Simal
Bilgili
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Tavsiye Eder Misiniz?
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Şu Andaki Fiyatı 599.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Teknik Bilgiler
RİNG LİGHT TRİPOTLU HALKA LED IŞIK MAKYAJ VE TLEFON TUTUCU 2 Metreye kadar ayarlanabilir tripod_x000D_
388 adet kaliteli ledten oluşan halka sayesinde sürekli led ışık sağlar_x000D_
Kumanda ile ayarlanabilir 3 farklı ışık renk tonu_x000D_
Kablosuz kullanıma uygundur ? Powerbank vb. enerji kaynakları ile kablosuz kullanabilirsiniz._x000D_
5V düşük enerji tüketimi_x000D_
50.000 saat led kullanım ömrü_x000D_
8W renk sıcaklığı_x000D_
5500K karartma aralığı_x000D_
Floresan ışığı vb. ışık kaynakları gibi, çekim esnasında dalgalandırma oluşturmaz._x000D_
Korunaklı ambalajı ile gönderilir._x000D_
29 cm boyunda geniş halka sayesinde içerik oluştururken ve kuaför ortamlarında rahat kullanım sağlar._x000D_
Makyaj yaparken, selfie , fotoğraf stüdyosu , youtube çekimi yaparken kullanıma uygundur._x000D_
Led ışık kısmında telefon tutucu takılır ve tutucu paketin içindedir._x000D_
Tripot maksimum uzunluk ( ledsiz ) : 182 cm ledli : 215 cm_x000D_
Tripot minimum uzunluk ( ledsiz ) :72.5 cm ledli : 105 cm_x000D_
Tripot orta uzunluk ( ledsiz ) : 127.5 cm ledli : 160 cm_x000D_
Led halka ışık uzunluğu : 29 cm_x000D_
Paket içeriği :_x000D_
1 x tripot_x000D_
1 x led ışık ( Saywin m30e)_x000D_
1 adet telefon tutucu_x000D_
_x000D_
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Ürününün Satıcısı, TahTicMer Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light ürününü 599.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Kullanıcı Yorumları Nasıl?
599.99 Tl ye satışta olan Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Sağlam geldi şimdilik guzel
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: TahTicMer
Yorum: Gayet güzel ben memnun kaldım.
İsim: C** B**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum:
severek kullaniyorum
İsim: S** M** S**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: ürün elime ulaştı gayet güzeldi ürün ama benim beklediğim gibi değildibana gelen ürün hani ben standart boyunu tahmin edemediğim için küçükbir ürün geldi o yüzden iade etmek zorunda kaldım
İsim: H** T**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: özenli paketlemeniz için teşekkürler
İsim: Kağan Ö.
Tarih: 16 Ekim 2021
Satıcı: gotoptan
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Merak Edilenler
Soru: Merhaba iyi günler hangi kargo şirketiyle çalışıyorsunuz
Cevap: Trendyol ekspres
Soru: Boyu kaç cme kadar uzuyor
Cevap: İlan açıklama bölümünde yazılı
Soru: ışık halka kac cm?
Cevap: merhaba, 30 cm civarındadır efendim.
Soru: vesikalık foto için uygunmudur teşekkürler
Cevap: Uygundur alabilirsiniz
Soru: Reklamlarınızı en optimize şekilde sizin için yönetiyoruz ve w e b s a y f a n ı z ı profesyonel şekilde kuruyoruz . Yoksa siz hala w e b s a y f a n ı z ı kurmadınız mı? e/a/s/y/d/i/j/i/t/a/l .(c/o/m)
Cevap: İyi günler
Soru: merhaba. telefon tutucu öne arkaya şekilde hareket ettirilebiliyor mu? güç kablosu var mı? paket içeriği kısmında yazmıyor
Cevap: Mrb yarın sabah aynı mesajı atın tam cevap verelim
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Ürün Görselleri
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Şu Andaki Fiyatı 599.99 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Teknik Bilgiler
RİNG LİGHT TRİPOTLU HALKA LED IŞIK MAKYAJ VE TLEFON TUTUCU 2 Metreye kadar ayarlanabilir tripod_x000D_
388 adet kaliteli ledten oluşan halka sayesinde sürekli led ışık sağlar_x000D_
Kumanda ile ayarlanabilir 3 farklı ışık renk tonu_x000D_
Kablosuz kullanıma uygundur ? Powerbank vb. enerji kaynakları ile kablosuz kullanabilirsiniz._x000D_
5V düşük enerji tüketimi_x000D_
50.000 saat led kullanım ömrü_x000D_
8W renk sıcaklığı_x000D_
5500K karartma aralığı_x000D_
Floresan ışığı vb. ışık kaynakları gibi, çekim esnasında dalgalandırma oluşturmaz._x000D_
Korunaklı ambalajı ile gönderilir._x000D_
29 cm boyunda geniş halka sayesinde içerik oluştururken ve kuaför ortamlarında rahat kullanım sağlar._x000D_
Makyaj yaparken, selfie , fotoğraf stüdyosu , youtube çekimi yaparken kullanıma uygundur._x000D_
Led ışık kısmında telefon tutucu takılır ve tutucu paketin içindedir._x000D_
Tripot maksimum uzunluk ( ledsiz ) : 182 cm ledli : 215 cm_x000D_
Tripot minimum uzunluk ( ledsiz ) :72.5 cm ledli : 105 cm_x000D_
Tripot orta uzunluk ( ledsiz ) : 127.5 cm ledli : 160 cm_x000D_
Led halka ışık uzunluğu : 29 cm_x000D_
Paket içeriği :_x000D_
1 x tripot_x000D_
1 x led ışık ( Saywin m30e)_x000D_
1 adet telefon tutucu_x000D_
_x000D_
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Ürününün Satıcısı, TahTicMer Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light ürününü 599.99 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Kullanıcı Yorumları Nasıl?
599.99 Tl ye satışta olan Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Sağlam geldi şimdilik guzel
İsim: **** ****
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Gayet güzel ben memnun kaldım.
İsim: C** B**
Tarih: 16 Mayıs 2024
Yorum:

İsim: S** M** S**
Tarih: 20 Ocak 2024
Yorum: ürün elime ulaştı gayet güzeldi ürün ama benim beklediğim gibi değildibana gelen ürün hani ben standart boyunu tahmin edemediğim için küçükbir ürün geldi o yüzden iade etmek zorunda kaldım
İsim: H** T**
Tarih: 26 Ağustos 2024
Yorum: özenli paketlemeniz için teşekkürler

İsim: Kağan Ö.
Tarih: 16 Ekim 2021
Satıcı: gotoptan
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Merak Edilenler
Soru: Merhaba iyi günler hangi kargo şirketiyle çalışıyorsunuz
Cevap: Trendyol ekspres
Soru: Boyu kaç cme kadar uzuyor
Cevap: İlan açıklama bölümünde yazılı
Soru: ışık halka kac cm?
Cevap: merhaba, 30 cm civarındadır efendim.
Soru: vesikalık foto için uygunmudur teşekkürler
Cevap: Uygundur alabilirsiniz
Soru: Reklamlarınızı en optimize şekilde sizin için yönetiyoruz ve w e b s a y f a n ı z ı profesyonel şekilde kuruyoruz . Yoksa siz hala w e b s a y f a n ı z ı kurmadınız mı? e/a/s/y/d/i/j/i/t/a/l .(c/o/m)
Cevap: İyi günler
Soru: merhaba. telefon tutucu öne arkaya şekilde hareket ettirilebiliyor mu? güç kablosu var mı? paket içeriği kısmında yazmıyor
Cevap: Mrb yarın sabah aynı mesajı atın tam cevap verelim
Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Ürün Görselleri

Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light En Uygun Satış Linki

TahTicMer Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TahTicMer Stüdyo Işığı Tripodlu Telefon Tutucu Stand Selfie Led Işıklı Youtuber Video Çekimi Ring Light yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.