Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Satın Alır Mısınız

Pervin

Bilgili
14 Eyl 2023
760
0
0
Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Bu Ürünü Almalı Mı?
Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Şuanki Fiyatı Ne Kadar 47790.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Hakkında yaklaşık 1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Açıklama Ve Özellikler

Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Ürününün Satıcısı, VESTEL Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima ürününü 47790.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Kullananlar
47790.0 Tl ye satışta olan Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
1 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: kargolama müthiş hızlıydı..çok özenli paketlenmiş ve özenle getirildi..satıcıya teşekkür ederim henüz kurulumu gerçekleşmedi ancak vestel müşteri temsilcileri de cok hizli.kurulumdan sonra ürün performansı ile ilgili yorumumu güncelleyecegim
İsim: s** t**
Tarih: 09 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Orhan Mob-Vestel Yetkili Online Bayi

Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Sorulan Sorular Ve Cevaplar

Soru: kolay gelsin hangi kargoylan çalışıyorsunuz
Cevap: Merhabalar ürün horoz lojistik ile gönderilecektir.

Soru: Merhaba dış ünite kışın buzlanma yapar mı
Cevap: bütün klimalarda buzlama yapar efendim

Soru: dış ünite 27000 BTU demişsiniz ölçüleri nedir acaba birde montaj ücreti oluyormu
Cevap: İç Ünite Boyutları (mm) (YxGxD)281x822x190(9/12) // 323x1053x226(18) MONTAJ ÜCRETSİZDİR.

Soru: merhaba efendim Kocaeli Çayırova ya gelmiyormu ücretsiz kurulum varmı
Cevap: Merhaba efendim sadece İstanbul iline özel satış yapmaktayız

Soru: dış ünite boyutları bellimi acaba
Cevap: Hayır efendim. Özelliklerinde maalesef yazmıyor. Kapalı olduğu için ölçüm yapamıyoruz.

Soru: merhaba hayırlı günler Nevşehir Avanos Özkonak bölgesine kurulum yapıyor musunuz servisiniz var mı sadece İstanbul bölgesine mi kurulum yapıyorsunuz
Cevap: merhabalar tüm türkiye bölgesine gönderim yapmaktayız. bu ürünün evinize uygun olduğundan emin olmalısınız.

Soru: İç üniteler 12 ve 18 lik midir
Cevap: Merhabalar evet

Soru: klimalar BTU mıdır
Cevap: Merhabalar evet

Soru: Dış ünite kaçlık acaba ? 2 klimanın aynı amda çalışmasında performans kaybı yaşanmaması adına soruyorum
Cevap: Merhabalar dış ünite 27000 btu gucundedir

Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima Detaylı Resimler

Vesel Flora Doğa Multı Inverter Plus Ac 12 18 Klima En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Hızlı Linkler

Kullanıcı Menüsü