Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24- Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Alınması Gereken Bir Ürün Mü

PusulaRüya

Bilgili
9 Ağu 2023
441
0
0
Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Tavsiye Eder Misiniz?
Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Şu Anki Fiyatı 10199.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?

Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yaklaşık 341 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürün Hakkında Bilgi

KUTU İÇERİĞİNDE NELER VAR?1 Adet Kasa (Güç kablosu dahil), 1 Adet monitör (Güç adaptörü ve görüntü kablosu dahil), 1 Adet oyuncu Klavyesi, 1 Adet oyuncu Mouse, 1 Adet Oyuncu Mousepad, USB Wifi Adaptörü (Stok durumuna göre antenli veya antensiz), Garanti belgesiHANGİ OYUNLAR OYNAR?PUBG Mobile, ETS2, Metin2, Knight Online, Valorant, Fortnite, Minecraft, CSGO, Zula, GTA5 vb oyunları başlangıç veya orta seviye grafik ayarlarında rahatlıkla oynayabilirsiniz. Online olarak oynanan oyunlarda minimum 16-24Mbps internet bağlantı hızı ve CAT6 Ethernet kablosuyla bağlamanız önerilir. İŞLEMCİ ÖZELLİKLERİİşlemci Intel® Core™ İ7-860 İşlemciİşlemci Hızı 2.80GHz / Turbo 3.46GHzTurbo Boots 3,46GHzÖn Bellek Boyutu 6MBModel Numarası İ7-860RAM ÖZELLİKLERİRam Bellek Boyutu 16GBRam Tipi DDR3Bellek Hızı 1600MHZRam Soketi 2Maksimum Ram Desteği 16GBEKRAN KARTI ÖZELLİKLERİEkran Kartı Modeli GEFORCE GT730 4GB 128BİTChipset NVIDIABellek Boyutu 4GBBit Değeri 128BitSABİT DİSKSabit Disk Kapasitesi 256GB SSDDisk Tipi SSDSSD Disk Tipi SATADisk Boyutu 2,5 İnçDisk Hızı 550/530MB/sKASA ÖZELLİKLERİKasa Tipi 4*12cm 5 Renk Fan 1*Usb 3.0 2*Usb 2.0 Oyuncu KasasıFan Adedi 4 Adet RGB FanKasa Yanı Tempered Glass CamKasa Önü Tempered Glass Camİşlemci Fanı Modeli RGB ModelEkstra Fan Desteği Var (12cm)Power Supply 450WKasa Boyutları 43cm x 22cm x 43cmTEKNİK ÖZELLİKLERAnakart Esonic H55 AnakartUSB (Adet) 6 AdetSes Çıkışı 5+1 Desteği / Ön ve Arka PanelHDMI 1 AdetVGA 1 AdetSATA VarDVI 1 AdetOptik Okuyucu YokPCI Slot VarMonitör 23.8" CURVED VA PANEL 1080P 75HZ FULLHD ÇERÇEVESİZ KAVİSLİ OYUNCU MONİTÖRÜOyuncu Klavye Mouse VarOyuncu Mousepad VarUSB Wifi Adaptörü Var (Stok durumuna göre antenli veya antensiz)İşletim Sistemi Windows 10 Pro 30 Günlük Deneme SürümüGaranti Tipi Resmi Distribütör GarantiliGaranti Süresi 24 AyKUTU İÇERİĞİ1 Adet Kasa (Kasa Power kablosu dahil), 1 Adet Monitör (Görüntü kablosu ve güç kablosu dahil), 1 Adet Klavye Mouse Seti, 1 Adet Mousepad, 1 Adet USB Wifi Adaptörü, Garanti BelgesiNAKLİYE BİLGİLERİTüm siparişleri sipariş tarihinden itibaren 24 saat içerisinde kargoya teslim etmeye özen gösteriyoruzZEİRON markalı tüm ürünler 24 ay boyunca birebir değişim garantilidir%100 yerli marka ZEİRON Türkiye'nin en çok tercih edilen Oyuncu BilgisayarıdırTüm siparişler özenle hazırlanarak, bazı testlerden geçirilir ve korunaklı olarak gönderilirNakliye esnasında zarar gören tüm ürünler ücretsiz olarak yenisiyle değişim yapılır.Üründe herhangi bir kurulum işlemi yoktur ve fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilir

Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürününün Satıcısı, Zeiron Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar ürününü 10199.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Yorum Ve Değerlendirmeler
10199.0 Tl ye satışta olan Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
341 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: Paketleme ve kargo olarak sorunsuz geldi bilgisayar gayet güzel çocuklarmemnun kaldı.. ürün için firma da aramıştı kısaca ilgileniyorlar..
İsim: Adem B.
Tarih: 08 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: CİTY BİLİŞİM

Yorum: güzel paketlenmiş
İsim: e** ö**
Tarih: 06 Eylül 2024

Yorum: Ürün elime sorunsuz bir şekilde ulaştı. oğlum icin aldım çok beğendik.
İsim: M** T** Y**
Tarih: 16 Ağustos 2024

Yorum: öncelikle ürün sorunsuz elime ulaştı satıcı çok ilgiliydi kurulumu çokkolaydı satıcıya ilgisinden dolayı çok teşekkür ederim çok begendiktavsiye ederim çok iyi
İsim: zeynep A.
Tarih: 03 Ağustos 2024

Yorum: Ürünü oğluma aldim cok begendi herkese tavsiye ederim küçük hediyenizicin tesekkur ederim
İsim: M** A**
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: güzel bir ürünü oğluma aldım çok sevdi bilgisayarını paketleme kargobaşaralı fiyat performans bir ürün tereddüt etmeden alın derim
İsim: T** Ş**
Tarih: 27 Temmuz 2024

Yorum: ürünü aldım şimdi sorunsuz çalışıyor kullanıyorum paketleme kargogerçekten çok iyiydi
İsim: **** ****
Tarih: 27 Temmuz 2024

Yorum: çocuklar için aldım. sıkıntı yok
İsim: s** A**
Tarih: 17 Temmuz 2024

Yorum: Ürün hızlı geldi paketleme gayet iyiydi yeğenim için aldım çok mutluseverek kullanıyor herşey yolunda ve güzeldi satıcıya teşekkürler
Tarih: 16 Temmuz 2024

Yorum: Ürün çok güzel oğlum için aldım çok.beğendi sorunsuz kullanıyor.kargoçok hızlı 2 gün bile sürmeden elime ulastı satıcı çok ilgili.
Tarih: 12 Temmuz 2024

Yorum: ürünü sorunsuz aldim çokta iyi çalışıyor tahminlerine beklentiler çokiyi herkese tavsiye ederim.
İsim: m** a**
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: oğlumla okul hediyesi aldım sağlam bir şekilde geldi tşk ederim sağolbilgisayar çok güzel oğlum memnun kaldı herkese tavsiye ederim
İsim: F** S**
Tarih: 05 Temmuz 2024

Yorum: ogluma karne hediyesi aldim cok begendik
Tarih: 30 Haziran 2024

Yorum: Bilgisayar çalışırken bir problemle karşılaşıldı uyarısı verip kapanıpaçılıyor sürekli
İsim: cengiz b.
Tarih: 29 Eylül 2023

Yorum: Ürün elime sorunsuz ulaştı mükemmel performans.satıcıda çok ilgili
İsim: Murat D.
Tarih: 05 Temmuz 2023

Yorum: Fiyatına göre güzel ve kullanışlı bir üründür ben memnunum paketlemesifalanda gayet iyiydi teşekkür ederim
İsim: Ö** a** Ç**
Tarih: 24 Mayıs 2023

Yorum: Ürün sorunsuz ve hızlı bir şekilde elimize ulaştı.Oğlum için aldım.Bilgisayarın kurulumu kolay oldu. Oyunlarını sorunsuz oynuyor
Tarih: 19 Mayıs 2023

Yorum: Ürünüm sorunsuz ve hızlı bir şekilde elime ulaştı oğlum için aldım gayetmemnun kaldık ayrıca satıcımızın ilgi ve alakasındanda çok memnun kaldık
İsim: S** T**
Tarih: 15 Mayıs 2023

Yorum: Oğlum için aldığım bilgisayar, iki günde ulaştı. Kargo ve paketlemeiçin teşekkür ederim. Bilgisayara gelince, çok güzel. Şimdilik sıkıntıyok. Satıcı firmanın ilgisine teşekkür ediyorum.
İsim: N** A**
Tarih: 29 Nisan 2023

Yorum: ürün gayet iyi ve kaliteli sipariş edeli 20 gün oldu ve 20 gündürkullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım kargo ve paketlemede çok iyiydihersey için çok teşekkür ederim ☺🙏
İsim: S** K**
Tarih: 26 Nisan 2023

Yorum: TEK KELIME ILE MUKEMMEL AMBALAJ OLARAK SUPER
İsim: n** d**
Tarih: 25 Nisan 2023

Yorum: Aldım hemen çok memnunum oldum herşeyi çok güzel geldi oktay beyedeayrıca teşekkür ederim
İsim: M** A**
Tarih: 10 Nisan 2023

Yorum: Ürün resimlerdeki gibi birebir geldi. güzel bir şekilde paketlenmişti.çok memnun kaldım. tam bir fiyat performans ürünü herkese tavsiye ederim.
İsim: Y** K**
Tarih: 13 Mart 2023

Yorum: Satıcı çok ilgiliydi. Paketleme çok güzel yapılmıştı, oğlum için aldım.Çok iyi bir fiyat performans bilgisayarı
İsim: T** Ü**
Tarih: 01 Mart 2023

Yorum: Ürün hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı tesekkürler .
İsim: G** A**
Tarih: 28 Şubat 2023

Yorum: Elimize çok hızlı ulaştı, hiçbir sorun yaşamadık, sahip oldukları puanıhakediyorlar 🙂
Tarih: 23 Şubat 2023

Yorum: Valaha ürün çok iyi satıcında çok çok teşekkür ediyorum iyi ve güzel birbilgisayar hoş bi görüntüsü var tavise ederim ..👍👍👍
İsim: Metin K.
Tarih: 09 Şubat 2023

Yorum: Aldım biraz kullanıp sonra yorum yapayım dedim. Valla güzel teşekkürler 🤗🤗
İsim: S** E**
Tarih: 24 Ocak 2023

Yorum: ürünü oğlum için aldım çok memnun paketleme de gayet güzel sağlampaketlenmiş gönül rahatliyla alabilirsiniz tavsiye ederim
İsim: Ş** İ**
Tarih: 27 Aralık 2022

Yorum: Ürün beklediğim gibi geldi
Tarih: 30 Eylül 2024

Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Ürünü Hakkında Sorulan Sorular

Soru: Kolay gelsin bir şey sormak istiyorum da ara kardeşim sağır ve konuşamıyor yani özel bir çocuk o sadece birkaç oyun oynamak için ve YouTube’a girmek için bilgisayar istiyor bu ona uygun mudur biz pek anlamıyoruz kapasitesinden falan nasıl olmalı bize bu konuda yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, ETS2, Metin2, Knight Online, Valorant, Fortnite, Minecraft, CSGO, Zula, GTA5 vb oyunları başlangıç veya orta seviye grafik ayarlarında rahatlıkla, kasma donma olmadan oynayabilirsiniz efendim. Aynı zamanda Youtube, Film izlemek ve internete girmek içinde kullanabilirsiniz.

Soru: WiFi yukselticiyi nasıl kullanacağız içinden CD çıktı ama nasıl yüklenecek
Cevap: Merhabalar CD ile yüklemenize gerek yoktur efendim. Ürün tak çalıştır modeldir. Kasanın arka USb girişine takmanız yeterlidir. Sağ alt köşede Wifi simgesi çıkar

Soru: kac hz ürün
Cevap: Merhabalar monitör 75Hz dir.

Soru: aldıktan sonra başka ekran kartı taksam olur mu?
Cevap: Merhabalar, sisteme uyumlu olacak şekilde dilerseniz kendiniz takabilirsiniz efendim.

Soru: Windows kaç
Cevap: Merhabalar, Windows 10 30 günlük deneme sürümü yüklü olarak gönderilir. 30 gün sonra kullanmaya devam edebilirsiniz fakat etkinleştirme uyarısı verir. İnternetten Windows 10 etkileştirmesi hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz.

Soru: Assetto Corsa Kaldırırmı?
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, ETS2, Metin2, Knight Online, Valorant, Fortnite, Minecraft, CSGO, Zula, GTA5 vb oyunları başlangıç veya orta seviye grafik ayarlarında rahatlıkla, kasma donma olmadan oynayabilirsiniz efendim.

Soru: merhaba efendim monitörün markası nedir acaba
Cevap: Merhabalar, Zeiron markadır efendim

Soru: GTA 5 oynanır mı
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, ETS2, Metin2, Knight Online, Valorant, Fortnite, Minecraft, CSGO, Zula, GTA5 vb oyunları başlangıç veya orta seviye grafik ayarlarında rahatlıkla, kasma donma olmadan oynayabilirsiniz efendim.

Soru: Merhablar, ofiste kullanıcam. Çift Monitör olarak tak çalıştır şeklinde kullanabilir miyim. Ekran kartı ve teknik özellikleri yeterli midir
Cevap: Merhabalar, iki monitör bağlayabilirsiniz efendim

Soru: Ram ları veya depolaması yükseltilebilirmi?
Cevap: Maksimum Ram desteği 16GB dır. Ürüne 2 adet daha disk takabilirsiniz.

Soru: Merhaba efendim i7 birinci nesil almak mı i5 3-4.nesil almak mı mantıklı
Cevap: i5 3470 yani 3.Nesil işlemci daha iyidir efendim. Ayrıca bu üründeki i7 860 model işlemci stokta tükendiği için i5-3470 model işlemci takarak gönderiyoruz efendim. Normalde i5-3470 işlemci daha iyi ve daha pahalıdır.

Soru: Klavyenin ışıkları neden yanmıyor yardımcı olursanız sevinirim?
Cevap: Merhabalar klavyede sağ üst köşede Scrool Lock tuşluna basarsanız ışıklarını açıp kapatabilirsiniz efendim.

Soru: kaç fps verir oyunlarda
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, CSGO, Zula, Minecraft, ETS2, vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 50-75 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: Merhaba ben şimdi bunu alırsam ekrandaki gösterilen herşeyi yollayacakmısınız? ve kasa hazır mı gelicek yoksa birleşenleri kendimiz alıcaz?
Cevap: Merhabalar, görselde görünen tüm ürünler sipariş içeriğine dahildir efendim. Ayrıca Windows 10 işletim sistemi kurulu olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir.

Soru: LOL oynatirmi kaç fps
Cevap: Merhabalar, genel olarak PUBG, Valorant, Fortnite, GTA5, CSGO, Zula, Minecraft, ETS2, vb oyunlarda orta ve başlangıç seviyesi grafik ayarlarında 50-75 arası FPS alırsınız efendim.

Soru: merhaba iyi akşamlar bilgisayardan ses gelmiyor yardımcı olabilirmisiniz
Cevap: Değerli müşterimiz, internete City Bilişim yazarak çıkan numaradan mesai saatleri içerisinde servis merkezimizi arayıp, 2'yi tuşlayarak konu hakkında destek alabilirsiniz.

Soru: kaç yıl garantili
Cevap: Ürün 24 Ay resmi garantilidir.

Soru: GTA 5 açarmı

Soru: merhaba ben bilgisayar almak istiyorum, kasa bos mu geliyor oksa, her sei icinde sadece kurup onyamak ?
Cevap: Merhabalar, kasanın içi dolu ve işletim sistemi yüklü olarak, fişe takıp kullanmaya hazır halde gönderilmektedir efendim.

Soru: Eba veya YouTube gibi yerlere girer mi acaba
Cevap: Evet efendim bu tarz uygulamaları sorunsuz olarak kullanabilirsiniz.

Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar Fotoğraf Ve Görseller

Tx80 i7-860 16GB Ram 256GB SSD GT730 4GB 24" Curved Oyuncu Masaüstü Bilgisayar En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü