KumRuhu
Bilgili
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Alınmaya Değer Mi?
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Şu Anki Değeri 22399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu?
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürün Açıklaması
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi ürününü 22399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
22399.0 Tl ye satışta olan Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: ailecek kullanıyoruz memnunuz
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 24 Eylül 2024
Satıcı: YTM GRUP
Yorum: Cok beğendim bosh şaşırtmadi
İsim: M** B**
Tarih: 06 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Netahome
Yorum: Ürünü çok araştırdım.Bazi tereddütlerim vardı. Ama bazı kötü yorumlarvardı yinede almaya karar verdim .İyikide almışım süper bir makine çokgüzel ve temiz yıkıyor vede çok sessiz alacaklara kesinlikle tavsiyeederim akan pişman olmaz .
İsim: Y** G**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Satıcı: Türker Home Dtm
Yorum: Piyasa değerine göre oldukça uygun fiyatlı hızlı kargo ve teslimat için teşekkürler
İsim: Z** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Satıcı: Derya Home
Yorum: Ürünün özellikleri ile ücreti çok uyumlu. Fiyat performans ürünü.Telefondan kontrol edebilirsiniz. Çok beğendik
İsim: p** b**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: üründen memnunuz çok iyi
İsim: V** S**
Tarih: 18 Haziran 2024
Satıcı: KARDA
Yorum: Makina home connet ile wifi ye baglaniyor guncelleme ile extraproglamlar ekleniyor .kisa programi 45dk dan başlıyor.ic hacmi genisozellikle belirteyim bulasiklar rahat rahat diziliyor ,almak isteyendusunmesin ben begendim
İsim: Duygu A.
Beden: 07 Nisan 2024
Yorum: Ürün gayet iyi temizliyor tavsiye ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 23 Şubat 2024
Satıcı: ÖztunaDTM
Yorum: Gayet güzel yıkama yapıyor.
İsim: m** a**
Tarih: 29 Ocak 2024
Satıcı: Land of Shopping
Yorum: 2 kez yyıkadım şimdilik çok beğendimmmm
Tarih: 01 Ocak 2024
Yorum: Ürün hasarsız ve gayet hızlı bir şekilde teslim edildi, Adanadangelmesine ragmen.satıcıya teşekkür ediyorum.Performansı da gayet iyiönceki makinama göre daha sessiz makina, zaten Bosch kalitesitartışılmaz bence lakin ocak altıma taktıracağım için gelen servis buburaya olmaz iade edin dedi nasıl yani dedim ocak altına takmak yasakdedi ve takmadan giDevamını Oku
İsim: elif a.
Tarih: 27 Aralık 2023
Satıcı: beyazkalite
Yorum: memnun kaldim
İsim: F** A**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Ürünü henüz kurmadilar. Mağazadan çok beğenerek almıştım ancak fiyatınındüşmesi hayal kırıklığı
İsim: F** Ö**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: 25 Yıllık emektar bulaşık makinemizin artık bizi bırakma sinyallerivermesi üzerine yeni bir bulaşık makinesi almaya karar verdik. Boschfirmasının oldukça fazla bulaşık makinesi modeli var. Satın aldığımızbu modeli Bosch firmasının internet sitesindeki otomatik bulaşıkmakinesi seçim asistanı uygulamasını kullanarak seçtik. İlk yıkamadeneyimimizdenDevamını Oku
İsim: A** E**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: Ürün elimize ulaştı fakat istediğimiz ferforması yakalayamadık kapağıolsun iç aksamı olsun Bosch gibi değil Arçelik almadığıma çok pişmanım
İsim: Çağatay B.
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: ürün iyi ama kargo şirketi için aynı sini söyleyemeyeceğim adrese kadarteslim edilmiyormuş bilseydim böyle sorun olacağı almazdım
İsim: S** P**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Ürün sağlam geldi. Yıkama bitince kapak açma özelliği eco proğram davar. Bazı yorumlarda olmadığı yazıyordu. Kullandım ve kapağı kendisiaçtı, bunu belirtmek isterim. Memnun kaldım alabilirsiniz
İsim: Ayşe D.
Yorum: Teknoloji güzel nimet. Cihaz ın kapağı açıp kurutma özelliği telefondankontrolü ve malzeme kalitesi çok iyi.
İsim: S** A**
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel paketlenmiş bir şekilde teslim aldım. Ürün harika tavsiye ederim.
