GökyüzüPerisi
Bilgili
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi En Düşük Fiyat Nerede?
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Anlık Fiyatı 27499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu?
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Teknik Açıklamalar
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi ürününü 27499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
27499.0 Tl ye satışta olan Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Satıcı çok ilgili güvenilir …makina harika
İsim: N** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Temmuz 2024
Satıcı: YTM GRUP
Yorum: Ürünü evde zaten kullanıyorduk fakat ben çeyizime aldım kendinizeyapacağınız en büyük iyilik bu makinayı almak olur
İsim: S** Ç**
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Land of Shopping
Yorum: ilgili satıcı..İlandaki gibi.çok güzel.
İsim: E** B**
Tarih: 10 Haziran 2024
Satıcı: Yabeda
Yorum: çok memnunum teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: MEMİCİOĞLU DTM
Yorum: Sorun çözüldü. Ürün kurulumu yapıldı. Anlayışınız için çok teşekkürler.
İsim: F** Y**
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: ürünüm geldi
sağ salim servis geldi kurdu şuan boş çalışıyor içkısmını çekemedim
Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: çeyize aldım daha açılmadı
İsim: A** D**
Tarih: 21 Ocak 2024
Satıcı: Türker Home Dtm
Yorum: ürünüm hasarlı çıktı aynı fiyattan nasıl değişim olacak çok üzüldümhoroz lojistik iade oluşturdum hala ilgilenmiyorlar iade için hiçgeleceklerine dair bilgim yok ürünümün acilen sorunumun giderilmesini istiyorum
İsim: y** a**
Tarih: 29 Aralık 2023
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba ürünün kapağı her tarafı mevcut mu kapalımı yani birde cam kapak görünümlü müdür
Cevap: Merhaba, sorunuzu anlayamadık daha açık ifade ederseniz yardımcı olabiliriz
Soru: 2 sorum olacak Son 1 ürün olarak görünüyor teşhir ürün mü. Teşhir değil ise satın alırsam 2 gün içinde değilde önümüzdeki hafta içi gönderir misiniz
Cevap: Merhaba hayır sıfır kapalı kutu.Yarın lojistiğe vermemiz gerek efendim
Soru: Merhaba sıtandartmı
Cevap: merhaba evet olculer standarttır
Soru: Bayi misiniz
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Merhaba ürünün kapak kısmı cam mı mika mı
Cevap: Temperli cam
Soru: Merhaba garantiyi siz mi sağlıyorsunuz
Cevap: Tüm ürünlerimiz Bosch Türkiye garantisi altındadır. Sıfır kapalı ambalajlıdır. Teşhir, spot vs. ürün değildir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulmaktadır.
Soru: bu ürün ankastre mi
Cevap: Hayır efendim
Soru: bulaşıkmakınası heryeri beyazmı
Cevap: Kenarları gri
Soru: SAyın Yetkili, Ürün bosch garantili mi? Kurulumu servis mi yapacak? Tekirdağ Şarköy'e gönderiminiz var mı?
Cevap: Merhaba efendim ürün bosch garantilidir servis kurulumu yapacaktır gönderimiz mevcuttur
Soru: SAyın Yetkili, Ürün bosch garantili mi? Kurulumu servis mi yapacak? Tekirdağ Şarköy'e gönderiminiz var mı?
Cevap: Var efendim evet servis yapacak
Soru: spariş vermek istiyorum beyaz var mı
Cevap: Beyaz cam görünümlü efendim
Soru: kaşıklık yok sanki
Cevap: üstten sepetlidir efendim kasıklık kısmını servisten ekstra temin edebilirsiniz bunun kasıklıgı normalde üstten sepetli sekildedir.
Soru: merhaba bulaşık Makinesi nin ön kısmı cam deil deilmi
Cevap: Cam efendim
Soru: Merhaba kaç yil garantili
Cevap: Merhaba 3 yıl garantili efendim
Soru: Solo ürün ne demek
Cevap: Ankastre olmayan demek efendim
Soru: YEtkili bosch bayisi iseniz satın alım işlemlerine başlayacağım ama sizi bosch bayi aramada bulamadım.
Cevap: Evet bosch bayisiyiz.mağazamız burdur/bucakta
Soru: merhabalar en kisa yikama suresi nekadar
Cevap: MERHABA yarım saat yıkama suresı var ama kurutma yapmıyor 1 saatte hem yıkama hem kurutma yapıyor
Soru: Bu ürünün gri olanı varmı yada siyah
Cevap: antrasit gri siyah birde beyaz rengi mevcut
Soru: Merhaba bulasik makinesi ankastre gibi dolaba montelenebilir mi yoksa kenarlarinda ve ustunde bosluk olmasi gerekiyor mu
Cevap: ankastre olarak monte edilmez efendim
Soru: Merhaba; makinanın kapağı dışardan cam içerden demir midir ?
Cevap: merhaba evet dogrudur efendım
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Detaylı Fotoğraflar
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Anlık Fiyatı 27499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Alanlar Memnun Mu?
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Teknik Açıklamalar
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi ürününü 27499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Yorumlar Hakkında Bilgi
27499.0 Tl ye satışta olan Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
11 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Satıcı çok ilgili güvenilir …makina harika
İsim: N** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 27 Temmuz 2024
Yorum: Ürünü evde zaten kullanıyorduk fakat ben çeyizime aldım kendinizeyapacağınız en büyük iyilik bu makinayı almak olur

İsim: S** Ç**
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: ilgili satıcı..İlandaki gibi.çok güzel.
İsim: E** B**
Tarih: 10 Haziran 2024
Satıcı: Yabeda
Yorum: çok memnunum teşekkürler
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: MEMİCİOĞLU DTM
Yorum: Sorun çözüldü. Ürün kurulumu yapıldı. Anlayışınız için çok teşekkürler.
İsim: F** Y**
Tarih: 23 Ekim 2023
Yorum: ürünüm geldi

Tarih: 09 Ağustos 2024
Yorum: çeyize aldım daha açılmadı
İsim: A** D**
Tarih: 21 Ocak 2024
Yorum: ürünüm hasarlı çıktı aynı fiyattan nasıl değişim olacak çok üzüldümhoroz lojistik iade oluşturdum hala ilgilenmiyorlar iade için hiçgeleceklerine dair bilgim yok ürünümün acilen sorunumun giderilmesini istiyorum
İsim: y** a**
Tarih: 29 Aralık 2023
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Merak Edilenler Neler?
Soru: Merhaba ürünün kapağı her tarafı mevcut mu kapalımı yani birde cam kapak görünümlü müdür
Cevap: Merhaba, sorunuzu anlayamadık daha açık ifade ederseniz yardımcı olabiliriz
Soru: 2 sorum olacak Son 1 ürün olarak görünüyor teşhir ürün mü. Teşhir değil ise satın alırsam 2 gün içinde değilde önümüzdeki hafta içi gönderir misiniz
Cevap: Merhaba hayır sıfır kapalı kutu.Yarın lojistiğe vermemiz gerek efendim
Soru: Merhaba sıtandartmı
Cevap: merhaba evet olculer standarttır
Soru: Bayi misiniz
Cevap: Merhaba evet efendim
Soru: Merhaba ürünün kapak kısmı cam mı mika mı
Cevap: Temperli cam
Soru: Merhaba garantiyi siz mi sağlıyorsunuz
Cevap: Tüm ürünlerimiz Bosch Türkiye garantisi altındadır. Sıfır kapalı ambalajlıdır. Teşhir, spot vs. ürün değildir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulmaktadır.
Soru: bu ürün ankastre mi
Cevap: Hayır efendim
Soru: bulaşıkmakınası heryeri beyazmı
Cevap: Kenarları gri
Cevap: Merhaba efendim ürün bosch garantilidir servis kurulumu yapacaktır gönderimiz mevcuttur
Cevap: Var efendim evet servis yapacak
Soru: spariş vermek istiyorum beyaz var mı
Cevap: Beyaz cam görünümlü efendim
Soru: kaşıklık yok sanki
Cevap: üstten sepetlidir efendim kasıklık kısmını servisten ekstra temin edebilirsiniz bunun kasıklıgı normalde üstten sepetli sekildedir.
Soru: merhaba bulaşık Makinesi nin ön kısmı cam deil deilmi
Cevap: Cam efendim
Soru: Merhaba kaç yil garantili
Cevap: Merhaba 3 yıl garantili efendim
Soru: Solo ürün ne demek
Cevap: Ankastre olmayan demek efendim
Soru: YEtkili bosch bayisi iseniz satın alım işlemlerine başlayacağım ama sizi bosch bayi aramada bulamadım.
Cevap: Evet bosch bayisiyiz.mağazamız burdur/bucakta
Soru: merhabalar en kisa yikama suresi nekadar
Cevap: MERHABA yarım saat yıkama suresı var ama kurutma yapmıyor 1 saatte hem yıkama hem kurutma yapıyor
Soru: Bu ürünün gri olanı varmı yada siyah
Cevap: antrasit gri siyah birde beyaz rengi mevcut
Soru: Merhaba bulasik makinesi ankastre gibi dolaba montelenebilir mi yoksa kenarlarinda ve ustunde bosluk olmasi gerekiyor mu
Cevap: ankastre olarak monte edilmez efendim
Soru: Merhaba; makinanın kapağı dışardan cam içerden demir midir ?
Cevap: merhaba evet dogrudur efendım
Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Detaylı Fotoğraflar

Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki

Bosch Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Bosch Sms4hmw62t 6 Programlı Beyaz Cam Görünümlü Bulaşık Makinesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.