Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Satın Alır Mısınız-

Ilknur

Bilgili
Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Fiyatına Göre Alınır Mı?
Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Şu Anki Fiyat Aralığı 20999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Memnuniyet Oranı Nedir?

Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0 .

Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Teknik Açıklamalar

GENEL ÖZELLİKLERKullanım TipiKapasiteTEKNİK ÖZELLİKLERKurutma SistemiKendi Sıcaklığı İleKazan MalzemesiSıcaklık Sayısı4Yük SensörüYarım Yük YıkamaDiğer ÖzelliklerServoKilitAkıllı Dozaj Sistemi (dosageAssist)Dönüşümlü YıkamaYenileme ElektroniğijetMatic Hidrolik SistemBLDC Motor teknolojisi10 Yıl Paslanmazlık GarantisiGÖSTERGELERKalan Süre GöstergesiParlatıcı GöstergesiTuz GöstergesiPROGRAMLARProgramlarProgram SayısıProgram SeçimiElektronikEko Program SüresiÖn YıkamaYıkama ErtelemeMaksimum ErtelemePERFORMANSYıllık Enerji Tüketimi (100 yıkama)84 kWhEnerji Sınıfı (A-G)DSu Tüketimi9.5 ltSes Seviyesi48 dBSEPETLERAyarlanabilir Üst SepetYüklü AyarlanabilirÇatal Bıçak Sepeti3. Sepet (Çatal/Bıçak)YokSepet ÖzellikleriTASARIMRenkYükseklik845 mmGenişlik600 mmDerinlik600 mmAğırlık43.6 kgEMNİYETCam&Bardak Koruma

Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Ürününün Satıcısı, Siemens Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi ürününü 20999.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Yorumlar Ve Değerlendirmeler
20999.0 Tl ye satışta olan Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.0

Yorum: Anlaştığınız lojistik firması ürünü kapının önüne koyup gitti eşimameliyatlı ekstra adam tutup parayla taşıttım böylqe şey olmaz servisalacak içeri diyorlar servis biz içeri almayız diyor
İsim: İ** N**
Tarih: 25 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ARYILDIZ

Yorum: Sağlam ve tertemiz geldi. Sorunsuz .Tşk ederim.
İsim: L** A**
Tarih: 26 Temmuz 2024
Satıcı: ARYILDIZ

Yorum: Kargo paketinde bir hasar olmamasına rağmen önü vuruk geldi. Yetkilisatıcıdan almak önemli. Aldığınız yer yetkili satıcı değilse sorunyaşıyorsunuz. Eco programı 4,5 saat sürüyor.
İsim: I** K** Ç**
Tarih: 01 Temmuz 2022
Satıcı: HC BEYAZ EŞYA

Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: mrb parmak izi yapiyormu
Cevap: merhaba hayır

Soru: Merhaba ürün çıkışı olacağı zaman kod istiyor musunuz diğer satıcı doğrulama kodu istedi onun için soruyorum
Cevap: merhaba elbette siemens servisi kurmalıdır

Soru: Msjlarım reddedildi diyor acaba neden
Cevap: Merhaba,mesajlarınız tarafımıza ulaşıyor.

Soru: piyasada aynı model 12 13 bandında seyrederken sizde nasıl 20 bin oluyor çok merak ettim
Cevap: Merhaba size nasıl yardımcı olabiliriz efendim.

Soru: Rica etsem kargoya verme süreci biraz hızlı olabilir mi aciliyeti varda
Cevap: Merhabalar haftasonu olduğundan ötürü kargoya verebilme gibi bir ihtimali çok zır efendim pazartesi olabilir yine de sizler için kargo girması ile görüşme sağlayalım

Soru: taksit seçeneği nasıl oluyor nasıl yapabiliriz
Cevap: Kredi kartına peşin fiyatına 3-7 taksit sağlanıyor

Soru: program süreleri kaç dk...bi de nerden gönderiyorsunuz.. diyarbakıra kaç günde gelr
Cevap: 60 dakika hızlı 4:50 dakika ekonomik vardır

Soru: Ürününüz aütletmi?
Cevap: Merhabalar hayır sıfır kapalı kutudur

Soru: Merhaba garantisi direk siemens garantilimi nasıl oluyor ?
Cevap: merhaba efendim; evet siemens garantisi kasamında efendim

Soru: Ürünün üst kapagı çıkıyor mu tezgah alçak olduğu için çıkarmak zorundayiz
Cevap: EVET EFENDİM

Soru: bileciğe gönderim sağlıyormusuz.
Cevap: Tüm Türkiye'ye gönderim sağlıyoruz

Soru: Modeli nedir ürünün
Cevap: 4 PROĞRAM İNOX BULAŞIK MAKİNESİ

Soru: MRB; Siemens yetkili satıcımısınız tşk
Cevap: merhaba evet efendim

Soru: Merhaba 60 cm bazı bulaşık makinalarında bazı makinalarında 60 cm yazmıyor acaba 60 cm olan bulaşık makinalar daha mı küçük oluyor
Cevap: merhaba sorunuz anlaşılmadı

Soru: bu makinanin beyazı varmi
Cevap: Yok efendim iyi akşamlar dileriz

Soru: Merhaba ürünün tam model ismi nedir
Cevap: SN234IOODT veya SN234IO1DT

Soru: enerji verimliliği nedir
Cevap: merhaba d enerjidir

Soru: Merhaba taban pilastikmi çelikmi teşekkür
Cevap: Paslanmaz Çelik

Soru: mrb gri renkte 2 tane siwmens bulaşık makinası var mağazamızda.fiyst farkı sebebi nedir ? Eski ürün mü biri
Cevap: Merhabalar program farkı vardır.

Soru: mrb simens bulaşık makinesi almak istiyorumda kargoya yarin verseniz ankaraya nkdr sürede gelir
Cevap: Merhabalar efendim yaklaşık 1 haftayı bulabiliyor.

Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Sn234ı01dt 4 Programlı 13 Kişilik Bulaşık Makinesi En Uygun Satış Linki