İsim: ORHAN İ.
Tarih: 25 Temmuz 2024
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.
Yorum: İlgili satıcı hızlı kargo sorunsuz teslimat teşekkürler
İsim: Orcun C.
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Hızlı teslim edildi. 1 gün içinde gelip montajını yaptılar. Dahakullanmadım ama sağlam güzel geldi
İsim: L** R**
Beden: 07 Haziran 2024
Satıcı: Alicandanal
Yorum: yani ürün hakkında yorum yapamam şuan yeni geldiği için fakat kurduk bizgayet güzel
İsim: R** G**
Beden: 08 Mayıs 2024
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: diğer 6 program Boch makinelerden farkı nedir
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: Enerji sınıfı ne
Cevap: enerji sinifi c dir.
Soru: wifiye nasıl bağlıyıcam
Cevap: Yetkili servis gelince bağlıyor
Soru: seri 6 gelecek demi
Cevap: Evet efendim
Soru: Ürün Seri 6 mı Seri 4 mü? Verdiğiniz kod ürünü seri 4ün çünkü. Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz. Kars/Merkeze ürün gönderirmisiniz
Cevap: Merhaba ürün seri 6 efendim horoz lojistik ile göndermekteyiz
Soru: hangi kargoyla gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba Borusan lojistik ile sevk ediyoruz efendim
Soru: merhaba wifi özelliği var mı
Cevap: Merhabalar ürünümüz wifilidir
Soru: Garanti süresi nedir
Cevap: garanti suresi 3 yil
Soru: Merhaba kolay gelsin bu modellerin bazılarında enerji sınıfı f görünüyor da.Acaba bunun enerji sınıfı c yazıldığı gibimidir ?
Cevap: Merhabalar evet bu c sınıfı olarak gelecek
Soru: yıkama bitince tam kurutma varmı
Cevap: Merhaba, Kurutma sistemi Doğal ısı + kurutma asistanı Ek fonksiyonlar Ekstra Durulama, Ekstra Hijyen, Home Connect, Sıcak Ön Yıkama, Vario Speed Plus
Soru: merhaba bayimisiniz
Cevap: Evet bayiyiz
Soru: Merhaba otomatik kapak açılma özelliği varmı
Cevap: Merhaba hayır efendim.
Soru: Trabzon'a gönderim yapıyor musunuz
Soru: Programlarının yıkama süreleri nedir acaba ?
Cevap: Ayrıntılı bilgi için bosch resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz efendim
Soru: Kapalı 0 ürün müdür ve garantisini başlatmak için ne kadar süremiz var ?
Cevap: Garantisini istediğiniz zaman başlatabilirsiniz efendim ürün sıfır kapalı kutu
Soru: 30 ve 40 derece var mı
Cevap: 45 derece var efendim
Soru: Merhaba ürün tokat iline gönderim yapıyormusunuz Bosch SMS4IKW51T 5 Programlı ile kalite farkı varmı ayrıva seri 6ile 4arasında üretim tarihi farkımı vardır aralarınd ça ne fark var ayrıca sessizlik elektrik tüketimş bakımından bu ürünü tavsiye dermisinşz başka model mevcutmu tavsiyeniz
Cevap: MERHABA TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GÖNDERİM YAPILIYOR. SMS4EKW62T MODELİ DİĞERİNDEN DAHA ÜST MODEL BİR MAKİNEDİR. BU MODELDE BUHARLA KURUTMA VE ZAMANI KISALTMA ÖZELLİKLERİ MEVCUT (SPEED PERFECT). AYRICA KİRLİLİĞİ ÖLÇÜP OTOMATİK 45DERECE VEYA 65 DERECEDE YIKAMA ÖZELLİĞİ DE VAR .
Soru: Balıkesir Bigadiç'e gönderim sağlıyor musunuz?
Cevap: Merhaba turkiyenin her yerine horoz lojistik ile gonderilmektedir
Soru: Kolay gelsin bu model uzun yıkamalarda Yıkama bitikten sonra kendi kendine kapı açan model değil mi
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.
Soru: Sadece merhabalar diye cevap geldi soruma.
Cevap: Trendyol engellemistir yasakli cumle kullanmis olabilirim..
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürünün Fotoğrafları
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Şu Anki Değeri 22399.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu?
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürün Açıklaması
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi ürününü 22399.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Kullanıcı Geri Bildirimleri
22399.0 Tl ye satışta olan Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: ailecek kullanıyoruz memnunuz
Beden: 24 Eylül 2024
Yorum: Cok beğendim bosh şaşırtmadi
İsim: M** B**
Tarih: 06 Eylül 2024
Satıcı: Netahome
Yorum: Ürünü çok araştırdım.Bazi tereddütlerim vardı. Ama bazı kötü yorumlarvardı yinede almaya karar verdim .İyikide almışım süper bir makine çokgüzel ve temiz yıkıyor vede çok sessiz alacaklara kesinlikle tavsiyeederim akan pişman olmaz .
İsim: Y** G**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Satıcı: Türker Home Dtm
Yorum: Piyasa değerine göre oldukça uygun fiyatlı hızlı kargo ve teslimat için teşekkürler
İsim: Z** K**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Yorum: Ürünün özellikleri ile ücreti çok uyumlu. Fiyat performans ürünü.Telefondan kontrol edebilirsiniz. Çok beğendik
İsim: p** b**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: üründen memnunuz çok iyi
İsim: V** S**
Tarih: 18 Haziran 2024
Yorum: Makina home connet ile wifi ye baglaniyor guncelleme ile extraproglamlar ekleniyor .kisa programi 45dk dan başlıyor.ic hacmi genisozellikle belirteyim bulasiklar rahat rahat diziliyor ,almak isteyendusunmesin ben begendim
İsim: Duygu A.
Beden: 07 Nisan 2024
Yorum: Ürün gayet iyi temizliyor tavsiye ederim
İsim: S** Ç**
Tarih: 23 Şubat 2024
Yorum: Gayet güzel yıkama yapıyor.
İsim: m** a**
Tarih: 29 Ocak 2024
Yorum: 2 kez yyıkadım şimdilik çok beğendimmmm

Yorum: Ürün hasarsız ve gayet hızlı bir şekilde teslim edildi, Adanadangelmesine ragmen.satıcıya teşekkür ediyorum.Performansı da gayet iyiönceki makinama göre daha sessiz makina, zaten Bosch kalitesitartışılmaz bence lakin ocak altıma taktıracağım için gelen servis buburaya olmaz iade edin dedi nasıl yani dedim ocak altına takmak yasakdedi ve takmadan giDevamını Oku
İsim: elif a.
Tarih: 27 Aralık 2023
Yorum: memnun kaldim
İsim: F** A**
Tarih: 07 Eylül 2023
Yorum: Ürünü henüz kurmadilar. Mağazadan çok beğenerek almıştım ancak fiyatınındüşmesi hayal kırıklığı
İsim: F** Ö**
Tarih: 07 Ağustos 2023
Yorum: 25 Yıllık emektar bulaşık makinemizin artık bizi bırakma sinyallerivermesi üzerine yeni bir bulaşık makinesi almaya karar verdik. Boschfirmasının oldukça fazla bulaşık makinesi modeli var. Satın aldığımızbu modeli Bosch firmasının internet sitesindeki otomatik bulaşıkmakinesi seçim asistanı uygulamasını kullanarak seçtik. İlk yıkamadeneyimimizdenDevamını Oku
İsim: A** E**
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: Ürün elimize ulaştı fakat istediğimiz ferforması yakalayamadık kapağıolsun iç aksamı olsun Bosch gibi değil Arçelik almadığıma çok pişmanım
İsim: Çağatay B.
Tarih: 02 Ağustos 2024
Yorum: ürün iyi ama kargo şirketi için aynı sini söyleyemeyeceğim adrese kadarteslim edilmiyormuş bilseydim böyle sorun olacağı almazdım
İsim: S** P**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: Ürün sağlam geldi. Yıkama bitince kapak açma özelliği eco proğram davar. Bazı yorumlarda olmadığı yazıyordu. Kullandım ve kapağı kendisiaçtı, bunu belirtmek isterim. Memnun kaldım alabilirsiniz
İsim: Ayşe D.
Yorum: Teknoloji güzel nimet. Cihaz ın kapağı açıp kurutma özelliği telefondankontrolü ve malzeme kalitesi çok iyi.
İsim: S** A**
Tarih: 20 Aralık 2023
Yorum: Çok güzel paketlenmiş bir şekilde teslim aldım. Ürün harika tavsiye ederim.
İsim: ORHAN İ.
Tarih: 25 Temmuz 2024
Satıcı: FERHAN KILIÇASLAN DTM.
Yorum: İlgili satıcı hızlı kargo sorunsuz teslimat teşekkürler
İsim: Orcun C.
Tarih: 03 Eylül 2024
Yorum: Hızlı teslim edildi. 1 gün içinde gelip montajını yaptılar. Dahakullanmadım ama sağlam güzel geldi
İsim: L** R**
Beden: 07 Haziran 2024
Satıcı: Alicandanal
Yorum: yani ürün hakkında yorum yapamam şuan yeni geldiği için fakat kurduk bizgayet güzel
İsim: R** G**
Beden: 08 Mayıs 2024
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürünle İlgili Merak Edilenler
Soru: diğer 6 program Boch makinelerden farkı nedir
Soru: Enerji sınıfı ne
Cevap: enerji sinifi c dir.
Soru: wifiye nasıl bağlıyıcam
Cevap: Yetkili servis gelince bağlıyor
Soru: seri 6 gelecek demi
Soru: Ürün Seri 6 mı Seri 4 mü? Verdiğiniz kod ürünü seri 4ün çünkü. Hangi kargo ile gönderim yapıyorsunuz. Kars/Merkeze ürün gönderirmisiniz
Cevap: Merhaba ürün seri 6 efendim horoz lojistik ile göndermekteyiz
Soru: hangi kargoyla gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba Borusan lojistik ile sevk ediyoruz efendim
Soru: merhaba wifi özelliği var mı
Cevap: Merhabalar ürünümüz wifilidir
Soru: Garanti süresi nedir
Cevap: garanti suresi 3 yil
Soru: Merhaba kolay gelsin bu modellerin bazılarında enerji sınıfı f görünüyor da.Acaba bunun enerji sınıfı c yazıldığı gibimidir ?
Cevap: Merhabalar evet bu c sınıfı olarak gelecek
Soru: yıkama bitince tam kurutma varmı
Cevap: Merhaba, Kurutma sistemi Doğal ısı + kurutma asistanı Ek fonksiyonlar Ekstra Durulama, Ekstra Hijyen, Home Connect, Sıcak Ön Yıkama, Vario Speed Plus
Soru: merhaba bayimisiniz
Cevap: Evet bayiyiz
Soru: Merhaba otomatik kapak açılma özelliği varmı
Cevap: Merhaba hayır efendim.
Soru: Trabzon'a gönderim yapıyor musunuz
Soru: Programlarının yıkama süreleri nedir acaba ?
Cevap: Ayrıntılı bilgi için bosch resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz efendim
Soru: Kapalı 0 ürün müdür ve garantisini başlatmak için ne kadar süremiz var ?
Cevap: Garantisini istediğiniz zaman başlatabilirsiniz efendim ürün sıfır kapalı kutu
Soru: 30 ve 40 derece var mı
Cevap: 45 derece var efendim
Soru: Merhaba ürün tokat iline gönderim yapıyormusunuz Bosch SMS4IKW51T 5 Programlı ile kalite farkı varmı ayrıva seri 6ile 4arasında üretim tarihi farkımı vardır aralarınd ça ne fark var ayrıca sessizlik elektrik tüketimş bakımından bu ürünü tavsiye dermisinşz başka model mevcutmu tavsiyeniz
Cevap: MERHABA TÜRKİYE'NİN HER YERİNE GÖNDERİM YAPILIYOR. SMS4EKW62T MODELİ DİĞERİNDEN DAHA ÜST MODEL BİR MAKİNEDİR. BU MODELDE BUHARLA KURUTMA VE ZAMANI KISALTMA ÖZELLİKLERİ MEVCUT (SPEED PERFECT). AYRICA KİRLİLİĞİ ÖLÇÜP OTOMATİK 45DERECE VEYA 65 DERECEDE YIKAMA ÖZELLİĞİ DE VAR .
Soru: Balıkesir Bigadiç'e gönderim sağlıyor musunuz?
Cevap: Merhaba turkiyenin her yerine horoz lojistik ile gonderilmektedir
Soru: Kolay gelsin bu model uzun yıkamalarda Yıkama bitikten sonra kendi kendine kapı açan model değil mi
Soru: Sadece merhabalar diye cevap geldi soruma.
Cevap: Trendyol engellemistir yasakli cumle kullanmis olabilirim..
Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Ürünün Fotoğrafları

Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

Bosch Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Sms4ekw62t 6 Programlı Beyaz Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.