V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6- Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Ürün Alınmaya Değer Mi

Sule

Bilgili
V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Alınmaya Değer Mi?
V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Şuanki Fiyatı Ne Kadar 18999.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Kullanıcılar Memnun Mu?

V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Hakkında yaklaşık 42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Detaylı Açıklama

V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Ürününün Satıcısı, LENOVO V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx ürününü 18999.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Kullanıcı Geri Dönüşleri
18999.0 Tl ye satışta olan V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
42 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: flash vermemisler. nasil windows yuklememi bekliyorlar?
İsim: S** U**
Tarih: 15 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Elmacık

Yorum: gayet güzel sorunsuz geldi
İsim: İ** S** E**
Tarih: 29 Mayıs 2024
Satıcı: Tekramarket

Yorum: Fiyat performans ürünü. Kargo da hızlıydı. Bu fiyatlara alabileceğinizen iyi bilgisayar diyebilirim. Yavaş yaşayanlar amd driverlarını kurupdenesinler. Tek hoşuma gitmeyen led panel olmaması fakat 40k lıkbilgisayarlarda bile olmuypr çoğu zaman apple harici.
İsim: M** Ç**
Tarih: 29 Nisan 2024
Satıcı: incehesap

Yorum: Alalı 4 ay oldu bozuldu ekran açılmıyor şu an
İsim: **** ****
Tarih: 31 Mart 2024

Yorum: Performans, pil ömrü, soğutma, sonradan ram/hdd ekleyebilme vs. baştaolmak üzere bir çok açıdan başarılı bir ürün. İncehesap da gayet güzelgönderiyor. Tek bir eksiği var, dikkat edin ekran TN panel, renkler iyideğil yandan bakınca görünmüyor. Ekrandan çok anlamıyorsanız fiyatınagöre alınacak en iyi cihazlardan birisi. Ekran konusunda hassassanızdirDevamını Oku
İsim: Z** Y**
Tarih: 06 Şubat 2024

Yorum: ÜRÜN VERDİĞİM SİPARİŞE GÖRE GELDİ VE HİZLİ BİR ŞEKİLDE FREE WİNDOWSYÜKLEME YAPINCA PERFORMANSINA BAKACAĞIM BİLMİYORUM ŞİMDİLİK YENİ GELDİ DHA
İsim: A** D**
Tarih: 05 Şubat 2024

Yorum: gayet iyi bir seçim
İsim: S** Ö**
Tarih: 18 Ocak 2024

Yorum: hızlı güvenilir kargo,bilgisayar günlük işler için fazlasiyla hizli
İsim: M** A**
Tarih: 02 Ocak 2024

Yorum: ürünü yaklaşık 2 aydır kullanıyorum . memnunum
Tarih: 22 Kasım 2023

Yorum: Kargo çok hızlıydı henüz inceleyemedim iyi görünüyor
İsim: G** K**
Tarih: 29 Ekim 2023

Yorum: Güzel fiyat perf ..
İsim: Z** m** Ç**
Tarih: 16 Eylül 2023

Yorum: yorum yok diye tereddut ederek almistim ama cok guzel geldi iki haftadirkullaniyorum ve cokca begendim assiri buyuk oyunlari tabii ki kaldirmazama ben oynuyorum kaldirabilecegi duzeydeki oyunlari onun disinda digerislevleri de guzel zaten. kendiliginden kamera kapama aparati var en cokonu begendim ve urun cok hafif cokk ☺️
İsim: D** D**
Tarih: 20 Haziran 2023

Yorum: Lenovo kalıtesı yıllardır kullanırım .. 2007 aldıgım bılgısayar halacalısıyor yegenler ödevlerını yapıyor ..
İsim: Ş** S**
Tarih: 24 Mayıs 2024

Yorum: standart isler icin kullanilabilecek en iyi f/p urunu, beklentiyi cokyukseltmemek lazim malzeme kalitesi vs ortalamanin uzerinde gayet isgoruyor. 16 gb ram olmasi ve icinde ssd ile gelmesi artilarindan
İsim: H** A**
Tarih: 22 Mayıs 2024
Satıcı: PC STORE

Yorum: Ayrıntılara önem vermeyenler için ufak bi ayrıntı paylaşayım.aynılaptobun 5700 işlemcili olanı da var.bu ise 5825 olanı.özellikleri aynıgörünse de 5825 in l3 önbelleği 16 mb ve 5700 ün 2 katı.bende ikisindende var.5825 açık ara önde hız ve geçişkenlik ışık hızında.arada çok bifiyat farkı yok 5825 tercih edin bence.markaya gelecek olursak benimbütünDevamını Oku
İsim: gökhan t.
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: fiyatına göre işlevi çok iyi tavsiye ederim...
İsim: erdoğan t.
Tarih: 12 Şubat 2024

Yorum: Fiyat performans ürünü
İsim: Arafat D.
Tarih: 05 Aralık 2023

Yorum: kurulumunu yaptım ve çok iyi mükemmel bir ürün
İsim: G** F** B**
Tarih: 02 Aralık 2023

Yorum: Garantisi 4 ay önceden başlamıştı. Windows kendininiz kuruyorsunuz,işlemci ve ram olarak iyi aslında, renk pikselleri çok iyi değil.Almasam olurdu dedirtti. Valorant lol 140fps alırsınız. Kargo falansorunsuz geldi. Daha ucuza aynı performans ürün alırsınız ya da birazdaha pahalıya daha iyi ürün alırsınız.
İsim: Yiğit S. D.
Tarih: 10 Eylül 2023

Yorum: bilgisayar çok iyi ama içinde vindows yok yüklemeniz gerekiyor
İsim: m** k**
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: Sorunsuz elime ulaştı çok hızlıydı kargo. Satıcı harika paketleme harikabilgisayar zaten çok iyi ilgi alaka için teşekkürler 🙏 güvenlealışveriş yapabilirsiniz. Güncelleme 3 aydır kullanıyorum sorunsuzgerçekten gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.
İsim: Emine A.
Tarih: 25 Kasım 2023

Yorum: Paketleme çok iyiydi, ben aldıktan sonra fiyatı düşmüş 🥲 bu fiyata çokiyi performans
İsim: E** P**
Tarih: 29 Ağustos 2023

Yorum: HıZlı teslimat 🫡 18 saatte geldi 😂
İsim: George G.
Tarih: 30 Mayıs 2024

Yorum: Perşembe sipariş etttim cumartesi elime ulaştı. Ürün güzel.
İsim: Müşerref N. H.
Tarih: 01 Nisan 2024

Yorum: Paketleme güzel, ürün güzel, laptop tam fiyat-performans ürünü. Herkesetavsiye ederim.
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: Ertesi gün elimdeydi teşekkürler
İsim: E** Y**
Tarih: 16 Ekim 2023

Yorum: Programsız geldi yüklü değil programı yüklendikten sonra tekrar yorumlarım
İsim: H** İ** k**
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: WesternPacific

Yorum: ürün zamanında geldi ve sıkıntısızdi teşekkür ederiz
İsim: S** D**
Tarih: 08 Şubat 2024

Yorum: ürün gözüktüğü gibi geldi
İsim: C** B**
Tarih: 21 Ekim 2023

V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Merak Edilenler

Soru: Türkiye garantili dimi
Cevap: Evet Türkiye garantili

Soru: merhaba kurulumunu nasıl yapacağım
Cevap: Değerli müşterimiz, işletim sistemi mevcut değildir. İşletim sistemi satın alarak kurulumunu yapabilirsiniz. Saygılarımızla,

Soru: kutudan şarj cihazı yani adaptör çıkmadı düz bir kutu daha nesine bakayım
Cevap: Kutunun içerisinde yan tarafta bir bölme bulunmakta olup içerisindedir. İyi günler dileriz.

Soru: hangi Ekran kartı
Cevap: Merhabalar. Dahili grafik kartı mevcuttur. Harici ekran kartı mevcut değil. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Merhaba tn panel mi ips mi
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, tn paneldir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: bellek Hızı kaç
Cevap: 3200 mhz dir

Soru: işlemci hangi nesil
Cevap: ryzen 7 , 5. nesildir

Soru: boyu eni kaç cm
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün ölçüleridir. Genişlik 359.0 mm Derinlik 236.0 mm Kalınlık 19.9 mm Ağırlık 1.70 kg Saygılarımızla,

Soru: merhaba ram arttırılabimirmi acaba hz artırılabilirmi
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, evet yükseltme yapabilirisniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: ramler kaç mhz ramleri tek kanal mı çift kanal mı
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, DDR4-3200MHZ olup ram gömülü + slota takılıdır. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: valorant gibi oyunları rahat bir şekilde oynayabilir miyim?
Cevap: Değerli müşterimiz, giriş seviyesi oyunları oynayabilirsiniz. Saygılarımızla,

Soru: şarj aleti pakete dahil mi
Cevap: Değerli müşterimiz, şarj adaptörü ile gönderilmektedir. Saygılarımızla,

Soru: oyun oynanabilirmi
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz, harici ekran kartı olan ürünleri tercih etmelisiniz. İyi günler dileriz.

Soru: Merhaba, Ürüne 4K monitör bağlayabilirmiyiz ? Görüntü netliği ne olur ?
Cevap: Değerli müşterimiz, desteklemeyecektir. Saygılarımızla,

Soru: Merhaba Windows Yükleyip göndermeniz mümkün mü ?
Cevap: Değerli müşterimiz, ayrıca işletim sistemi satın almanız gerekmektedir. Saygılarımızla,

Soru: Merhaba pcde kablolu internet girişi var mı? (LA.N girişi yani)
Cevap: Merhabalar, Üründe ethernet girişi bulunmaktadır. Keyifli alışverişler dileriz.

Soru: Netcad Civil3D çalıştırır mı
Cevap: Değerli müşterimiz, çalıştırmayacaktır Saygılarımızla,

Soru: merhaba lenovo Türkiye garantisi varmi yani uluslararası garantisi var mı?
Cevap: Merhabalar Değerli Müşterimiz; ürün lenovo türkiye garantisindedir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder iyi günler dileriz.

Soru: İşlemci kaç ghz? Ve ekran kartı gbsi nedir?
Cevap: AMD Ryzen™ 7 5825U (8C / 16T, 2.0 / 4.5GHz, 4MB L2 / 16MB L3) harici ekran kartı yoktur

Soru: freedos nedemek?
Cevap: Değerli müşterimiz, işletim sistemini ayrıca satın almanız gerekmektedir. İşletim sistemi yoktur. Saygılarımızla,

V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx Görseller

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

V15 G3 Amd Ryzen 7 5825u 16gb 512gb Ssd Freedos 15.6" Fhd Taşınabilir Bilgisayar 82tv004mtx En Uygun Satış Linki