Sevil
Bilgili
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Alınır Mı?
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Şu Andaki Değeri 79.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Detaylı Açıklama
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Ürününün Satıcısı, Anadolu Saray Çarşısı Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi ürününü 79.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Yorumlar Hakkında Bilgi
79.9 Tl ye satışta olan Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Kızım için aldım suyu az içiyordu ye şimdi suyuu meyve suyunu severek içiyor. Ve göründüğünden daha büyük çok güzel
İsim: D** K**
Tarih: 25 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Anadolu Saray
Yorum: Şahane tatlı bi ürün çok sevdim. 4 tane daha sipariş ettiö 2 tanesi ezil geldi. Böyle bi ürünü bu kadar özensiz göndermemeliydiniz. Daha da sayfanızdan alışveriş yapmam
İsim: G** B**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Kızım çok sevdi sorunsuz bir şekilde teslim edildi teşekkür ederim
İsim: B** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 15 Kasım 2023
Yorum: kizim cok sevdi su icmeye bayılıyor
İsim: N** S**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: cok güzeller beğendim
İsim: A** B**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: kendisinin hastasi oldum bi kac tane daha alicam kesmedi 2 tane almak
İsim: S** E**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: 3 tane aldım arkadaşlarıma hediye edecektim insan bir özenir en azından balonlu naylona sarılıp gönderilseydi başka satıcıdan almanızı öneririm direkt kargo poşetine koymuşlardı
İsim: Ş** K**
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: Çok tatlıydı
İsim: H** ö**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: Sert plastik begendim
İsim: E** E**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: biraz yamuk yumuk geldi ,dikkat ederseniz sevinirim .ama guzel bir matara
İsim: A** A**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: guzel ama biraz pahalı bence cam bılr değil sonuçta
İsim: İ** ı**
Tarih: 15 Aralık 2023
Yorum: Tatlış bir ürün, aynen fotoğrafta göründüğü gibi. Plastik ve hafif, tasarımı çok şirin. Lakin sadece poşete koyup göndermişler o yüzden kulakları ezilmişti, elimden geldiğince düzelttim ama yine de tam olmadı. Sık sık alışveriş yaptığım bir mağaza ve çok iyi paketleme yapardı, hayli şaşırdım 1 yıldızı da o yüzden kırdım.
İsim: Begüm K.
Tarih: 28 Ekim 2023
Yorum: kapagi cok kaliteli cam olmamasi da guvenli yapiyor
İsim: C** A**
Tarih: 08 Ekim 2023
Yorum: Biraz ezilmiş geldi paketlemesi çok kötüydü yinede idare eder
İsim: g** E**
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: su damlatıyor zaten annem hiç beğenmedi kapağıyla şişe arasında boşluk var ve kapagin ust kisimları hep ezilmiş 3 puanı şekli güzel olduğu icin verdim bence almayın kesinlikle bu fiyat bu kaliteye fazla kargoyla birlikte 100 tl yi aşıyor tavsiye etmem tamamen israf
İsim: H** T**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: Ürün içine göçmüş keske kurulu ürünü pat pat posetine sarmaktansa bunu sarsaydınız cok üzüldüm cidden yorumda bir kac kişi deha söyledim neyse ya dedim olur okadar cidden özensizdi cok ince bir plastık en fazla 1 hafta kullanır ve atılır cok üzüldüm cidden
İsim: S** n** B**
Tarih: 31 Ekim 2023
Yorum: Ezilmiş geldi hem plastıgı hemde kapağı
İsim: A** K**
Beden: 16 Kasım 2023
Yorum: Üstü çizikli ve kol kısmı göçük bir şekilde geldi
İsim: **** ****
Tarih: 16 Kasım 2023
Yorum: kalitesiz bu para etmez 4 urun aldım xami patpata dolayip digerlerini poseta bile koymadan koymuslar
İsim: d** d**
Tarih: 09 Kasım 2023
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: rengi şeffaf mı
Cevap: evet efendim.
Soru: Boyutu ne kadar?
Cevap: Merhaba açıklama kısmında
Soru: açıklamada 540ml yazmışsınız ama ürün başlığında 400 ml diyor ürün kaç ml acaba
Cevap: 400 ml efendim
Soru: cammı acaba
Cevap: Plastik....
Soru: hediye varmı acaba
Cevap: Merhaba ne hediyesi efendim
Soru: Merhabalar sızdırma yaparmı
Cevap: Merhaba hayır
Soru: Merhaba plastik midir ürün
Cevap: BPA içermez
Soru: kaç numara plastik
Soru: Toptan satış yapıyor musunuz?
Cevap: Evet efendim
Soru: Cam 'mı acaba?
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: Görseledekinin aynısını gelecek bazı kişilere aynısı gelmemiş?
Cevap: Merhaba Birbir aynısıdır
Soru: kapağı çevirerek mi açılıyor, küçük çocuklar için zor mu olur kullanımı?
Cevap: pet şişe gibidir.
Soru: ısı ya dayanıklı mi
Cevap: Açıklama kısmında yazmaktadır
Soru: merhaba ağız kısmı zamanla paslanir mi acaba
Cevap: Merhaba hayır efnedim
Soru: Kaç adet gönderiliyor 2 tane mi 1 tane mi?
Cevap: 1 adet için
Soru: herhangi bir zararı var mı acaba?
Soru: Bu matara pilastık mataramı yoksa pilastık değilmi
Cevap: Plastiktir
Soru: mrb kapak içindeki sızdırmaz koruyucuyu nerden bulabilirim şişeler saglam ama kapak içlerindeki şeyler olmayınca akitiyo
Cevap: Merhaba maalesef bizde mevcut değildir
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Görsel Galerisi
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Şu Andaki Değeri 79.9 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Hakkında yaklaşık 26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Detaylı Açıklama
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Ürününün Satıcısı, Anadolu Saray Çarşısı Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi ürününü 79.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Yorumlar Hakkında Bilgi
79.9 Tl ye satışta olan Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
26 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8
Yorum: Kızım için aldım suyu az içiyordu ye şimdi suyuu meyve suyunu severek içiyor. Ve göründüğünden daha büyük çok güzel
İsim: D** K**
Tarih: 25 Kasım 2023
Yorum: Şahane tatlı bi ürün çok sevdim. 4 tane daha sipariş ettiö 2 tanesi ezil geldi. Böyle bi ürünü bu kadar özensiz göndermemeliydiniz. Daha da sayfanızdan alışveriş yapmam
İsim: G** B**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: Kızım çok sevdi sorunsuz bir şekilde teslim edildi teşekkür ederim
İsim: B** Ö**
Beden: 15 Kasım 2023
Yorum: kizim cok sevdi su icmeye bayılıyor
İsim: N** S**
Tarih: 20 Haziran 2024
Yorum: cok güzeller beğendim
İsim: A** B**
Tarih: 11 Ağustos 2024
Yorum: kendisinin hastasi oldum bi kac tane daha alicam kesmedi 2 tane almak

İsim: S** E**
Tarih: 08 Haziran 2024
Yorum: 3 tane aldım arkadaşlarıma hediye edecektim insan bir özenir en azından balonlu naylona sarılıp gönderilseydi başka satıcıdan almanızı öneririm direkt kargo poşetine koymuşlardı
İsim: Ş** K**
Tarih: 24 Kasım 2023
Yorum: Çok tatlıydı
İsim: H** ö**
Tarih: 06 Mayıs 2024
Yorum: Sert plastik begendim
İsim: E** E**
Tarih: 01 Kasım 2023
Yorum: biraz yamuk yumuk geldi ,dikkat ederseniz sevinirim .ama guzel bir matara
İsim: A** A**
Tarih: 03 Haziran 2024
Yorum: guzel ama biraz pahalı bence cam bılr değil sonuçta
İsim: İ** ı**
Tarih: 15 Aralık 2023
Yorum: Tatlış bir ürün, aynen fotoğrafta göründüğü gibi. Plastik ve hafif, tasarımı çok şirin. Lakin sadece poşete koyup göndermişler o yüzden kulakları ezilmişti, elimden geldiğince düzelttim ama yine de tam olmadı. Sık sık alışveriş yaptığım bir mağaza ve çok iyi paketleme yapardı, hayli şaşırdım 1 yıldızı da o yüzden kırdım.
İsim: Begüm K.
Tarih: 28 Ekim 2023
Yorum: kapagi cok kaliteli cam olmamasi da guvenli yapiyor
İsim: C** A**
Tarih: 08 Ekim 2023
Yorum: Biraz ezilmiş geldi paketlemesi çok kötüydü yinede idare eder
İsim: g** E**
Tarih: 11 Aralık 2023
Yorum: su damlatıyor zaten annem hiç beğenmedi kapağıyla şişe arasında boşluk var ve kapagin ust kisimları hep ezilmiş 3 puanı şekli güzel olduğu icin verdim bence almayın kesinlikle bu fiyat bu kaliteye fazla kargoyla birlikte 100 tl yi aşıyor tavsiye etmem tamamen israf
İsim: H** T**
Tarih: 05 Temmuz 2024
Yorum: Ürün içine göçmüş keske kurulu ürünü pat pat posetine sarmaktansa bunu sarsaydınız cok üzüldüm cidden yorumda bir kac kişi deha söyledim neyse ya dedim olur okadar cidden özensizdi cok ince bir plastık en fazla 1 hafta kullanır ve atılır cok üzüldüm cidden
İsim: S** n** B**
Tarih: 31 Ekim 2023
Yorum: Ezilmiş geldi hem plastıgı hemde kapağı
İsim: A** K**
Beden: 16 Kasım 2023
Yorum: Üstü çizikli ve kol kısmı göçük bir şekilde geldi
İsim: **** ****
Tarih: 16 Kasım 2023
Yorum: kalitesiz bu para etmez 4 urun aldım xami patpata dolayip digerlerini poseta bile koymadan koymuslar
İsim: d** d**
Tarih: 09 Kasım 2023
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: rengi şeffaf mı
Cevap: evet efendim.
Soru: Boyutu ne kadar?
Cevap: Merhaba açıklama kısmında
Soru: açıklamada 540ml yazmışsınız ama ürün başlığında 400 ml diyor ürün kaç ml acaba
Cevap: 400 ml efendim
Soru: cammı acaba
Cevap: Plastik....
Soru: hediye varmı acaba
Cevap: Merhaba ne hediyesi efendim
Soru: Merhabalar sızdırma yaparmı
Soru: Merhaba plastik midir ürün
Soru: kaç numara plastik
Soru: Toptan satış yapıyor musunuz?
Cevap: Evet efendim
Soru: Cam 'mı acaba?
Cevap: Merhaba hayır efendim
Soru: Görseledekinin aynısını gelecek bazı kişilere aynısı gelmemiş?
Cevap: Merhaba Birbir aynısıdır
Soru: kapağı çevirerek mi açılıyor, küçük çocuklar için zor mu olur kullanımı?
Cevap: pet şişe gibidir.
Soru: ısı ya dayanıklı mi
Cevap: Açıklama kısmında yazmaktadır
Soru: merhaba ağız kısmı zamanla paslanir mi acaba
Cevap: Merhaba hayır efnedim
Soru: Kaç adet gönderiliyor 2 tane mi 1 tane mi?
Cevap: 1 adet için
Soru: herhangi bir zararı var mı acaba?
Soru: Bu matara pilastık mataramı yoksa pilastık değilmi
Cevap: Plastiktir
Soru: mrb kapak içindeki sızdırmaz koruyucuyu nerden bulabilirim şişeler saglam ama kapak içlerindeki şeyler olmayınca akitiyo
Cevap: Merhaba maalesef bizde mevcut değildir
Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Görsel Galerisi

Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi En Uygun Satış Linki

Anadolu Saray Çarşısı Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Anadolu Saray Çarşısı Sevimli Şeffaf Ayıcık Şekilli Matara (Cam Değildir) | 400 ML Ayı Şekilli Sunum Şişesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.