Gulcan
Bilgili
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Şu Andaki Değeri 2999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Ürün Hakkında Bilgi
Uğur Set Üstü Tüplü ( LPG ) Ocak Beyaz Gaz Emniyetli Çakmaklı Ölçüleri : En : 54 cm. Genişlik: 57 cm. Yükseklik : 9 cm.-BEYAZ RENKTİR. - 4 GÖZLÜDÜR. Ng_x000D_
_x000D_
ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ- 4 GÖZLÜDÜR.OTOMATİK ÇAKMAKLI DIR. ÜRÜN TÜPLÜDÜR ( LPG ) - EMAYE GÖVDEDİR. KOLAY TEMİZLENİR.-PARLAK EMAYE İZGARALIDIR. BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR.- HAVUZ BEK- DÜŞÜK GAZ SARFİYATI - ALTI KAPALIDIR.- ADINIZA FATURALI-24 AY GARANTİLİ_x000D_
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Ürününün Satıcısı, AdGaz Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak ürününü 2999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Kullananlar
2999.0 Tl ye satışta olan Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Anneme aldım çok beğendi. Paketleme özenliydi gönül rahatlığıylaalabilirsiniz. Gaz emniyetli olması da çok iyi oldu. Tek kelimeyleharika
İsim: **** ****
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Nisan 2024
Satıcı: Ad Gaz
Yorum: Depremzede bir ailemize ev kurarken destek amaçlı almıştım..Çok memnunolduğunu söyledi.
Tarih: 16 Haziran 2023
Beden: Bilgi Yok
Yorum: dün sipariş verdim bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim
İsim: a** t**
Tarih: 16 Eylül 2022
Yorum: Mükemmel bır ürün sapasağlam geldı teşekkürler
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: Henüz denemedim ama denedikten sonra güncelleme yaparım
İsim: v** t**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: çok güzel teşekkür ederim
İsim: B** B**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: güzel sağlam
İsim: mehmet b.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Kayınpederim için aldık gayet iş görür ürün
İsim: S** B**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: ürün çok güzel. satıcıya teşekkür ederim çok güzel paketlemisti. hızlıca geldi.
İsim: N** Ü** C**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş, bütün aksamları çalışıyor. Gaz emniyetliolması güzel.
İsim: Halil Ç.
Tarih: 28 Ağustos 2023
Yorum: Tavsiye ederim. Ocak gözleri aralığı geniş. Rahatlıkla yanyana tencere koyulabiliyor.
İsim: H** E**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Yeni doğalgaz baglattıgım için aldım sorun yaşamadım .
İsim: İ** S** Ş**
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Sorunsuz güzel
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: güzel ürün kullanışlı paketlemede harikaydı
İsim: Y** A**
Tarih: 27 Kasım 2022
Yorum: Kullanmadım ama kaliteli duruyor
İsim: A** D**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: Gayet güzel paketlenmiş çizik dahi olmamış gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: Hüseyin Y.
Tarih: 13 Haziran 2022
Yorum: Ürün elime ulaştı gayet güzel ellerinize sağlık iyi çalışmalar
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: iyidi ....
İsim: S** H**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: fiyata göre fena değil, sadece sildikçe üzerindeki yazılar çıkıyor.
İsim: s** d**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel bı ürün çok beğenildi sadece köşesinde bı boya kalkmış odamuhtemelen kargo da
İsim: K** y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü yorumlara bakarak aldım ama tuşların işaret göstergesi ve markaismi olan yazı ilk silmede çıktı ve diğer bölgelere yapıştı yani buyorum yapanlar gerçekten kalite nedir bilmiyorlarmı merak ediyorum
İsim: Y** Y**
Tarih: 30 Nisan 2024
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: bulaşık makinesi ustu icin uygunmudur
Cevap: Merhabalar, evet uygun kullanabilirsiniz
Soru: hangi kargo ile gönderiyosunuz
Cevap: Trendyol expres ile gönderiyoruz efendim.
Soru: Doğalgaza dönüşüme uygun mudur
Cevap: Merhabalar, evet uygun efendim.
Soru: ürünü direk mermer tezgahın üstüne koyabiliyormuyuz. mermeri kesmek ve yerleştirmek gerekiyormu
Cevap: Merhabalar, mermeri kesmenize gerek yok direk üstüne koyup kullanabilirsiniz.
Soru: merhaba ürün tüp ile uyumlu mu birde gaz emniyeti mevcut mu
Cevap: Merhabalar, evet tüp ile uyumlu ve gaz kesme emniyeti var efendim.
Soru: Gaz emniyetli değil mi tüplü
Cevap: Evet aynen
Soru: ürün tüplü yazıyor ama açıklamada doğalgazlı diyor hangisi doğru
Cevap: Merhabalar , tülü efendim. ürün açıklamasında tüplü yazıyor efendim ve bu ürün tüplü.
Soru: kendinden çakmakli dimi
Cevap: Merhabalar, evet çakmaklı efendim.
Soru: Merhaba, bu ocağın marka ve modeli tam olarak nedir acaba? Gaz emniyet sistemi var mı
Cevap: Merhabalar, uğur katmer dir. Bu ocak tüplü ve gaz emniyeti var efendim.
Soru: Merhaba , lpg li olan bu ürün ileride doğalgaza çevrilebilir özellikte mi ? Yoksa sadece lpg ile mi çalışır ?
Cevap: Merhabalar, doğalgaza çevrilebilir özelliktedir.
Soru: Merhaba Adana'da uğur bayinin servisi varmıdır acaba ben bu ocaktan getirtmek istiyorum
Cevap: Merhaba, bu ocak üretici fabrika garantili olup, fabrikanın yurt çapında servis ağı yoktur. Bundan dolayı Kurulum alıcıya aittir. Kurulumu isterseniz siz yapın, isterseniz herhangi bir servise yaptırabilirsiniz. Bu durum fabrikanın bilgisi dahilinde olup, fabrikanın vermiş olduğu garantiyi bozmamaktadır.
Soru: Ürünle birlikte tüpün doğalgaza dönüştürülmesi de tarafımıza gönderiliyor mu? Yoksa ayrı olarak mı satın almamız gerekiyor?
Cevap: Merhabalar, ayrı olarak satın almanız gerekiyor efendim.
Soru: mbr garantisi var mı bunun
Cevap: Merhabalar, 2 yıl üretici firma garantilidir efendim.
Soru: 5 adet aynı fotoğraf koymuşsunuz LPG bağlantı yönünü gösteren vbir fotoğraf olsaydı daha faydalı olurdu.
Cevap: Merhabalar, ocağın sağ tarafında düğmelerin arkasında efendim.
Soru: gazi açik kalırsa kendini otomatik kapatiyormu
Cevap: Merhabalar, gaz kesme emniyeti var efendim.
Soru: çakmaklı mı
Soru: Ocak taşıma olduğunda gazı kesiyor mu
Cevap: Merhabalar, evet bu model gazı keser efendim.
Soru: yeni doğalgaz aboneliği için uygun müdür
Cevap: Merhabalar, bu ocak gaz kesme emniyetlidir. Bir çok gaz firması emniyetli ocak ister. Fakat bazı firmaların kriterleri farklıdır. Bulunduğunuz ildeki gaz firmasını arayıp istedikleri özellikleri öğrenip ona göre sipariş edebilirsiniz.
Soru: merhabalar ürün tüp (LPG)uyumlu mu acaba
Cevap: https://www.trendyol.com/by-ugur/ugur-uk-212-set-ustu-tuplu-ocak-beyaz-p-267221338?merchantId=123938
Soru: merhaba kolay gelsin gaz emniyetli mi ocak
Cevap: Merhabalar, evet gaz kesme emniyeti var bu ocağın
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Detaylı Resimler
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Şu Andaki Değeri 2999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Kaç Kişi Olumlu Yorum Yapmış?
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Hakkında yaklaşık 30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Ürün Hakkında Bilgi
Uğur Set Üstü Tüplü ( LPG ) Ocak Beyaz Gaz Emniyetli Çakmaklı Ölçüleri : En : 54 cm. Genişlik: 57 cm. Yükseklik : 9 cm.-BEYAZ RENKTİR. - 4 GÖZLÜDÜR. Ng_x000D_
_x000D_
ÜRÜNÜN GENEL ÖZELLİKLERİ- 4 GÖZLÜDÜR.OTOMATİK ÇAKMAKLI DIR. ÜRÜN TÜPLÜDÜR ( LPG ) - EMAYE GÖVDEDİR. KOLAY TEMİZLENİR.-PARLAK EMAYE İZGARALIDIR. BULAŞIK MAKİNESİNDE YIKANABİLİR.- HAVUZ BEK- DÜŞÜK GAZ SARFİYATI - ALTI KAPALIDIR.- ADINIZA FATURALI-24 AY GARANTİLİ_x000D_
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Ürününün Satıcısı, AdGaz Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak ürününü 2999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Kullananlar
2999.0 Tl ye satışta olan Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
30 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Anneme aldım çok beğendi. Paketleme özenliydi gönül rahatlığıylaalabilirsiniz. Gaz emniyetli olması da çok iyi oldu. Tek kelimeyleharika

Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Nisan 2024
Yorum: Depremzede bir ailemize ev kurarken destek amaçlı almıştım..Çok memnunolduğunu söyledi.
Tarih: 16 Haziran 2023
Yorum: dün sipariş verdim bugün elime ulaştı çok teşekkür ederim
İsim: a** t**
Tarih: 16 Eylül 2022
Yorum: Mükemmel bır ürün sapasağlam geldı teşekkürler
Tarih: 08 Eylül 2022
Yorum: Henüz denemedim ama denedikten sonra güncelleme yaparım
İsim: v** t**
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: çok güzel teşekkür ederim
İsim: B** B**
Tarih: 30 Ağustos 2024
Yorum: güzel sağlam
İsim: mehmet b.
Tarih: 24 Ağustos 2024
Yorum: Kayınpederim için aldık gayet iş görür ürün
İsim: S** B**
Tarih: 19 Temmuz 2024
Yorum: ürün çok güzel. satıcıya teşekkür ederim çok güzel paketlemisti. hızlıca geldi.
İsim: N** Ü** C**
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş, bütün aksamları çalışıyor. Gaz emniyetliolması güzel.
İsim: Halil Ç.
Tarih: 28 Ağustos 2023
Yorum: Tavsiye ederim. Ocak gözleri aralığı geniş. Rahatlıkla yanyana tencere koyulabiliyor.
İsim: H** E**
Tarih: 18 Mart 2023
Yorum: Yeni doğalgaz baglattıgım için aldım sorun yaşamadım .
İsim: İ** S** Ş**
Tarih: 29 Ocak 2023
Yorum: Sorunsuz güzel
Tarih: 13 Ocak 2023
Yorum: güzel ürün kullanışlı paketlemede harikaydı
İsim: Y** A**
Tarih: 27 Kasım 2022
Yorum: Kullanmadım ama kaliteli duruyor
İsim: A** D**
Tarih: 27 Haziran 2022
Yorum: Gayet güzel paketlenmiş çizik dahi olmamış gönül rahatlığıyla alabilirsiniz
İsim: Hüseyin Y.
Tarih: 13 Haziran 2022
Yorum: Ürün elime ulaştı gayet güzel ellerinize sağlık iyi çalışmalar
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: iyidi ....
İsim: S** H**
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: fiyata göre fena değil, sadece sildikçe üzerindeki yazılar çıkıyor.
İsim: s** d**
Tarih: 02 Eylül 2024
Yorum: gayet güzel bı ürün çok beğenildi sadece köşesinde bı boya kalkmış odamuhtemelen kargo da
İsim: K** y**
Tarih: 05 Ağustos 2024
Yorum: Ürünü yorumlara bakarak aldım ama tuşların işaret göstergesi ve markaismi olan yazı ilk silmede çıktı ve diğer bölgelere yapıştı yani buyorum yapanlar gerçekten kalite nedir bilmiyorlarmı merak ediyorum
İsim: Y** Y**
Tarih: 30 Nisan 2024
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular
Soru: bulaşık makinesi ustu icin uygunmudur
Cevap: Merhabalar, evet uygun kullanabilirsiniz
Soru: hangi kargo ile gönderiyosunuz
Cevap: Trendyol expres ile gönderiyoruz efendim.
Soru: Doğalgaza dönüşüme uygun mudur
Cevap: Merhabalar, evet uygun efendim.
Soru: ürünü direk mermer tezgahın üstüne koyabiliyormuyuz. mermeri kesmek ve yerleştirmek gerekiyormu
Cevap: Merhabalar, mermeri kesmenize gerek yok direk üstüne koyup kullanabilirsiniz.
Soru: merhaba ürün tüp ile uyumlu mu birde gaz emniyeti mevcut mu
Cevap: Merhabalar, evet tüp ile uyumlu ve gaz kesme emniyeti var efendim.
Soru: Gaz emniyetli değil mi tüplü
Cevap: Evet aynen
Soru: ürün tüplü yazıyor ama açıklamada doğalgazlı diyor hangisi doğru
Cevap: Merhabalar , tülü efendim. ürün açıklamasında tüplü yazıyor efendim ve bu ürün tüplü.
Soru: kendinden çakmakli dimi
Soru: Merhaba, bu ocağın marka ve modeli tam olarak nedir acaba? Gaz emniyet sistemi var mı
Cevap: Merhabalar, uğur katmer dir. Bu ocak tüplü ve gaz emniyeti var efendim.
Soru: Merhaba , lpg li olan bu ürün ileride doğalgaza çevrilebilir özellikte mi ? Yoksa sadece lpg ile mi çalışır ?
Cevap: Merhabalar, doğalgaza çevrilebilir özelliktedir.
Soru: Merhaba Adana'da uğur bayinin servisi varmıdır acaba ben bu ocaktan getirtmek istiyorum
Cevap: Merhaba, bu ocak üretici fabrika garantili olup, fabrikanın yurt çapında servis ağı yoktur. Bundan dolayı Kurulum alıcıya aittir. Kurulumu isterseniz siz yapın, isterseniz herhangi bir servise yaptırabilirsiniz. Bu durum fabrikanın bilgisi dahilinde olup, fabrikanın vermiş olduğu garantiyi bozmamaktadır.
Soru: Ürünle birlikte tüpün doğalgaza dönüştürülmesi de tarafımıza gönderiliyor mu? Yoksa ayrı olarak mı satın almamız gerekiyor?
Cevap: Merhabalar, ayrı olarak satın almanız gerekiyor efendim.
Soru: mbr garantisi var mı bunun
Cevap: Merhabalar, 2 yıl üretici firma garantilidir efendim.
Soru: 5 adet aynı fotoğraf koymuşsunuz LPG bağlantı yönünü gösteren vbir fotoğraf olsaydı daha faydalı olurdu.
Cevap: Merhabalar, ocağın sağ tarafında düğmelerin arkasında efendim.
Soru: gazi açik kalırsa kendini otomatik kapatiyormu
Cevap: Merhabalar, gaz kesme emniyeti var efendim.
Soru: çakmaklı mı
Soru: Ocak taşıma olduğunda gazı kesiyor mu
Cevap: Merhabalar, evet bu model gazı keser efendim.
Soru: yeni doğalgaz aboneliği için uygun müdür
Cevap: Merhabalar, bu ocak gaz kesme emniyetlidir. Bir çok gaz firması emniyetli ocak ister. Fakat bazı firmaların kriterleri farklıdır. Bulunduğunuz ildeki gaz firmasını arayıp istedikleri özellikleri öğrenip ona göre sipariş edebilirsiniz.
Soru: merhabalar ürün tüp (LPG)uyumlu mu acaba
Cevap: https://www.trendyol.com/by-ugur/ugur-uk-212-set-ustu-tuplu-ocak-beyaz-p-267221338?merchantId=123938
Soru: merhaba kolay gelsin gaz emniyetli mi ocak
Cevap: Merhabalar, evet gaz kesme emniyeti var bu ocağın
Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Detaylı Resimler

Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak En Uygun Satış Linki

AdGaz Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak Fiyatı, Yorumları - Trendyol
AdGaz Uğur 4 Gözlü Beyaz Tüplü ( Lpg) Gaz Emniyetli Çakmaklı Set Üstü Ocak yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.