Yelda
Bilgili
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Güncel Satış Fiyatı 2329.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Memnuniyet Durumu Nedir?
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.6 .
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Ürün Tanıtımı
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Ürününün Satıcısı, KUMTEL Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) ürününü 2329.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Kullananlar
2329.0 Tl ye satışta olan Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.6
Yorum: Fiyatına göre bence harika..
İsim: Y** Ç**
Tarih: 29 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BORAKS
Yorum: Bu ürünü internetten satın aldım, ancak büyük bir hayal kırıklığınauğradım. Ürün daha ilk kullanımda arızalı çıktı ve iade talebindebulundum. Ancak, iade sürecinde hiçbir destek alamadım. Hem satıcı hemde servis konusunda çok ilgisiz ve yardımcı olmayan bir tutumsergilediler. Sorunumu çözmek yerine, sürekli oyalandım ve hiçbir çözümsunulmadı. MüşteDevamını Oku
İsim: Ü** U**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Satıcı: srcelektronik
Yorum: ocakın köşesinde sırları dökülmüş, yamulmuş bı kısım var ve gömme Ocakolduğu için tezgaha oturmadı, ayrıca ortasında da sırları dökülmüş biryer var,. Sıfır ürün yerine DEFOLU ürün gönderilmiş. iade edeceğim.
İsim: B** D**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: çok kötü ocak ustu demirler kaygan yerine oturmuyor boşuna paraverirsiniz
İsim: T** C**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Merak Edilen Konular
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba, Aras ve Trendyol express ile gönderim yapıyoruz
Soru: ızgarasını döküm alabiliyomuyuz
Cevap: Malesef efendim
Soru: tüple kulanılıyormu
Cevap: Doğalgazlı efendim alım yapınca yazın LPG li gönderelim
Soru: merhaba tezgah kesili 49'a 60 bu ürün oraya olurmu
Cevap: Merhaba kesim ölçümü 49*56 cmdir
Soru: Tezgah üzeri olur mu kestirmek gerekiyor mu tezgahı
Cevap: Merhaba gömmeli ocaktır tezgahıın kesili olması gerekmektedir
Soru: merhaba mermer kesili ve ölçüm 60 a 47 fakat
Cevap: merhaba tezgah kesim ölçüsü 49*56 cm
Soru: 55cm 49 cm tezgaha bu ürün uyarmı
Cevap: merhaba evet uygundur
Soru: tezgah ölçüm 56 46 gelen servis bu ölçüyü buyutebiloyor mu ürüne göre ya da bu ölçüde mi arayacağım
Cevap: Merhaba, tabi büyütebilirsiniz ürün ölçülerine göre ayarlaayabilirsiniz.
Soru: merhaba yeni mutfak tezgahı yaptırıyorum ürünü almadan önce kestireceğim fakat tüm gömme ankastrelerin ebatları aynı mıdır standart mıdır
Cevap: Merhaba 49**56 cm
Soru: merhaba tüple kullanılabilir mi gönderim yaparken tüpe uygun gonderim yapabilirmisiniz
Cevap: Merhaba, ürünümüz doğalgazlıdır ancak LPG dönüşümüne uygundur. Kurulum esnasında yetkili servisimizden talep etmeniz doğrultusunda LPG dönüşümü sağlanabilir.
Soru: merhaba 23 Haziran'da sizden aldığım ocaktan çok sıkıntı yaşıyorum demirler tam oturmuyor ayrıca tencere kayıyor bütünsel demir almak istedim ölçü uymuyor 3 kere kaynayan yemeğim yerle bir oldu bana yardımcı olur musunuz
Cevap: 08503335685 den destek alın lütfen
Soru: Ben Normal Tüp kullanıyorum.. Burada Doğalgaz yok.. Ocak buna uygun gönderilebilir mi?
Cevap: Merhaba, ürünümüz doğalgazlıdır ancak LPG dönüşümüne uygundur. Kurulum esnasında yetkili servisimizden talep etmeniz doğrultusunda LPG dönüşümü sağlanabilir.
Soru: lpg gazlı ocak alacam
Cevap: Merhaba, ürünümüz doğalgazlıdır ancak LPG dönüşümüne uygundur. Kurulum esnasında yetkili servisimizden talep etmeniz doğrultusunda LPG dönüşümü ücret karşılığı sağlanabilir.
Soru: kurulum için servis çağırma işlemi nasıl yapılıyor Ben Mordoğan Karaburun İzmir de ikamet ediyorum. Buraya geliyor mu?r
Cevap: Merhaba, kurulum işlemi için Kumtel çağrı merkezini aramanız gerekmektedir.
Soru: merhaba ocak taşma olduğunda gazi otomatik kesiyormu
Cevap: Merhaba, gaz emniyeti mevcuttur.
Soru: 56*50 uyumlumu acaba
Cevap: Merhaba, ürün ölçüsü 52*59 cm dir.
Soru: merhaba tüplü mü yolsa doğal gazmı
Cevap: Merhaba, ürünümüz doğalgazlıdır ancak LPG dönüşümüne uygundur. Kurulum esnasında yetkili servisimizden talep etmeniz doğrultusunda LPG dönüşümü ücret karşılığı sağlanabilir.
Soru: merhaba bunun bej yada beyazı yokmu
Cevap: merhaba mevcut değildir.
Soru: ben tüp kulanıyorum olurmu
Soru: gommemi acaba
Cevap: Merhaba, ürün gömmelidir.
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Görsel Galerisi
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Güncel Satış Fiyatı 2329.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Memnuniyet Durumu Nedir?
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.6 .
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Ürün Tanıtımı
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Ürününün Satıcısı, KUMTEL Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) ürününü 2329.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Kullananlar
2329.0 Tl ye satışta olan Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 2.6
Yorum: Fiyatına göre bence harika..
İsim: Y** Ç**
Tarih: 29 Haziran 2024
Yorum: Bu ürünü internetten satın aldım, ancak büyük bir hayal kırıklığınauğradım. Ürün daha ilk kullanımda arızalı çıktı ve iade talebindebulundum. Ancak, iade sürecinde hiçbir destek alamadım. Hem satıcı hemde servis konusunda çok ilgisiz ve yardımcı olmayan bir tutumsergilediler. Sorunumu çözmek yerine, sürekli oyalandım ve hiçbir çözümsunulmadı. MüşteDevamını Oku
İsim: Ü** U**
Tarih: 23 Ağustos 2024
Yorum: ocakın köşesinde sırları dökülmüş, yamulmuş bı kısım var ve gömme Ocakolduğu için tezgaha oturmadı, ayrıca ortasında da sırları dökülmüş biryer var,. Sıfır ürün yerine DEFOLU ürün gönderilmiş. iade edeceğim.
İsim: B** D**
Tarih: 13 Ağustos 2024
Yorum: çok kötü ocak ustu demirler kaygan yerine oturmuyor boşuna paraverirsiniz
İsim: T** C**
Tarih: 02 Ağustos 2024
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Merak Edilen Konular
Soru: hangi kargo
Cevap: Merhaba, Aras ve Trendyol express ile gönderim yapıyoruz
Soru: ızgarasını döküm alabiliyomuyuz
Cevap: Malesef efendim
Soru: tüple kulanılıyormu
Cevap: Doğalgazlı efendim alım yapınca yazın LPG li gönderelim
Soru: merhaba tezgah kesili 49'a 60 bu ürün oraya olurmu
Cevap: Merhaba kesim ölçümü 49*56 cmdir
Soru: Tezgah üzeri olur mu kestirmek gerekiyor mu tezgahı
Cevap: Merhaba gömmeli ocaktır tezgahıın kesili olması gerekmektedir
Soru: merhaba mermer kesili ve ölçüm 60 a 47 fakat
Cevap: merhaba tezgah kesim ölçüsü 49*56 cm
Soru: 55cm 49 cm tezgaha bu ürün uyarmı
Cevap: merhaba evet uygundur
Soru: tezgah ölçüm 56 46 gelen servis bu ölçüyü buyutebiloyor mu ürüne göre ya da bu ölçüde mi arayacağım
Cevap: Merhaba, tabi büyütebilirsiniz ürün ölçülerine göre ayarlaayabilirsiniz.
Soru: merhaba yeni mutfak tezgahı yaptırıyorum ürünü almadan önce kestireceğim fakat tüm gömme ankastrelerin ebatları aynı mıdır standart mıdır
Cevap: Merhaba 49**56 cm
Soru: merhaba tüple kullanılabilir mi gönderim yaparken tüpe uygun gonderim yapabilirmisiniz
Soru: merhaba 23 Haziran'da sizden aldığım ocaktan çok sıkıntı yaşıyorum demirler tam oturmuyor ayrıca tencere kayıyor bütünsel demir almak istedim ölçü uymuyor 3 kere kaynayan yemeğim yerle bir oldu bana yardımcı olur musunuz
Cevap: 08503335685 den destek alın lütfen
Soru: Ben Normal Tüp kullanıyorum.. Burada Doğalgaz yok.. Ocak buna uygun gönderilebilir mi?
Soru: lpg gazlı ocak alacam
Soru: kurulum için servis çağırma işlemi nasıl yapılıyor Ben Mordoğan Karaburun İzmir de ikamet ediyorum. Buraya geliyor mu?r
Cevap: Merhaba, kurulum işlemi için Kumtel çağrı merkezini aramanız gerekmektedir.
Soru: merhaba ocak taşma olduğunda gazi otomatik kesiyormu
Cevap: Merhaba, gaz emniyeti mevcuttur.
Soru: 56*50 uyumlumu acaba
Cevap: Merhaba, ürün ölçüsü 52*59 cm dir.
Soru: merhaba tüplü mü yolsa doğal gazmı
Soru: merhaba bunun bej yada beyazı yokmu
Cevap: merhaba mevcut değildir.
Soru: ben tüp kulanıyorum olurmu
Soru: gommemi acaba
Cevap: Merhaba, ürün gömmelidir.
Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Görsel Galerisi

Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) En Uygun Satış Linki

KUMTEL Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) Fiyatı, Yorumları - Trendyol
KUMTEL Siyah Emaye Rustik Ankastre Ocak (M6-40BF) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.