Ceren
Bilgili
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Bu Ürünü Almalı Mı?
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Mevcut Fiyatı 2588.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Hakkında yaklaşık 117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Teknik Bilgiler
MİNİ GÖVDE: Kompakt boyut her yerde kullanılabilir, yerden tasarruf sağlar, taşıması ve saklaması kolaydır; Mıknatıs sağlık masajı fonksiyonu; LED ekran zamanı ve hızı gösterir ve antrenmanınızı görünür hale getirir; Kaymayı önleyici kaplama tasarlandı; Geliştirilmiş yükseltilmiş Ergonomik tasarım kabuğu daha fazla dayanıklılık ve stabilite sağlar; _x000D_
Uzaktan kumanda, Direnç Bantları ve ayrıntılı kılavuzla birlikte gelir... ihtiyacınız olan her şey._x000D_
HAYALLERİNİZDEKİ VÜCUTUNUZU OLUŞTURUN: İdeal vücudunuzu anında şekillendirmek için titreşimli egzersiz makinenize başlayın !_x000D_
Sistem, kasları uyaran tam vücut titreşimi oluşturarak ekstra kas kasılmasına ve artan aktivasyona neden olur. Bu tür makineler refleks reaksiyonlarının korunmasına yardımcı olur, böylece Kalorileri ve yağları yakar. Vücudunuzun yağları koşmaktan çok daha hızlı işlemesine yardımcı olabilir_x000D_
RAHATLAMA, REHABİLİTASYON VE ONARIM: FASTGO titreşim plakası, etkili ve yumuşak Tüm Vücut Titreşimleri sağlar, vücuttaki kasları uyandırır ve kaslardaki kan akışını artırır. Bu, vücudunuzun hücreleri yenileme ve kendini onarma konusundaki yerleşik yeteneğini geliştirir. İlk kullanımdan itibaren rahatlama hissedilir, sürekli ve düzenli kullanımda kas tonusu artar, sinirler ve kemikler korunur, kronik ağrılar giderilir, eski yaralanmalar onarılır ve daha fazla hareket kabiliyeti sağlanır._x000D_
ZENGİN FONKSİYONEL VE YÜKSEK VERİMLİ VE UZAKTAN KUMANDA: Ayarlanabilir titreşim hızı (1 ila 99), 2 direnç egzersiz bandıyla üst gövdeyi ve alt gövdeyi aynı anda çalıştırabilir. Çeşitli egzersiz modları sunan, farklı titreşim egzersizlerini denemenize olanak tanıyan bu egzersiz makinesiyle, her gün yalnızca 10+10 dakika içinde rutin egzersizlerinizi yapabilirsiniz. Alacağınız şey daha iyi bir şekil ve gelişmiş metabolizma, artan kemik mineral yoğunluğu, stres düzeylerini hafifletmek ve azaltmaktır._x000D_
ÜSTÜN KALİTE %100 2 Yıl Boyunca MEMNUNİYET GARANTİSİ: Ürünlerimiz en iyi profesyonel fabrika tarafından üretilmektedir, her ürün titizlikle test edilmiştir. Titreşim plakamızın ve direnç bantlarımızın keyfini kesinlikle risksiz olarak çıkarabilirsiniz. FASTGO'nun misyonu, %100 müşteri memnuniyetiyle daha sağlıklı ve daha iyi bir yaşam tarzı sürdürmenize yardımcı olacak birinci sınıf ve güvenli ev egzersiz ekipmanları geliştirmektir. _x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
MÜKEMMEL BİR VÜCUT OLUŞTURUN >_x000D_
TÜM VÜCUT FITNESSININ KEYFİNİ ÇIKARIN VE RAHATLAYIN >_x000D_
_x000D_
Titreşim plakalı egzersiz makineleri günümüzde popüler bir egzersiz haline geldi. Kas kütlesini arttırır, vücut yağını ve selüliti azaltır, mükemmel bir vücut oluşturmak için mükemmeldir. Tüm vücut ve göbek bölgesi egzersizleri için bunu direnç bantlarıyla birleştirin; günlük tüm vücut titreşimi, açık hava etkinlikleriyle aynı faydayı sağlar veya onlardan çok daha iyidir. Sadece titreşim plakalı bir egzersiz makinesi değil, aynı zamanda sizin ve ailenizin bedeni ve sağlığıyla ilgilenen kişisel masaj terapisti gibi. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Hayatın Tadını Çıkarın, Egzersiz Yapmaya Devam Edin!_x000D_
_x000D_
Profesyonel bir Fashion Fitness markası olarak FASTGO herkes İÇİN en üst düzeyde mükemmelliğin peşindedir. Her müşteriye en iyi deneyimi sunmaya kararlıyız! >_x000D_
_x000D_
İster yeni başlayan, ister profesyonel, ister teknik sporcu olun, fitness'ı seven her müşterimiz için yenilikçi, kaliteli fitness ürünleri sunuyoruz, size uygun FASTGO ürünlerini bulabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürününün Satıcısı, FASTGO Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti ürününü 2588.0 Tl'den Satılmaktadır.
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Kullanıcı Geri Bildirimleri
2588.0 Tl ye satışta olan Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ürün çok çabuk elime ulaştı sağlam gelir gelmez kullandım şindilikçe iyi güzel sonuçları olduğunda tekrar güncelleme yapacağım
İsim: Jeren Ç.
Tarih: 21 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: FASTGO
Yorum: Sağlık ve kilo vermek açısından çok memnun kaldığım,gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim,iyi ki almışım dediğim bir ürün….
İsim: N** Ç**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Çabuk ulaştı elime hemen denedim boyutu küçük yer kaplamıyor sessiz komşuyu rahatsız etmiyor titreşimi iyi
İsim: S** B**
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: Ürün sorunsuz ve güzel paketlenmiş şekilde elime hızlı şekilde ulaştı çalışma performansı çok iyi umarım iyi kilo veririm
İsim: Gülbeyaz Ç.
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: boyutuna göre titreşim kuvveti çok iyi ben 90 kiloyum bir haftadır kullanıyorum şu an için etkisini fark ediyorum her bölgenin çalıştığını hissettiriyor umarım ilerleyen zamanlarda daha da iyi olur elinize sağlık
İsim: **** ****
Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Bir haftadır aktif olarak kullanıyorum 32 yaşındayım. Üründe en sevdiğim özelliği sessiz olması gücü ve titreşimi de çok güzel kullandığımda sıfırlanmış gibi oluyorum etkisini hissettiriyor
Oğlum fizyoterapist onun önerisi ile aldım iyiki de almışım firmaya da hızından dolayı teşekkür ederim 
İsim: Ayşe S.
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: ğrğnün paketlemesi gayet başarılı ve hızlı teslimattan dolayı teşekkür ederim
İsim: a** a**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Hızlı ve sağlam şekilde teslim edildi.sessiz çalışıyor ve bütün vücutta etkili titreşim sağlıyor yeni başladım diyetle desteklenecek bir ürün tşklr fastgo
İsim: Nuray T.
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: arkadaşımla birer tane aldık performansı süper fiyat uygun tavsiye ederim
İsim: B** L**
Tarih: 29 Mart 2024
Yorum: İyi paketleme, hızlı teslimat. Her şey çalışıyor ancak henüz test etmedim. Teşekkür ederim.
İsim: ELENA R.
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Temmuz 2024
Yorum: ürün kısa sürede elime ulaştı , deniyorum bı süre sonra yorumumu güncellerim.
