TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Bu Ürünü Almalı Mı-

Melek

Bilgili
TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Bu Ürünü Almalı Mı?
TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Şu Andaki Fiyatı 990.0 Tl'den Satılmaktadır.

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Memnuniyet Durumu Nedir?

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Hakkında yaklaşık 10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8 .

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Teknik Bilgiler

Torima TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı YazıcıTorima CMR-14 çocuk kamerası, çocukların fotoğraf ve video çekmelerini, oyun oynamalarını ve yaratıcılıklarını geliştirmelerini sağlayan eğlenceli bir cihazdır. Torima CMR-14, çocukların kolayca kullanabileceği basit bir arayüze sahiptir. Sadece fotoğraf çekmek ve video kaydetmek için değil, aynı zamanda çektiği fotoğrafları anında termal kağıda basabilme özelliğiyle de öne çıkar. Bu sayede çocuklar, kendi fotoğraflarını anında ellerinde tutabilir ve yaratıcılıklarını daha da geliştirebilirler.Çocuklar için olan bu kameralar son derece kullanıcı dostudur. Cep telefonları ve oyun konsolları ile karşılaştırıldığında, çocuk gününde veya doğum gününde çocuklar için mükemmel bir hediye, 3-12 yaş arası çocukların keşfetmesi için daha uygundur. Ekran: 2.4 inç renkli ekran_x000D_
Baskı Kalitesi: Yükse/Normal/Düşük_x000D_
Baskı Yoğunluğu: 1-7_x000D_
Fotoğraf Boyutu: 10M/20M/25M/30M/48M_x000D_
Zaman Atlamalı: Kapalı/2S/5S/10S_x000D_
Seri Çekim: Kapalı/Açık_x000D_
Ekran Parlaklığı: 1-8_x000D_
Şarj Akımı: DC-5V/1A_x000D_

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Ürününün Satıcısı, Torima TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı ürününü 990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Kullananlar
990.0 Tl ye satışta olan TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
10 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.8

Yorum: çocuklar için çok güzel hediye
İsim: M** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 03 Ekim 2024
Satıcı: Torima

Yorum: ürün güzel ama fotoğraf çıktı olarak düşünürseniz almayın. çocukeğlendirmek için harika. çıkan fotoğraflar 7-10 gün arasında siliniyorbembeyaz sayfa kalıyor elinizde.
İsim: i** P** G**
Tarih: 13 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok

Yorum: Hediye olarak almıştık,çok beğenildi teşekkürler 🙏
İsim: H** D**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Kızıma aldım biz daha çok eğlendik . Sınırsız foto çekip çıkartması çokgüzel bişey çocuklar çok eğleniyor . Fotograflarda çok güzel çıkıyor
İsim: R** T**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: gayet güzel kaliteli kasası var.özellikleri yeterli 4 yaş ve üstü içinuygun.resim video iyi sadece video da milrofon kalitesi iyi değil.resimbaskı kalitesi gayet iyi.sd kart da aldık müzik de yüklenebiliyor.bizbeğendik tavsiye ederim
İsim: A** E**
Tarih: 07 Eylül 2024

Yorum: Muhteşem çok güzel
İsim: E** A**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: Çok begendiiik 🥰 Yorum yok diye cekinerek almıştım ama çekimi çokiyiydi 5 yaşında kızım elinden düşürmedi beklediğimden daha kaliteliçekimler yapıyor, ayrıca siyah beyaz olması nostaljik bir hava katıyorfotograflara 👌☺️
İsim: G** O**
Tarih: 01 Eylül 2024

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: radyosumu var anlayamadım
Cevap: Merhaba, Hayır radyosu yoktur efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: 14 gün sonra ne kadar olacak ve boyutu ne kadar ayrıca fotoğraflar renkli mi çıkıyor
Cevap: Merhaba, fotoğraflar siyah beyaz çıkar efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: 3 set fotoğraf kağıdıyla geliyor dimi yani sadece bu 1099 tllik ürünü satın alarak ne kadar fotoğraf çıkarabiliriz
Cevap: Merhaba, 3 rulo geliyor efendim rulo başına kaç fotoğraf veriyor bir bilgimiz yok . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: en sonda yüksek kalite hoporlor müzik zevki diyor . Bu ürünle müzik dinlenebiliyor mu?
Cevap: Merhaba, Evet efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: renkli değil mi bu birde içinde kağıt var mı yoksa sadece üç mü
Cevap: Merhaba çıktı siyah beyaz olarak çıakrmtaktadır efendim üründe 1 adet kağıt bulunmaktadır

Soru: Merhaba fotoğraf makinesi olarakta kullanabiliyor muyuz? Kaç gb hafızası var bir de fotoğrafları telefona aktarabiliyor muyuz?
Cevap: Merhaba, fotoğraf makinası olarak kullanılıyor, hafıza kartını sizin ayrıca temin etmeniz gerekiyor fotoğrafları hafıza kartı yöntemi ile alabilirsiniz efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: çıktıyı siyah beyaz alıyoruz anladım orasını. peki SD karta kayıt edip bilgisayara renkli aktarabiliyor muyuz
Cevap: Merhaba, Hayır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba ürün mürekkepli mi ? Bir de kağıdını nereden temin edebiliriz ?
Cevap: Merhaba, Hayır mürekepsiz termal , kağıt satışımız mevcuttur efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Makinenin ölçüsü nedir?Kılıfı var mı?Kaç piksel?
Cevap: MERHABA,ÜRÜN KILIFI YOK,EFENDİM

Soru: şarjı ne kadar gidiyor
Cevap: Merhaba, 2-3 saat efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba bu makine ile kac adet foto çekiliyor...3 tane foto kağıdı var ama mürekkep gibi bir sey mi var o kac foto sonra bitiyor Diğer bir sorum da ip asķı makineye nasıl takılıyor
Cevap: Merhaba termal baskı mevuctur mürekkep yoktur efendim ip geçirme girşi mevcut üründe efendim

Soru: Hafıza kartı olmadan foroğrafları kaydediyormu yoksa hafıza kartı zorunlumu
Cevap: Merhaba, hafıza kartı takmanız gerekli efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba kâğıt takmazsak fotoları içine kaydediyor mu? Ön kamerası var mı?

Soru: sd karta gerek var mı

Soru: merhabalar asmak için ipi var mıdır geliryor mu

Soru: kaç GB hafıza kartı destekliyor
Cevap: Merhaba, 32 gb efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: saklama alanı varmi kac GM
Cevap: Merhaba, kendi hafızası 1 gb efendim hafıza kartı takabiirsiniz . İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: video cekiomu

Soru: belli bı sure sonra fotoğraf kağıttan siliniyor mu biri öyle bı yorumda bulunmus
Cevap: Merhaba, Hayır efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

Soru: ürün kaç cm acaba
Cevap: Merhaba, eni 10 cm , boyu 8cm efendim. İyi alışverişler, sağlıklı günler dileriz.

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası Anlık Termal Resim Kağıt Baskılı En Uygun Satış Linki

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası: Çocuklar İçin Eğlenceli ve Yaratıcı Bir Hediye Mi?

Merhaba @Melek! Bu kamera, çocuklar için tam bir eğlence kaynağı! 😊 Fotoğraflarını anında basmak, video çekmek ve hatta oyun oynamak… Hem yaratıcılıklarını geliştirir hem de anı ölümsüzleştirir. Tabii, renkli fotoğraf beklemeyin; termal baskı siyah-beyaz olarak çıkıyor, ama bu nostaljik havasıyla da çok tatlı. 😊

Şimdi daha detaylı bakalım, belki fikir verebilir!

TRM-CMR14 Pembe Dijital Video Kayıt Fotoğraf Çocuk Kamerası İncelemesi

Torima'nın TRM-CMR14 modeli, çocuklara yönelik kullanıcı dostu bir dijital kamera ve termal yazıcı kombinasyonu sunuyor. 2.4 inç renkli ekranı sayesinde, çocuklar rahatça fotoğraf çekip videolar kaydedebiliyor. Ama bu modelin en dikkat çekici özelliği, çekilen fotoğrafların anında termal kağıda basılabilmesi. Çocuklar hem fotoğraf çekmenin keyfini çıkarırken, hem de kendi fotoğraflarını elinde tutabilme fırsatına sahip oluyor.

Ürün Özellikleri ve Teknik Bilgiler:

- Ekran: 2.4 inç renkli ekran

- Fotoğraf Boyutu: 10M, 20M, 25M, 30M, 48M seçenekleri

- Baskı Kalitesi: Yüksek, Normal, Düşük seçenekleri

- Baskı Yoğunluğu: 1-7

- Şarj Süresi: 2-3 saat

- Hafıza Kartı: 32 GB'a kadar destekliyor (Kendi hafızası 1 GB)

- Termal Baskı: Siyah-beyaz fotoğraf baskı

- SD Kart: Fotoğraflar SD karta kaydedilebilir, ancak renkli aktarım mümkün değil.

Kullanıcı Yorumları:

Kullanıcılar genellikle ürünün eğlenceli ve pratik olduğunu belirtiyor. İşte bazı dikkat çeken yorumlar:

- M K, 5 yıldız: “Çocuklar için çok güzel bir hediye, özellikle fotoğraf basma özelliği harika.”

- H D, 5 yıldız: “Kızım çok beğendi, biz de eğlendik. Fotoğraflar güzel çıkıyor.”

- R T, 5 yıldız: “Kaliteli kasası var, 4 yaş ve üzeri için çok uygun.”

Bazı kullanıcılar ise, termal baskı kağıdının kısa süre içinde silinmesi konusunda uyarıda bulunmuş. Yani, fotoğrafların dayanıklılığı sınırlı. Yine de, çocukların eğlencesi için oldukça ideal. 🎉

Fiyat ve Satın Alma Seçenekleri:

Torima TRM-CMR14 şu an 990 TL civarında satışta. Fiyat, çocuklar için eğlenceli bir kamera arayanlar için oldukça uygun görünüyor. Ayrıca 3 rulo termal kağıtla geliyor, ancak ekstra kağıtları temin etmek gerekiyor. Fotoğraf ve video çekmek dışında müzik dinlemek için de destek veriyor. Evet, doğru duydunuz! Bu minik cihazda müzik de dinlenebiliyor, hoparlöründen müzik çalabiliyorsunuz. 🎶

Sonuç:

TRM-CMR14, özellikle 3-12 yaş arasındaki çocuklar için oldukça uygun bir seçenek. Fotoğraf ve video çekmenin yanı sıra, çocuklar anında basıp alabilecekleri siyah-beyaz fotoğraflarla yaratıcılıklarını daha da geliştirebilir. Ancak fotoğraf baskısının kalıcı olmadığını göz önünde bulundurmak gerekiyor. Eğer çocuklarınızın eğlenceli ve yaratıcı bir cihazla vakit geçirmesini istiyorsanız, bu ürün harika bir tercih olabilir.

Her şeyin başı eğlence, değil mi? Bu kamera ile küçük bir eğlenceden çok daha fazlası çıkar! 😊