Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22- Masaüstü Bilgisayar Satın Alır Mısınız

RüyaGemisi

Bilgili
Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Satın Alır Mısınız?
Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Güncel Satış Fiyatı 7158.75 Tl'den Satılmaktadır.

Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Ürün Tanıtımı

İzoly Swift X i5-3470 8GB 256GB SSD 19" Masaüstü Bilgisayar >_x000D_
_x000D_
_x000D_

Yüksek kaliteli ürünleri geniş fiyat çerçevesinde sunan izoly'de bilgisayarlarımız en son teknoloji ile üretilmiştir ve hem kişisel hem de profesyonel kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamak üzere tasarlanmıştır. >_x000D_

Özel ihtiyaçlarınıza uyan bir cihaz bulmanızı sağlamak için masaüstü ofis bilgisayarları, all in one'lar ve oyun bilgisayarları da dahil olmak üzere geniş bir seçenek yelpazesi sunuyoruz. >_x000D_

Ek olarak, herhangi bir sorunuz veya endişeniz olduğunda size yardımcı olmaya her zaman hazır, bilgili ve arkadaş canlısı destek ekibimiz ile her zaman yanınızdayız. >_x000D_

Izoly'den bir bilgisayar satın almak, teslimatıyla hızlı, olağanüstü müşteri desteği ile güvenilir, yüksek performanslı bir cihaz almak anlamına gelir.>

Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, IZOLY Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar ürününü 7158.75 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Hakkında Yapılan Yorumlar
7158.75 Tl ye satışta olan Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
33 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: sorunsuz harika kargolamayla geldi biz cok memnunuz ayrıca satıcı çok ilgili
İsim: Y** Ö**
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: İzoly

Yorum: Ürünü cok begenerek aldık bi kac ufak ekleme yaptım eski kasamda kiEkran kartını kolaylikla bağlayıp Ekrana yansıttık. Klavyesi ve MauseHarika diyebilirim. Fiyatina ve Performansina göre gayet güzel fiyatlive ekonomik gunluk islerinizi yapabilecek kadar elverişli bir bileşen veKasası oldukca hafif kücük ideal. Ürün elime ulaşip kurdukdan sonra daAyDevamını Oku
İsim: E** T**
Tarih: 11 Aralık 2022

Yorum: güzel fiyat performans ürün
İsim: **** ****
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: İş yerinde kullanmak için aldık, fazlası ile yardımcı oldu. Teşekkürler…
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: sorunsuz hızlı teslimat klavyede bir kaç tuşu basmıyordu hızlı bisekilde iade süreci falan olmada bu üst modeli gönderildi gayet başarılıbir satıcı teşekkürler
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. Ürün sorunsuz çalışıyor. Teslimatta dasorun yaşamadım. Paketleme iyikdi.
Tarih: 16 Eylül 2024

Yorum: bu fiyata bu ürün mükemmel gözünüz kapalı alabilirsiniz
Tarih: 22 Haziran 2024

Yorum: Bilgisayarımdan gayet memnunum teşekkürler
İsim: A** K**
Tarih: 28 Mayıs 2024

Yorum: Izoly'den ikinci kez masaüstü bilgisayar aldım. İkisinden de çok memnunkaldım. Tam bir fiyat performans ürünü olduğunu düşünüyorum.
İsim: M** M**
Tarih: 15 Mayıs 2024

Yorum: gerçekten çok güzel hiç bir ayar yapmadık direk takıp çalıştırdık çokbeğendik . ürün paketleme de güzel .herşey için teşekkürler.
İsim: H** Ö** Ş**
Tarih: 20 Nisan 2023

Yorum: Kargo çok hızlı bir şekilde elime ulaştı. Bu fiyata çok uygun bence. İ5işlemci üstelik. Günlük işler ve ofis için uygun.
İsim: Hüseyin K.
Tarih: 23 Ocak 2023

Yorum: Hızlı teslimat kaliteli içerik
Tarih: 13 Ocak 2023

Yorum: ürün gayet güzel, mükemmel satıcı
İsim: A** E**
Tarih: 10 Ocak 2023

Yorum: Bu kadarınï beklemiyordum özellikle ssd olması ve i5 3.nesil olması çokiyi.Tam bir fiyat performans ürünü.Alacaklara tereddüt bile etmedenalmalarını tavsiye ederim.
İsim: E** S**
Tarih: 24 Kasım 2022

Yorum: Ofis için gayet kullanışlı . Tavsiye ederim.
İsim: N** Ö** Ş**
Tarih: Elite Üye
Beden: 25 Mayıs 2022

Yorum: Güzel beğenerek kullanıyorum
Tarih: 17 Ekim 2021

Yorum: F/P ürünü öneriyorum müşteri danışmanlığıda üst seviyede
İsim: E** T**
Tarih: 16 Mayıs 2024

Yorum: Bilgisayarın kurulumu gayet kolay ve şık bir dizaynı var tavsiye ederim.
İsim: Ö** K**
Tarih: 03 Mayıs 2024

Yorum: Hastanede kullanmak için aldık, sağolsun devletimiz 10 yıllık bilgisayaryeter size diyor. Grafik gerektiren bi program kullanmıyoruz, excel vbile hızlı açılıyor kapanıyor stabil arızasız çalışıyor. 1 yıl önce dealmıştık gayet memnunuz, ofis bilgisayarı için çok hesaplı, klavye vemouse yeterli kalitede, ekran küçük gelebilir, ama ofis işlerinde bufDevamını Oku
İsim: H** S**
Tarih: 25 Ekim 2023

Yorum: Fiyat performans ürünü işinizi çok rahat görür.
İsim: E** Y**
Tarih: 25 Haziran 2023

Yorum: Ürün çok iyi fiyatına göre ekran kartı takmadım ama valorant kasmasadanoynatıyo taksam daha yüksek fps alırım alın oyun oynıcaksanız ekrankartı takın oyunda oynatır 8 gb tam yeterli ssd hızlı fp
İsim: k** B**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: Paketi açmadan bir okula yardım olarak gönderdim onun için bilemiyorum
İsim: İ** ş**
Beden: 15 Haziran 2023

Yorum: urun güzel ama kasayı küçüleceğiz diye cd room yeri yuvası yok. haricîcd rom takacakmışız.....
İsim: Serkan Ö.
Tarih: 08 Şubat 2023

Yorum: Ürünü kesinlikle tavsiye ediyorum. Monitörün çözünürlüğü fiyatına göreharika.Kasası çok minimal. Çok hoş bir ürün.Sistem özellikleri fiyatınagöre harika.
İsim: V** K**
Tarih: 02 Aralık 2022

Yorum: Ürün hızlı geldi çıkan sorunlar karışında da yardımcı olundu ürün ofisortamı için gayet yeterli ve hızlı
İsim: R** Ş**
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: ürün sorunsuz anlatıldığı gibi bir ürün
İsim: i** S**
Tarih: 27 Ekim 2022

Yorum: Kesinlikle Almayın, ALMAYIN, aldığımız hafta arızalandı teknik serviskart yandı garanti dışı dedi ancak aynı ofiste onlarca bilgidayar varonşar yanmamışken hemde. Ürünün arkasında durmuyorlar
İsim: Hakan D.
Beden: 08 Ekim 2021

Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Sadece kasayı almamız mümkün mü acaba bide içinde HDD yok değil mi
Cevap: Merhaba, Evet mümkündür, Trendyol arama kısmına İZOLY SİWFT yazıp bakabilirsiniz, Ürün açıklamalarında yazıldığı gibi 256GB SSD ile geliyor, HDD 25 Yıllık eski bir teknoloji, Biz yeni teknoloji SSD kullanıyoruz, Kasa içerisinde 3 tane daha boş slot var, İster HDD ister SSD istediğiniz zaman takabilirsiniz ihtiyacınıza göre.

Soru: Monitör 1080p mi ?
Cevap: Merhaba, 1600 x 900 çözünürlükte İzoly 1956 19" 60Hz 5MS (HDMI+VGA) HD LED Monitör gönderilmektedir, iyi günler dileriz

Soru: Cd takılabilirmi
Cevap: Merhaba, Google Harici CD OKUYUCU Yazıp bakabilirsiniz, Harici olarak alıp USB girişine takıp kullanabilirsiniz efendim, Yeni nesil kasalarda artık CD OKUYUCU için yer olmuyor, Her şey internetten indirilebildiği için.

Soru: içinde ekran kartı varmı
Cevap: Merhaba hayır yok efendim

Soru: ets2 minecraft roblox assetto corsa fln kaldırır mı
Cevap: Merhaba, bu ofis bilgisayarısı oyuncu modellerimize bakabilirsiniz. İyi günler

Soru: Minecraft ve Roblox çalistirirmi
Cevap: Merhaba çalıştırır efendim iyi günler dilerim.

Soru: ekran karti olmadan roblox oynatirmi
Cevap: Merhaba, Uyum sağlamaz ekran kartlı İzoly n12x modelini öneririm 

Soru: Merhaba sadece e ticaret için kullanacağım sizce yeterli olur mu sonradan uğraşmak istemiyorum ayrıca pc kurulumlu olarak mı geliyor biz direkt takıp kullanabiliyor muyuz teşekkürler
Cevap: Merhaba, bu bilgisayar e-ticaret işlemleri için yeterli performans sağlayacaktır. Kurulum konusunda endişelenmenize gerek yok, bilgisayar kurulu olarak gelir ve kullanıma hazırdır. Direkt olarak takip ve işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Yardımcı olabileceğimiz başka bir konu varsa lütfen bize bildirin. Teşekkürler!

Soru: oyun oynanır mı
Cevap: Ofis ve günlük kullanım için uygundur efendim oyun için izoly n12x modelini tavsiye ederim

Soru: Nedir önereceğiniz bilgisayar
Cevap: N12x modelini öneririm en uygun olarak

Soru: Ek olarak 2+2 okarak ram ekleyebilir miyim
Cevap: Merhaba, üründe 2 adet bellek slotu bulunmaktadır. Tek 8 ekleyebilirsiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Hddd kapasitesi noluyor ve 8 GB yazıyor 1 tb yazınca noluo pek anlamıyorum
Cevap: Merhaba 8gb ram 256gb sistem depolama alanaı mecvut hdd depolama alanı efendim telefonlarda ki 128gb 256gb gibi düşünebilirsiniz.

Soru: Zula veya futbol oyunlarını kaldırırmı
Cevap: Merhaba, üründe ekran kartı bulunmamaktadır oyun deneyiminizin bölünmemesi için ekran kartlı bir sistem önerebilirim

Soru: Kart vs bir şey takmadan pc olarak
Cevap: Merhaba evet efendim

Soru: Ram direk 8 gb mı veya 4x4 mü bide anakart modeli nedir
Cevap: Merhaba, ürün tek slot 8gb ram ile gelmektedir, İzoly h61 anakart bulunmaktadır, iyi günler dileriz

Soru: iyi günler kizim muhasebe bölümüne gidiyor ona uygunmudur muhasebe dersler için
Cevap: Merhaba Efendim Uygundur

Soru: Sizden urunu aldim ekran karti olarak nvidia gt610 64 bit ddr 3 olur mu alsam bir problem cikarir mi
Cevap: Merhaba, Evet efendim uygundur kullanabilirsiniz, iyi günler dileriz

Soru: oyun kaldır mı
Cevap: Merhaba, Ofis Kullanımları ve Ev Kullanımları için uygundur, Hangi oyunları oynamak istediğinizi söyleyebilirseniz ona göre model önerebiliriz, Yüzlerce Farklı Bilgisayar modelimiz var, Her bütçeye ve Her ihtiyaca göre..

Soru: İyi günler ben knight online oynuyorum da bu pc kaldırırmı onu yada başka model önerirmisiniz
Cevap: Merhaba, İzoly lotus x modelini öneririm oyun oynamak için efendim. Bu sistem ofis ve günlük kullanım için uygundur.

Soru: ekran kartı takıp oyun oynayabilirmiyiz bide istediğimiz ekran kartını takabiliriz
Cevap: Merhaba, modeli belirtirseniz bilgi verebiliriz. İyi günler

Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar Detaylı Resimler

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Swift X I5-3470 8gb 256gb Ssd 22" Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki