Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Alınır Mı

Nihal

Bilgili
14 Eyl 2023
605
0
0
Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Bu Ürünü Almalı Mı?
Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Güncel Satış Fiyatı 21700.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?

Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yaklaşık 60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1 .

Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürünün Detayları

Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürününün Satıcısı, Eca Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima ürününü 21700.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında Yapılan Yorumlar
21700.0 Tl ye satışta olan Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
60 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.1

Yorum: ECA ülkemizde bilinen Marka. İlk defa ECA klima aldım. Sessiz çalışıyor.Şu an çok memnunum tavsiye ederim. Servis de süper aradım 2 saat içinde geldiler. sorunsuz kurulum. Güzel ürün.
İsim: Mehmet B.
Tarih: 12 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: dashaus

Yorum: Çok güzel ürün 30 mt kare salonum dev gibi koridor 15 mt kare mutfağımı bile serinletiyor hatta çok doğru bir alana kurulum yaptırmadığım halde (kiracıyım) o yüzden çok memnunum annemin Samsung’undan güzel tam bir fp
İsim: m** E**
Tarih: 19 Temmuz 2024

Yorum: Horoz Lojistik teslimat konusunda saçmalasa da sonrası sorunsuzdu. Kurulum için yetkili servis hızlı bir şekilde geldi. Cihaz performansı oldukça iyi. Bazen ayarladığınız derecenin altına düşmesine rağmen soğutmaya devam ediyor. O kadar da olsun diyorum.
İsim: O** C**
Tarih: 08 Ağustos 2024

Yorum: Hızlı ve sorunsuz bir teslimat yapıldı. E.C.A servisi bayrama 2 gün kalmasına rağmen bayram sonrasına atmayıp montajı yaptı hatta bayramda kullanabilmemiz için bile yardımcı oldular çok teşekkür ediyorum fakat dış ünite biraz sesli çalışıyor eğer yorumlarda görmüş olsaydım ona göre tercih yapardım ama bizim için şu ana kadar bir sorun olmadı.
İsim: B** B**
Tarih: 07 Temmuz 2024

Yorum: Harika bir alışverişti klimada çok güzel bence ciyat performans ürünü
İsim: **** ****
Tarih: 13 Haziran 2024

Yorum: Hızlı ve sorunsuz teslimat sağlandı. E.C.A servisi kargoyu teslim aldığım gün montajını yaptı.
İsim: Ferhat A.
Tarih: 25 Temmuz 2024

Yorum: Gayet güzel memnunuz sadece klima haftası olduğu için kalabalık hemen kurulum yapılmıyor .onun haricinde gayet başarılı 21970
İsim: Y** ö**
Tarih: 30 Temmuz 2024

Yorum: Ürün sessiz çalışıyor ve soğutması mükemmel gerçekten tavsiye ederim alınız.
İsim: Yasin A.
Tarih: 22 Temmuz 2024

Yorum: ürün güzel kaliteli beğendim tavsiye ederim
İsim: S** T**
Tarih: 14 Eylül 2023
Satıcı: DEPOFAST

Yorum: kaliteli ürün herkese tavsiye ediyorum
İsim: A** Y**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: Çok kaliteli
İsim: Fuat S.
Tarih: 18 Ağustos 2024

Yorum: ürün gayet güzel marka ne olursa sistem aynı
İsim: M** z** Ş**
Tarih: 04 Haziran 2024

Yorum: Ürünü teslim aldım, montaj için çekincelerim vardı, sağolsunlar beklediğimden erken geldiler.
İsim: Gökhan G.

Yorum: Hızlı teslimat
İsim: F** D**
Tarih: 10 Ağustos 2024

Yorum: eca klima ürün soğutması çok iyi. montaj için 350 TL elektrik kablo ve sartel parası istedi servis. gayet memnunum.
İsim: f** i**
Tarih: 08 Haziran 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: 4 günde elime ulaştı malum yaz aylarının yoğunluğuna rağmen 1 hafta içinde servis geldi. Servis elemanından aşşşşırı memnun kaldık. Dış ünitenin takılacağı yer çok zor ve ters olmasına rağmen çok iyi iş çıkardılar. İzmir gibi sıcak bir yerde yaşıyoruz. 25 m2 lik salonumuzu çok güzel soğutuyor hatta kapıyı kapatmadığımız zamanlar da koridor ve mutfaDevamını Oku
İsim: Z** M**
Satıcı: OVA MAGAZALARI

Yorum: 6 haziranda satın aldığım ürün 10 haziranda elime ulaştı.satici firmaya öncelikle teşekkür ediyorum.ancak MONTAJ ICIN YETKILI SERVIS 10 GUN SONRA GELEBILECEGINI BILDIRDI.yorumlarda servisle ilgili şikayetleri dikkate almadigima çok pişmanım asla yardimci olmuyorlar.rezil oldum resmen😡
İsim: B** E** T**
Tarih: 13 Haziran 2024

Yorum: işte böyle bir ürün kırık geldi
Tarih: 31 Ağustos 2024

Yorum: Arkadaşlar Merhaba , 30 metrekare alanda, güney cephede, 4 gündür, gündüz dış ortam +40 derece sıcaklıkta kullanmaktayız. montaj olsun sevkiyat olsun herhangi bir problem olmadan 2 iş günü içinde kuruldu. klimanın fonksiyonları gayet yeterli. kullanılan ortamı oldukça sessiz ve hızlı bir şekilde istenilen dereceye getirip sabit tutuyor. dış motorDevamını Oku
İsim: S** M** İ**
Tarih: 20 Temmuz 2024

Yorum: ürünü yeni kullanmaya başladık umarım keyfini çıkartırız . diğer markalar ile kıyaslama yapamıyorum çünkü diğerlerini deneyimlemedim. kargo süreci biraz canımızı sıktı biz gidip almak zorunda kaldık ve servis ucretliydi
İsim: F** E**
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: 3+1 bir evde oturuyorum Yaklaşık 90 metrekare civarı Klimayı taktığım odayı kesinlikle bul gibi yapıyor Ayrıca diğer Odaların da bir nebze de olsa soğuk sıcağı bir kırıyor montaj 10 gün sürdü montajda bilmediğim bir şey vardı elektrik tesisatı için ekstra ücret ödüyorsunuz ama sonradan öğrendim ki tüm servisler bu şekilde çalışıyormuş Kısacası ürünDevamını Oku
İsim: A** K**
Tarih: 30 Temmuz 2024
Satıcı: modatrend34-istanbul

Yorum: aman, aman uzak durun 1 servis 15 güne kurulum yapıyor yaz, bitiyor servis gelip kurulum yapacak 2 ci ürünü alacaktım vazgeçtim almaktan
İsim: E** U**
Tarih: 23 Temmuz 2024

Yorum: Ürün elime erkenden ulaştı güzel şekilde fakat servis konusunda aynısını söyleyemem gerçekten vasat durumdalar yoğunluk var diye 20 gün sonraya gün veriyorlar zaten kış geliyor o zamana kadar
İsim: Muhammed K.
Tarih: 23 Temmuz 2024
Satıcı: OLGUN TESİSAT

Yorum: montalama ekibi felaket kötü.
İsim: M** s**
Tarih: 12 Haziran 2024
Satıcı: KIRCALİ'89

Yorum: Klimam 7 gün içerisinde Horoz Lojistik tarafından bana ulaştırıldı. Ancak, özellikle evimin kapısına bırakmalarını istememe rağmen klimayı binanın girişine bıraktılar. "Tamam" dediler ama yine de binanın girişine bıraktılar. Bu yüzden klimayı 3. kata kadar tek başıma çıkarmak zorunda kaldım. Servisi aradım ve 2 gün içerisinde gelip montajını yaptılDevamını Oku
İsim: O** Y**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Yorum: ürün çok güzel fakat Servisten memnun kalmadım
Tarih: 14 Eylül 2023
Satıcı: DEPOFAST

Yorum: kurulumu yapan servisten memnun kalmadım. o yok bu yok tavrindalar hatta dübel getirmeyi unuttuk sizde varmı bile dedi arkadaş. komik sinir bozucu. vakum yapıldımi onu bile bilmiyorum kablo almaya çıktım dışarı yaptık dediler inşallah bir sıkıntı cikarmaz
İsim: Ü** H** K**
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: 8 temmuz da sipariş verdim. 17 temmuzda teslim oldu. 19 temmuzda montaj yapıldı. Teslimatta sorun var horoz loj. Tercih etmiş satıcı firma başka marka olsa iade ederdim. Fakat E. C. A. Markaya çok güvendiğim için kullanıcam.
İsim: N** Y**
Tarih: 19 Temmuz 2024

Yorum: ECA markasi kaliteli bir urun diye aldik kargo tesliminde hic bir sıkıntı yok ama montaj konusunda çok başarısızlar 15 gün sonraya nerdeyse gün veriyor ECA gibi bir firmanın İstanbul anadolu yakasında 1 tane servisi var montajda 15 günde gelemeyen arıza durumunda 1 ayda gelemez.Tavsiye etmiyorum bu markayi kimseye trendyolda boyle hizmet veren veDevamını Oku
İsim: H** E**
Tarih: 14 Haziran 2024

