Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) En Düşük Fiyat Nerede

GökyüzüRuhu

Bilgili
9 Ağu 2023
343
0
0
Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Alanlar Memnun Mu?
Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Güncel Fiyatı 32870.0 Tl'den Satılmaktadır.

Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Hakkında yaklaşık 43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .

Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Detaylı Açıklama

Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Ürününün Satıcısı, Eca Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) ürününü 32870.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Kullanıcı Geri Bildirimleri
32870.0 Tl ye satışta olan Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
43 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4

Yorum: 6aydır kullanıyorum, salonumda ısıtma ve soğutma performansı gayet iyi, ev en üst kat, betonarme izolasyonsuz çatı ve Adana sıcağına bana mısın demiyo. benden tam puan 👏👏👏
İsim: A** S**
Tarih: 20 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FIRSATLAR ALEMİ E-TİCARET MAĞAZASI

Yorum: güzel marka
İsim: B** B**
Tarih: 16 Aralık 2023
Satıcı: dashaus

Yorum: Kaliteli bir ürün
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 19 Mart 2024

Yorum: Hızlı teslimat oldu sorunsuz geldi. ve kuruluma hemen geldiler herşeyden memnun kaldım. tavsiye ederim.
İsim: o** ç**
Tarih: 14 Haziran 2024

Yorum: güzel klıma
İsim: R** T**
Tarih: 18 Mart 2024

Yorum: Tavsiye diyorum.. harika bir ürün..
İsim: Gözde Ç.
Tarih: 20 Ocak 2024
Satıcı: TANMARK YAPI LTD ŞTİ

Yorum: Şu an için çok güzel. Elektrikli alet sonuçta çokta net konuşamıyor insan ama şimdilik kesinlikle kusursuz bir ürün. İnşaallah ilerde bozulmaz. Alacaklara kesinlikle tavsiye ederim
İsim: A** G**
Tarih: 23 Ocak 2024

Yorum: çok beğendim ürünü
İsim: O** G**
Tarih: 03 Ocak 2024

Yorum: aylık bin TL kadar fatura geliyor içerinin durumuna göre full sıcak açıyoruz
İsim: İlhami g.
Tarih: 10 Şubat 2024

Yorum: gayet kullanışlı ve uygun alınabilir
Tarih: 17 Aralık 2023

Yorum: Ürün güzel 30mt kare alanı çok güzel soğutuyor
İsim: Ünal A.
Tarih: 18 Eylül 2023

Yorum: Ürün son derece kaliteli tavsiye ederim
İsim: yunus k.
Tarih: 21 Haziran 2024

Yorum: ürün elime salı günü ulaştı cumartesi servis gelip taktı E. C. A kalitesi ne denir ki şimdilik sorunsuz çalışoyor inşallah hep sorunsuz çalışır teşekkürler emeği geçen herkese
İsim: C** S**
Tarih: 10 Aralık 2023

Yorum: Üründen Gerçekten çok memnunum çok iyi
İsim: E** S**
Tarih: 01 Temmuz 2024

Yorum: güzel klima iç ve dış ünite gayet sessiz
Tarih: 22 Mart 2024

Yorum: ürün güzel fakat servis gerçekten çok sorumsuz kurulum için 10 gün beklettiler yoğunluk varmış şantiyeymiş her aradığımda bugün gelicek yarın gelicek gelmedikleri zaman aradığımda dönüş yapacak diyorlar ne arayan var ne soran bu kadar sorumsuz bir servis görmedim ben
İsim: Ö** K**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: ürün bu Sabah geldi kapalı kutuda servis açması lazım içini göremedim ama horoz 🐓 lojistik geç getirdi ondan memnun değilim servis gelip montajdan sonra tekrar yorum yaparım servisten montajdan memnun kaldım teşekkürler
İsim: S** S**
Tarih: 19 Ocak 2024

Yorum: Teşekkürler
İsim: M** B**
Tarih: 04 Eylül 2024

Yorum: Eca ürünü bilerek ve isteyerek aldım Servis mükemmel ilgili herkeze tavsiye ederim
İsim: MUSTAFA K.
Tarih: 31 Ağustos 2023

Yorum: Ürünü sipariş verdikten sonra birkaç gün içinde geldi,E.C.A müşteri hizmetleri çok ilgiliydi,ürün gelir gelmez aradım,ilgilendiler ertesi sabah yetkili servis ücretsiz bir şekilde kurulumunu,montajını hızlı bir şekilde yapmistir Klimayi açar açmaz 3 dakikada oda sıcaklığı 4-5 derece düştü 40-50 M2 kadar rahat soğutup ısıtabiliyor daha yeni olmasınaDevamını Oku
İsim: K** D**
Tarih: 23 Ağustos 2024

Yorum: 18 Aralık tarihinde Aras Kargo ile 3 kutu halinde kargom teslim edildi. Daha önce bu kadar kötü ve parçalanmış deforme olmuş kargo kutusu görmedim. Klimayı şimdilik kurdurmayacağım inşallah bir arızası çıkmaz.
İsim: M** A** Ö**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: satıcı ya çok teşekkürler parası helal hoş olsun . servise gelince 10.cu günün sonunda geldi ama olsun 2024 e sarkitmadi.herseyden de şikayetçi olmaya gerek yok ben anlayışla karşıladım işlerinin yoğun olusundan.guzel alışveriş di tanmark favorimiz dicektim ama sayfasi kapalı :))
İsim: Emrullah K.
Tarih: 31 Aralık 2023

Yorum: Ürün güzel EAC hiç kullanmamıştım şimdilik memnunum serviste çabuk gelip montaj yaptı kargo çabuk geldi fakat biraz hırpalanmıştı
İsim: C** t**
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: ürünü henüz kurdurmadim ama satıcı mi bu halde gönderdi yoksa kargoda mi böyle geldi bilmiyorum kargo şirketi eve çıkarmak da istemedi
İsim: S** A**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: ECA bildiğimiz kalite umarım böyle kalır satıcısı ve servisi on numara kaliteli işçilik klima güzel 2 günde kargo geldi 2 içinde servis geldi montaj yaptı memnun kaldım
İsim: M** D**
Tarih: 24 Ağustos 2024

Yorum: Ürünüm kargodan çabuk elime ulaştı yarın montaj var bakalım servis i ve ürünü değerlendireceğim
İsim: M** a** Z**
Tarih: 12 Haziran 2024
Satıcı: EPATeknoloji

Yorum: bana faturasız klima sattılar . faturam yok . satıcıya ulaşamıyorum . gelen yetkili servis ürünün daha önce başka bir şehirde barkodunun okutulduğunu söyledi.Trendyol sorunumu çözmüyor.
İsim: C** ö**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: Satıcıdan ürünü aldıktan 1 gün sonra fiyat arttı daha sonra aldığım fiyatın altına düştü. Fiyatla oynayıp duruyorlar. Servise gelince dış ünite yere konulduğu için paketten çıkan ayakları almak istediler vermedim bir baktım bu sefer montaj vidalarını ve dolgu macunlarının bir kısmını alıp gitmişler. Bir de utanmadan benden ayakları istiyor. KağıthaDevamını Oku
İsim: B** D**
Tarih: 14 Mayıs 2024

Yorum: Kesinlikle tavsiye ETMİYORUM Satıcı olan FIRSATLAR ALEMİ E - TİCARET kargoya vermiş gibi gösterip ürünü göndermiyor 5 gün sonra kargo ile görüşüp ürünün gönderilmediğini öğrendim trendyol ve Satıcı olan FIRSATLAR ALEMİ E - TİCARET satıcısına ulaşamıyorum telefon trafiği sonrası kendim sorunu çözüp ücret iadesi aldım şikayet var com danda görebilirsDevamını Oku
Tarih: 12 Haziran 2024

Yorum: 1 hafta oldu teslim alalı servısten haber yok daha.
İsim: Ö** K**
Tarih: 13 Haziran 2024

Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Akıllarda Kalan Sorular

Soru: eco modu varmı
Cevap: Var değerli müşterimiz

Soru: bu klima 18likmi
Cevap: Evet 18 lük klima

Soru: motor garantisi kaç yıl
Cevap: merhaba efendim verebileceğimiz bilgiler sizi yanıltmaması için üretici firma eca müşteri destek 444 0 322 den daha net bilgiler alabilirsiniz saygılar.

Soru: Diyarbakır a yolluyor musunuz
Cevap: Evet, tüm Türkiye sevk edilmektedir , syg

Soru: merhaba ürünümün kurulumu yapıldı garanti belgesi için mesaj gelecek denmiş Allah aşkına bu nasıl bir servis garanti olayını nasıl onaylatacağız adamlar kurulumu yapıp gitmiş ben evde değildim
Cevap: Değerli müşterimiz garantisini başlatıp servis gitmiş neyin belgesi anlamadım Beyaz eşya vb ürünlerde kağıtla garanti devri bitmiş

Soru: 50 M2 ısıtma olarak yeterli mi
Cevap: Yeterlidir

Soru: WiFi özelliği varmı? borusu kaç metre acaba.
Cevap: Detaylı bilgi için servisle görüşebilirsiniz (5metreye kadar bakır borulama dahildir daha üzeri lazım ise kalan metre kadar ücreti dahilinde servise yaptırabilirsiniz )

Soru: Kurulum nasıl olacak ben Elazığ Kovancılar da yaşıyorum gelen lojistik şirketi mi yoksa burada anlaşmalı birisi mi kuracak? Bu konuda net bir bilgi alabilir miyim?
Cevap: 4440322 eca çağrı merkezi üzerinden montaj kaydı açtırmanız gereklidir, eca size en yakın yetkili servis yönlendirmesi yapmaktadır, syg

Soru: soruya tam olarak cevap alamadığımı düşünüyorum
Cevap: Buyrun yine sorun

Soru: Merhabalar servisi baymak mı acaba
Cevap: Hayır eca servisi montaj yapıyor

Soru: Hem ısıtma hem soğutma var mı varsa kaç m2 kadar etkili montaj dahil mi kaç yıl garantisi var montaj işi nasıl olacak
Cevap: Ürün montajı ECA servisleri tarafından 4,5 metre borulama mesafesine kadar ücretsiz yapılmaktadır, Elektrik tesisatı kapsam dışıdır, Kurulum için ECA merkeze 444 03 22 üzerinden kayıt açtırmanız yeterlidir, saygılarımla

Soru: sıfır ürün mü
Cevap: Evet sıfır ürün

Soru: kurulum ücretsizmi
Cevap: Evet ücretsiz

Soru: dış ünite ölçüleri nedir
Cevap: BİZİ TERCİH ETTİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER HAYIRLI GÜNLERDE KULLANIN.

Soru: Kaç metre kareyi soğutur
Cevap: 18000 btu klima

Soru: Hem sıcak hem soğuk var dimi klimada kışında ısıtmak için kullanmak istiyoruz
Cevap: EVET, sıcak-soğuk modu mevcuttur,

Soru: aydın Çin'e ilçesi servis varmı
Cevap: Varmı bilmiyorum

Soru: Kilis Merkezde Servisiniz varmı ? Kurulum Yapılıyormu
Cevap: Var eca servisi

Soru: Elektrik bağlantısı dış üniteye mi yoksa iç üniteye mi bağlanıyor
Cevap: Belirtilmemiştir

Soru: Klimamın montajı için bilgi alıcaktım eca servisini aradım montaj yapmıyoruz dediler
Cevap: Merhaba 4440322 eca müşteri hizmetleri arayınız servis montaj yonlerdirme yapilmaktadir

Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) Detaylı Resimler

Spylos Pro Inverter Split A++ R32 18.000 BTU Klima ESA1518A100 (Montaj Dahil) En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü