Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Satın Alır Mısınız-

Belgin

Bilgili
Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) En Düşük Fiyat Nerede?
Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Şu Andaki Değeri 20999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Hakkında yaklaşık .

Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Ürün Hakkında Bilgi

Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Ürününün Satıcısı, Ferre Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) ürününü 20999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Kullanıcı Geri Dönüşleri
20999.0 Tl ye satışta olan Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.

Yorum: oncelikle borusan lojistik e çok teşekkür ediyorum kisa surede sorunsuzteslim edildi,kismi montajını yaptırdık daha kullanmadım ama çok güzelgörünüyor montaja gelenlerde çok beğenilir,tercih edilen bir urunolduğunu söylediler,emegi gecenlere tesekkurler
İsim: A** L** Y**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: Alın aldırın arkadaşlar satıcı temiz kargoladı ürün sorunsuz süper ürün
İsim: O** T**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: AKTEKİN ELEKTRONİK

Yorum: İlk kullanıma göre çok güzel ve hızlı pişirdi.
İsim: K** N** U**
Tarih: 28 Temmuz 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ

Yorum: Ürünü 14 Mart Persembe günü sipariş ettim. 16 Mart Cumartesi günü HorozLojistik firmasından teslim aldım. Kurulum için pazartesi günü gelindive kullanıma başladım. 15 günlük kullanim üzerine, ; Ürün gerçektengörünüm, kalıte, kullanım olarak muazzam. Davlumbaz çok şık çok tatlı.Dokunmatik. En yüksek seviye olan 4. Kademe sesi bile rahatsiz etmedihiDevamını Oku
İsim: U** E**
Tarih: 31 Mart 2024
Satıcı: MODAEVGEREÇLERİ

Yorum: Ürün çok hızlı elimize ulaştı
İsim: P** B**
Tarih: 18 Ocak 2024
Satıcı: biankastre

Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Akıllarda Kalan Sorular

Soru: merhaba. setin tek tek ölçüleri nedir acaba?
Cevap: MERHABA EFENDİM BU BİLGİYİ MARKANIN WEB SİTESİNDEN ALIRSANIZ DAHA SAĞLIKLI BİLGİ ALMIŞ OLURSUNUZ.

Soru: Bu setim beyaz gri olanı varmı
Cevap: Var efendim beyazda var gride sitesen bakabilirsiniZ

Soru: Ocak yüzeyi cam mı
Cevap: Merhabalar, Cam ocaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Bu serinin beyazı var mı
Cevap: VAR EFENDİM FAKAT BİZİM ELİMİZDE YOK.

Soru: ürün geldikten sonra kurulum için ücret talep ediyormusunuz
Cevap: Merhabalar, Türkiye’nin her yerinde uzman servis ağımız bulunmaktadır. Ücretsiz Kurulum ve teknik destek için Ferre müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz. İyi Günler Dileriz...

Soru: fırın kapatıldıktan sonra soğutma fanı devreye giriyor .ses çıkarıyor mu bu işlemi yaparken daha önceki ferre modelimde ses çok fazlaydı üfleyerek fanla sogutma sesi . fırın kapandıktan sonra .bunda da ses olmasın lütfen . kaç DB üzeri ses çıkarır.
Cevap: Merhabalar efendim, Ürün ile ilgili kutu içeriği ve teknik özellikler hakkında detaylı bilgi için ilgili markanın müşteri hizmetlerinden destek alabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba teşhir ürünü değil değil mi
Cevap: HAYIR EFENDİM TEŞHİR ÜRÜN DEĞİL.

Soru: Ürün teşhir ürünü mü?
Cevap: Hayır efendim biz fabrika disbritörüyüz bütün ürünlerimiz fabrika çıkışlı açılmamış ürünler iyi akşamlar efendim

Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) Resim Galerisi

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Steamart&fryart Serisi Buharlı Pişirme Siyah Set (cs205 + Xe64cs +d080 ) En Uygun Satış Linki