Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1- Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Alınması Gereken Bir Ürün Mü

Belgin

Bilgili
Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) En Ucuzu Nerede Bulunur?
Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Şu Anki Fiyatı 4249.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Memnuniyet Oranı Nedir?

Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Hakkında yaklaşık 178 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Detaylı Bilgi

Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Ürününün Satıcısı, LENOVO Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) ürününü 4249.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) En Son Yapılan Yorumlar
4249.0 Tl ye satışta olan Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
178 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Ürün güzel oğlum için aldım.
İsim: M** O**
Tarih: 09 Nisan 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol

Yorum: kızıma aldım çok güzel hızı gayet iyi kargo sorunsuz geldi teşekkür ederim
İsim: **** ****
Tarih: 05 Şubat 2024
Satıcı: AYHAN ELEKTRONİK

Yorum: çocuğum için almıştım. beklentimi fazlasiyla karşıladı.tesekkurler
İsim: O** A**
Tarih: 05 Ocak 2024

Yorum: Çocuklarım için Kurana geçme hediyesi olarak iki tane aldım, lenovokalitesini bildiğim için bunu tercih etttik, diğer satıcılara göre enuygun fiyattı. Kullanımından da gayet memnunuz.
İsim: E** A**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: Tavsiye üzerine aldım tavsiye ederim
İsim: S** A**
Tarih: 27 Kasım 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: çocuğum için aldım memnunuz Lenovo tablet ve bilgisayarda kendinikanıtlamış bir marka
İsim: İ** D**
Tarih: 12 Ekim 2023
Satıcı: mobiloom

Yorum: oğlum için aldık daha öncede Lenovo kullandık kırılınca yenisini aldiktekrar bız çok memnun kaldık
İsim: E** C** Ö**
Tarih: 07 Ekim 2023
Satıcı: Alev Teknoloji

Yorum: Sorunsuz elime ulaştı hızlı kargo satıcıya teşekkürler
İsim: İ** Ö**
Tarih: 06 Ekim 2023

Yorum: ürün çok guzl geldi kardeşime hediye aldık memnun kaldik
Tarih: 29 Eylül 2023
Satıcı: Nasa İletişim

Yorum: Yiğenime aldım çok iyi
İsim: A** A**
Tarih: 18 Eylül 2023

Yorum: Ürün hızlı bir şekilde sorunsuz olarak ulaştı emeği geçen herkese teşekkürler
İsim: F** A**
Tarih: 15 Eylül 2023

Yorum: Hediye aldık cok begendi yeğenim
İsim: ercan e.
Tarih: 03 Eylül 2023

Yorum: kızımın online ders zoom vs için aldım. gayet net ve hızlı bir tablettavsiye derim. biz kampanya ile aldık teşekkürler.
İsim: Mustafa T.
Tarih: 02 Eylül 2023

Yorum: Sorunsuz bir şekilde geldi. Ses kalitesi, görüntüsü harika.
İsim: G** A**
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: tavsiye ederim kaliteli
İsim: Okan Ş.
Tarih: 30 Ağustos 2023

Yorum: Görüntüsü cok guzek jullanını rahat
İsim: Y** T**
Tarih: 21 Ağustos 2023

Yorum: ürün elime sorunsuz ulaştı kargo itinalıydi kullanım olarak yeterincehızlı bir cihaz
İsim: ersin G.
Tarih: 01 Ağustos 2023

Yorum: Oğlum için aldım çok sevindi ☺️
İsim: D** C**
Tarih: 27 Temmuz 2023

Yorum: Elime sorunsuz ulaştı. Çok beğendik.
İsim: H** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Temmuz 2023

Yorum: Çocuğunuz için fazlasıyla yeterli olacaktır güzel 👍🏻
Tarih: 12 Temmuz 2023

Yorum: günlük kullanım için ideal bir tablet
Tarih: 10 Haziran 2023
Satıcı: Bebeology

Yorum: Performansı, Ram ve depolama miktarı yeterli. Ekran boyutu ve parlaklığı güzel..
Beden: 31 Mayıs 2023

Yorum: Performansı, Ram ve depolama miktarı yeterli. Ekran boyutu veparlaklığı güzel..
İsim: Erkan M.
Beden: 31 Mayıs 2023

Yorum: kızıma hediye olarak aldım çok beğendi tavsiye ederim
İsim: Mustafa A.
Tarih: 22 Mayıs 2023
Satıcı: Bebeology

Yorum: saglam vr hizli geldi urun baya basarili
İsim: B** P**
Tarih: 05 Mayıs 2023

Yorum: uygun fiyat
İsim: İ** K**
Tarih: 01 Mayıs 2023

Yorum: fiyat performans ürünü, çocuk için gayet yeterli
İsim: f** ö**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: kızım için aldim hızlı kargo
İsim: N** B**
Tarih: 28 Nisan 2023

Yorum: yeğenime aldım çok memnun kaldım fotoğraf çekimi ve ekran görüntüsü cok guzel
İsim: Raziye B.
Tarih: 27 Mart 2023

Yorum: harika ürün teşekkür ederim
İsim: f** e**
Beden: 13 Mart 2023

Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: içerisinde kalem bulunmaktami acaba yoksa ayrı mi alın mali
Cevap: Merhaba, ürünün kalem desteği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: İyi akşamlar ZAAE0117TR modeliyle bu model arasındaki fark nedir öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba, ürünün tüm özellikleri aynıdır. Yalnızca üretim tarihleri farklıdır. ZAAE0012TR model, 2022-03-01, ZAAE0117TR modeli 2023-08-11 tarihinde üretilmiştir. Alışverişlerinizde Nethouse'u tercih ettiğiniz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba, üründe Bluetooth bağlantısı var mı?
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe Bluetooth özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bu üründe hızlı şarj mevcutmu acaba
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. Lenovo markalı ürünlerin özelliklerini, ürün detay sayfalarında bulunan "Ürün Danışmanına Sor" alanından marka danışmanlarına sorabilirsiniz. "Ürün Danışmanına Sor" özelliği sadece hafta içi 12:00 ile 18:00 saatleri arasında ürün sayfasında hizmet vermektedir, telefon ya da bilgisayarlarınızdan ulaşabilirsiniz

Soru: Ekran boyutu kaç inch Bluetooth var mı ? Pubg gibi oyunlar oynayabiliyor mu ?
Cevap: Merhaba,ürün 10,1 inç,bluetooth bulunmuyor. Üründe minimum sistem gereksinimlerini sağlayan bütün oyunları oynayabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: mrb, kapalı açılmamış kutu gönderiliyor, değil mi.
Cevap: Merhaba, ürün sıfır kapalı kutu olarak gönderilmektedir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: ürünün ekran boyutuna bazı sorularda 8 inç bazılarına 10.1 inç diye cvp vermişsiniz kafalar karışık sanırım
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz ürünün ekran boyutu 10.1 İnç'tir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: siz 8 inç diyorsunuz ilan başlığı 10 inç yazıyor hangisi doğru
Cevap: Merhaba, ürün boyutu 8 inç'tir. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Mrb urun kac inch acaba
Cevap: Merhaba, ürün 10,1 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba Ekran boyutu 8 inch mi
Cevap: Merhaba,ürünün ekran boyutu 8,0 inç'dir.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba bu ürün 3. nesil mi 2. nesil mi acaba
Cevap: erhaba, incelemiş olduğunuz ürün 3. nesildir.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: 64 gb mı bu tablet
Cevap: Merhaba, ürünün 64GB dahili hafızası mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: içinde sim kartı var mı telefonda kullanılabilir mi içinde yani telefon kartı yurt dışı görüşmeleri için annem yeşil annem babamı alacağım çocuklarıyla konuşsun ve içinde ders çalışmayı düşünüyorum kpss bu bana yeterli mi uygun mu bilgi alabilir miyim
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.

Soru: Ekran boyutu kaç inç acaba
Cevap: Merhaba, ürün 10,1 inç ekran boyutuna sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: kablosuz ağ telefon interneti ile direk kullanılıyormu
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz üründe dahili Wi-Fi özelliği bulunmaktadır. Telefon interneti ile bağlantı mümkündür. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba çözünürlük kaç Lenovo garantilimi
Cevap: Merhaba, ekran çözünürlüğü (piksel): 1920 x 1200, 2 yıl Lenovo Türkiye garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba excel word programları yükleniyor mu
Cevap: Merhaba, ürünümüzde minimum sistem gereksinimlerini destekleyen programları kullanabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz

Soru: ürün aciklamasa 10.1 inç yazıyor sorularda siz 8 inç diyorsunuz nasıl oluyor bu
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 10.1 inç ekran boyutuna sahiptir. Geri bildiriminizi ekiplerimize ilettik. Bir sorun bulunuyorsa en kısa sürede düzeltilecek. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba kutunun içinde kılıf ile birlikte geliyormu
Cevap: Merhaba, kutu içeriğinde kılıf bulunmuyor. İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: bu model 8 mi 10 mu bı yede sekiz biterse on yaziyo
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.

Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) Ürüne Ait Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Tab M10 T610 4GB + 64GB 10.1" Wi-Fi Gri Tablet - ZAAE0012TR (Lenovo Türkiye Garantili) En Uygun Satış Linki