Elif Su
Bilgili
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Tavsiye Edilen Yer Neresi?
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Şuanki Fiyatı Ne Kadar 53999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Açıklama Ve Özellikler
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Ürününün Satıcısı, Samsung Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz ürününü 53999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Kullananlar
53999.0 Tl ye satışta olan Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Yam beklediğim gibi geldi isteyenlere tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Merak Edilenler Neler?
Soru: XXL mi oluyor modeli
Cevap: Değerli Müşterimiz; . Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Markanın Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla. İndiriminMerkezi Müşteri Hizmetleri
Soru: elektrik tasarrufu nasildir
Cevap: Yeni Ab enerji etiketi F SINIFI 384 Kwh yillik enerji harcar efendim
Soru: iyi akşamlar motor garantisi ne kadar
Cevap: GARANTİ SÜRESİ 3 YIL EFENDİM.
Soru: Enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: Merhabalar. F sınıfı efendim
Soru: ürün eve geldikten sonra kurulumu anında servis tarafından yapılıyor mu ?
Cevap: Samsung yetkili servisten kurulum talep ediyorsunuz.
Soru: buz yapıcı mevcut mu acaba?
Cevap: Hızla dondurmak veya soğutmak için yoğun soğuk havayı hızla dağıtır. Power Cool özelliği bir düğmeye basıldığında gıda ve içecekleri hızla soğuturken, Power Freeze özelliği de gıdaları dondurmak ve buz yapmak için idealdir.
Soru: Bu dolabın gri rengide varmı ?
Cevap: Hayır efendim
Soru: merhaba niğde de oturuyorum eve kurulumu yapılıyor mu sıkıntı yaşar mıyım defolu yada teşhir ürünü değil demi
Cevap: Merhabalar kata kadar teslim edilir ve icretsim kurulum yapilip sfir orjinal ambalajinda Samsung Turkiye garantilidir efendim
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Görsel Galerisi
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Şuanki Fiyatı Ne Kadar 53999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Açıklama Ve Özellikler
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Ürününün Satıcısı, Samsung Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz ürününü 53999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Kullananlar
53999.0 Tl ye satışta olan Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Yam beklediğim gibi geldi isteyenlere tavsiye ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ocak 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Egeizo Dayanıklı Tüketim Malları
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Merak Edilenler Neler?
Soru: XXL mi oluyor modeli
Cevap: Değerli Müşterimiz; . Ürünler ile ilgili detaylara ''ÜRÜNÜN TÜM ÖZELLİKLERİ'' bölümünden ulaşabilir, ihtiyaçlarınıza göre karşılaştırma yapabilirsiniz. Daha detaylı teknik bilgi almak isterseniz Markanın Müşteri Hizmetleri ile iletişime geçebilirsiniz. Saygılarımızla. İndiriminMerkezi Müşteri Hizmetleri
Soru: elektrik tasarrufu nasildir
Cevap: Yeni Ab enerji etiketi F SINIFI 384 Kwh yillik enerji harcar efendim
Soru: iyi akşamlar motor garantisi ne kadar
Cevap: GARANTİ SÜRESİ 3 YIL EFENDİM.
Soru: Enerji sınıfı nedir acaba
Cevap: Merhabalar. F sınıfı efendim
Soru: ürün eve geldikten sonra kurulumu anında servis tarafından yapılıyor mu ?
Cevap: Samsung yetkili servisten kurulum talep ediyorsunuz.
Soru: buz yapıcı mevcut mu acaba?
Cevap: Hızla dondurmak veya soğutmak için yoğun soğuk havayı hızla dağıtır. Power Cool özelliği bir düğmeye basıldığında gıda ve içecekleri hızla soğuturken, Power Freeze özelliği de gıdaları dondurmak ve buz yapmak için idealdir.
Soru: Bu dolabın gri rengide varmı ?
Cevap: Hayır efendim
Soru: merhaba niğde de oturuyorum eve kurulumu yapılıyor mu sıkıntı yaşar mıyım defolu yada teşhir ürünü değil demi
Cevap: Merhabalar kata kadar teslim edilir ve icretsim kurulum yapilip sfir orjinal ambalajinda Samsung Turkiye garantilidir efendim
Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Görsel Galerisi

Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz En Uygun Satış Linki

Samsung Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung Rt62k7040ww/tr Iki Kapılı Buzdolabı 630 Lt Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.