Vücut Geliştirme - Ağırlık - Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Satın Alır Mısınız

PusulaRüya

Bilgili
Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Şu Anki Satış Fiyatı 4450.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Alanlar Memnun Mu?

Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Hakkında yaklaşık 8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Ürün Tanıtımı

Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Ürününün Satıcısı, Decathlon Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - ürününü 4450.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Ürün Hakkındaki Yorumlar
4450.0 Tl ye satışta olan Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
8 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün güzel tavsiye ederim
İsim: S** Ö**
Tarih: 14 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ALONİ E-TİCARET

Yorum: zımba gibi
İsim: **** ****
Tarih: 29 Ağustos 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Fit And Joy

Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Ürüne Dair Sıkça Sorulanlar

Soru: Fotoğrafta üzerinde 1 Kg flan yazıyor .. şunu tam olarak acikliyabilirmisiniz ..Toplam 20 kg ağırlık var fakat kaç adet ağırlık gelecek
Cevap: Toplam ağırlık 20 kg

Soru: Demir mi bu?
Cevap: Dökme demir plakalar ve güvenliğiniz için tırtıklı çelik barlar 2 yıl garanti.

Soru: Kankam hayırlı işlerin olsun barın çapı 2,8 mi?
Cevap: Evet doğrudur

Soru: bu set kaç parça
Cevap: - 1,6 kg'lık 2 tırtıklı bar, 28 mm çap, 35 cm uzunluk - 4 adet krom sıkma somunu (200 gram, somun) - 1 kg çapında 28 mm (135 mm yükseklik, 13 mm kalınlık) 8 plaka - 2 kg çapında 28 mm (175 mm yükseklik, 18 mm kalınlık) 4 plaka Bar + somun toplam ağırlığı: 2 kg

Soru: Kaç kilo ağırlığa kadar takılıyor çantada kaç kilo var
Cevap: Merhaba bar ve tüm ağırlıkların toplam ağırlığı 20kg'dır.

Soru: ürün demir dökümmü
Cevap: evet döküm demir dir

Soru: dambıl’ın tek ağırlı 20 kg değil dimi?
Cevap: Hayır efendim toplam ağırlık..

Soru: mrb ustam benim setin 1.25 kg olan ağırlığı kayboldu, sizde varsa almak isterim
Cevap: Merhaba maalesef yok bizde

Soru: barlara max kaç kilo sığar
Cevap: 30 kg sığar

Soru: Hocam net ağırlığın kendisimi 20kg yoksa çantanın ağırlığı dahil hepsi dahil 20kg mı
Cevap: çanta hariç ağırlık olarak 20 kg

Soru: merhaba. bir bara en fazla ne kadar ağırlık koyabilirim. 20 kg bir bağa sığar mı
Cevap: Merhaba evet sığar

Soru: Merhaba. Açıklamada 8 adet 1kg, 8 adet 2kg disk var yazıyor. Toplam 16 adet doğru mu?
Cevap: Merhaba görselde gördüğünüz gibi geliyor

Soru: Merhaba. Ürün 20 kilo değil mi? Açıklama kısmında 2kg. - 8 disk / 1 kg. - 8 disk diye belirtilmiş...
Cevap: Demir çubuklarla birlikte 20 kg

Soru: Ürün içerisinde kaç kg lık kaç tane döküm ağırlık var tam anlayamadım resimde 20 kg görünmüyor?
Cevap: Merhaba, ürün 2 kısa bar ve 12 ağırlık plakası (8X1kg + 4X2kg) içerir. Toplam ağırlığı(barlarla birlikte) 20kg'dır

Soru: kolay gelsin bana dambıl çubuk kilid somunu lazım mevcut mudur
Cevap: Bar klipsi var

Soru: Ağırlıklar başka barlara oluyor mu?
Cevap: Standart barlara uymaktadır efendim..

Soru: ürün delik çapları nedir? elimdeki bara uyuyor mu diye sormak istiyorum.
Cevap: Merhaba 28 mm

Soru: Set içerisinde kaç parça ürün vardır?
Cevap: Merhabalar efendim, - 1,6 kg'lık 2 tırtıklı bar, 28 mm çap, 35 cm uzunluk - 4 adet krom sıkma somunu (200 gram, somun) - 1 kg çapında 28 mm (135 mm yükseklik, 13 mm kalınlık) 8 plaka - 2 kg çapında 28 mm (175 mm yükseklik, 18 mm kalınlık) 4 plaka Bar + somun toplam ağırlığı: 2 kg Sağlıklı günler dileriz

Soru: Merhaba, ürün açıklamasında 1 kg ağırlığında -8 disk 2 kg ağırlığında -8 disk yazıyor barlar ve klipslerle beraber bu ağırlık toplamı geçer. Set içeriğindeki tam plaka sayısını söyler misiniz?
Cevap: merhaba, Her 2 kg'yi ayarlayın. içerik: 8 X 1 kg + 4 X 2 + 2 kg'lık 2 kg bar

Soru: Ağırlıklar kaçlık olarak geliyor
Cevap: 2x4kg 8x1kg şeklinde gelmektedir efendim . Her bar 2kg ağırlığındadır. Toplamda 20kg set haline gelmektedir.

Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - Ürün Görselleri

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

Vücut Geliştirme - Ağırlık / Dambıl Seti - Özel Çantalı - 20 Kg Demir Döküm - En Uygun Satış Linki