Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Bu Ürünü Almalı Mı

Zeliha

Bilgili
Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Alınmaya Değer Mi?
Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Mevcut Fiyatı 298.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Gerçek Kullanıcı Görüşleri Neler?

Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Teknik Açıklamalar

Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Ürününün Satıcısı, Bienly Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK ürününü 298.0 Tl'den Satılmaktadır.

Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Kullananlar
298.0 Tl ye satışta olan Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: çok kaliteli çok beğendim kargo çok iyidi su sızdırma yapmıyor test ettim.
İsim: **** ****
Tarih: 21 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: BİENLY

Yorum: kaliteli gözukuyor teşekkürler hızlı ve özenli kargo için
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ağustos 2024

Yorum: Çok kaliteli teşekkürler
İsim: H** B**
Tarih: 27 Ağustos 2024

Yorum: ürün gayet güzel ama pipetle başka suluğa ait gibi çok uzun geldigi için içerisinde büyülüyor zor kapanıyor okul için aldım iadeyle ugrasmamak için göndermedim geri 2 adet aldım ikiside aynı
İsim: S** E**
Tarih: 08 Eylül 2024

Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Merak Edilen Konular

Soru: merhaba ürün soğuk tutuyor mu? tutuyorsa da ne kadar süre tutuyor
Cevap: Merhabalar,mataralarımızda termos özelliği bulunmamaktadır.

Soru: sıcak soğuk tutma özelliği varmi
Cevap: Merhaba ürünümüz tek cidarlidir. Yalıtimi yoktur.

Soru: Merhaba bu model pipetli mi? Pipetli lacivert istiyoruz.
Cevap: Merhaba, ilgilendiğiniz ürünümüz pipetli kapak ve mat lacivert renktedir.

Soru: merhaba soğuk su koyunca dışı buhar yapar mi
Cevap: Merhabalar,hayır efendim yapmaz.

Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK Görseller

1_org_zoom.jpg

Trimotion MATARA ve SULUK 750 ML.304 PASLANMAZ ÇELİK, SIZDIRMAZ, OTOMTATİK SİLİKON AĞIZLIKLI KAPAK En Uygun Satış Linki