Elifnur
Bilgili
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Ürün Alınmaya Değer Mi?
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Anlık Fiyatı 650.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Hakkında yaklaşık 41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Detaylı Açıklama
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Ürününün Satıcısı, Microcase Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 ürününü 650.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Kullanıcı Değerlendirmeleri
650.0 Tl ye satışta olan Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: eşim için aldım. cekimler için mükemmel olduğunu gerekli ayarlariyapinca dusme durumunun imkansiz oldugunu soyledi. kalite olarak dafiyatinin hakkını veriyor. magazaya teşekkür ederim.
İsim: Y** A**
Tarih: 18 Ocak 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ELEKTROMAXX
Yorum: fena değil biraz sallanıyor
İsim: Ü** y**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: güzel kullanışlı üstten çekim yapmak için güzel, çizim yapanlara öneririm
İsim: M** Q**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Başarılı beğendim
İsim: D** G**
Tarih: 18 Haziran 2024
Yorum: Gayet iş görüyor.
İsim: **** ****
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim sağlam , iPhone 14 pro max sorunsun tutuyor
İsim: O** T**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: çok iyi ve kaliteli teşekkür ederim
İsim: t** a**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Ürün gayet güzel, teşekkürler
İsim: E** Ö**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ben çok beğendim epey kaliteli bir ürün daha önce aldığım tripotlarabenzemiyor bence parasını da haketti. Yorumlarda taşımadığı söylenmişama benim telefonum 13 promax ağır bir telefon ama ona rağmen çok güzeltaşıyor .sonuç olarak çok mutlu olduğum bir alışveriş oldu

İsim: Y** D**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Çok hızlı geldi ,kaliteli ürün,satıcaya yardım etmek için çok teşekkür ediyorum
İsim: e** a**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Bu kadar iyi beklemiyordum yanında kumandası da geldi bluetooth ilebağlanmak için baya iyi
İsim: D** T**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: gayet güzel kesinlikle tavsiye ederim
İsim: D** Ö**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: çok iyi ürün
İsim: O** U**
Tarih: 03 Ocak 2024
Yorum: Gayet sağlam ve kullanışlı nasıl çektiğini görmek için YouTube ÖRGÜLERİNSESİ kanalına bakabilirsiniz
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: ürün kullanışlı ve malzemesi gayet sağlam belki denge sorunu olabilirama ürünün ayak kısmını başka bir ağırlık ile dengelene bilir korkarakalmıştım ama memnun kaldım
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Ürün, maalesef ıphone 14 pro max için uygun değildi . Tepeden çekimiçin aradığım tüm özelliklere sahipti halbuki ama orta direk kısmındayükseltme yapınca ister istemez telefon ağırlığından yana esneme oluyor.Maalesef iade.
İsim: G** B**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: İyi günler, ürün fiyat performans olarak iyi. Mikrofon tripodu olarakgeçiyor, telefon tutucu istiyorsanız onu almayı unutmayın. Tutucuyurahatlıkla monte ede bilirsiniz. Teşekkürler!
İsim: Zaur A.
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: bu fiyata bu kadar iyisini beklemiyordum.ürünlerimi telefonla üsttençekebilmek yapmak için aldım. çok başarılı.
Yorum: Atölyede çalışırken çekim yapmak için aldim. Metali gayet kaliteli.Telefonu da cok rahat tutuyor. Denge sorunu yaratmamasi icin ayaklarinaagirlik koyabilirsiniz ama bence direkt kullanilabiliyor.
İsim: A** N** Ü** A**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Urun inanilmaz guzel malzemesi vs cok sade ve kaliteli duruyor.Iphone 13pro max ve 8 plus rahatca tasiyor asla devrilmez.Ayaklari duzgunactiginizdan emin olun.
İsim: y** k**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Kullanış olarak çok beğendim fakat telefonu taşıyamadıktan sonra biranlamı yok
İsim: Ş** Y**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Ayakları çok sağlam kaliteli ama tutacak dandik çıt diye kırıldı
İsim: ERDEM G.
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: Merhaba çok gerginim çünkü ürünü dahi şu anda görmedim eve geldiğimdekapının önünde buldum ürünleri yazıklar olsun bir arama zahmetine bilekatlanmadı kargocuya çalınsaydı ben bunu size nasıl ispat edecektim bunubana söyler misiniz lütfen
İsim: Ü** U**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: ayaklarında biraz dengesizlik var. telefonu taktığımda bir yerdendesteklemem gerekiyor. işimi görüyor yinede
İsim: f** y**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: Ürünün parçası eksik geldi.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: ürün çok güzel fakat içerisinden Bluetooth kumandası çıkmadı
İsim: F** K**
Tarih: 13 Şubat 2024
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Akıllarda Kalan Sorular
Soru: çubuklar kaç cm
Cevap: ölçüler ilanda verilmiştir.
Soru: kamera sabitlenir mi ?
Cevap: Sabitlenebilir evet
Soru: Merhabalar kumanda pilli mi şarjlı mı ve pilli ise pil içinde mi ? Teşekkürler
Cevap: Pillidir evet pil dahil
Soru: normal uzunluğu kaçtır kolsuz
Cevap: ilanda ölçüleri verilmiştir.
Soru: merhaba komple boyu kac tripotun?
Cevap: Görsellerdeki ölçüler harici bir bilgi yoktur.
Soru: Merhaba. kaç kilo gelir?
Cevap: Detaylar ilanda belirtilmiştir. Ayrıca bir bilgi yok maalesef.
Soru: Web cam sabitlenebilir mi
Cevap: Telefon tutucuya sabitlenmez ancak 4/1 vida yuvası var ise kullanabilirsiniz.
Soru: MERHABA ÜRÜNÜN BOYU KAÇ CM? ÜRÜN AÇIKLAMA KISMINA BAKTIM AMA ANLAYAMADIM?
Cevap: görsellere bakarsanız detaylı olarak ölçüleri belirtilmiştir.
Soru: Ürünün üst kısmına led ışık takılabiliyor mu?
Cevap: Evet uyumludur.
Soru: Bu ürün satışta var mı?
Cevap: Evet satışta
Soru: Merhabalar tepeden çekime uygun mu ve ıphone 14 pro max’i taşır mı ? Ayrıca telefon tutucunun olduğu kısım oynar başlıklı mı?
Cevap: Evet uyumludur. 360 derece oynar
Soru: Bu ürünün üst kısmına aydınlatma bağlanır mı?
Cevap: Telefon tutucu mandalı çıkarttığınızda standart 4/1 vida yuvasına sahip bir led ışık takabilirsiniz.
Soru: Bir de telefon tutucu kısmını nasıl yerleştiriyoruz acaba?
Cevap: 360 adaptörü Tripod çubuğuna onun ucuna da Telefon tutucu Mandalı takmanız gerekiyor.
Soru: telefonun tutucusu var mı
Cevap: evet mevcuttur.
Soru: Merhaba, ürün ile beraber telefon tutacağı geliyormu ?
Cevap: Evet geliyor.
Soru: Merhaba. Masaya monte edilen modelde stok ne zaman yenilenir acaba? Çok ihtiyacım var o ürüne
Cevap: Biraz zaman alabilir net bir süre veremiyoruz maalesef
Soru: DSLR uygun mu?
Soru: ürünün telefon tutucu başlığı hareket ediyormu? yoksa sabitlenmiş mi haerketli lazim bana
Cevap: Evet 360 derece harekete sahiptir.
Soru: merhaba, bu urun su an stogunuzda mevcut mu?
Cevap: Evet Şuan Mevcuttur.
Soru: Telefon tutucu var mı? Yoksa biz extra telefon tutucu mu monte etmemiz gerekecek?
Cevap: Var evet..
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Resim Galerisi
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Anlık Fiyatı 650.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Hakkında yaklaşık 41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4 .
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Detaylı Açıklama
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Ürününün Satıcısı, Microcase Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 ürününü 650.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Kullanıcı Değerlendirmeleri
650.0 Tl ye satışta olan Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.4
Yorum: eşim için aldım. cekimler için mükemmel olduğunu gerekli ayarlariyapinca dusme durumunun imkansiz oldugunu soyledi. kalite olarak dafiyatinin hakkını veriyor. magazaya teşekkür ederim.
İsim: Y** A**
Tarih: 18 Ocak 2024
Yorum: fena değil biraz sallanıyor
İsim: Ü** y**
Tarih: 01 Ekim 2024
Yorum: güzel kullanışlı üstten çekim yapmak için güzel, çizim yapanlara öneririm
İsim: M** Q**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: Başarılı beğendim
İsim: D** G**
Tarih: 18 Haziran 2024
Yorum: Gayet iş görüyor.
Tarih: 11 Nisan 2024
Yorum: Ürünü çok beğendim sağlam , iPhone 14 pro max sorunsun tutuyor
İsim: O** T**
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: çok iyi ve kaliteli teşekkür ederim
İsim: t** a**
Tarih: 30 Mart 2024
Yorum: Ürün gayet güzel, teşekkürler
İsim: E** Ö**
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Ben çok beğendim epey kaliteli bir ürün daha önce aldığım tripotlarabenzemiyor bence parasını da haketti. Yorumlarda taşımadığı söylenmişama benim telefonum 13 promax ağır bir telefon ama ona rağmen çok güzeltaşıyor .sonuç olarak çok mutlu olduğum bir alışveriş oldu

İsim: Y** D**
Tarih: 19 Şubat 2024
Yorum: Çok hızlı geldi ,kaliteli ürün,satıcaya yardım etmek için çok teşekkür ediyorum
İsim: e** a**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Bu kadar iyi beklemiyordum yanında kumandası da geldi bluetooth ilebağlanmak için baya iyi
İsim: D** T**
Tarih: 31 Ocak 2024
Yorum: gayet güzel kesinlikle tavsiye ederim
İsim: D** Ö**
Tarih: 12 Ocak 2024
Yorum: çok iyi ürün
İsim: O** U**
Yorum: Gayet sağlam ve kullanışlı nasıl çektiğini görmek için YouTube ÖRGÜLERİNSESİ kanalına bakabilirsiniz
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: ürün kullanışlı ve malzemesi gayet sağlam belki denge sorunu olabilirama ürünün ayak kısmını başka bir ağırlık ile dengelene bilir korkarakalmıştım ama memnun kaldım
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: Ürün, maalesef ıphone 14 pro max için uygun değildi . Tepeden çekimiçin aradığım tüm özelliklere sahipti halbuki ama orta direk kısmındayükseltme yapınca ister istemez telefon ağırlığından yana esneme oluyor.Maalesef iade.
İsim: G** B**
Tarih: 14 Şubat 2024
Yorum: İyi günler, ürün fiyat performans olarak iyi. Mikrofon tripodu olarakgeçiyor, telefon tutucu istiyorsanız onu almayı unutmayın. Tutucuyurahatlıkla monte ede bilirsiniz. Teşekkürler!
İsim: Zaur A.
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: bu fiyata bu kadar iyisini beklemiyordum.ürünlerimi telefonla üsttençekebilmek yapmak için aldım. çok başarılı.
Yorum: Atölyede çalışırken çekim yapmak için aldim. Metali gayet kaliteli.Telefonu da cok rahat tutuyor. Denge sorunu yaratmamasi icin ayaklarinaagirlik koyabilirsiniz ama bence direkt kullanilabiliyor.
İsim: A** N** Ü** A**
Tarih: 14 Aralık 2023
Yorum: Urun inanilmaz guzel malzemesi vs cok sade ve kaliteli duruyor.Iphone 13pro max ve 8 plus rahatca tasiyor asla devrilmez.Ayaklari duzgunactiginizdan emin olun.
İsim: y** k**
Tarih: 18 Mayıs 2023
Yorum: Kullanış olarak çok beğendim fakat telefonu taşıyamadıktan sonra biranlamı yok
İsim: Ş** Y**
Tarih: 15 Mart 2023
Yorum: Ayakları çok sağlam kaliteli ama tutacak dandik çıt diye kırıldı
İsim: ERDEM G.
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: Merhaba çok gerginim çünkü ürünü dahi şu anda görmedim eve geldiğimdekapının önünde buldum ürünleri yazıklar olsun bir arama zahmetine bilekatlanmadı kargocuya çalınsaydı ben bunu size nasıl ispat edecektim bunubana söyler misiniz lütfen
İsim: Ü** U**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Yorum: ayaklarında biraz dengesizlik var. telefonu taktığımda bir yerdendesteklemem gerekiyor. işimi görüyor yinede
İsim: f** y**
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: Ürünün parçası eksik geldi.
Tarih: 08 Nisan 2024
Yorum: ürün çok güzel fakat içerisinden Bluetooth kumandası çıkmadı
İsim: F** K**
Tarih: 13 Şubat 2024
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Akıllarda Kalan Sorular
Soru: çubuklar kaç cm
Cevap: ölçüler ilanda verilmiştir.
Soru: kamera sabitlenir mi ?
Cevap: Sabitlenebilir evet
Soru: Merhabalar kumanda pilli mi şarjlı mı ve pilli ise pil içinde mi ? Teşekkürler
Cevap: Pillidir evet pil dahil
Soru: normal uzunluğu kaçtır kolsuz
Cevap: ilanda ölçüleri verilmiştir.
Soru: merhaba komple boyu kac tripotun?
Cevap: Görsellerdeki ölçüler harici bir bilgi yoktur.
Soru: Merhaba. kaç kilo gelir?
Cevap: Detaylar ilanda belirtilmiştir. Ayrıca bir bilgi yok maalesef.
Soru: Web cam sabitlenebilir mi
Cevap: Telefon tutucuya sabitlenmez ancak 4/1 vida yuvası var ise kullanabilirsiniz.
Soru: MERHABA ÜRÜNÜN BOYU KAÇ CM? ÜRÜN AÇIKLAMA KISMINA BAKTIM AMA ANLAYAMADIM?
Cevap: görsellere bakarsanız detaylı olarak ölçüleri belirtilmiştir.
Soru: Ürünün üst kısmına led ışık takılabiliyor mu?
Soru: Bu ürün satışta var mı?
Cevap: Evet satışta
Soru: Merhabalar tepeden çekime uygun mu ve ıphone 14 pro max’i taşır mı ? Ayrıca telefon tutucunun olduğu kısım oynar başlıklı mı?
Cevap: Evet uyumludur. 360 derece oynar
Soru: Bu ürünün üst kısmına aydınlatma bağlanır mı?
Cevap: Telefon tutucu mandalı çıkarttığınızda standart 4/1 vida yuvasına sahip bir led ışık takabilirsiniz.
Soru: Bir de telefon tutucu kısmını nasıl yerleştiriyoruz acaba?
Cevap: 360 adaptörü Tripod çubuğuna onun ucuna da Telefon tutucu Mandalı takmanız gerekiyor.
Soru: telefonun tutucusu var mı
Cevap: evet mevcuttur.
Soru: Merhaba, ürün ile beraber telefon tutacağı geliyormu ?
Cevap: Evet geliyor.
Soru: Merhaba. Masaya monte edilen modelde stok ne zaman yenilenir acaba? Çok ihtiyacım var o ürüne

Cevap: Biraz zaman alabilir net bir süre veremiyoruz maalesef
Soru: DSLR uygun mu?
Soru: ürünün telefon tutucu başlığı hareket ediyormu? yoksa sabitlenmiş mi haerketli lazim bana
Cevap: Evet 360 derece harekete sahiptir.
Soru: merhaba, bu urun su an stogunuzda mevcut mu?
Cevap: Evet Şuan Mevcuttur.
Soru: Telefon tutucu var mı? Yoksa biz extra telefon tutucu mu monte etmemiz gerekecek?
Cevap: Var evet..
Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Resim Galerisi

Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 En Uygun Satış Linki

Microcase Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Microcase Telefon Başlık Tutuculu Ürün Çekim Tripodu Bluetooth Kumandalı - Al2681 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.