Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Tavsiye Edilen Yer Neresi-

Goksu

Bilgili
Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Fiyatına Göre Alınır Mı?
Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Güncel Satış Fiyatı 848.27 Tl'den Satılmaktadır.

Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Hakkında yaklaşık 18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6 .

Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Ürün Açıklaması

Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Ürününün Satıcısı, EN SİGA Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı ürününü 848.27 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Yorumlar Hakkında Bilgi
848.27 Tl ye satışta olan Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
18 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.6

Yorum: Ürün sorunsuz bir şekilde geldi ışıkları yüksek ve kaliteli direk açıpdenedim çok beğendim renk tonları felan işimi fazlasıyla görücek hızlıve kargo içinde ayrıca teşekkürler
İsim: O** Y**
Tarih: 03 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ES PLUS

Yorum: Çöp,1 ay bile dayanmadı
İsim: E** A**
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: Çok iyiii bu fiyata kaçmaz
İsim: f** t**
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: Ürünün kalitesini çok beğendim düşünmeden alın derim tek sıkıntısı şarjıçabuk bitiyor gibi geldi bana birde ışığı çantasıyla gönderiyorlarvideolarımda işe yarayacağına eminim instagram:_yesimbilgin
İsim: Y** B**
Tarih: 08 Mart 2024

Yorum: Başarılı. Hızlı kargo.
İsim: B** İ**
Tarih: 10 Aralık 2023

Yorum: Kablosu çok kısa. Şarjda kullanmak istiyordum ama kullanamıyorum. İşığıiyi. Sağlam geldi
İsim: Elmar O.
Tarih: 20 Mayıs 2024

Yorum: İşlevi çok iyi. Özellikle obje çekimi için gayet iyi, insan çekimi içinbir tane daha almak gerekir... Malzeme kalitesi ise düşük, led ekranıhemen bozuldu. Şikayetçi miyim? Hayır memnunum. Bu paraya bu kadar.Tripodu falan gayet güzel, uzun vadede bozulmadan kullanır mıyız onu bilmem.
İsim: D** B**
Tarih: 16 Nisan 2024

Yorum: lambanın dışı plastik çabuk kırılacakmış gibi görünüyor onun dışındaışığı yüksek bir adet almıştım beğenirsem bir adet daha alacaktım sabitrenk ve rgb modları var tripodla geldi tripodu yaklaşık 2.5 metre uzuyornikon kameramla uzun enstantenede arkaya ışıkla şekil çizmek içinalmıştım ama kick de yayın yaparken de kullanacağım çok beğendim biradet dDevamını Oku
İsim: h** t** k**
Tarih: 13 Nisan 2024

Yorum: Tek olarak işe yaramıyor ürün fiyatına göre kaliteli
İsim: G** U**
Tarih: 11 Mart 2024

Yorum: Şarjı 30 dakika civarı gidiyor diyebilirim. Çin malı bir ürün çok birşey beklemiyorum. Fena sayılmaz.
İsim: M** O** K**
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: Ürün güzel, tripodu fena değil ortalama bir tripod ürünü tartıyor. Fakatşarjı çok hızlı bitiyor. Çekime dışarıya götürmeniz biraz zor. Bunundışında sağlam ürün.
İsim: **** ****
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Fişe takılı uzun kullanım sonucunda ortalama 1 buçuk saat sonra aşırıısınma beraberinde kapandı ve açılmadı.. Ancak 4-5 saat sonra açıldı veaçıldığı gibi de fedalarca kapandı. Ortama ambiyans ışığı olarakdüşünüyorsanız maalesef uygun seçenek değil.
İsim: S** K**
Tarih: 01 Haziran 2024

Yorum: Kargo çok hızlıydı ve paketleme yeterliydi. Ürün işinizi rahatlıklagörür, ortamı farklı ambiyanslarda ışıklandırmak istiyorsanız iki tanesipariş verin derim. İçinden kumandası da çıkıyor bu fiyata aşırıkaliteli bir şey beklemeyin ama işinizi rahat görür.
İsim: Özay S. G.
Tarih: 01 Kasım 2023

Yorum: Fiyat performans olarak yeterli düzeyde. kargo ve teslimatta hiç birproblem yaşamadık. iyi satışlar.
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ocak 2024

