Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi-

Inci

Bilgili
Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi?
Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Anlık Fiyatı 17899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Detaylı Açıklama

Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi ürününü 17899.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
17899.0 Tl ye satışta olan Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: Sorunsuz ve çok hızlı bir şekilde makine adresime ulaştı çok teşekkür ederim
İsim: N** K**
Tarih: 14 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ege shop

Yorum: indirimli aldım kalitesi harika
İsim: Macide T.
Tarih: 16 Aralık 2022
Satıcı: AYAR GROUP

Yorum: Gözü kapalı alabilirsiniz …satıcıda çok güzel ilgilendi.
İsim: Ş** D**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Satıcı: Derya Home

Yorum: Çok güzel bosch kalitesi ama ıslak bırakıyor
İsim: S** T**
Tarih: 28 Şubat 2024
Satıcı: Yabeda

Yorum: harika bir ürün çok güzel yıkıyor bayıldım
İsim: F** K**
Tarih: 10 Ocak 2024
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: Alırken tereddüt etmiştim ancak gayet güzel geldi.. Bulaşık makinesininiçi de gayet kaliteli.. Çok beğendim..
İsim: N** S**
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: Çok güzel hızlıca geldi
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Temmuz 2023
Satıcı: TREND.SHOP

Yorum: Bosch kalitesi
İsim: G** C**
Tarih: 27 Ocak 2023

Yorum: Bayiden 2500₺ daha uygun çokta güzel yıkama yapıyor
İsim: S** d**
Tarih: 09 Kasım 2022

Yorum: Ürün belirlendiği gibi.
İsim: **** ****
Tarih: 30 Ocak 2023

Yorum: yanlışlıkla ankastre modelini aldım iade etmek zorunda kaldım boshmakinesi tereddüt etmeden alınır
İsim: Berivan k.
Tarih: 15 Ocak 2023

Yorum: Beğendik hasarsız geldi
İsim: K** Ö**
Tarih: 06 Şubat 2023
Satıcı: ÖztunaDTM

Yorum: Ürün daha teslim edilmedi.teslim edildi diye not düşmüş
İsim: M** K**
Tarih: 17 Şubat 2024
Satıcı: Derya Home

Yorum: Gelen ürün düzgün şekilde kapıma kadar getirdiler . Kargo firmasındakiarkadaşa ayrıca teşekkür ediyorum.
İsim: Tahir Y.
Tarih: 23 Haziran 2023
Satıcı: KUMDERELİLER DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI

Yorum: ne bekledi isem o geldi
İsim: Suat H. Y.
Tarih: 06 Şubat 2023
Satıcı: beyazeşyabayisi

Yorum: Ürün çok kaliteli biz yanlış sipariş vermişiz sağolsun firma sahibiürünü iade aldı teşekkür ederiz
İsim: Turan A.
Tarih: 01 Mayıs 2024
Satıcı: ege shop

Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler

Soru: Yükseklik ölçüsü nekadar
Cevap: Ürünün boyutları 815 x 598 x 573 mm Kapağı 90 derece açık olduğunda ürün derinliği 1.150 mm Montaj için minimum yükseklik 815 mm Montaj için maksimum yükseklik 875 mm Montaj için minimum genişlik 600 mm Montaj için maksimum genişlik 608 mm Montaj için derinlik 550 mm üst tablasız yükseklik 0 mm Net Ağırlık 31,0 kg Taban ayarlanabilir 40-90 / 90-160 mm Mobilya ön ağırlığı (min - maks) 2.5 - 8.5 kg

Soru: mrb bursada nerdesiniz
Cevap: Bursa da depodan satış yapıyoruz

Soru: Mevcut kapağım 60x60 ölçüsünde uyar mı?
Cevap: Merhaba uyar efendim.

Soru: merhaba yarı ankastre ne anlama geliyor normal tezgah altında kullanabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba yarı ankastre ürünlerde cihazın ön panelinin altına mobilya kapağı takmanız gerek .Görselde görünen beyaz kısım yok yani efendim.

Soru: Merhaba, grisi var mı?
Cevap: Değerli Müşterimiz, Trendyol Mediamarkt Mağazamıza gelerek Tüm ürünler butonunu seçebilir ve Kategori-Marka bilgileri girerek bulmak istediğiniz ürünün bilgilerini girebilirsiniz. MediaMarkt Müşteri Hizmetleri

Soru: İzmire gönderiyor musunuz
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Sessiz çalışma modu var mı acaba?
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Soru: Hangi kargoyla gönderim yapıyorsunuz
Cevap: Merhaba, horoz lojisitk ile gönderim yapmaktayız.

Soru: Ürün eve geldiğinde ürünün kurulumunu size kim anlatacak?
Cevap: Bosch servisi kurulumunu yapacak.

Soru: merhaba solo kullanim ve ankastre kullanım ne demektir.
Cevap: Ankastre kullanımda mutfak dolabının renginde bulaşık makinesine kapak yapılmalı.

Soru: mesajıma bakar misiniz
Cevap: Tabi efendim

Soru: Kapağını kim takıyor servis mi
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba yükseklik 81 diyor açıklamada net yükseklik nedir alanım küçük
Cevap: Tezgahınızın alt tarafının zemin ile yükseklik farkı minumum 815 milimetre olmalıdır.

Soru: merhaba ürünü ilk yikamada plastik koku geliyor acaba neden
Cevap: Bulaşık makinelerinde olağan bir durumdur. Zamanla bitecektir.

Soru: Yarı ankastre ne demek oluyor
Cevap: kapaklı kullanım için uygundur

Soru: Kurulumu ücretsiz mi
Cevap: Evet ücretsizdir

Soru: Dış kapağı yokmu illa mobilyamı olması lazım üst kapak kapaklı gelmiyor mu
Cevap: ürün yarı ankastredir. kapağınıza göre mobilyanızı yaptırmanız gerkmektedir.

Soru: Merhabalar,ürünün üst Kısmı inoxmu beyaz mı?
Cevap: merhaba urun tam rengı beyazdır efendım

Soru: Resimdeki ürün değilmi bu kapağı var zaten
Cevap: Kapak sizin yaptırmanız lazım efendim mobilyanıza göre

Soru: WiFi yok mu
Cevap: Merhaba, Konu hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın Müşteri Hizmetleri'nden destek alabilirsiniz. İyi günler dileriz.

Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Smı25dw01t D Sınıfı 13 Kişilik 5 Program Yarı Ankastre Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki