Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Alınmaya Değer Mi?
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Güncel Satış Fiyatı 4006.93 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 194 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürün Bilgisi
_x000D_
İzoly Swift i5-3470 3.60GHz 8GB 256GB SSD Masaüstü Bilgisayar >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Yüksek kaliteli ürünleri geniş fiyat çerçevesinde sunan izoly'de bilgisayarlarımız en son teknoloji ile üretilmiştir ve hem kişisel hem de profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. >_x000D_
Özel ihtiyaçlarınıza uyan bir cihaz bulmanızı sağlamak için masaüstü ofis bilgisayarları, all in one'lar ve oyun bilgisayarları da dahil olmak üzere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. >_x000D_
Ek olarak, herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda size yardımcı olmaya her zaman hazır, bilgili ve arkadaş canlısı destek ekibimiz ile her zaman yanınızdayız. >_x000D_
Izoly'den bir bilgisayar satın almak, teslimatıyla hızlı, olağanüstü müşteri desteği ile güvenilir, yüksek performanslı bir cihaz almak anlamına gelir.>
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, IZOLY Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar ürününü 4006.93 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürünü Kullananların Görüşleri
4006.93 Tl ye satışta olan Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
194 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ofis için aldım,sorunsuz kullanmaya devam ediyorum
İsim: agıt k.
Tarih: 12 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İzoly
Yorum: Bu fiyata bu performansı beklemiyordum. Herkese tavsiye ederim. Tam birofis bilgisayarı.
İsim: m** s**
Tarih: 09 Ekim 2023
Yorum: Ofis için süper bir ürün. ekstradan 8gb Ram ekledim. Harika oldu.Güvenle alabilirsiniz
İsim: S** K**
Tarih: 18 Haziran 2023
Yorum: Memnunum işterine aldım sorunsuz çalışıyor
İsim: I** T**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Hızlı ve sorunsuz elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: G** D**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: ofis için ideal. hızlı teslimat süresi ve iyi paketleme. Tarif edildiğigibi. memnunum tavsiye ederim.
İsim: M** O** K**
Tarih: 11 Mart 2023
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı oldukça küçük ve hafif yer kaplamıyortaşıması çok kolay beklediğimden çok daha hızlı ofisime aldım çokmemnunum satıcı ilgili sorulara hemen dönüş yaptılar f/p ürünü tavsiye ederim
İsim: Furkan O.
Tarih: 15 Şubat 2023
Yorum: Teşekkürler ürün elime ulaştı sorunsuz çalışıyor. hayırlı işleriniz olsun.
İsim: H** C** K**
Yorum: Ürün beklediğimden iyi çıktı, hem hafif hem küçük kasası var istediğinizher yere sığabilir. Bilgisayar çok hızlı açılıyor. Babam için aldım,internette çok hızlı giriyor, YouTube den video izlerken hiç kasmayapmıyor. Çok memnun kaldım, teşekkürler.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Çok memnunum tam bir fiyat performans ürünü
İsim: T** A**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: ofiste kullanmak için aldım temel programları hızlı bir şekildekullanabiliyorum. Kasa olarak gayet az yer kaplıyor. Sessiz ve hızlıbenim için yeterli. Satıcı firma siparişi hemen kargoladı sorunsuzteslim edildi. Kazandıkları her kuruş helal olsun. Uygun fiyatabilgisayar ihtiyacımı karşıladım. Tavsiye ederim.
İsim: M** C**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Çok guzel ve kullanışlı
İsim: V** K**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: çok hızlı ofis için güzel
İsim: S** D**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Üründen gayet memnun kaldım. 2 adet aldım çizik dahi kasada yoktu.Kurulumunu kendim yaptım. OFİS İÇİN GAYET YETERLİ. ŞIK. KALİTELİ.
İsim: fatih m. E.
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Gayet iyi
İsim: Metin Y.
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: 5 aydır kullanıyorum çok memnunum
İsim: C** s**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: Urun guzel beklentimizi karsiladi cocuklar icin almistim hem oyun hemders icin sorunsuz kullaniyoruz
İsim: m** y**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: ürün sorunsuz geldi.kurulumu kolaydı performansından çok memnunum
İsim: Ü** Ü**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: tahmin ettiğinden iyi. Fiyat uygun ihtiyacıma cevap verdi. Ayrıcı firmailgili ve dikkatli.. teşekkürler
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Kaliteli ürün ve iyi fiyat için kesinlikle tercih edilmesi gereken bir firma.