Yorum: Ürün gerçekten çok iyi, ledleri oldukça güzel. Video ve vlog işleriniziçin (belli bir setuptan kendinizi çekiyorsanız) genel aydınlatma olarakbile kullanılabilir. Sağınıza solunuza birer tane, arkaya yere de birtane renkli modda, fişşek gibi bir ambiyansınız olur. Fakat tripodugörsellerdeki gibi bükülebilir değil ya o şekilde bir tripodyollamalısınDevamını Oku
İsim: Fırat A.
Tarih: 13 Mart 2024

Yorum: Şarjı çalışmıyor
İsim: A** S**
Tarih: 14 Kasım 2023

Yorum: tripod gonderilmedi
İsim: G** K**
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: güncelleme yorumudur eksik parçanın gönderilmesini talep ettik 2haftadır bekliyoruz ürün kalitesi biraz basit kullanılan plastik buparaya değmez iadeyle uğraşmak isteyen alsın
İsim: Z** Ç**
Tarih: 12 Mart 2024

Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Ürüne İlişkin Sorular

Soru: Farklı renklerde kullanılabiliyor mu yoksa sadece beyaz bir aydınlatma mı sağlar ?
Cevap: farklı renkler de kullanabilirsiniz efendim

Soru: kaç watt acaba?
Cevap: açıklama kısmından belirtilmişitir efendim

Soru: beyaz ve gün ışığı mevcut mu bu 13 rengin içerisinde
Cevap: merhabalar mevcut efendim

Soru: tiripod dahil'mi
Cevap: merhabalar dahildir efendim

Soru: Video çekimlerinde flicker yapar mı?
Cevap: merhabalar yapmaz efendim video çekimleri için tasarlanmış ürün

Soru: Pile takılı şekilde kullana biliyormuyum? 30-45 dakika çok az
Cevap: KULLANABİLİRSİNİZ EFENDİM

Soru: Merhabalar kolay gelsin. Üründe kaç farklı renk seçeneği mevcut?
Cevap: MERHABALAR 13 FARKLI RENK MEVCUT EFENDİM

Soru: Kolay gelsin. Işık şiddeti ayarlanıyor mu ? Ve sadece ışığı alabilir miyim
Cevap: MERHABALAR AYARLANBİLİYOR EFENDİM SET HALİNDE SATILMAKTA EFENDİM

Soru: ürün kaç saat kullanımdan sonra şarjı bitiyor ve kaç w
Cevap: MERHABALAR ORTALAMA KULLANIMA BAGLI EFENDİM EN YÜKSEK IŞIK SEVİYESİNDE ORTALAMA YARIM SAAT 45DK KADAR GİDER EFENDİM

Soru: Merhaba kaç ledli acaba?
Cevap: merhabalar efendim kontrol saglanıcak

Soru: RGB dışında gün ışığı renkleri de varmı sarı beyaz olmak şeklinde?
Cevap: var efendim

Soru: Ne kadar sürede şarj oluyor?
Cevap: 2 SAAT İÇİNDE SARJ OLUR EFENDİM

Soru: Какая мощность лампы?
Cevap: MERHABALAR EFENDİM

Soru: tam olarak tripotunun uzunluğu ve ışığın uzunluğunu söyleyebilir misiniz?
Cevap: MERHABALAR TRİPODUN UZUNLUGU 2.10CM OLUYOR

Soru: tripod dahil mi?
Cevap: merhabalar evet dahil efendim

Soru: Merhaba, siz yazmışsınız bu 2.10 metre, ben bunu masaya koyarak fotoraf çekmek istiyorum. Bu masaya koymak mümkünmü? Tripot gibi.. mesela?
Cevap: MERHABALAR KOYABİLİRSİNİZ EFENDİM AMA YÜKSEK BÜYÜK KALIR EFENDİM

Soru: Ürün ne kadar sürede şarj oluyor?
Cevap: MERHABALAR 2 SAAT İÇİNDE SARJ OLUR EFENDİM

Soru: Ürün şarjlı kullanılmak zorunda mı yoksa fişe takılı çalışıyor mu uzun süreli kullanım için
Cevap: SARJA TAKILIDA ÇALIŞIR EFENDİM SARJINI DOLDURUPTA KULLANABAİLİRSİNİZ EFENDİM

Soru: Ürünün kumandası var mı
Cevap: merhabalar efendim var

Soru: Merhaba. Watt bilgisi açıklamada yazıyor demişsiniz ama biz göremedik. Dönüş yaparsanız sevinirim
Cevap: 25W EFENDİM

Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Şarjlı RGB 1 Ad 2+1 mt tripodlu Fotoğrafçılık Işık Çubuğu Aydınlatma Ledi Canlı Video Çekimi Işığı En Uygun Satış Linki