Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop En Ucuzu Nerede Bulunur

Sukriye

Bilgili
15 Eyl 2023
623
0
15
Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Şu Anki Değeri 28999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Memnuniyet Durumu Nedir?

Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .

Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Detaylı Açıklama

Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Ürününün Satıcısı, HP Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop ürününü 28999.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Kullanıcı Yorumları
28999.0 Tl ye satışta olan Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5

Yorum: ürünü 9 gündür kullanıyorum, herhangi bir problem yok, oyunlarda kasmavs yok. birkaç yorum görmüştüm sanırım ısınma problemi var diye. 5 saatbaşında oyun oynadım ama ısınma normaldi. soğutucuya vs gerek yok yani.tam bir fiyat performans ürünü. Ayrıca güzel paketlenmişti. sağlam birşekilde elime ulaştı. satıcıya teşekkür ederim.
İsim: **** ****
Tarih: 29 Şubat 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Betaplus

Yorum: Memnun kaldım dış paketlemesi kargodan dolayı ufak tefek yıpranmıştı amaürün sağlam ulaştı kendi kutusuda sağlamdı tam bir ultra fiyatperformans ürünü bence
İsim: Salih K.
Tarih: 16 Şubat 2024

Yorum: Ürün gayet güzel zarif duruyor normal bi insanı 6-7 yıl rahat götürürben 28600e aldım ama zamanlamış fakat fiyat hala iyi bence tavsiyeederim ayrıca satıcı hemen kargoladı onlara ayrıca teşekkür ederim
İsim: M** F** D**
Tarih: 28 Aralık 2023

Yorum: Ürün elime kısa bi süre içinde ulaştı çok şık bi tasarıma sahip
Tarih: 30 Kasım 2023

Yorum: Öncelikle teslimattan başlayayım. Ürün trendyol bildiriminden bile öncegeldi, hızlı teslimat için teşekkürler. Paketleme çok iyiydi,bilgisayarı alır almaz kutusuyla birlikte düştü baya yüksekten amahiçbir şey olmadı. Son olarak laptopun tasarımı, ekranı, tipi, klavyesiperformansı harika. Dolar hızlı artıyor 25k ya kadar bile çıksa alınkaçırmayın.Devamını Oku
İsim: C** G**
Tarih: 30 Mayıs 2023

Yorum: Uzun araştırmalar sonrasında Victus almaya karar verdim. Renginin beyazolmasından kaynaklı sanırım o kadar zarif görünüyor ki zaten çok ağır dadeğil ve klavyesi çok güzel. Usb giriş sayısı benim için yeterligelmediğinden çoğaltıcı aldım size de öyle yapmanızı tavsiye ederim.Aşırı korunaklı ve güzel paketleme, hızlı kargo 2 günde elime ulaştı.TeşekkDevamını Oku
İsim: E** T**
Tarih: 29 Mayıs 2023

Yorum: Ürün sağlam geldi. Fiyatına göre çok iyi bilgisayar.
İsim: A** C** G**
Tarih: 28 Eylül 2024
Satıcı: Ozerpa Teknoloji

Yorum: Fiyatını fazlasıyla hakediyor çook beğendim
İsim: O** ş**
Tarih: 29 Ağustos 2024

Yorum: Oyun bilgisayarına benzemiyor, çok şık ve zarif duruyor
İsim: E** Ç**
Tarih: 13 Mayıs 2024

Yorum: Fiyat performans tasarım harikası
İsim: Eşref U.
Tarih: 01 Mayıs 2024

Yorum: Ürün gayet iyi şekilde paketlenmiş olarak geldi. Herhangi bir yerindeçizik gibi bir sorun yoktu. Hızlı bir şekilde geldi.
Tarih: 28 Şubat 2024

Yorum: ürün güzel hiçbir sıkıntı yok fakat HP sitesinde bilgisayarıngarantisini araştırdım fakat garanti süresinin olmadığı yazıyor
İsim: S** ç**
Tarih: 21 Şubat 2024

Yorum: İlgili satıcı, kargoda sorun yaşamadım, bazılarında bobin vızıltısıdenen sorun oluyormuş bana denk geldi, servise gitmeye üşenmezsemyaptırıcam, 4050 olduğu için programlarda düşük ayarları seçerseniz fpsdeğeriniz düşer, ekran kartından kullanması lazım, ddr4 bu aradabilginiz olsun, yüzde 95 her işinizi görür, fiyatı halen uygunsayılabilir, tavsiyeDevamını Oku
İsim: B** E** D**
Tarih: 29 Aralık 2023

Yorum: fiyat performans olarak en iyisini aldığımı düşünüyorum şuan bı sorunyok memnun kaldım teşekkür ve tavsiye ederim
İsim: Ali A.
Tarih: 26 Aralık 2023

Yorum: hızlı kargo güzel laptop
İsim: E** T**
Tarih: 21 Aralık 2023

Yorum: ürün tam bir fiyat performans ürünü
İsim: A** E**
Tarih: 18 Aralık 2023

Yorum: Ben ürünü beğendim. Hp Victus almamın başlıca nedeni açıkçası tasarımı.Ben diğer hiçbir gaming laptop üreticisinin tasarımlarını beğenmiyorum.Hem sade olması hem de beyaz olması çok şık duruyor. 512 gb yetersizgelebilir eğer çok oyun indirecekseniz ama benim için yeterli olduğuiçin ben sorun etmiyorum. 2 ssd slotu var gibi duruyor ama slotlardanbirDevamını Oku
İsim: A** S** S**
Tarih: 13 Aralık 2023

Yorum: Çok hızlı geldi, güzel paketlenmişdi, kaliteli bi ürün, teşekkürler!
İsim: G** N**
Tarih: 01 Aralık 2023

Yorum: Dört dörtlük bir cihaz. Yapamayacağı işlem yok , çok pahalı cihazlarıaratmıyor. Tek kelime ile muhteşem
İsim: Cem A.
Tarih: 10 Eylül 2024

Yorum: merhaba arkadaşlar öncelikle bilgisayarın hiç bir anormal bir sıkıntısıyok sadece girdiğiniz oyunlara göre bilgisayarda ısınma mevcut ama budurumu ben soğutucu bir fan ile çözdüm ondan sorna bir sorun olmadı ürüngayet zarif ve kullanışlı fakat ekranda bir çizik var benim ve gelirkenkargodamı oldu yoksa böyle paketini benim açtığım ürüne kimse erişeDevamını Oku
İsim: O** Ş**
Tarih: 05 Eylül 2024

Yorum: 2 haftadır kullanıyorum yaklasık lol brawhala gibi düsük sistem gerekenoyunlarda bi fps düsüklüğü yasanıyor sebebini cözemedim ama yükseksistem gereken oyunlarda bi sorun yaşamadım ısınmıyor sürekli pildekullanmak gerekiyor performans icin tavsiye ederim suanlık bir sıkıntısı yok
İsim: M** G**
Tarih: 30 Ocak 2024

Yorum: Kutuda sıkıntı yok ama daha açmadık bakalım
İsim: M** G**
Tarih: 31 Aralık 2023

Yorum: Ürünü aldım sağlam geldi Fakat Başka Bir model beğendiğim için Ve ekrankartı wat değeri 75 olduğu için iade hakkımı kullanmak istedim İadeettim Sorunsuz şekilde sağlam tertemiz gönderdim İade reddedildi velaptop geri gönderildi fakat ekranı kırık mağdurum.
İsim: Mehmet E. U.
Tarih: 17 Aralık 2023

Yorum: Ürünün paketlemesi güzel satıcı sorulara hemen cevap veriyor. Şimdigelelim ürüne öncelikle ürünün bataryası 8 saatlik bir kullanım vardeniyor fakat ben 2-3 saati geçemedim açıkcası şunu belirtmeliyimuygulamalar yükledim youtubeda gezinmedim sizde kullandığınız iş türünegöre farklılık gösterebilir. Kasa kalitesi ürünü beyaz aldım genelolarak çok hoşDevamını Oku
İsim: m** y** a**
Tarih: 27 Haziran 2023
Satıcı: Alfatek Teknoloji

Yorum: Sipariş ettikten yarım saat sonra siparişi aldılar ertesi gün kargoyaverdiler 2 günde elime ulaştı hızlı geldi kutuyu da güzelpaketlemişlerdi ben 28 bin TL verip aldım ama nedense fiyatı 34 bin TLoldu onu anlamadım gayet güzel laptop i5 13.Nesil işlemci ve Nvidia RTX4050 var almanızı öneririm pişman olmazsınız
İsim: S** H** Y**
Tarih: 27 Ekim 2023
Satıcı: Hp Store Türkiye

Yorum: ürün gelir gelmez arızalı çıktı yetkili servise yolladım 2 ay servisteparça bekliyor dediler. 2 ay sonra ürünü tekrar yolladılar hala arızalıüstüne üstelik hopalörleri felanda bozumuşlar.
İsim: Fatih Ç.
Tarih: 16 Eylül 2023
Satıcı: Alfatek Teknoloji

Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Ürüne İlişkin Sorular

Soru: klavyesi ışıklı mı
Cevap: Merhabalar, klavye aydınlatması mevcuttur.İyi günler dileriz.

Soru: Ekran kartı watt değeri ne kadardır iyi günler
Cevap: Merhaba, üründe ddr4 ram desteklemektedir ddr5 desteği yoktur. Hp Türkiye garantilidir. Ekran kartı 75w. Ramler 8x2 şeklinde konumlandırılmıştır. M2 slotu hakkında bir bilgimiz bulunmamaktadır. Hp yetkili servisini arayarak bilgi edinebilirsiniz.İyi günler dileriz.