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: Tam fiyat performans ürünü sorunsuz aylardır kullanmaktayız.
İsim: G** K**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: ürün gayet güzel memnun kaldım satıcı gayet ilgiliydi kargo sorunsuzdu
Tarih: 20 Mart 2024
Yorum: babama spider solitare oynasın diye aldık. ufak işler için gayet hızlıve başarılı...
İsim: Yunus B.
Yorum: Uygun fiyat,hızlı teslimat.Gerçekten çok iyi
İsim: k** s**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: GAYET GÜZEL SORUNSUZ KULLANUYORUZ.
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Güzel çalışıyor sorun yok hızlı geldi
İsim: D** C**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: Ofis için ideal.Hızı güzel.Ben beğendim.Kargo zamanında geldi.Güzel paketlenmişti.
İsim: B** Ş**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: Ürünü yorumlara bakarak aldım. Kurum bilgisayarı olarak kullanmak içinedindim. Çalışması açılması kapanması sorunsuz gayet kullanışlıbilgisayar. Teknik detaylarını bilen birine sorup sipariş verdim.Satıştan sonra müşteri hizmetleri arayıp ürünün sağlam gelip gelmediğinisordu kurulumda bir sorun yaşayıp yaşamadığımızı sordu. İlgili firmagerçekten. TDevamını Oku
İsim: B** S**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: çok beğendim tavsiye ederim
İsim: Hamdi Ç.
Tarih: 23 Aralık 2023
Yorum: iyi
Tarih: 15 Aralık 2023
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürüne Dair Sorular
Soru: anakart modeli nedir
Cevap: Merhaba, H61 Model Anakart kullanıyoruz, Maximum Ram desteği 16GB
Soru: Merhaba HDMI girişi var mı?
Cevap: Merhaba, üründe hdmı girişi mevcuttur, takıp kullanabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: .كمحححبهلخ
Cevap: مرحبا كيف يمكننا مساعدتك؟
Soru: Merhaba iyi günler Video Editlemek için uygun mudur acaba
Cevap: Merhaba, Capcut için uygundur premier için uygun değildir efendim. Premier pro için İzoly Marduk modelini öneririm.
Soru: hardisk takılmıyor mu ekran kartı hızı nasil hangi işletim sistemi var
Cevap: Merhaba, Kasa içerisinde 3 tane daha boş slot var, İster HDD ister SSD istediğiniz zaman takabilirsiniz. Windows 10 Deneme sürümü yüklü olarak geliyor, Tüm Driverleri yüklü olarak geliyor, Tak çalıştır hazır olarak, Sadece Fişe takıp açma tuşuna basıyorsunuz. Harici Ekran kartı yok, Dahili onboard ekran kartı var, Oyun için uygun değil, Youtube ve Film izlemek gibi kullanımlar için uygun, Güzel bir Ekran kartı takarsanız oyun oynayabilirsiniz.
Soru: merhaba HDMI bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba, evet efendim, hdml mevcuttur, iyi günler dileriz
Soru: power kaç Wat
Cevap: Merhaba, Izoly V90M 300W MID-ATX KASA ile gelmektedir, iyi günler dileriz
Soru: merhaba kasada hdmi girişi göremedim varmıdır
Cevap: Merhaba , evet efendim anakart üzerinde 1 adet HDMI çıkışı bulunmaktadır.
Soru: Merhabalar ben bu kasayı almıştım şimdi ekran kartı taktığım için psu yükseltmek istiyorum sizde var mı 500w psu yoksa herhangi bir psu alsam taksam olur mu ? (Bilgisayardan çok anlamıyorum )
Cevap: Merhaba, harici olarak psu satışımız yoktur, garanti dışı kalmazsınız, sizler satın alarak takabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: anakartın ddr kaç
Cevap: Merhaba, üründe İzoly h61 DDR3 anakart bulunmaktadır, iyi günler dileriz
Soru: merhaba, mevcut ekran kartı ile Office programlarını , YouTube gibi platformlardan video izlemeyi yapabilir miyiz ? yani ekstra bir parça almamız gerekiyor mu?
Cevap: Merhaba, Ofis işlerinizde rahat bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: seslimi çalışır
Cevap: Standart fan sesidir efendim minimum seviyede ses oluşur.
Soru: Anakartın ve ssd nün markası nedir ?
Cevap: Merhaba izoly kendi yerli üretimimiz efendim iyi günler dileriz.
Soru: ekran kartı varmı modeli ney kaç gb
Cevap: Merhaba, Dahili olarak onboard ekran kartı var, Harici Ekran kartı yok, Bu haliyle Youtube ve Film gibi şeyler için uygun ekran kartı onboard olarak, Harici olarak Ekran kartı takıp oyunda oynayabilirsiniz isterseniz.
Soru: fan varmıdır
Cevap: Merhaba, Kasa içerisinde İşlemci Fanı var, 100w büyük işlemci Fanı kullanıyoruz, Herhangi bir ısınma sorunu yaşamıyoruz, Kasanın sol tarafındaki kapak da özel olarak delikli kapak hava alması için, Özel tasarımlı, 4 çekirdekli işlemcisi , Maximum Ram desteği de 16GB ileri de yükselterek kullanmaya devam edebilirsiniz.
Soru: Wifi var mı ya da ekleyebiliyor musunuz?
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği yoktur, sizler adaptör satın alarak kullanabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: WiFi varmı
Cevap: Merhaba, wifi bulunmamaktadır. İyi günler
Soru: merhaba, bu ürünün 16 GB ram olan modeli var mı
Cevap: Merhaba Sirius modelimize bakabilirsiniz iyi günler dilerim.
Soru: sonradan ekran kartı takılabilir mi?
Cevap: Merhaba, evet takabilirsiniz
Soru: Herhangi bir ekran kartı varmi içinde
Cevap: Merhaba, Bu Haliyle Ofis kullanımları için ve Ev kullanımları için uygundur, Harici Ekran kartı yoktur, Dahili onboard ekran kartı vardır. Oyun oynamak istiyorsanız harici ekran kartı takmanız gerekiyor.
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürüne Ait Resimler
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Güncel Satış Fiyatı 4006.93 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 194 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürün Bilgisi
_x000D_
İzoly Swift i5-3470 3.60GHz 8GB 256GB SSD Masaüstü Bilgisayar >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Yüksek kaliteli ürünleri geniş fiyat çerçevesinde sunan izoly'de bilgisayarlarımız en son teknoloji ile üretilmiştir ve hem kişisel hem de profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. >_x000D_
Özel ihtiyaçlarınıza uyan bir cihaz bulmanızı sağlamak için masaüstü ofis bilgisayarları, all in one'lar ve oyun bilgisayarları da dahil olmak üzere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. >_x000D_
Ek olarak, herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda size yardımcı olmaya her zaman hazır, bilgili ve arkadaş canlısı destek ekibimiz ile her zaman yanınızdayız. >_x000D_
Izoly'den bir bilgisayar satın almak, teslimatıyla hızlı, olağanüstü müşteri desteği ile güvenilir, yüksek performanslı bir cihaz almak anlamına gelir.>
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, IZOLY Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar ürününü 4006.93 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürünü Kullananların Görüşleri
4006.93 Tl ye satışta olan Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
194 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ofis için aldım,sorunsuz kullanmaya devam ediyorum
İsim: agıt k.
Tarih: 12 Ekim 2023
Yorum: Bu fiyata bu performansı beklemiyordum. Herkese tavsiye ederim. Tam birofis bilgisayarı.
İsim: m** s**
Tarih: 09 Ekim 2023
Yorum: Ofis için süper bir ürün. ekstradan 8gb Ram ekledim. Harika oldu.Güvenle alabilirsiniz
İsim: S** K**
Tarih: 18 Haziran 2023
Yorum: Memnunum işterine aldım sorunsuz çalışıyor
İsim: I** T**
Tarih: 10 Nisan 2023
Yorum: Hızlı ve sorunsuz elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: G** D**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: ofis için ideal. hızlı teslimat süresi ve iyi paketleme. Tarif edildiğigibi. memnunum tavsiye ederim.
İsim: M** O** K**
Tarih: 11 Mart 2023
Yorum: Ürün sorunsuz elime ulaştı oldukça küçük ve hafif yer kaplamıyortaşıması çok kolay beklediğimden çok daha hızlı ofisime aldım çokmemnunum satıcı ilgili sorulara hemen dönüş yaptılar f/p ürünü tavsiye ederim
İsim: Furkan O.
Yorum: Teşekkürler ürün elime ulaştı sorunsuz çalışıyor. hayırlı işleriniz olsun.
İsim: H** C** K**
Yorum: Ürün beklediğimden iyi çıktı, hem hafif hem küçük kasası var istediğinizher yere sığabilir. Bilgisayar çok hızlı açılıyor. Babam için aldım,internette çok hızlı giriyor, YouTube den video izlerken hiç kasmayapmıyor. Çok memnun kaldım, teşekkürler.
Tarih: 14 Kasım 2022
Yorum: Çok memnunum tam bir fiyat performans ürünü
İsim: T** A**
Tarih: 20 Eylül 2024
Yorum: ofiste kullanmak için aldım temel programları hızlı bir şekildekullanabiliyorum. Kasa olarak gayet az yer kaplıyor. Sessiz ve hızlıbenim için yeterli. Satıcı firma siparişi hemen kargoladı sorunsuzteslim edildi. Kazandıkları her kuruş helal olsun. Uygun fiyatabilgisayar ihtiyacımı karşıladım. Tavsiye ederim.
İsim: M** C**
Tarih: 19 Eylül 2024
Yorum: Çok guzel ve kullanışlı
İsim: V** K**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: çok hızlı ofis için güzel
İsim: S** D**
Tarih: 10 Ağustos 2024
Yorum: Üründen gayet memnun kaldım. 2 adet aldım çizik dahi kasada yoktu.Kurulumunu kendim yaptım. OFİS İÇİN GAYET YETERLİ. ŞIK. KALİTELİ.
İsim: fatih m. E.
Tarih: 07 Ağustos 2024
Yorum: Gayet iyi
İsim: Metin Y.
Tarih: 12 Haziran 2024
Yorum: 5 aydır kullanıyorum çok memnunum
İsim: C** s**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Yorum: Urun guzel beklentimizi karsiladi cocuklar icin almistim hem oyun hemders icin sorunsuz kullaniyoruz
İsim: m** y**
Tarih: 27 Mayıs 2024
Yorum: ürün sorunsuz geldi.kurulumu kolaydı performansından çok memnunum
İsim: Ü** Ü**
Tarih: 25 Mayıs 2024
Yorum: tahmin ettiğinden iyi. Fiyat uygun ihtiyacıma cevap verdi. Ayrıcı firmailgili ve dikkatli.. teşekkürler
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: Kaliteli ürün ve iyi fiyat için kesinlikle tercih edilmesi gereken bir firma.
İsim: Ö** Ç**
Tarih: 21 Mayıs 2024
Yorum: Tam fiyat performans ürünü sorunsuz aylardır kullanmaktayız.
İsim: G** K**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Yorum: ürün gayet güzel memnun kaldım satıcı gayet ilgiliydi kargo sorunsuzdu
Yorum: babama spider solitare oynasın diye aldık. ufak işler için gayet hızlıve başarılı...
İsim: Yunus B.
Yorum: Uygun fiyat,hızlı teslimat.Gerçekten çok iyi

İsim: k** s**
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: GAYET GÜZEL SORUNSUZ KULLANUYORUZ.
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Güzel çalışıyor sorun yok hızlı geldi
İsim: D** C**
Tarih: 26 Ocak 2024
Yorum: Ofis için ideal.Hızı güzel.Ben beğendim.Kargo zamanında geldi.Güzel paketlenmişti.
İsim: B** Ş**
Tarih: 24 Ocak 2024
Yorum: Ürünü yorumlara bakarak aldım. Kurum bilgisayarı olarak kullanmak içinedindim. Çalışması açılması kapanması sorunsuz gayet kullanışlıbilgisayar. Teknik detaylarını bilen birine sorup sipariş verdim.Satıştan sonra müşteri hizmetleri arayıp ürünün sağlam gelip gelmediğinisordu kurulumda bir sorun yaşayıp yaşamadığımızı sordu. İlgili firmagerçekten. TDevamını Oku
İsim: B** S**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: çok beğendim tavsiye ederim
İsim: Hamdi Ç.
Tarih: 23 Aralık 2023
Yorum: iyi
Tarih: 15 Aralık 2023
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürüne Dair Sorular
Soru: anakart modeli nedir
Cevap: Merhaba, H61 Model Anakart kullanıyoruz, Maximum Ram desteği 16GB
Soru: Merhaba HDMI girişi var mı?
Cevap: Merhaba, üründe hdmı girişi mevcuttur, takıp kullanabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: .كمحححبهلخ
Cevap: مرحبا كيف يمكننا مساعدتك؟
Soru: Merhaba iyi günler Video Editlemek için uygun mudur acaba
Cevap: Merhaba, Capcut için uygundur premier için uygun değildir efendim. Premier pro için İzoly Marduk modelini öneririm.
Soru: hardisk takılmıyor mu ekran kartı hızı nasil hangi işletim sistemi var
Cevap: Merhaba, Kasa içerisinde 3 tane daha boş slot var, İster HDD ister SSD istediğiniz zaman takabilirsiniz. Windows 10 Deneme sürümü yüklü olarak geliyor, Tüm Driverleri yüklü olarak geliyor, Tak çalıştır hazır olarak, Sadece Fişe takıp açma tuşuna basıyorsunuz. Harici Ekran kartı yok, Dahili onboard ekran kartı var, Oyun için uygun değil, Youtube ve Film izlemek gibi kullanımlar için uygun, Güzel bir Ekran kartı takarsanız oyun oynayabilirsiniz.
Soru: merhaba HDMI bağlantısı var mı
Cevap: Merhaba, evet efendim, hdml mevcuttur, iyi günler dileriz
Soru: power kaç Wat
Cevap: Merhaba, Izoly V90M 300W MID-ATX KASA ile gelmektedir, iyi günler dileriz
Soru: merhaba kasada hdmi girişi göremedim varmıdır
Cevap: Merhaba , evet efendim anakart üzerinde 1 adet HDMI çıkışı bulunmaktadır.
Soru: Merhabalar ben bu kasayı almıştım şimdi ekran kartı taktığım için psu yükseltmek istiyorum sizde var mı 500w psu yoksa herhangi bir psu alsam taksam olur mu ? (Bilgisayardan çok anlamıyorum )
Cevap: Merhaba, harici olarak psu satışımız yoktur, garanti dışı kalmazsınız, sizler satın alarak takabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: anakartın ddr kaç
Cevap: Merhaba, üründe İzoly h61 DDR3 anakart bulunmaktadır, iyi günler dileriz
Soru: merhaba, mevcut ekran kartı ile Office programlarını , YouTube gibi platformlardan video izlemeyi yapabilir miyiz ? yani ekstra bir parça almamız gerekiyor mu?
Cevap: Merhaba, Ofis işlerinizde rahat bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: seslimi çalışır
Cevap: Standart fan sesidir efendim minimum seviyede ses oluşur.
Soru: Anakartın ve ssd nün markası nedir ?
Cevap: Merhaba izoly kendi yerli üretimimiz efendim iyi günler dileriz.
Soru: ekran kartı varmı modeli ney kaç gb
Cevap: Merhaba, Dahili olarak onboard ekran kartı var, Harici Ekran kartı yok, Bu haliyle Youtube ve Film gibi şeyler için uygun ekran kartı onboard olarak, Harici olarak Ekran kartı takıp oyunda oynayabilirsiniz isterseniz.
Soru: fan varmıdır
Cevap: Merhaba, Kasa içerisinde İşlemci Fanı var, 100w büyük işlemci Fanı kullanıyoruz, Herhangi bir ısınma sorunu yaşamıyoruz, Kasanın sol tarafındaki kapak da özel olarak delikli kapak hava alması için, Özel tasarımlı, 4 çekirdekli işlemcisi , Maximum Ram desteği de 16GB ileri de yükselterek kullanmaya devam edebilirsiniz.
Soru: Wifi var mı ya da ekleyebiliyor musunuz?
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği yoktur, sizler adaptör satın alarak kullanabilirsiniz, iyi günler dileriz
Soru: WiFi varmı
Cevap: Merhaba, wifi bulunmamaktadır. İyi günler
Soru: merhaba, bu ürünün 16 GB ram olan modeli var mı
Cevap: Merhaba Sirius modelimize bakabilirsiniz iyi günler dilerim.
Soru: sonradan ekran kartı takılabilir mi?
Cevap: Merhaba, evet takabilirsiniz
Soru: Herhangi bir ekran kartı varmi içinde
Cevap: Merhaba, Bu Haliyle Ofis kullanımları için ve Ev kullanımları için uygundur, Harici Ekran kartı yoktur, Dahili onboard ekran kartı vardır. Oyun oynamak istiyorsanız harici ekran kartı takmanız gerekiyor.
Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar Ürüne Ait Resimler

Swift I5-3470 8gb 256gb Ssd Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki
Yükleniyor…
www.trendyol.com