İsim: z** k** ç**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: yürüyüş yapamıyorum diye aldım inanılmaz kaslari çalıştırıyor 10 dakikanın sonunda baya yoruyor ben çok memnun kaldım teskkur ederim ıyiki almışım tavsiye ederim
Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: ürün hızlı geldi ve çok iyi satıcı çok ilgili tavsiye ederim
İsim: S** Y**
Tarih: 18 Eylül 2024
Yorum: fiyat performans ürünü kullanımında gayet kolay anneme aldım çok sevdi
Yorum: zayıflatma kadına bir şey yapar mı bilmiyorum ama sıkılaşmak adına faydalı olacağını düşünüyorum gayet sağlam geldi çalışıyor
İsim: H** B**
Tarih: 16 Eylül 2024
Yorum: fiyatina gore cok etkili ve kaliteli
İsim: s** o**
Yorum: Güzel ürün fiyatına göre sağlam ve işlevsel
İsim: B** Y**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: çok beğendik ailecek kullaniyoruz
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Gerçekten çok etkili bir alet özellikle baseni olanlar mutlaka almalı
İsim: N** K**
Beden: 16 Haziran 2024
Yorum: FASTGO ya çok teşekkür ediyorum. Ciddi anlamda parasını kuruşu kuruşuna hakeden bir ürün. Uzun zamandır bu şekilde kaliteli ticaret yapan bir yere rastlamamıştım. Ürün gerçekten güçlü. Satıcı gerçekten özenli. Gönderim çok hızlı. Ürün kargolama ve koruma şekli muazzam. Sanırım kendime yaptığım en guzel iyiliklerden biri oldu bu. Tekrar teşekkür eDevamını Oku
Tarih: 12 Mayıs 2024
Yorum: Tam anlamıyla fiyat performans ürünü çok beğendim umarım sonuçlarını da güzel alırım.
İsim: Ü** Ö**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: 1 haftadır kullanıyorum,mühteşem bir ürün.beklentilerimizin üzerinde çıktı,herkese tavsiye ediyorum.
İsim: N** G**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: bayıldım. muhteşem eğer sonuç alırsam güncelleyecegim
İsim: B** D**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: çok beğendik indirimden aldım fiyata göre çok güzel
İsim: E** A**
Yorum: Gelir gelmez kurdum, harika. Yer kaplamıyor ve çok sessiz
İsim: M** A**
Yorum: Ürün gerçekten çok iyiymis en hızlı ayarı baya hızlı.. 3 kendine özel kademesi var ama ayarlaniyor istersen de.. Bütün vücudu güzel sallıyor seside hiç yok inşallah işime yarar
İsim: Ş** G** K**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: ürünü bes hafta önce aldım yorum yapmak için zaman geçmesini bekledim bes haftadır düzenli heraksam kullanıyorum.urun kısa sürede ve sağlam elime ulaştı bunun için satıcıya teşekkür ederim lakin hiç bir kilo kaybım ve beden incelemesi olmadı ama yine kullanmaya devam edeceğim belki daha sonra etkisini gorerim diye.
İsim: N** D**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: harika ve kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: E** G**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: sımdılık memnunum sesı öle rahatsız etmıyor başka bır marka kullanmıstım zamanla ses yapmaya başladı baskasına verdım sesıne dayanamadım
İsim: H** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Ürün gayet guzel beklediğimizde iyi ve kaliteli herkese tavsiye ederim..Hizli kargo..
İsim: Onur D.
Tarih: 08 Mayıs 2024
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürüne Dair Sorular
Soru: Felçli birisi için uygun bir egzersiz aleti mi
Cevap: Merhaba efendim bunun için masa altı kondisyon bisikletini öneririz Üründe destekli bir şekilde 12 seviyeye kadar Hareket etme özelliği vardır ürünün kendisi Otomatik olarak Çalıştığı için sadece ayaklarınız yerleştirerek spor yapabilirsiniz
Soru: Merhabalar bunun kalori göstergesi varmı ? Ölçüleri tam olarak ne ?
Cevap: Merhaba efendim kalori göstergesi yok, ölçüler 2.görselde belirtilmiştir efendim
Soru: Egzersiz bantlarını nasıl kullanıcaz acaba?
Cevap: Merhaba efendim ürünün yan tarafında egzersiz bantlarını yerleştirebileceğiniz bir yer var bandın kancasını oraya yerleştirdikten sonra egzersiz yaparken kol hareketlerini yapabilirsiniz
Soru: Merhabalar sizin masa altı kondisyon aletinizin linkini atabilir misiniz bulamadım
Cevap: https://ty.gl/pi3iinyjb0pbj Mağazamıza giriş yaptıktan sonra Mağazada ara bölümü bulunuyor efendim oraya kondisyon yazarak da bulabilirsiniz
Soru: Merhabalar 9 programlı olduğunu yazmışsınız program detaylarını öğrenebilir miyim
Cevap: Program farkları seviye olarak ayarlanmıştır efendim titreşim seviyesi her programda farklı şekilde ayarlanmış olarak kullanabilirsiniz manuel olarakta 1.seviyeden 100 seviyeye kadar ayarlayarak kullanabilirsiniz
Soru: elektrik tüketimi nedir
Cevap: A+ dır efendim
Soru: Merhaba kochler marka ile aynı ürünmü
Cevap: Her markanın fabrikası farklıdır efendim fastgo firması olarak kendi ithal ettiğimiz üründür
Soru: 2 ürün arasında ki tek fark boyut ve kalori göstergesi mi
Cevap: Diğer üründe titreşim seviyesi 120 ye kadar çıkıyor efendim bu modelde 99 seviye. Diğer modelde 150 kg taşıma kapasitesi var ve Bluetooth özelliği mevcut bu modelde 120 kg kapasiteli Bluetooth özelliği bulunmuyor
Soru: nurlana kurt
Cevap: Yarın sabah yola çıkıyor efendim
Soru: kapasitesi kac kg?
Cevap: 120 kg dir efendim
Soru: Ürünün boyutu nedir
Cevap: Merhaba efendim ikinci görselde belirtilmiştir
Soru: Kaç kiloya kadar kullanabiliriz
Cevap: 120 efendim
Soru: merhabalar ürün uretici ülke?
Cevap: Menşei çindir efendim
Soru: Merhaba fizik tedavisi için kullanılırmı
Cevap: Merhaba efendim, net bilgimiz yok maalesef
Soru: Merhaba. Ürünü kullandıktan sonra bacaklarımda şiddetli kaşıntı oluşuyor. Sebebi nedir acaba normal bir durum mu?
Cevap: Merhaba efendim, kan dolaşımı hızlanmaktadır, kaşımamanızı ve çok uzun süreli kullanımı tavsiye etmiyor efendim
Soru: merhaba ürünü 6 yaş çocuk kullanabilirmi
Cevap: Merhaba efendim 15 yaş altı uygun değildir
Soru: 130 kg olan biri için uygunmudur
Cevap: Büsbütün maximum kapasitesi 120 kg dir efendim mağazamızda diğer modellerimiz 150 kg ye kadar uygundur
Soru: Otururken kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba efendim otururken bir etkisi yok fakat bağdaş kurarak çalışabilirsiniz
Soru: merhabalar kabloylamı jarjlamı çalışıyor aceba
Cevap: Kablolu efendim fişe takılmaktadır
Soru: Kaç kilo ya kadar kullanılır?
Cevap: Bu modelimiz 120 kg taşıma kapasitesine sahiptir efendim
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Resim Galerisi
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Mevcut Fiyatı 2588.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürün Hakkında Memnuniyet Oranı Nedir?
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Hakkında yaklaşık 117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Teknik Bilgiler

Uzaktan kumanda, Direnç Bantları ve ayrıntılı kılavuzla birlikte gelir... ihtiyacınız olan her şey._x000D_

Sistem, kasları uyaran tam vücut titreşimi oluşturarak ekstra kas kasılmasına ve artan aktivasyona neden olur. Bu tür makineler refleks reaksiyonlarının korunmasına yardımcı olur, böylece Kalorileri ve yağları yakar. Vücudunuzun yağları koşmaktan çok daha hızlı işlemesine yardımcı olabilir_x000D_

_x000D_
_x000D_
_x000D_
MÜKEMMEL BİR VÜCUT OLUŞTURUN >_x000D_
TÜM VÜCUT FITNESSININ KEYFİNİ ÇIKARIN VE RAHATLAYIN >_x000D_
_x000D_
Titreşim plakalı egzersiz makineleri günümüzde popüler bir egzersiz haline geldi. Kas kütlesini arttırır, vücut yağını ve selüliti azaltır, mükemmel bir vücut oluşturmak için mükemmeldir. Tüm vücut ve göbek bölgesi egzersizleri için bunu direnç bantlarıyla birleştirin; günlük tüm vücut titreşimi, açık hava etkinlikleriyle aynı faydayı sağlar veya onlardan çok daha iyidir. Sadece titreşim plakalı bir egzersiz makinesi değil, aynı zamanda sizin ve ailenizin bedeni ve sağlığıyla ilgilenen kişisel masaj terapisti gibi. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
Hayatın Tadını Çıkarın, Egzersiz Yapmaya Devam Edin!_x000D_
_x000D_
Profesyonel bir Fashion Fitness markası olarak FASTGO herkes İÇİN en üst düzeyde mükemmelliğin peşindedir. Her müşteriye en iyi deneyimi sunmaya kararlıyız! >_x000D_
_x000D_
İster yeni başlayan, ister profesyonel, ister teknik sporcu olun, fitness'ı seven her müşterimiz için yenilikçi, kaliteli fitness ürünleri sunuyoruz, size uygun FASTGO ürünlerini bulabilirsiniz. >_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürününün Satıcısı, FASTGO Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti ürününü 2588.0 Tl'den Satılmaktadır.
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Kullanıcı Geri Bildirimleri
2588.0 Tl ye satışta olan Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
117 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8
Yorum: Ürün çok çabuk elime ulaştı sağlam gelir gelmez kullandım şindilikçe iyi güzel sonuçları olduğunda tekrar güncelleme yapacağım
İsim: Jeren Ç.
Yorum: Sağlık ve kilo vermek açısından çok memnun kaldığım,gönül rahatlığıyla tavsiye edeceğim,iyi ki almışım dediğim bir ürün….
İsim: N** Ç**
Tarih: 02 Mayıs 2024
Yorum: Çabuk ulaştı elime hemen denedim boyutu küçük yer kaplamıyor sessiz komşuyu rahatsız etmiyor titreşimi iyi

Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: Ürün sorunsuz ve güzel paketlenmiş şekilde elime hızlı şekilde ulaştı çalışma performansı çok iyi umarım iyi kilo veririm
İsim: Gülbeyaz Ç.
Tarih: 02 Nisan 2024
Yorum: boyutuna göre titreşim kuvveti çok iyi ben 90 kiloyum bir haftadır kullanıyorum şu an için etkisini fark ediyorum her bölgenin çalıştığını hissettiriyor umarım ilerleyen zamanlarda daha da iyi olur elinize sağlık

Tarih: 24 Şubat 2024
Yorum: Bir haftadır aktif olarak kullanıyorum 32 yaşındayım. Üründe en sevdiğim özelliği sessiz olması gücü ve titreşimi de çok güzel kullandığımda sıfırlanmış gibi oluyorum etkisini hissettiriyor

İsim: Ayşe S.
Tarih: 06 Mart 2024
Yorum: ğrğnün paketlemesi gayet başarılı ve hızlı teslimattan dolayı teşekkür ederim

İsim: a** a**
Tarih: 27 Haziran 2024
Yorum: Hızlı ve sağlam şekilde teslim edildi.sessiz çalışıyor ve bütün vücutta etkili titreşim sağlıyor yeni başladım diyetle desteklenecek bir ürün tşklr fastgo
İsim: Nuray T.
Tarih: 28 Nisan 2024
Yorum: arkadaşımla birer tane aldık performansı süper fiyat uygun tavsiye ederim
İsim: B** L**
Yorum: İyi paketleme, hızlı teslimat. Her şey çalışıyor ancak henüz test etmedim. Teşekkür ederim.
İsim: ELENA R.
Beden: 03 Temmuz 2024
Yorum: ürün kısa sürede elime ulaştı , deniyorum bı süre sonra yorumumu güncellerim.
İsim: z** k** ç**
Tarih: 22 Mart 2024
Yorum: yürüyüş yapamıyorum diye aldım inanılmaz kaslari çalıştırıyor 10 dakikanın sonunda baya yoruyor ben çok memnun kaldım teskkur ederim ıyiki almışım tavsiye ederim

Tarih: 12 Mart 2024
Yorum: ürün hızlı geldi ve çok iyi satıcı çok ilgili tavsiye ederim
İsim: S** Y**
Yorum: fiyat performans ürünü kullanımında gayet kolay anneme aldım çok sevdi
Yorum: zayıflatma kadına bir şey yapar mı bilmiyorum ama sıkılaşmak adına faydalı olacağını düşünüyorum gayet sağlam geldi çalışıyor
İsim: H** B**
Yorum: fiyatina gore cok etkili ve kaliteli
İsim: s** o**
Yorum: Güzel ürün fiyatına göre sağlam ve işlevsel
İsim: B** Y**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: çok beğendik ailecek kullaniyoruz
Tarih: 21 Haziran 2024
Yorum: Gerçekten çok etkili bir alet özellikle baseni olanlar mutlaka almalı
İsim: N** K**
Beden: 16 Haziran 2024
Yorum: FASTGO ya çok teşekkür ediyorum. Ciddi anlamda parasını kuruşu kuruşuna hakeden bir ürün. Uzun zamandır bu şekilde kaliteli ticaret yapan bir yere rastlamamıştım. Ürün gerçekten güçlü. Satıcı gerçekten özenli. Gönderim çok hızlı. Ürün kargolama ve koruma şekli muazzam. Sanırım kendime yaptığım en guzel iyiliklerden biri oldu bu. Tekrar teşekkür eDevamını Oku
Tarih: 12 Mayıs 2024
Yorum: Tam anlamıyla fiyat performans ürünü çok beğendim umarım sonuçlarını da güzel alırım.
İsim: Ü** Ö**
Tarih: 28 Haziran 2024
Yorum: 1 haftadır kullanıyorum,mühteşem bir ürün.beklentilerimizin üzerinde çıktı,herkese tavsiye ediyorum.
İsim: N** G**
Tarih: 22 Ağustos 2024
Yorum: bayıldım. muhteşem eğer sonuç alırsam güncelleyecegim
İsim: B** D**
Tarih: 17 Nisan 2024
Yorum: çok beğendik indirimden aldım fiyata göre çok güzel
İsim: E** A**
Yorum: Gelir gelmez kurdum, harika. Yer kaplamıyor ve çok sessiz
İsim: M** A**
Yorum: Ürün gerçekten çok iyiymis en hızlı ayarı baya hızlı.. 3 kendine özel kademesi var ama ayarlaniyor istersen de.. Bütün vücudu güzel sallıyor seside hiç yok inşallah işime yarar

İsim: Ş** G** K**
Tarih: 14 Mayıs 2024
Yorum: ürünü bes hafta önce aldım yorum yapmak için zaman geçmesini bekledim bes haftadır düzenli heraksam kullanıyorum.urun kısa sürede ve sağlam elime ulaştı bunun için satıcıya teşekkür ederim lakin hiç bir kilo kaybım ve beden incelemesi olmadı ama yine kullanmaya devam edeceğim belki daha sonra etkisini gorerim diye.
İsim: N** D**
Tarih: 13 Mayıs 2024
Yorum: harika ve kesinlikle tavsiye ediyorum
İsim: E** G**
Tarih: 28 Ağustos 2024
Yorum: sımdılık memnunum sesı öle rahatsız etmıyor başka bır marka kullanmıstım zamanla ses yapmaya başladı baskasına verdım sesıne dayanamadım
İsim: H** A**
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Ürün gayet guzel beklediğimizde iyi ve kaliteli herkese tavsiye ederim..Hizli kargo..
İsim: Onur D.
Tarih: 08 Mayıs 2024
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Ürüne Dair Sorular
Soru: Felçli birisi için uygun bir egzersiz aleti mi
Cevap: Merhaba efendim bunun için masa altı kondisyon bisikletini öneririz Üründe destekli bir şekilde 12 seviyeye kadar Hareket etme özelliği vardır ürünün kendisi Otomatik olarak Çalıştığı için sadece ayaklarınız yerleştirerek spor yapabilirsiniz
Soru: Merhabalar bunun kalori göstergesi varmı ? Ölçüleri tam olarak ne ?
Cevap: Merhaba efendim kalori göstergesi yok, ölçüler 2.görselde belirtilmiştir efendim
Soru: Egzersiz bantlarını nasıl kullanıcaz acaba?
Cevap: Merhaba efendim ürünün yan tarafında egzersiz bantlarını yerleştirebileceğiniz bir yer var bandın kancasını oraya yerleştirdikten sonra egzersiz yaparken kol hareketlerini yapabilirsiniz
Soru: Merhabalar sizin masa altı kondisyon aletinizin linkini atabilir misiniz bulamadım
Cevap: https://ty.gl/pi3iinyjb0pbj Mağazamıza giriş yaptıktan sonra Mağazada ara bölümü bulunuyor efendim oraya kondisyon yazarak da bulabilirsiniz
Soru: Merhabalar 9 programlı olduğunu yazmışsınız program detaylarını öğrenebilir miyim
Cevap: Program farkları seviye olarak ayarlanmıştır efendim titreşim seviyesi her programda farklı şekilde ayarlanmış olarak kullanabilirsiniz manuel olarakta 1.seviyeden 100 seviyeye kadar ayarlayarak kullanabilirsiniz
Soru: elektrik tüketimi nedir
Cevap: A+ dır efendim
Soru: Merhaba kochler marka ile aynı ürünmü
Cevap: Her markanın fabrikası farklıdır efendim fastgo firması olarak kendi ithal ettiğimiz üründür
Soru: 2 ürün arasında ki tek fark boyut ve kalori göstergesi mi
Cevap: Diğer üründe titreşim seviyesi 120 ye kadar çıkıyor efendim bu modelde 99 seviye. Diğer modelde 150 kg taşıma kapasitesi var ve Bluetooth özelliği mevcut bu modelde 120 kg kapasiteli Bluetooth özelliği bulunmuyor
Soru: nurlana kurt
Cevap: Yarın sabah yola çıkıyor efendim
Soru: kapasitesi kac kg?
Cevap: 120 kg dir efendim
Soru: Ürünün boyutu nedir
Cevap: Merhaba efendim ikinci görselde belirtilmiştir
Soru: Kaç kiloya kadar kullanabiliriz
Cevap: 120 efendim
Soru: merhabalar ürün uretici ülke?
Cevap: Menşei çindir efendim
Soru: Merhaba fizik tedavisi için kullanılırmı
Cevap: Merhaba efendim, net bilgimiz yok maalesef
Soru: Merhaba. Ürünü kullandıktan sonra bacaklarımda şiddetli kaşıntı oluşuyor. Sebebi nedir acaba normal bir durum mu?
Cevap: Merhaba efendim, kan dolaşımı hızlanmaktadır, kaşımamanızı ve çok uzun süreli kullanımı tavsiye etmiyor efendim
Soru: merhaba ürünü 6 yaş çocuk kullanabilirmi
Cevap: Merhaba efendim 15 yaş altı uygun değildir
Soru: 130 kg olan biri için uygunmudur
Cevap: Büsbütün maximum kapasitesi 120 kg dir efendim mağazamızda diğer modellerimiz 150 kg ye kadar uygundur
Soru: Otururken kullanabilir miyim?
Cevap: Merhaba efendim otururken bir etkisi yok fakat bağdaş kurarak çalışabilirsiniz
Soru: merhabalar kabloylamı jarjlamı çalışıyor aceba
Cevap: Kablolu efendim fişe takılmaktadır
Soru: Kaç kilo ya kadar kullanılır?
Cevap: Bu modelimiz 120 kg taşıma kapasitesine sahiptir efendim
Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Resim Galerisi

Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti En Uygun Satış Linki

FASTGO Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti Fiyatı, Yorumları - Trendyol
FASTGO Titreşimli Egzersiz Aleti Tüm Vücut Egzersizi Kilo Kaybı için Egzersiz Makinası Ev Ofis Spor Aleti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.