V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O-B Vga 15.6- FullHD FreeDos Notebook Ürün Alınmaya Değer Mi

Melike

Bilgili
V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Satın Alır Mısınız?
V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Güncel Fiyatı 7899.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Kaç Kişi Memnun?

V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Hakkında yaklaşık 41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Ürün Açıklaması

<div ><iframe id="icecat-container" src="https://cdn.dsmcdn.com/ty107/product/resources/icecat-media.html?barcode=197531690593"></iframe></div>

V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Ürününün Satıcısı, LENOVO V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook ürününü 7899.0 Tl'den Satılmaktadır.

V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Kullananlar
7899.0 Tl ye satışta olan V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
41 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: ürün iyi güzel ilk başlarda windows 10 kurdum laptobun mousu çalışmadıama sonradan windows 11 formatı atınca işler degişti eksiksiz herşeyitamam lenovo orjinal kutusunda geliyo güzel film izlemelik günlük işlerihalletme lik ve 3gündür kullanıyorum başarılızaten lenovo ne beklersin
İsim: **** ****
Tarih: 25 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Techburada

Yorum: güzel tavsiye ederim
İsim: G** D**
Tarih: 30 Eylül 2024

Yorum: iyi günler bilgisayarın şarjı çabuk bitiyor ve çok kızıyor neden acabailetişim numarası verirmisiniz kimle görüşmemiz lazim
Tarih: 28 Eylül 2024

Yorum: Ürünüm kusurlu geldi 😩
İsim: Gökhan s.
Tarih: 26 Eylül 2024

Yorum: Vindows u yüklü değil ama yinede kaliteli ürün zaten lenovo kalitesiyle geliyor
İsim: i** t**
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: eşim için aldım gayet memnun kaldı
Tarih: 24 Eylül 2024

Yorum: paketi açtığımda içinde işletim sistemi olmadığını farkettim iade etmekistedim. Herhangi bir şey yapmadım. İade almadılar şikayetçiyim
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: ürün çok güzel hızlı elime ulaştı teşekkür ederim saticiya
İsim: Z** b**
Tarih: 23 Eylül 2024

Yorum: Ürün güzel sıkıntısız
İsim: I** A**
Tarih: 22 Eylül 2024

Yorum: almayin aldirmayin gidin yüklü bir windows cihaz alin
Tarih: 21 Eylül 2024

Yorum: çocuk ders çalışsın diye aldım ders çalışmak için hiçbir sıkıntı yokyalnız oyun falan oynayacaksanız kesinlikle almayın
İsim: a** i**
Tarih: 20 Eylül 2024

Yorum: Ürün bugün elime ulaştı, kurulumunu daha yapmadım ama sağlam ve özenlepaketlenmiş şekildeydi. Teşekkür ederim. ❤️

Yorum: Ürün güzel beklediğim gibi sadece kurulum kişinin kendisine ait, uygun ,şarj aleti yanında güzel bir ürün.
İsim: A** ç**

Yorum: kurulumunu ymayi bilmiyorum yardımcı olurmusun
İsim: F** ç**
Tarih: 19 Eylül 2024

Yorum: Daha kullanmadik kullandıkça yorumu güncellerim.
İsim: C** D**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: iyi gayet sorunu yok
İsim: n** p**
Tarih: 18 Eylül 2024

Yorum: Çok kötü hoşuma gitmedi ve sistem çalışmıyor
İsim: N** B**
Tarih: 17 Eylül 2024

Yorum: Ürün sağlam oyun 60-90 fps arası kasmadan oynatıyor herhangi bir kusuryok güzel cihaz tavsiye ederim
Tarih: 14 Eylül 2024

Yorum: kurulumunu henüz yapamadım. Nasıl olacak bilmiyorum hiç kurulu değilfabrika çıkışlı geliyor.
İsim: S** D**
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: Urun harika tavsiye ediyorum
İsim: Yusifziya R.
Tarih: 13 Eylül 2024

Yorum: bayıldım kargom kusursuzdu özenle paketlenmişti teşekkürler ♥️
Tarih: 11 Eylül 2024

Yorum: sarji gelmedi ama çok beyendim
İsim: E** c**
Tarih: 22 Ağustos 2024

Yorum: Şuan uygulama yüklemede sorun çekiyorum ilk geldiğinde yazılım atmakgerekiyormuş bunu bilerek alın ben bilmiyordum
Tarih: 02 Ağustos 2024

Yorum: ürün güzel sorunsuz geldi
İsim: K** Ş**
Tarih: 31 Temmuz 2024
Satıcı: atlasbilgisayarnet

Yorum: Ürün elime 2 günde ulaştı fakat bozuk çıktı mousepadi çalışmıyor
İsim: C** n** D**
Tarih: 15 Temmuz 2024

Yorum: ürünü bugün teslim aldım çok güzel paketlenmisti. Ayrıca satıcıya çokçok teşekkür ederim sorularıma tek tek yanıt verdi. İnşallah çok memnunkalırım 🌸
İsim: Ç** A**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Satıcı: Hızlısepetin

Yorum: Hocam aşama aşama çıkan resimleri yolladım size
Tarih: 18 Mayıs 2024
Satıcı: Nnstartshopping

V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Ürüne İlişkin Sorular

Soru: doping hafıza için alacağım uyuyor mu acaba? iyi günler
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, evet efendim uyum sağlayacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: o konudada bilgi alabilirsem
Cevap: bahsettiğiniz sigorta hakkında bizim de bilgimiz yoktur.

Soru: merhaba GTA v oynatırmı
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, gameforce now ile oynarsınız. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Minecraft oynanır mı
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz,hayır oynatmaz Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Win 10 yüklenmesi laızm
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, işletim sistemi yüklemesi yapmıyoruz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Win yükler misiniz
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, Cihazlar kapalı kutudur açılarak işletim sistmei yüklemesi yapılmamamktadır Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Trendyol sigortası şeklinde alacamda mekanik arıza verdiği zaman sigortadan nasıl tamirini yapacam avaba
Cevap: Trendyol müşteri hizmetlerinden detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: Şarz aleti ile birlikte mi geliyo
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, evet mevcut Sağlıklı günler dileriz.

Soru: pubg oynanır mı
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, hayır oynatmaz Sağlıklı günler dileriz.

Soru: direksiyon setine baglanırmı
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, bağlanabilir fakat oyun oynatmaz. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Günaydın Şarj cihazı varmı
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, Evet şarj aleti mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Gardaş bunun kurulumu nasıl olacak. Nerden yapacagız
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz,siz kuracaksınız Sağlıklı günler dileriz.

Soru: fps oyunları için uygun mudur?
Cevap: Merhaba değerli müşterimiz,ürünümüz oyuncu bilgisayarı kalitesinde olmamakla beraber oyun oynayabilirsiniz,sağlıklı günler dileriz,

Soru: blender için uygun mu
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, günlük kullanım için uygundur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: ben bir değerlendirmede yazılım atmak gerektiğini gördüm. Doğru mudur?
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, tüm update işlemlerini yapmak yeterli olacaktır,Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba kapasitesi ne kadar acaba
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, 256GB SSD kapasitesi mevcuttur. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: eta logo gibi programlar için uygun mu
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz, uyumlu değildir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Kurulum için Yanında USB Falan Geliyor mu
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz,yanında usb bellek gelmiyor Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhabalar ürünün kurulumunu sizler yapabiliyormusunuz
Cevap: Merhaba Değerli Müşterimiz,hayır biz kurulum yapmıyoruz Sağlıklı günler dileriz.

Soru: merhaba Peki en ucuz klavye aydınlatmalı lenovo laptop hangisi acaba
Cevap: Değerli müşterimiz, Lenovo ideapad serilerine bakabilirsiniz,İyi günler dileriz.

V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook Ürün Resimleri

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

V15 82QY00R1TX Celeron N4500 8Gb Ram 256Gb Ssd O/B Vga 15.6" FullHD FreeDos Notebook En Uygun Satış Linki