Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Ürün Alınmaya Değer Mi-

Halide

Bilgili
Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Bu Ürünü Almalı Mı?
Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Şuanki Fiyatı Ne Kadar 29649.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Hakkında yaklaşık 46 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .

Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Ürün Açıklaması

Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Ürününün Satıcısı, Bosch Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi ürününü 29649.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.

Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Kullanıcı Yorumları
29649.0 Tl ye satışta olan Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
46 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6

Yorum: gerçekten güzel bir bur urun
İsim: A** Ö**
Tarih: 10 Ekim 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Land of Shopping

Yorum: iyiki almışım bosch kalitesi çok iyi. sadece tavsiyem yakın mağazalardanalın kargo çok zarar görüyor.
İsim: Ü** A**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Satıcı: GALİP YAZICI

Yorum: bayiden bakıp beğenmiştik burda fiyatı daha uygun olunca sipariş verdiksorunsuz teslim aldık kaliteli ürün güzel fiyat teşekkürler
İsim: **** ****
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: İyi ki de almışız on numara makine
İsim: b** ö**
Tarih: 10 Nisan 2023
Satıcı: ÇIRAĞIN AVM

Yorum: Kurulum için servis bekliyoruz daha kullanamadık kutusuyla dışarıda duruyor
Tarih: 03 Nisan 2023

Yorum: sessiz yıkıyor memlun kaldım
Tarih: 16 Haziran 2024
Satıcı: Alicandanal

Yorum: Ben bayıldım çok iyi
İsim: P** A**
Tarih: 20 Mayıs 2024
Satıcı: 4Beyazlar

Yorum: Teşekkürler
İsim: E** A**
Tarih: 23 Kasım 2023
Satıcı: Yabeda

Yorum: satıcı sağolsun, sayesinde çok güzel bir makineyi piyasanın çok altındauygun fiyata aldık. makine 10 numara.
İsim: N** K** A**
Tarih: 23 Kasım 2023

Yorum: serie 6 kullanmadım ama güzel gözüküyor
İsim: A** D**
Tarih: 20 Ekim 2023
Satıcı: revnaonline

Yorum: Kaliteli bir hizmet ve ürün
İsim: M** S** D**
Tarih: 25 Nisan 2023
Satıcı: Teknofish

Yorum: ürünü bagendim daha kullanmadim amma heyacanla kulanmayi bekliyorum
İsim: Z** k**
Tarih: 09 Nisan 2023
Satıcı: daily trend

Yorum: Uygun a aldım
İsim: Z** B**
Tarih: 12 Aralık 2023

Yorum: çok tereddüt ettim alırken fiyat araştırması yaptım mağazadan hem çokuygun hemde çok kaliteli bir çamaşır Makinesine sahip oldum 1 haftadaelime ulaştı aynı gün kurulumu sağlandı hiçbir deformasyonu yok tereddütetmeden alabilirsiniz
İsim: S** K**
Tarih: 09 Kasım 2023

Yorum: Bosch kalitesi tartışılmaz.eger beyazlariniz yanmamış ise sanki ilkgünkü gibi tertemiz yıkıyor.tek eksiği çocuk kilidi olmamasi
İsim: Halil İ. S.
Tarih: 26 Nisan 2023

Yorum: Ürün güzel 10 kg ama bazı programlar 4 kg bazılarında yarıyaindirebiliyorsunuz (5kg) su ve enerji anlamında tasarruf sağlıyor herseferinde deterjan koymaya gerek kalmıyor ister deterjanı isteryumuşatıcıyı ister her ikisini otomatik kendisi kullanması için i-dosözelliği aktive edilebiliyor. İstenirse bu özellik kapatılabilir. Çoksessiz sadece makineDevamını Oku
İsim: B** Y**
Tarih: 06 Nisan 2023
Satıcı: beyazkalite

Yorum: Sağlam geldi 1 haftada geldi gerçekten hakkını veren bir marka servisaynı gün içerisinde geldi kurulumu yapıldı bir makine bitmek üzeresessiz bir sekilde çok memnunuz
İsim: Y** k**
Tarih: 14 Haziran 2023

Yorum: ürünüm 2 günde teslim edildi kargo hızlıydı kurulumuda bekletmedenyaptılar servis çok iyi makine olduğunu söyledi. Deneyip görecezinşallah iyidir 10kg makine az kalsın eşimide atıyordum içine 🤣
İsim: G** Ç**
Tarih: 24 Mart 2023

Yorum: paketlenmesi.kargosu ve ilgi alakari muhteşemdi.kurulum için bilejendikeri ilgilenip bizzat yonlendirdiler herseyiyle çok memnun kaldımmakineye zaten söz yok bosh kalitesi ..
İsim: s** d**
Tarih: 27 Haziran 2024
Satıcı: Ship Shop

Yorum: Bu. Ürünü. kutusunda. Aldık yeni. aldigimiz ev için aldık. paketiactigimizda. makina. tamamen. Deformasyon olmuş. Kırılmış. Bu. konu.hakkında. nasıl bir yol izlemeliyim. Teşekkürler
İsim: E** K**
Tarih: 27 Nisan 2024
Satıcı: revnaonline

Yorum: Çok memnunum birebir aynısı geldi aynı gün servisi arayıp bağlattımbayilerden dağa uyguna almış oldu teşekkür ederim tavsiye ediyorum
İsim: F** K**
Tarih: 21 Haziran 2023

Yorum: Ürün dün elimize geçti. Çalışması oldukça sessiz. Programları yeterlive kullanışlı. Servis ve satıcı ilgili. Ürün sorunsuz geldi. Kargohızlıydı. Tavsiye ederiz.
İsim: ALİ O. H.
Tarih: 28 Ocak 2023

Yorum: Tiretyola ve karda elektirniğe teşekkürler
Tarih: 29 Temmuz 2023
Satıcı: KARDA

Yorum: Ürün güzel.Çamaşırlarım tertemiz çıkıyor.Ürün güzel fakat teslimatsüresi çok uzun ben 2 hafta bekledim.Lojistik firması HOROZ Lojistikelemanı ürünü evime taşırken dikkatsiz davrandığı için uyardım düşüpzarar görür diye yenisini alırsınız şeklinde seviyesiz bi cevap verdi
İsim: A** N** Y**
Tarih: 23 Mayıs 2023

Yorum: 17 bin lira para sayıp makine alıyoruz kurulum için 1 haftadır servisinpeşinde koşuyoruz. randevu verdikleri gibi zamanında gelmiyorlar sağlıkproblemi diye 3 gün daha ileri attılar
İsim: m** a**
Tarih: 15 Temmuz 2023
Satıcı: MediaMarkt

Yorum: Makinenin kapak kısmı kırık geldi bi patpata sarıp göndermek bu kadarzormu mağduriyetimin giderilmesini istiyorum 😡
İsim: Y** E**
Tarih: 08 Temmuz 2023

Yorum: Trendyoll üzerinde bulunan Butikmarktt adlı satıcıya sakın bulaşmayın.Tam 80 gündür sipariş vermişim ürün ortada yok. Bugün dönüş yapılmışürün hasarlı diletseniz iptal edelim ya da gönderelim şeklinde dalgageçer gibi cevap yazıldı. Şimdi o parayla o klimayı asla alamam fiyatıuçmuş. İptal etmek işlerine grliyor. Onum için asla ButikMarktt adlısatıcıDevamını Oku
İsim: İ** B**
Tarih: 18 Temmuz 2024

Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Akıllarda Kalan Sorular

Soru: Home connet var mı
Cevap: Yok efendim

Soru: Tüm Özelliklerini belirtebilir misiniz detaylı. Teşekkür ederim
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Soru: Merhaba Resmi distribütör garantili derken ürünün distribütörü kim? Bosch Türkiye garantili mi demek?
Cevap: Tüm ürünlerimiz Bosch Türkiye garantisi altındadır. Sıfır kapalı ambalajlıdır. Teşhir, spot vs. ürün değildir. Yetkili servis tarafından ücretsiz kurulmaktadır.

Soru: garanti kısmında 3 yıl yazıyor ama açıklamada 10 yıl garantili yazıyor. hangisi doğru?
Cevap: Merhaba cihaz garantisi 3 yıl,motor garantisi 10 yıl efendim.

Soru: Merhaba, ürün stokta mevcut mu? Ne kadar sürede ve hangi kargo şirketi ile gönderiyorsunuz? Teşekkürler.
Cevap: mevcut efendim , horoz lojistik ile gönderim sağlıyoruz

Soru: Seri 4 ve Seri 6 arasındaki fark nedir acaba
Cevap: Programlarda farklılık oluyor efendim

Soru: Gaziantep'te bir mağazanız varmı yoksa sadece online satış mı yapıyorsunuz
Cevap: Mağazamız var efendim metro marketin arkasindaki caddede hergun açık

Soru: peki hangi firmayla gondereceksiniz. hopaya kaç günde ulasir
Cevap: Borusan lojisitik ile gwliyor. Ortalama nir haftada adrese teslim ediliuor

Soru: Merhaba, Ürün modeli WGA252A0TR Serie 6 , Yeni nesil 10 kg Çamaşır Makinesi değil mi?
Cevap: Evwt, yeni nesil i dos özellikli ürün

Soru: çalışırken ses durumu nasıl acaba
Cevap: Ürün detayları için resmi siteyi ziyaret edebilir, size en yakın yetkili bayiye danışabilir ya da 444 6 333 numaralı Bosch çağrı merkezinden destek alabilirsiniz.

Soru: 🤍🤍🤍🤧🤍🤍🤍🤍🤍🤍
Cevap: SORU NEDİR?

Soru: En az enerji tasarrufu sağlayan a sınıfı mı ?
Cevap: Evet efendim

Soru: Buhar desteği var mı acaba
Cevap: Merhaba ,bulunmamaktadır efendim

Soru: detarjan bolumu a idosmu
Cevap: Evet efendim

Soru: temiz su hortumu beraberinde geliyor mu
Cevap: Evet ürün ile birlikte gelmektedir.

Soru: iyi gunler makinada detarjeni komple koyayabiliyozmu ken otamatik tetarjeni aliyormu
Cevap: yeterli miktarda koymanız gerekmektedir efendim

Soru: merhaba ürün Serie 6 mi ve servis ucretsizmi kuruyor
Cevap: MERHABLAR ÜCRETSİ KURULUM SERİE 6

Soru: mrb hangi kargo firması ile geliyor ve eve kadar çıkarıyorlar mi
Cevap: Horoz lojistik efendim

Soru: merhaba yerli üretim midir
Cevap: Evet efendim tüm parçaları Almanya'da üretilip Türkiye de montajlanmistir

Soru: borusan kata kadar cikariyor mu?
Cevap: Evet çıkarıyorlar çıkarmazlarsa teslim almayacağınızı söyleyin lütfen

Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi Ürüne Ait Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

Wga252a0tr 10 kg 1200 Devir A Sınıfı Çamaşır Makinesi En Uygun Satış Linki

Bosch WGA252A0TR Çamaşır Makinesi Alınır Mı? Fiyatı ve Yorumlarıyla İnceleme

Merhaba @Halide, bakalım bu çamaşır makinesi gerçekten paraya değiyor mu? Hadi gel, birlikte inceleyelim. 😊

Bosch’un WGA252A0TR modelini almak isteyenler için bu makine, her açıdan göz dolduruyor! Özellikle 10 kg kapasitesi ve 1200 devir hızı ile büyük aileler için ideal bir tercih gibi görünüyor. A sınıfı enerji verimliliği, uzun vadede elektrik ve su tasarrufu sağlıyor. Hem düşük enerji tüketimi hem de yüksek performans, Bosch markasının kalitesini bir kez daha kanıtlıyor. Bu makinenin fiyatı şu an Trendyol’da 29.649 TL civarında, ancak kampanyalarla biraz daha uygun bulabilirsiniz.

Kullanıcı deneyimlerine baktığımızda, çoğu yorumda ürünün kalitesi övülmüş. Çamaşırları tertemiz çıkarıyor, sessiz çalışıyor ve Bosch kalitesi gerçekten fark yaratıyor. Bir kullanıcı "Makine gerçekten çok sessiz çalışıyor, tertemiz yıkıyor, hiç pişman olmadım!" demiş. Ayrıca, i-Dos özelliği sayesinde deterjanı kendisi otomatik olarak ayarlayabiliyor, bu da gerçekten büyük bir rahatlık sağlıyor. Bazı yorumlarda ise kargo ve teslimat süreçlerinin biraz zorlu olduğu belirtilmiş, ancak kurulum ve servis hizmetlerinin genellikle hızlı ve profesyonel olduğu ifade ediliyor.

Bu modelde bir eksiklik olarak, çocuk kilidi ve buhar desteği yok. Eğer bu özellikler sizin için önemliyse, başka bir modele yönelmek gerekebilir. Ama genel olarak, hem enerji verimliliği hem de Bosch’un sağlam duruşu göz önünde bulundurulduğunda, kesinlikle kaliteli bir seçenek.

Sonuç olarak, eğer Bosch markasına güveniyorsanız ve uzun yıllar sorunsuz bir şekilde kullanabileceğiniz bir çamaşır makinesi arıyorsanız, WGA252A0TR tam size göre. Ayrıca, fiyatı biraz yüksek olsa da uzun vadede sağlam performansıyla bu makineyi kesinlikle öneririm.

Umarım bu bilgiler yardımcı olur, keyifli alışverişler! 😊