Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Ürün Alınmaya Değer Mi

Aybike

Bilgili
Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Güncel Fiyatı 5224.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Hakkında yaklaşık 723 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Ürün Hakkında Bilgi

Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Ürününün Satıcısı, comedones Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu ürününü 5224.0 Tl'den Satılmaktadır.

Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Ürünü Kullananların Görüşleri
5224.0 Tl ye satışta olan Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
723 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: harika bir ürün.sesi yok denecek kadar az.hiç d0şünmeden alabilirsiniz.helal olsun 5 yıldızı sonuna kadar hakediyo.hızlı kargo ve özenli paketleme içinde ayrıca teşekkür ederim.
İsim: D** P**
Tarih: 12 Temmuz 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: teknomi

Yorum: Ablama aldık çok memnun kaldı
İsim: R** T**
Tarih: 14 Nisan 2023
Satıcı: Comedones

Yorum: arkadaşım 3699 a almış, gayette memnun kalınca tavsiyesi üzerine ben 4999a aldım, bugün baktığımda fiyatı 5299 olmuş. dolardan hızlı yükseliyor mübarek vay halimize 😒 ama genel olarak kullanım sırasında ses yapmıyor, fazla yer kaplamiyor olması nedeniyle fiyat performans ürünü diyebiliriz 👍 6 hız kademesi var ilk 3 yürüyüş bandı son 3 koşu bandıDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 03 Eylül 2023

Yorum: Kargoda hiç bi sorun yaşamadım gayet güzel paketlenmişti hiç bi çizik darbe vs yoktu. Kurulumu çok basit hemen yapıp denedik aldığımdan beri 5 gündür her gün 1 saat kullandım daha önce yürüyüş bandı deneyimim hiç olmadı bana göre mükemmel ürün seviyesini ben yürürken 5. Seviyede yürüdüm 6. Seviyede koşmuş oluyorsunuz 20 dakika koşu 40 dakika yürüyüDevamını Oku
İsim: G** Y**
Tarih: 17 Eylül 2023

Yorum: Ev ortamında alınabilecek bi koşu bandı ben begendım sorunsuz calıstı umarım uzun surelı olur
İsim: B** E**
Tarih: 08 Eylül 2024

Yorum: Paketleme cok iyiydi bugun aldim simdilik kurulumu kullanimi kolay bir cihaz olduguna karar verdim. İlerleyen zamanlarda gorecegiz.
İsim: K** T** Y**
Tarih: 10 Ağustos 2023

Yorum: Anneme aldım çok beğendi ses çok çıkarmıyor.
Tarih: 15 Ocak 2023

Yorum: Ürünü dün sipariş ettim bugün geldi. Kargo daire kapımın önüne kadar bırakıldı. Paketleme çok iyiydi. Sıfır hasarsız ulaştı. İlk etapta kumanda ile ayarlamaya çalışırken karışık gibi geliyor ama zamanla alışıyorsun. Çok beğendim. Kullandıkça yorum ekleyeceğim
İsim: S** Ü**
Tarih: 16 Eylül 2023

Yorum: ayakkabi çok güzel duruşu 39,5 giyiyorum yorumlara bakarak 39 aldim sağ ayak sıktı 40 alsam daha rahat edermişim zamanla biraz açilacak ancak yinede çok rahat olmayacak buçuklu giyiyorsaniz büyük numarayi alin onun dışın şık bir ayakkabi
İsim: m** a**
Tarih: 24 Haziran 2023

Yorum: hiç düşünmeden alın az yer kaplıyor sağ sağlim 24 saate elime ulaştı teşekkür ederim
İsim: Hacer s.
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: 3-4 gündür kullanıyorum. Daha önce spor yapmamış kişiler için muhteşem bir ürün.
İsim: A** G**
Tarih: 08 Haziran 2023

Yorum: Ürün çok iyi paketlenmişti. Boyutu ideal ben kliniğim için almıştım. Max 30 dk çalışıyor ve otomatik olarak duruyor. Gayet kullanışlı. Tekerlekleri sayesinde kolay bir şekilde sürükleyebiliyorum. Mükemmel. dytbusrakoc hesabımda paylaştım
İsim: Büşra K.
Tarih: 25 Şubat 2023

Yorum: Ürün gayet güzel uygun fiyata aldım tafsiye ederim ev için sorunsuz
Tarih: 01 Haziran 2023

Yorum: Çok hızlı kargolandı satıcıya teşekkür ederim ürün gayet güzel memnun kaldım taşıması gayet kolay evin istediğiniz yerinde kullanabilirsiniz fazla yer kaplamıyor bluetooht bağladım müzik eşliginde motivasyon çok iyi tavsiye ederim
İsim: D** S**
Tarih: 16 Ağustos 2023

Yorum: Çok beğendim paketlemeside gayet güzeldi
İsim: D** Y**
Tarih: 11 Nisan 2023

Yorum: Harika bir ürün sipariş verdim bi gün sonra teslim aldım diyebilirim. paketlenmesi gayet sağlamdı. ilk defa yürüyüş bandı kullanmadım 5.ci seviyesi baya hızlı geldi ama 5dakikan sonra ter atmak için güzel bir ürün 👍
Tarih: 19 Eylül 2023

Yorum: çok güzel bir koşu bandı fiyatının en iyisi 5 gündür düzenli kullanıyorum ve memnunum ebat olarak hiç yer kaplamıyor 5/5 **** 5 yıldızlı bir ürün ❤️👏👏
İsim: Yasemin T.
Tarih: 06 Mayıs 2023

Yorum: Benim için evde yeterli bir ürün.Alınabilir
İsim: a** k**
Tarih: 03 Mart 2023

Yorum: Paketleme özenliydi ürünü beğendim az yer kaplıyor
Tarih: 01 Şubat 2023

Yorum: Ürünü sorunsuz teslim aldık. Kargo çalışanı kapıya kadar getirdi. Hemen yapıp açtık ve kullandık ilk kullanım iyi. Diğer günler icin güncelleme yapacağım.
Tarih: 02 Haziran 2023

Yorum: Ürün tahminimden çok daha iyi çıktı sessiz gayet güzel çalışıyor satıcı firmaya çok teşekkür ederim ürün fiyat performansı çok beğendim
İsim: M** Ö**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Temmuz 2023

Yorum: Ürünü son 2 haftadır oldukça yoğun kullanıyorum. Keşke daha önce almasaymışım.. Çok teşekkür ediyorum ve herkese öneriyorum.
İsim: Zerin Y.
Tarih: 21 Ocak 2023

Yorum: Çok beğendim tamamen ev tipi bir ürün beklediğimden iyi çıktı
İsim: B** ç** T**
Tarih: 20 Şubat 2023

Yorum: Eşim için aldım gayet güzel
İsim: Şevval Y.
Tarih: 12 Şubat 2023

Yorum: Ürün çok düzgün bir şekilde 2 gün içinde ulaştı,sağolsun aras kargo çalışanı güler yüzlü bir şekilde kapıma kadar teslim etti,ürün gayet muhafazalı bir şekilde ambalajlanmiş kurulum hazır zaten sadece vidalar ile tutunma yeri monte ediliyor,kullanımı çok pratik kumanda ile ayarlanıyor ses çıkarmıyor çok memnun kaldım satıcıya teşekkürler
İsim: D** t**
Tarih: 03 Şubat 2023

Yorum: Ürünü alalı 1 ay oldu, her gün kullanıyorum. En az 40 dk yürüyorum. Evden çalışan birine göre çok iyi bir süre diye düşünüyorum. Çok yer kaplamıyor dilerseniz telefon tutucu olan demiri monte etmeyip işiniz bitince yatağın altına vs de itebilirsiniz. Eski tip yürüme bantları gibi devasa yer kaplamıyor hantal değil çok pratik bir ürün. Sadece odadanDevamını Oku
İsim: E** O**
Tarih: 09 Mart 2023

Yorum: Ürünü 2021 yılında aldım ufak bi sıkıntı yaşadım bugün 10 kasım 2022 ve 1 yıldır balkonda bekleyen ürünümü kullanacağım İÇİN aşırı sevindim İşini severek yapan insanları LÜTFEN KAYBETMEYİN HATTA TAKİP ETTİĞİ İÇİN ÖDÜLLENDİRİLMELİ 10 yıldız olsa 10 yıldız verirdim 🙏🏻 içiniz rahat bir şekilde alabilirsiniz
İsim: B** O**
Tarih: 10 Kasım 2022

Yorum: Ev için çok ideal bir ürün boyutuna göre performansı gayet iyi tereddütsüz alınabilir
İsim: Z** A** M**
Tarih: Elite Üye
Beden: 14 Nisan 2023

