygılarımızla

Soru: Merhaba, RT62K7040SL buzdolabı samsung türkiye garantisi altında mıdır?
Cevap: Merhabalar, Samsung türkiye garantisindedir. İyi günler dileriz.

Soru: beyazı var mı
Cevap: Merhabalar, mevcut durumda beya seçeneği stoklarımızda bulunmamaktadır. İyi günler dileriz.

Soru: bu gün sipariş versem yarin yada cumaya teslim edilirmi
Cevap: Değerli Müşterimiz; Siparişleriniz, satın alma işleminizi onayladıktan sonraki 1-6 iş günü içerisinde kargoya verilmektedir. Ürün çıkışı sağlandığında geri bildirim sağlanmaktadır. Saygılarımızla MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: Merhaba buzdalabın kapısı sökülüp takılabliyormu kapılar bıraz dar
Cevap: Merhabalar horoz lojistik getirebildiği yere kadar bırakır samsung servis gelip kutusunu açtığında kapakları söküp kapıdan geçirdikten sonra kurulumunu yapar.Tabi bunu ilk önce samsng müşteri hizmetlerini aradığınızda sormanızı öneririz.

Soru: ölçülerini öğrenebilir miyim
Cevap: Değerli müşterimiz; ürünün açıklama kısmında ölçüler mevcuttur.

Soru: Ürüne 5 adet daha stok acabilirmisiniz.
Cevap: Merhaba, ürün stoklarımızda tükenmiştir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: merhaba ürün başlığında 631 lt yazıyor ürün bigilerinde 620 lt yazıyor ürün özeliklerinde 601 litre yazıyor bu ürün kaç litredir
Cevap: Merhabalar Detaylı bilgi için samsung müşteri hizmetleri ile görüşme sağlayınız iyi günler dileriz.

Soru: Merhaba ben 24 nisan günü sipariş verdim acaba ne zaman kargoya verilir
Cevap: Merhabalar, Ürününüz bugün lojistik firmasına teslim edilecektir. Herhangi bir problem bulunmamaktadır. Sistemsel olarak gösterimin size yansıması 1 gün sonra olmaktadır. Gün içinde panelden takip edebilirsiniz. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.

Soru: Merhabalar, izmir menemen Villakent mahallesine gönderim yapıyormusunuz? Farklı bir satıcıdan aldım horoz lojistik firmasının göndermediğini söyleyerek siparişi iptal etti.
Cevap: Merhabalar, ürünü öncelikli olarak Horoz Lojistik firması ile göndermekteyiz. Teslimat noktasına ilişkin net bilgiyle lojistik firması ile görüşüp geri dönüş yapabiliriz. Sizin teslimat yaptığını bildiğiniz bir firma var ise siz de yardımcı olabilirseniz seviniriz.

Soru: merhaba kolay gelsin,bu ürünün soğutma bölmesi net hacmi ne kadardır, birde rengi inox mu
Cevap: Merhabalar, 461 litre soğutma 161 litre dondurucu. Dilerseniz dondurucu bölümünü de soğutuca bir tuşa basarak değiştirebiliyorsunuz. Rengi inoxtur.

Soru: daha fazla taksit yapma imkanımız var mı. acaba
Cevap: değerli müşterimiz , ödeme seçenekleri için trendyol asistan ile iletişim kurmanız gerekmektedir.

RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

RT62K7040SL, Üstten Donduruculu Buzdolabı, 622 Litre En Uygun Satış Linki