Soru: temel işlemci hızı ghz kaçtır?
Cevap: Merhaba, İşlemci temel hızı: 3,5 GHz'dir

Soru: Merhaba klavye aydınlatması mevcut mu ?
Cevap: Merhabalar, klavye aydınlatması mevcuttur.

Soru: Merhaba ürün garantisi üretici HP türkiye tarafından mı gerekmektedir?
Cevap: Değerli müşterimiz Ürünlerimiz sıfır kapalı kutu ve iki yıl marka garantilidir. İyi günler dileriz

Soru: mux switch var mı
Cevap: Merhaba, Ürün özellikleri sitede belirtildiği gibidir. İlgili marka sahiplerinin tarafımıza vermiş olduğu bilgiler sitede mevcuttur. Detaylı bilgi için müşterimizin ilgili marka sahibi ile görüşme sağlaması gerekmektedir.

Soru: HP Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop almak istiyorum ama bu laptop ilerleyen dönemde ssdsini 512den 1 terrabyte a ve ram ini 16 dan 32 ye yükseltebiliyormuyum ?
Cevap: Merhabalar, İlgili marka ile görüşüp detaylı bilgi alabilirsiniz.

Soru: ekran kartı 6 gb dimi özelliklerinde patlaşımlı yazmışsınız
Cevap: Değerli müşterimiz Üründeki ekran kartı 6 GB'dır.

Soru: minecraft ve volorant ta kac fps verir
Cevap: Merhaba, Ürün özellikleri sitede belirtildiği gibidir. İlgili marka sahiplerinin tarafımıza vermiş olduğu bilgiler sitede mevcuttur. Detaylı bilgi için müşterimizin ilgili marka sahibi ile görüşme sağlaması gerekmektedir.

Soru: efendim son 1 ürün diyor bu üründen başka ne zamana gelir ?
Cevap: Merhabalar , çarşamba veya perşembe günü hafta içerisinde stok yenilenecektir.Favorilerinize ekleyerek takipte kalabilirsiniz.İlginiz için teşekkür ederiz.

Soru: merhaba kolay gelsin bu ürünün siyah rengi varmi dir
Cevap: Merhaba , mağaza sayfamızı kontrol etmenizi rica ederiz.

Soru: Mimarlık programları için uygun mu?
Cevap: Merhabalar, İlgili marka ile görüşüp doğrudan bilgi alabilirsiniz.

Soru: merhaba beyaz rengin 16inch i5 islemci rtx 4050 olanı yokmu
Cevap: Değerli müşterimiz; Belirtmiş olduğunuz üründe şuanda stok bulunmamaktadır. Ne zaman geleceğine dair net bir bilgi olmamakla beraber satıştaki güncel modellerimize mağazamızdan bakabilirsiniz.

Soru: kaç ms monitörü
Cevap: Merhabalar ürün açıklamalarda belirtildiği gibi gönderilmektedir. Daha fazla bilgi için ilgili marka ile görüşebilirsiniz

Soru: Ryzen 5 veya 7 modeli var mı acaba
Cevap: Merhaba, Maalesef bulunmamaktadır

Soru: sıfır mı? upgrade yaptiniz mi?
Cevap: Merhaba, Ürünlerimiz sıfır ve kapalı kutudur

Soru: Paylaşımlı ekran mı ekran kartı
Cevap: Değerli Müşterimiz, Teknik departmanımız olmadığından ve ürünler tarafımıza kapalı kutu gönderildiği için konuyla alakalı HP Türkiye'den destek almanız gerekmektedir. Sağlıklı günler dileriz.

Soru: Şarzı kaç saat gidiyor acaba?

Soru: Şarjı ne kadar sürede gidiyor normal kullanımda

Soru: Merhaba hp victus 15 fa 1035 nt cihazın klavye aydınlatması var mı ?
Cevap: Merhabalar, Klavye aydınlatması bulunmaktadır.

Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop Ürün Görselleri

Victus 15-FA1035NT 7N9V4EA i5-13500H 16GB 512GB RTX4050 6GB 15.6 144Hz FHD Freedos Gaming Laptop En Uygun Satış Linki

Hakkımızda

• Enuygunfirmalar.com, kullanıcıların her türlü ürünün en uygun fiyatlarını bulmalarına yardımcı olan bir forum platformudur. Gönüllü üyelerimiz tarafından sağlanan bilgilerle alışveriş deneyiminizi geliştirmeyi hedefliyoruz. Ancak, burada sunulan bilgilerin doğruluğunu garanti edemeyiz. Kullanıcıların, alışveriş yaparken kendi araştırmalarını yapmaları önemlidir. En iyi fırsatları keşfedin, fakat kararlarınızı dikkatli bir şekilde verin!

Kullanıcı Menüsü