Yorum: 3 gün içinde geldi çok güzel kolilenmişti hiç sorun yaşamadım gelir gelmez servisi aradım ertesi gün kurulum için geldiler kurulumu hemen yaptılar fakat kurulumdan sonra çalıştırabilmek için elektrikçi çağırmak gerekiyor bilginiz olsun.. Kurulum ücretsiz fakat elektrikçi ye ücret ödüyorsunuz. Klima çok güzel soğutuyor tavsiye ederim.
İsim: D** Ş**
Tarih: 21 Haziran 2024
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Sıkça Sorulan Sorular

Soru: iyi günler ürünler teşhir ürünümü klima alacağım teşhir değil ise.
Cevap: Efendim kapalı kutu ürün gönderimi yapıyoruz içiniz rahat olsun

Soru: kurulum ücretsiz mi?
Cevap: Evet ücretsiz efendim

Soru: klima prize takılıyor mu yani Klimanın altında priz olması gerekiyor mu ?
Cevap: Klima için sigorta olması gerekiyor.

Soru: Üründe yeni nesil gaz olan r32 mi kullanıyor ?
Cevap: Merhabalar evet efendim

Soru: 4,5 metre ürünün borusunun materyali nedir ? kompresörünün hitachi /mitsubishi olduğu söyleniliyor bu konuda bilginiz var mı ? hangi kargo firması ürünü getiriyor ? teşekkür ederim. saygılar
Cevap: 4440322 eca çağrı merkezi üzerinden destek almanızı rica ederiz, saygılarımla

Soru: Wi-Fi opsiyonlumu
Cevap: Wifi opsiyonlu efendim wifi’li termostat almalısınız

Soru: iyi guler gaz borulari bakirmi?
Cevap: yetkili servis tarafından kurulum yapılmakta olduğundan kullanılan ürün bilgimiz malesef yok, Teşekkürler

Soru: salteri sizmi bagliyorsunuz sigortayi duvara sizmi getirip monrajini yapiyorsunuz yoksa biz elektirikcimi cagiricaz
Cevap: Ürün montajı ECA servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Elektrik tesisatı kapsam dışıdır, Elektrikçiyi siz çağırıyorsunuz, Kurulum için ECA merkeze 444 03 22 üzerinden kayıt açtırmanız yeterlidir, saygılarımla

Soru: merhabalar şu anda vandayım ürünü alacağım ama mpnte ettirmeyeceğim lakin 2 ay içerisinde adanaya tayine gitcem ürünü açmadan ilk olarak orada monte ettirebilirmiyim
Cevap: merhaba biz sadece istanbula satıyoruz

Soru: merhabalar klima kaç metre kareye kadar soğutuyor hayırlı işler iyi günler
Cevap: Merhaba 18-26 m2 arası soğutur ve ısıtır efendim

Soru: Ölçüsü nedir acaba
Cevap: Ürün teknik kataloğu Eca resmi internet sitesinde mevcuttur

Soru: İstanbul dışı satuş yok mu ?
Cevap: Yok efendim

Soru: klimanın uzunluğu kaç cm
Cevap: 83 cm efendim

Soru: merhaba bayramdan sonra hemen gelirmi
Cevap: Merhaba gelir efendim

Soru: hangi kargo getrmekte birde kurulumu nasıl yapılır
Cevap: Horoz lojistik ile sevk edilmekte, Ürün montajı ECA servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Elektrik tesisatı kapsam dışıdır, Kurulum için ECA merkeze 444 03 22 üzerinden kayıt açtırmanız yeterlidir, saygılarımla

Soru: vakumlama yapiliyormu
Cevap: Merhabalar efendim eca müşteri hizmetlerinden bu konu hakkında bilgi alabilirsiniz iyi günler dileriz..

Soru: Merhabalar iç ünitede dijital ısı derecesini gösteriyormu
Cevap: Merhaba evet gösteriyor

Soru: siz montaji yaptiktan sonra elektirikciyi cagirsam olurmu garantiyi acin ben elektirikciyi sonradan cagirmak istiyorum
Cevap: yetkili servis bu konuda sizi yönlendirme yapacaktır,

Soru: merhaba ayrıca ısıtma olarak kullanılabilir mi?
Cevap: merhaba. evet hem ısıtıcı hem soğutucu olarak kullanabilirsiniz.

Soru: köylere servis varmı
Cevap: Köylere servis bulunmamaktadır,

Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima Ürün Resimleri

Spylos Pro Esa 1512a100 A 12000 Btu Inverter Duvar Tipi Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü