Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Alanlar Memnun Mu-

Pinar

Bilgili
Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Alanlar Memnun Mu?
Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Güncel Fiyatı 449.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Kullanıcılar Memnun Mu?

Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Hakkında yaklaşık 71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7 .

Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Açıklama Ve Özellikler

Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Ürününün Satıcısı, Hdg Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda ürününü 449.0 Tl'den Satılmaktadır.

Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Kullanıcı Geri Dönüşleri
449.0 Tl ye satışta olan Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
71 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.7

Yorum: Gayet güzel sorunsuz şekilde ulaştı
İsim: B** İ**
Tarih: 16 Mart 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: HDG

Yorum: Beklentimi karşıladı paketleme de güzel teşekkürler
İsim: CEREN S.
Tarih: 10 Kasım 2022

Yorum: ben çok beğendim özellikle siyahi
İsim: **** ****
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Gayet güzel yeterli bir ürün.
İsim: h** k**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: güzellllll
İsim: E** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 29 Temmuz 2024

Yorum: Paketlenmesi güzel 👍🏼
İsim: N** Ş** A**
Tarih: 08 Mayıs 2024

Yorum: Çok iyiydi ürünün boyutları ideal prof çekimde de güzel iş görüyor
İsim: Alper Ö.
Tarih: 01 Mart 2024

Yorum: gerçekten kaliteli
Tarih: 18 Ekim 2023

Yorum: Güzel beğendim fiyat uygun
İsim: Şemseddin C.
Tarih: 17 Ekim 2023

Yorum: Güzel paketleme
Tarih: 15 Ağustos 2023

Yorum: Ürün çekimlerim için aldım harika
İsim: İ** s** N**
Tarih: 14 Ağustos 2023

Yorum: Güzel başarılı
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: Kargolaması çok güzel kullanmadım henüz
İsim: E** S**
Tarih: 16 Ocak 2023

Yorum: Güzel kullanışlı kaliteli
İsim: Y** G**
Tarih: 06 Ocak 2023

Yorum: Ürün gayet güzel teşekkür ederim 🙏
İsim: d** d**
Tarih: 25 Kasım 2022

Yorum: Ürün mükemmel
İsim: E** T**
Tarih: 15 Kasım 2022

Yorum: Gayet iş görüyor
Tarih: 03 Eylül 2022

Yorum: Daha önce de beyazını almıştım.Kaliteli malzeme kalın plastiksiparişimin ertesi günü gönderdiler. hızlı teslimat için teşekkür ederim.
İsim: Betül A.
Tarih: 10 Nisan 2022

Yorum: Güzel ürün paketleme güzel .
İsim: N** N** T**
Tarih: 20 Mart 2022

Yorum: İşimi gördü teşekkürler
İsim: İ** U**
Tarih: 01 Mart 2022

Yorum: Ürüne bayıldım hızlı kargolamaya bayıldım teşekkür ederim gerçekten çokmemnun kaldım bir arkadaşıma da önerdim oda alıcak ☺️☺️ çekimlerimsayenizde daha sade ve daha şık 😍😍😍 sunumcu.kizzz sayfam beklerim
İsim: A** A**
Tarih: Elite Üye
Beden: 28 Şubat 2022

Yorum: Boyutları gayet iyi, ama daha büyük bir alan gerekiyorsa diğer büyükboyu sizin için uygun olabilir. Ben evde instagram için küçük çekimleryapacağım. O yüzden benim için yeterli şimdilik. Stüdyodakullandıklarımıza muadil diyebilirim. Sağlam bir rulo içinde geldi.Siyah ve beyaz fon tek rulodaydı. Beyazın kenarında bir ezilme vardı.Kenarda gözükmeyeceDevamını Oku
İsim: Burcu Ö.
Tarih: 25 Şubat 2022

Yorum: Bin kere teşekkür ederim🙏 Hem söz verdikleri zamanda geldi hem de ürünhayat kurtarıyor. Yeniden sipariş oluşturacağım. Yıldızlı 5.
İsim: D** Ö** K**
Tarih: 11 Aralık 2021

Yorum: çok kaliteli, çekim sırasında istediğimi döküyorum fona, daha sonrasilip kaldırıyorum sorunsuz, tavsiye ederim
İsim: H** Y**
Tarih: 30 Kasım 2021

Yorum: teşekkürler
İsim: S** Ç** Y**
Tarih: 07 Kasım 2021

Yorum: Güzel ama küçük ebatları daha büyük olmalı yetersiz oldu benim için.
İsim: E** D**
Tarih: 24 Ocak 2024

Yorum: Ürün çok iyi, zemini vs tam bir fiyat performans çok teşekkürler
İsim: Hasan E. K.
Tarih: 25 Aralık 2023

Yorum: saglam ve kaliteli değil
İsim: T** A**
Tarih: 28 Kasım 2023

Yorum: sorunsuz ulaştı iş görür malzeme güzel
İsim: M** f** E**
Tarih: 26 Eylül 2023

Yorum: Fotoğraf çekimi için harika bir ürün. Güzel bir şekilde elime geldi amaçok uzun sürede geldi.
İsim: D** K**
Tarih: 16 Ağustos 2023

Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: Merhaba. Ürünü yemek çekim videolarında kullanacağım. Masa üzerine koymak için yeterli midir? Siyahta beyazda istiyorum siyahta büyük boyu yok sanırım bulamadım teklerde
Cevap: Merhaba, siyahta ne yazık ki büyük boy yoktur. 70x100 cmdir. Beyaz olandan 100x140 cm satışımız da vardır. Teşekkürler

Soru: Sarı renk olma ihtimali var mı
Cevap: Merhaba, beyaz ve siyah dışında bir renk yoktur ne yazık ki. Teşekkür ederiz.

Soru: Tablolara fon olarak kullanıma uygun mudur ?
Cevap: Merhaba, kullanabilirsiniz diye düşünüyoruz. 70x100 cmdir. Teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba elinizde daha büyük ölçü mevcut mudur
Cevap: Merhaba, ne yazık ki daha büyük yoktur teşekkür ederiz.

Soru: merhaba 100*140 fiyatı nedir
Cevap: Merhaba, 100x140 cm olarak sadece beyaz vardır. Linki paylaşıyoruz Teşekkür ederiz. https://www.trendyol.com/hdg/profes...a-p-132651767?boutiqueId=61&merchantId=108507

Soru: Merhaba ürünü almak istiyorum da kahve sunumlarımda kullanıcam amaa bir yere yapıştırmadan kullanabilir miyim
Cevap: Merhaba kullanabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: Beyaz 100*140 elinizde mevcut mudur?
Cevap: Merhaba, ne yazık ki 100x140 cm tükendi. Teşekkür ederiz.

Soru: merhaba 100x140 lik olan urun stoklarinizda guncellenecek midir
Cevap: merhabalar ne yazık ki 100x140cm yakın bir zamanda stoğa tekrar girmesi beklenmemektedir

Soru: Meraba asma aparatı dahilmi
Cevap: merhabalar hayır asma aparatı yoktur. yarsını masa yarısını duvara dayayarak kullanabilirsiniz asma aparatı ürün çekimi için pratik değildir. fotoğraf çekimi için kullanılır genellikle ayrıca fiyatları da 300-400 tl ve üzeridir.

Soru: kaç mm kalınlık
Cevap: Merhaba, 0,3- 0,5 mm aralığındadır. Teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba 60x60 ölçüsü mevcut mu? Nasıl sipariş verebilirim
Cevap: Merhaba, o ölçüde yoktur ne yazık ki. Teşekkür ederiz.

Soru: merhabalar ürün iki adet beyaz ve siyah olarak gönderiliyor degilmi
Cevap: merhabalar sipariş verdiniz mi vermeyi mi planlıyorsunuyz

Soru: Merhaba ürünü dış ortamda arazide üzerine bir ürün koyarak kullanabilir miyiz? Kullanışlı olur mu?
Cevap: Merhaba, zemin uygun ise kullanabilirsiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: Tişört çekimi için almak istiyoruz küçük mü kalır yoksa işimizi görür mü
Cevap: değerli müşterimiz ebatları 70x100 cmdir. tişörtlerinizi ölçüp sizlerin yorumlaması daha doğru olacaktır.

Soru: Bana stantta lazım nasıl yapabiliriz
Cevap: Merhaba, stand bizde yoktur. Çift taraflı bantlarla sabitleyebilrisiniz. Teşekkür ederiz.

Soru: Tek tüpün icinde hem siyah hem beyaz nasil oluyor resimde iki ayri tup olarak gosteriyor
Cevap: Merhaba, tek tüp içerisine 2 ürünü de koymaktayız. Teşekkür ederiz.

Soru: Merhaba kolay kullanım için öneriniz var mı ürün fotoğrafı çekiminde kullanacağım birinin sürekli tutması gerekiyor bunun için ne yapılabilir sizce ?
Cevap: Merhaba, ürünün 100x140 cm olanı da vardır. Büyük lazım olursa diye paylaşıyoruz. Çift taraflı köpük bantlarla çekim yapacağınız yere tutturabilirsiniz. Teşekkürler

Soru: Merhaba. siparişim 4 gündür iletilmemiş durumunu öğrenebilir miyim?
Cevap: Merhaba, bugün kargoya verilecektir. Teşekkür ederiz.

Soru: paket içeriğinde bir siyah bir beyaz fon mu var yoksa 1 adet beyaz veya siyah mı var
Cevap: Merhaba, hem beyaz hem de siyah fon vardır. Teşekkür ederiz.

Soru: 150x200 ölçülerinde siyah ve beyaz fon lazım yardımcı olabilir misiniz listelere eklenir mi ?
Cevap: Merhaba, sadece beyaz olanda büyük vardır. O da 100x140 cm dir. Teşekkür ederiz.

Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

Ürün Çekim Fotoğraf Fonu Plastik Stüdyo Fonu Beyaz Siyah 70x100 Cm - Özel Karton Tüp Ruloda En Uygun Satış Linki