Yorum: Gerçekten çok güzel keşke daha önce alsaydım çok memnun kaldım
Tarih: 20 Şubat 2023

Yorum: Evde kullanimicin gayet ideal sesi yok denecek kadar az yempolu yuruyus ve hizli adimda kosabiliyorum
Tarih: 07 Temmuz 2023

Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Merak Edilenler

Soru: Bluetooth nasıl bağlanıyor?
Cevap: merhaba qr kodu okutarak uygulamasını indirip kurulum sağlayabilirsiniz

Soru: Merhabalar. Ürün için kurulum servisi gerekir mi? Yoksa direkt açıp kullanabilir miyiz?
Cevap: merhaba siz kurabilirsiniz.

Soru: Markası nedir?
Cevap: merhaba comedones markadır

Soru: boyutu nedir ürunun
Cevap: merhaba ölçüleri net bilinmemektedir teşekkür ederiz

Soru: Kaç kademeli hız ayarı mevcut?
Cevap: merhaba 6 kademelidir

Soru: nasıl çalışıyor bu
Cevap: merhaba kullanım kılavuzu ile gönderilmektedir prize takarak kumandası sayesinde çalıştırabilirsizniz

Soru: Merhabalar gönderilen yağım bitti alternatif kullanabileceğim bir yağ veya tekrar yağ satın alabileceğim bir yer var mı?
Cevap: merhabalar efendm tarafımızda mevcut değildir spor malzemeleri satan yerlerde belki bulabilirsiniz.

Soru: boyuna 1215 demişsiniz eni de 500 çok büyük oluyor sizin ölçülere göre doğru mu
Cevap: merhaba merhaba boyu 1215mm dir eni 500 mm dir teşekkür edriz

Soru: Merhaba kumandası ayrı satılıyor mu
Cevap: merhaba parça satışımız yoktur

Soru: İçinden çıkan 2 vida ne işe yarıyor tam olarak?
Cevap: merhaba alyanlardan mı bahsediyorsunuz? alt kısımlarından bantı ayarlamak içindir

Soru: Yarım saatte bir dinlendirin deniyor o zaman habire 15 dakikalık ara mı verilecek tam tempoya alışmışken?
Cevap: merhaba 15 dakikalık ara vermelisiniz bilgisi verilmedi?

Soru: Ürün kaç kilo
Cevap: merhaba ortalama 17.5 kg dir

Soru: koşu bandı toplamda kaç kg ?
Cevap: merhaba 17.5 kg dir

Soru: bunlarda yağlama gereklimi
Cevap: merhaba yan kısımları yağlamalısınız

Soru: Merhaba ürünün yüksekliği kaç cm?
Cevap: merhaba tüm aparatı ile gönderiliyor, Adımsayar Var Ağırlık 17,5 Bant Boyu 120 cm Bant Ebatları 120*41 Bant Genişliği 41,5 cm Çalışma Tipi Elektrikli Dokunmatik Ekran Yok Ebatlar 144*55*6, 144*55*6, 500mm Eğim Yok Katlanabilme Yok Masaj Yok Max.Hız 0 - 6 km/s Motor Gücü 1,25 hp Mp3 Çalar Yok Nabız Ölçme Sistemi Yok Program Var İdeal Taşıma Kapasitesi 100 kg Vücut Yağ Oranı Ölçme Yok

Soru: merhaba ben bu aletten aldimda neresinden yaglamak gerekiyor onu anlamadim
Cevap: merhaa yan taraflarından yağlanmakta

Soru: Selamlar benim için önemli olan aralıksız ne kadar süre çalışabiliyor mesela ben açık alanda onbin adım atıyorum yedi km civarı bundada aralıksız okadar atabilirmiyım yoksa arada kapatmam gerekirmi ve cihaz bu sürede çok ısınıyor mu
Cevap: merhaba dilediğiniz kadar kullanabilirsiniz efendim

Soru: katlanabilir mi
Cevap: merhaba tutma yeri katlanmaktadır

Soru: Ürünün yanında yağı da geliyor mu?
Cevap: merhaba evet efendim gönderilmektedir

Soru: sadece yürüyüş için mi bu koşu olmuyor mu
Cevap: merhaba koşu ve yürüyüş için kullanılabilir.

Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu Resim Ve Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Uzaktan Kumandalı Koşu Ve Yürüme Bandı - Bluetooth Uyumlu En Uygun Satış Linki