Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8- 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Satın Alır Mısınız

Gulfidan

Bilgili
Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Alanlar Memnun Mu?
Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Şimdiki Fiyatı Ile 18518.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Olumlu Yorum Sayısı Nedir?

Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürün Açıklaması

Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Zeiron Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar ürününü 18518.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Yorumlar Hakkında Bilgi
18518.0 Tl ye satışta olan Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
38 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: çocuklar için aldık begendiler
İsim: M** d**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Nisan 2024
Satıcı: CİTY BİLİŞİM

Yorum: Ben eşime doğum günü hediyesi olarak aldım alana kadarda bir çok yerdenbir çok soru sordum hepsini nazikçe sabırla cevapladılar öncelikle bununiçin teşekkür ediyorum 🙏 kargo 1 iş günü içerisinde bize ulaştı. Nekozmetik ne de yazılımsal hiçbir problemle karşılaşmadık. Eşim kullandıdenedi gayet memnun olduğunu istediği verimi fazlasıyla aldığını dilDevamını Oku
İsim: A** U**
Tarih: 09 Kasım 2023
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Kardeşim için almıştım. Kurulumunu gerçekleştirdik. Şimdilik hızlı veakıcı tam bir fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim👍😊
İsim: İ** ş** M**
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: Ürün fiyatına göre çok iyi ayrıca çok şık. Cuma günü sipariş verdimpazartesi ürün elimdeydi Kargo çok hızlı geldi ve paketlenmesi çok iyi.Çocuklar oyunları çok hızlı yüklediler oyun oynarken de hızlı. Tavsiye ederim
İsim: D** Ö**
Tarih: 09 Ağustos 2023

Yorum: sorunsuz geldi ve gayet güzel bilgisayar ön yargılı olmamak gerekiyor
İsim: **** ****
Tarih: 27 Haziran 2024

Yorum: Ürün gayet hızlı geldi ve gayet güzel dedikleri gibi hersey
İsim: B** ö**
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: PC miz bugün geldi oğlum için aldık 2 günde geldi güzel itinalıpaketleme üründe gayet güzel tavsiye ederim herkese ilgi ve alakanıziçin çok teşekkür ederiz
İsim: r** u**
Tarih: 05 Haziran 2024

Yorum: çok iyiiii süper
İsim: Burak Ö.
Tarih: 09 Mayıs 2024

Yorum: Bilgisayar hiç kasmıyor ve sağlam bir sekilde elime ulastı. çok güzelbir bilgisayar
İsim: ayse m. t.
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: teşekkür ederim çok iyi bir ürün tavsiye ederim
İsim: Sunay G.
Tarih: 17 Ocak 2024

Yorum: Ürün iyi, tabi beklentide önemli benim işimi görüyor Fiyatta birazzararımız var ona da yapacak bir şey yok maalesef
İsim: ENVER Y.
Tarih: 15 Ocak 2024

Yorum: ürün gayet güzel elime hızlı ulaştı kargolama çok iyiydi sıkıntı çıkmadı
İsim: T** K**
Tarih: 13 Ocak 2024

Yorum: Ürünü 10 gün olmuştur alalı denemeden yorum yapmak istemedim fakat cokmemnun kaldım özellikle satıcının ilgi alakası bana ayrı güven verditeslim aldıktan bile sonra arayıp sorması cok memnun etti. Ürüne gelecekolursak da tam F/P Ürünü bu kadar beklemiyordum kesinlikle tavsiyeederim. Teşekkürler Cİty bilişim.
İsim: B** B**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: ürün elime ulaştı bilgisayar kesinlikle sorunsuz düşünmeden alın.
İsim: ismail k.
Tarih: 11 Aralık 2023

Yorum: Kurulumu gayet kolaydı çok hızlı bir bilgisayar gayet memnunuz hızlıkargolama satıcıya ilgisinden dolayı teşekkür ederiz 🙏
İsim: Buse Y.
Tarih: Elite Üye
Beden: 23 Kasım 2023

Yorum: Tek kelime ile mükkemmel bir ürün. Bu fiyata alabileceğiniz en güzelsistemdir. ets2 valorant gta5 gibi oyunlarda 150 ile 300 arası fpsalabiliyorsunuz. Ürünü satan mağaza çok ilgileniyor. Tavsiyemdir hiçdüşünmeden alabilirsiniz
İsim: E** A**
Tarih: 03 Kasım 2023

Yorum: ürün elime ulaştı beklediğimden daha güzel mükemmel geldi satıcıya çokteşekkür ediyorum ürün hızlı ve şık görünümü ile harika
İsim: v** d**
Tarih: 26 Ağustos 2023

Yorum: Aldığın oyun bilgisayarı çok iyi tavsiye ederim
İsim: H** K**
Tarih: 26 Ağustos 2023

Yorum: Ürünü ofiste kullanmak için aldım gayet güzel ve özellikleri iyi. Bütünprogramlarımızı rahat çalıştırdı. paketlemesi ve ürünlerinyerleştirilmesi de gayet iyiydi. ürünler hiç bir zarar görmeden elimize ulaştı.
Tarih: 22 Temmuz 2023

Yorum: suanlik herhangi bir sıkıntısi yok ama yüksek fiyata aldık şuan indirimde
İsim: E** N** A**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: fiatina göre çok iyi
İsim: i** a**
Tarih: 05 Mayıs 2024

Yorum: oldukça güzel ve hızlı bir bilgisayar. donma kasma vs kesinlikleolmuyor. fiyatını sonuna kadar hakettiğini düşünüyorum. en önemlisikarşınızda bir muhatap bulabiliyorsunuz. city bilişime teşekkürler.
İsim: N** D** k**
Tarih: 27 Nisan 2024

Yorum: sorun çözüldü teşekkürler bilgisayar çok beğendik iyi çalışmalar.
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: Ürün belirtilen kalite ve özelliklerde. Ekranda görünen resimlerdeaynısı farklı bir şey gelmedi ( bu konuda çok sıkıntı yaşadım). sadeceörümcek adam yoktu:)) Rahatlıkla tavsiye edebileceğim bir bilgisayar
Tarih: 13 Ocak 2024

Yorum: ürün istediğim gibi herkese tavsiye ederim
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: kargo saglam ve eksiksiz geldi ürünü kurduk güzel beklentilerimizinüzerinde çıktı firma hemen ulaşılabilir tavsiye ediyorum
İsim: i** G**
Tarih: 14 Kasım 2023

Yorum: ürün elime ulaştı kargolama da iyi bi sıkıntı varmi diye de geriariyolar şimdilik güzel ürün tavsiye ederim
Tarih: 30 Ekim 2023

Yorum: hızı gayet güzel yeterli bir bilgisayar
Tarih: 28 Eylül 2023

Yorum: Gerçekten fiyatına göre çok güzel almanızı tavsiye ederim aynı zamandaoyun oynayacaklar için örneğin valorantda 250-300 fps alıyorum :)Bilgisayarı aldıktan sonra ise sizleri arıyorlar sıkıntı var mı diyesoruyorlar her açısından çok güzel Teşekkürler City Bilişim ☺️
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: Ürün fiyatına göre gayet iyi, ürün kalitesi gayet yerinde ama Windowskurulu olarak gelseydi çok daha güzel olurdu veya ürün anahtarıverilseydi onun dışında bir sorun yok
İsim: s** ç**
Tarih: 27 Ağustos 2023

Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Pubg vb. oyunlarda kaç fps verir
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-200 arası bir FPS alırsınız efendim.

Soru: DP girişi varmidir
Cevap: Evet efendim vardır.

Soru: oyunlarda ortalama grafik veya yüksek ayarlarda kaç fps alırız?
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-200 arası bir FPS alırsınız efendim.

Soru: merhaba yazıda rx varken fotoğrafda ise rtx kullanılıyor gerçeği hangisi
Cevap: Merhabalar üründe RX550 4GB ekran kartı vardır

Soru: selamlar monitor kac hz altta ozelliklerse 75hz diyor ama fotografta 165 hz diyor
Cevap: Merhabalar i, monitör 165Hz gönderilmektedir efendim

Soru: IYI GÜNLER GTA 5 VALO PUBG GİBİ OYUNLARI YAZMIŞSINIZ ANCAK RDR 2 CYBERPUNK GIBI BUYUK OYUNLARI KALDIRIRMI KAÇ FPS VERİR KALDIRIRSA ?
Cevap: Merhabalar RDR2 ve Cyberpunk tarzı oyunlar içn minimum sistem önerimiz Zeiron Galaxy modelidir.

Soru: merhaba ben bazı yerlerde okuyorum buradan alan kişilerin kazık yediğini 10yıllık ürünler takıldığını söylüyorlar her oyun deil sadecr valo fort cs üçünü yüklesem kaç fps alır pc cevap verirseniz iyi olur
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-350 arası bir FPS alırsınız efendim. Ürün sıfır üründür ve 24 ay garantilidir.

Soru: ekran 165 hz yazıyor ama özelliklerde 75 hz yazıyor neden böyle
Cevap: Merhabalar, monitör 165Hz gönderilmektedir efendim

Soru: kaç bit GTA 5 kaldırırmı
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-350 arası bir FPS alırsınız efendim.

Soru: ürünler 2. el mi
Cevap: Mağazamızda 2.EL parça veya ürün bulunmamaktadır efendim. Satışa sunulan tüm ürünler sıfır 24 Ay resmi garantilidir.

Soru: bana sadece pupug da kaç FPS alıyor söyle diğerleri umrumda değil
Cevap: 150+ alırsınız efendim.

Soru: GTA 5 İLE VALORANT OYNATIRMI
Cevap: Evet efendim oynayabilirsiniz

Soru: Ets oynatırmı

Soru: pupug mobilede kaç FPS veriyo

Soru: GTA 5 oynanirmi bunda
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Minecraft, Zula, LOL, CSGO, PES, FIFA, Call Of Duty vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 75-150 FPS alırsınız efendim.

Soru: sistemde kullandığınız tüm parçalar sıfır mı ?
Cevap: Evet efendim sıfırdır. Mağazamızda 2.el parça veya ürün bulunmamaktadır. Ürün 24 Ay resmi garantilidir ve garanti belgesiyle beraber gönderilir.

Soru: tasarım ve çizim programları kullanacağım siz tavsiye eder misiniz
Cevap: Evet efendim PS ve Corel gibi programı kullanabilirsiniz.

Soru: pubg kaç fbs veriyor ve kasma problemi olurmu?
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, ETS2, Forza Horizon, LOL, CSGO, APEX, Call Of Duty, Assasing Creed, CRYSIS, FIFA, PES vb oyunlarda 150-350 arası bir FPS alırsınız efendim.

Soru: oyunlarda kaç FPS alıyor

Soru: oyunlarda kaç fps verir

Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürünün Detaylı Resimleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

Sp25 Ryzen 5 3600 16gb 1 Tb Ssd+1tb Hdd Rx550 23.8" 165hz Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki