Hacer
Bilgili
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Bu Ürünü Almalı Mı?
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Şu Andaki Değeri 804.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Detaylı Açıklama
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Ürününün Satıcısı, DILLER Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk ürününü 804.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Kullanıcı Geri Dönüşleri
804.9 Tl ye satışta olan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Suluğu akşam sipariş ettim, sabah elimdeydi ve çok iyi paketlenmişti. Kesinlikle akıtmıyor, malzemesi sağlam ve kaliteli. Koyduğum soğuk içeceği ortalama 7-8 saat içilebilir şekilde muhafaza ediyor. benim işimi gördü. satıcıya özeninden dolayı teşekkür ediyorum.
İsim: S** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FiftyFifty
Yorum: Kalitesini çok begendim bebegimiz kolaylikla alisti
İsim: M** C** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Ağustos 2023
Yorum: çok şık çok güzel
İsim: M** H** G**
Tarih: 19 Nisan 2023
Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye
Yorum: Suluk deyince Diller. İki kapaklı oluşu süper. Çok beğendim.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ağustos 2023
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Akıtma yaparmı yan durduğunda
Cevap: merhaba ürün kapak kapalı akıtma sızmra yapmatacatır.
Soru: Çocuğun ismini yazabikir misiniz etiketle üzerine rica etsem. Çok teşekkürler
Cevap: merhaba böyle bir hizmetimiz maalesef bulunmamaktadır.
Soru: sıcak tutma özelliği kaç saat? pipet sıcak içmeye uygun mu?
Cevap: Merhaba, sıcak ve soğuk tutma özelliği max.6 saattir.
Soru: Pembe yok mu ne zaman stoklanacak
Cevap: pembe rengi stoklarımızda yoktur gelecek aylarda stoklarda olması beklenmektedir.
Soru: bu ürünün yedek kapağı varmidir
Cevap: bu model de yedek parça satışımız yoktur.
Soru: farklı renk nasıl alabilirim mavi
Cevap: merhaba lacivert renk için ilanın altındaki varyasyondan satın alım yapabilirsiniz.
Soru: merhaba ürünün lacivert rengi varmı ?
Cevap: Merhaba, bu ilan Lacivert renk ilanıdır ve stoklarımızda şuan için mevcuttur.
Soru: renk seçebiliyor muyuz acaba
Cevap: Merhabalar elimizde tek renk mevcut şuan. İyi günler dilerim
Soru: Merhaba çelik numarası kaç acaba ?
Cevap: Merhabalar, 316 paslanmaz çelik
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Detaylı Resimler
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Şu Andaki Değeri 804.9 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Hakkında yaklaşık 5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Detaylı Açıklama
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Ürününün Satıcısı, DILLER Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk ürününü 804.9 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Kullanıcı Geri Dönüşleri
804.9 Tl ye satışta olan Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
5 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0
Yorum: Suluğu akşam sipariş ettim, sabah elimdeydi ve çok iyi paketlenmişti. Kesinlikle akıtmıyor, malzemesi sağlam ve kaliteli. Koyduğum soğuk içeceği ortalama 7-8 saat içilebilir şekilde muhafaza ediyor. benim işimi gördü. satıcıya özeninden dolayı teşekkür ediyorum.
İsim: S** K**
Tarih: 11 Eylül 2024
Yorum: Kalitesini çok begendim bebegimiz kolaylikla alisti
İsim: M** C** T**
Tarih: Elite Üye
Beden: 04 Ağustos 2023
Yorum: çok şık çok güzel
İsim: M** H** G**
Tarih: 19 Nisan 2023
Satıcı: Kampüs Kitap Kırtasiye
Yorum: Suluk deyince Diller. İki kapaklı oluşu süper. Çok beğendim.
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ağustos 2023
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Hakkında Akıllara Takılanlar
Soru: Akıtma yaparmı yan durduğunda
Cevap: merhaba ürün kapak kapalı akıtma sızmra yapmatacatır.
Soru: Çocuğun ismini yazabikir misiniz etiketle üzerine rica etsem. Çok teşekkürler
Cevap: merhaba böyle bir hizmetimiz maalesef bulunmamaktadır.
Soru: sıcak tutma özelliği kaç saat? pipet sıcak içmeye uygun mu?
Cevap: Merhaba, sıcak ve soğuk tutma özelliği max.6 saattir.
Soru: Pembe yok mu ne zaman stoklanacak
Cevap: pembe rengi stoklarımızda yoktur gelecek aylarda stoklarda olması beklenmektedir.
Soru: bu ürünün yedek kapağı varmidir
Cevap: bu model de yedek parça satışımız yoktur.
Soru: farklı renk nasıl alabilirim mavi
Cevap: merhaba lacivert renk için ilanın altındaki varyasyondan satın alım yapabilirsiniz.
Soru: merhaba ürünün lacivert rengi varmı ?
Cevap: Merhaba, bu ilan Lacivert renk ilanıdır ve stoklarımızda şuan için mevcuttur.
Soru: renk seçebiliyor muyuz acaba
Cevap: Merhabalar elimizde tek renk mevcut şuan. İyi günler dilerim
Soru: Merhaba çelik numarası kaç acaba ?
Cevap: Merhabalar, 316 paslanmaz çelik
Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Detaylı Resimler

Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk En Uygun Satış Linki

DILLER Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk Fiyatı, Yorumları - Trendyol
DILLER Tek Kapak Çift Kullanım Pipetli/pipetsiz 420ml Askılı Çelik Su Matarası 6 Saat Sıcak/soğuk yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.