Asude
Bilgili
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Ürün Alınmaya Değer Mi?
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Güncel Satış Fiyatı 25649.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Ürün Özellikleri
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Ürününün Satıcısı, Samsung WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli ürününü 25649.0 Tl'den Satılmaktadır.
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Kullanıcı Yorumları Nasıl?
25649.0 Tl ye satışta olan WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Anneme aldım hediye olarak, ben de samsung kullanıcısı olduğum için hiçtereddüt etmeden ona da aynı markadan almak istedim ve bir kere dahakalitesini ortaya koydu samsung. Aşırı sessiz olmasını istiyordukgeceleri bile makine çalıştırmak istiyor annem, kimse de rahatsız olsunistemez. Bu yüzden bu makineyi tercih ettik. 1400 devirde sıkmayapmasına raDevamını Oku
İsim: O** b** O**
Tarih: 17 Haziran 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: MegaTeknoloji
Yorum: gayet gğzel çok memnunuz
İsim: S** G**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: gorunusu felan cok iyi insallah performansida iyidir kullandikca anlasilacak
İsim: u** ü**
Tarih: 15 Haziran 2024
Satıcı: BEYAZDÜNYA35
Yorum: Makine sorunlu geldi Servis bir hafta içinde yenisi ile değiştirdi
İsim: E** T**
Tarih: 10 Nisan 2024
Satıcı: Blacc
Yorum: Süper bir ürün hızlı teslimat
İsim: Mustafa G.
Tarih: 24 Mart 2024
Satıcı: MrCep
Yorum: Çok beğendim tahminlerimdende iyi geldi.Kurutma makinası almayıdadüşünüyordum 1400 devirde kuru gibi çıkartıyor çabucak kuruyor.Alınaldırın. Program çeşitliliği çok güzel
İsim: Z** T**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: Ürün beklediğimiz gibi güzel sessiz kaliteli bir makine tavsiye ederiz
İsim: Emrah A.
Tarih: 22 Ekim 2023
Satıcı: Smartevim
Yorum: Üstün derecede güzel makine ultra sessiz ve harika performans
İsim: **** ****
Tarih: 27 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok güzel. Sessiz çalışıyor
İsim: K** B**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: harika bir makine
İsim: Y** T**
Tarih: 08 Nisan 2023
Satıcı: Gizerler
Yorum: sessiz saat gibi .geç kalmışım almakta
İsim: Z** K**
Yorum: teşekkürler
İsim: M** Ç**
Tarih: 08 Şubat 2023
Satıcı: çekirge dayanıklı tüketim malları
Yorum: güzel ürün sorunsuz teslimat ve kurulum.tesekkur ederiz
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: görünüş güzel estetik yeni kullanıma başladım şuan sorunsuz teşekkürler
İsim: M** G**
Tarih: 27 Ocak 2024
Satıcı: FixKırmızıBeyaz
Yorum: detayı bol bir makine ama kolay kullanımı var sessizteknoloji(çalışırken) süper sevdim. servis geldi kurdu şimdilik memnunumfiyatı daha çok abartmadan alın bence edit: hayatımda bu kadar mutlubir makine görmedim yemin ederim benden mutlu o bitiş müziği beni bendenalıyor susmuyor susmuyor bu kadar iyi bir makine yapıp neden bir müziğikapat yönetimiDevamını Oku
İsim: Derya K. ö.
Yorum: kurutma makinası almadığıma değecek bir şekilde çıkıyor makinadançamaşırlar. Ayrıca deterjan haznesinden dolayı yeterince deterjan aldığıiçin tasarruf da yapmış oluyorsunuz.
İsim: E** K**
Tarih: 29 Eylül 2023
Yorum: Şaka gibi kargo çok iyi ürün iyi gibi denemediğim için bilemiyorum teksorun kurulum için samsung ile iletişime geçiyorum geri dönüş vs hiç birşey yok kurdular sonunda muhteşem bir makine büyük aldığım için birazkorkuyordum yalnız yaşıyorum nasıl dolduracağım gibisinden programlardadüşük kiloları da yıkıyor süper
İsim: S** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2023
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: çok sessiz çalışıyor kullanımı basit sade güzel
İsim: M** Ö**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Görünüşü çok güzel fakat henüz kullanmadım
İsim: Hülya S.
Tarih: 26 Haziran 2023
Yorum: boş sahte kargo gönderildi satıcı gönderemeyecegi ürün için ceza yemekistemeyince hileli şekilde satış yapıyor dikkat edin
Tarih: 05 Eylül 2023
Yorum: Ürün guzel sessız kurulumunu hemen gelıp yaptılar yanlız bı eksık varmakinede ben ozellıkle wıfılı aldım kı uzaktan yonetebıleyım dıyeprogramla sadece hangı programda yıkayacagın felan var başlatma yokmakınenın başlat tuşuna basmadan olmuyo yani çok saçma geldı bana Budadaha wifinin ne anlamı kalıyor onu anlayamadım bunh bıle bıle alın yanırobot süDevamını Oku
İsim: z** b**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Ürün harika ve sessiz çalısıyor .Polonya üretimi alan pişman olmaz
İsim: Hasan K.
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: ürün güzel paketlenmiş teşekkürler samsung yetkili servis bekliyoruzsonra anlatacagım
İsim: E** C** Ş**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: bir hafta içinde teslim edildi uzun araştırmalar sonunda Samsung'a kararverdik üründen memnunuz kullandıkça yorumumu güncellerim
İsim: B** Y**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: Makine yanlış gelmişti ama yardımcı oldular mağdur edilmedik telafiedildi teşekkürler Trendyol
Tarih: 08 Nisan 2024
Satıcı: Alkan Beyaz Eşya
Yorum: fotoğraflardaki gibi geldi üzerinde kuş pisliği ile servis gelip kutuyuaçınnca iç kısımda da durumda aynı idi. üst panel ve deterjan bölümündeçizikler vardı sağolsun servis parçaların yenilerini hemen gönderdiler.ürünün yıkaması ve performansına söyleyecek bişey yok çok sessiz çalışıyor.
İsim: A** Ö**
Tarih: 26 Eylül 2023
Yorum: Ürün görsel olarak gayet iyi ancak şu alırken sıkma yaparken aşırı çokfazla ses çıkartıyor yeni makinalarda bu kadar ses olması normal değiliade etmek istiyorum ama satıcıya ulaşamadım
İsim: büşra t.
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: Beş yıldız veriyorum gözüksün diye Kesinle Trendyol üzerinden beyaz eşyaalmayın horoz lojistik ürünü düşürmüş servis ekibi kuruluma gelincemakinanın iç aksamı kargo firması düşürüp kırmış teslim alırken nerdenbilecez bunu n iç aksamı kırık mı değil mi şikayet etmediğim yazmadığımyer kalmadı boş olan bize oldu dışardan alın en azından birşey olsamuhDevamını Oku
İsim: Mehmet D.
Tarih: 19 Eylül 2023
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: kurulumu borusan mi yapıyor
Cevap: Tüm ürünlerimiz kapalı kutu ve Türkiye garantilidir. Müşteri hizmetlerinden ücretsiz kurulum randevusu alıp kurulum yaptırabilirsiniz. Ürün garantisi kurulum ile birlikte başlamış olur.
Soru: Ürün mevcut mu?
Cevap: merhaba sepete ekleyebiliyorsanız mevcut demektir
Soru: ürünün garantisi kaç yıldır
Cevap: Merhaba 3 yıl
Soru: merhabalar ürünü alsam kaç gün de elimizde olur Adana ikamet ediyorum
Cevap: merhaba değerli müşterimiz, 2 iş gününe kadar teslimatı tamamlanmış olur. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: kurutma özelliği varmı
Cevap: merhaba çamaşır makinesidir
Soru: Ürünün tek deterjan haznesi sonuna kadar tek seferde dolduruluyor. Peki siyah beyaz ve renklilerde aynı deterjanı mı kullanmış oluyoruz ?
Cevap: merhaba kurulum için gelen yetkili servisten bilgi alabilirsiniz
Soru: Makina kaç kg
Cevap: 50 kilo ağırlığı
Soru: Merhaba hangi kargoyla çalışıyorsunuz bana acil lazım, kaç güne gelir
Cevap: ŞEHİR NERESİ?
Soru: ürünü alsam kaç gün de elimizde olur kocaeli ikamet ediyorum bide acaba kurulum kim yapar
Cevap: Merhaba samsung
Soru: teknolojik ürünler normalde 3 yıl garantili sizin ürün neden 2 yıl garanti?
Cevap: Merhaba servis kurulumu işleminde garati sürecini uzatabilirsiniz merak ettiğiniz tüm sorunları markaya ait yetkili servis ile irtibat kurarak öğrenebilirsiniz
Soru: kaç programlı
Cevap: SAMSUNG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
Soru: mavi rengi varmi
Cevap: Merhaba hayır
Soru: hangi kargoyla gönderim sagliyorsunuz kata kadar çıkarıyorlar mi bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile Trendyol anlaşmalı olarak kata teslim gönderim sağlıyoruz. Firma, genelde 4-5 işgününde teslimatları sağlıyor. Horoz Lojistik çağrı merkezinden ne zaman teslim edileceğini öğrenebilirsiniz.
Soru: İyi günler hocam çeyiz paket mevcut kurulumu hemen yapmamı gerekir mi ?
Cevap: Merhabalar, Kurulumunu sonra dan yaptırabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün mat siyah mı yoksa parlak siyah mı ?
Cevap: Mat koyu fume diyebiliriz
Soru: Merhaba kurutmalı değilmi
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün kurutmalı değildir, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Grisi varmı
Cevap: Beyaz ve siyah rengi var
Soru: Kurulum nasıl olcak
Cevap: Merhaba servis yapacak
Soru: renk nedir acaba wifi varmı
Cevap: Merhaba wifi özelliği vardır
Soru: Merhaba;ürün sadece sıvı deterjan kullanımına mı uygun?
Cevap: merhaba. her iki deterjana da uygundur
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Ürüne Ait Fotoğraflar
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Güncel Satış Fiyatı 25649.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Olumlu Yorum Sayısı Nedir?
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Hakkında yaklaşık 34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Ürün Özellikleri
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Ürününün Satıcısı, Samsung WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli ürününü 25649.0 Tl'den Satılmaktadır.
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Kullanıcı Yorumları Nasıl?
25649.0 Tl ye satışta olan WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
34 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Anneme aldım hediye olarak, ben de samsung kullanıcısı olduğum için hiçtereddüt etmeden ona da aynı markadan almak istedim ve bir kere dahakalitesini ortaya koydu samsung. Aşırı sessiz olmasını istiyordukgeceleri bile makine çalıştırmak istiyor annem, kimse de rahatsız olsunistemez. Bu yüzden bu makineyi tercih ettik. 1400 devirde sıkmayapmasına raDevamını Oku
İsim: O** b** O**
Tarih: 17 Haziran 2024
Yorum: gayet gğzel çok memnunuz
İsim: S** G**
Tarih: 20 Temmuz 2024
Yorum: gorunusu felan cok iyi insallah performansida iyidir kullandikca anlasilacak
İsim: u** ü**
Tarih: 15 Haziran 2024
Yorum: Makine sorunlu geldi Servis bir hafta içinde yenisi ile değiştirdi
İsim: E** T**
Tarih: 10 Nisan 2024
Yorum: Süper bir ürün hızlı teslimat
İsim: Mustafa G.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Çok beğendim tahminlerimdende iyi geldi.Kurutma makinası almayıdadüşünüyordum 1400 devirde kuru gibi çıkartıyor çabucak kuruyor.Alınaldırın. Program çeşitliliği çok güzel
İsim: Z** T**
Tarih: 25 Aralık 2023
Yorum: Ürün beklediğimiz gibi güzel sessiz kaliteli bir makine tavsiye ederiz
İsim: Emrah A.
Tarih: 22 Ekim 2023
Yorum: Üstün derecede güzel makine ultra sessiz ve harika performans
Tarih: 27 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok güzel. Sessiz çalışıyor
İsim: K** B**
Tarih: 21 Mayıs 2023
Yorum: harika bir makine
İsim: Y** T**
Satıcı: Gizerler
Yorum: sessiz saat gibi .geç kalmışım almakta
İsim: Z** K**
Yorum: teşekkürler
İsim: M** Ç**
Tarih: 08 Şubat 2023
Satıcı: çekirge dayanıklı tüketim malları
Yorum: güzel ürün sorunsuz teslimat ve kurulum.tesekkur ederiz
Tarih: 08 Temmuz 2024
Yorum: görünüş güzel estetik yeni kullanıma başladım şuan sorunsuz teşekkürler
İsim: M** G**
Yorum: detayı bol bir makine ama kolay kullanımı var sessizteknoloji(çalışırken) süper sevdim. servis geldi kurdu şimdilik memnunumfiyatı daha çok abartmadan alın bence edit: hayatımda bu kadar mutlubir makine görmedim yemin ederim benden mutlu o bitiş müziği beni bendenalıyor susmuyor susmuyor bu kadar iyi bir makine yapıp neden bir müziğikapat yönetimiDevamını Oku
İsim: Derya K. ö.
Yorum: kurutma makinası almadığıma değecek bir şekilde çıkıyor makinadançamaşırlar. Ayrıca deterjan haznesinden dolayı yeterince deterjan aldığıiçin tasarruf da yapmış oluyorsunuz.
İsim: E** K**
Tarih: 29 Eylül 2023
Yorum: Şaka gibi kargo çok iyi ürün iyi gibi denemediğim için bilemiyorum teksorun kurulum için samsung ile iletişime geçiyorum geri dönüş vs hiç birşey yok kurdular sonunda muhteşem bir makine büyük aldığım için birazkorkuyordum yalnız yaşıyorum nasıl dolduracağım gibisinden programlardadüşük kiloları da yıkıyor süper
İsim: S** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 05 Eylül 2023
Satıcı: İndiriminmerkezi
Yorum: çok sessiz çalışıyor kullanımı basit sade güzel
İsim: M** Ö**
Tarih: 04 Ağustos 2023
Yorum: Görünüşü çok güzel fakat henüz kullanmadım
İsim: Hülya S.
Tarih: 26 Haziran 2023
Yorum: boş sahte kargo gönderildi satıcı gönderemeyecegi ürün için ceza yemekistemeyince hileli şekilde satış yapıyor dikkat edin
Tarih: 05 Eylül 2023
Yorum: Ürün guzel sessız kurulumunu hemen gelıp yaptılar yanlız bı eksık varmakinede ben ozellıkle wıfılı aldım kı uzaktan yonetebıleyım dıyeprogramla sadece hangı programda yıkayacagın felan var başlatma yokmakınenın başlat tuşuna basmadan olmuyo yani çok saçma geldı bana Budadaha wifinin ne anlamı kalıyor onu anlayamadım bunh bıle bıle alın yanırobot süDevamını Oku
İsim: z** b**
Tarih: 27 Temmuz 2023
Yorum: Ürün harika ve sessiz çalısıyor .Polonya üretimi alan pişman olmaz
İsim: Hasan K.
Tarih: 16 Temmuz 2023
Yorum: ürün güzel paketlenmiş teşekkürler samsung yetkili servis bekliyoruzsonra anlatacagım
İsim: E** C** Ş**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: bir hafta içinde teslim edildi uzun araştırmalar sonunda Samsung'a kararverdik üründen memnunuz kullandıkça yorumumu güncellerim
İsim: B** Y**
Tarih: 09 Temmuz 2024
Yorum: Makine yanlış gelmişti ama yardımcı oldular mağdur edilmedik telafiedildi teşekkürler Trendyol

Tarih: 08 Nisan 2024
Satıcı: Alkan Beyaz Eşya
Yorum: fotoğraflardaki gibi geldi üzerinde kuş pisliği ile servis gelip kutuyuaçınnca iç kısımda da durumda aynı idi. üst panel ve deterjan bölümündeçizikler vardı sağolsun servis parçaların yenilerini hemen gönderdiler.ürünün yıkaması ve performansına söyleyecek bişey yok çok sessiz çalışıyor.
İsim: A** Ö**
Tarih: 26 Eylül 2023
Yorum: Ürün görsel olarak gayet iyi ancak şu alırken sıkma yaparken aşırı çokfazla ses çıkartıyor yeni makinalarda bu kadar ses olması normal değiliade etmek istiyorum ama satıcıya ulaşamadım
İsim: büşra t.
Tarih: 02 Aralık 2023
Yorum: Beş yıldız veriyorum gözüksün diye Kesinle Trendyol üzerinden beyaz eşyaalmayın horoz lojistik ürünü düşürmüş servis ekibi kuruluma gelincemakinanın iç aksamı kargo firması düşürüp kırmış teslim alırken nerdenbilecez bunu n iç aksamı kırık mı değil mi şikayet etmediğim yazmadığımyer kalmadı boş olan bize oldu dışardan alın en azından birşey olsamuhDevamını Oku
İsim: Mehmet D.
Tarih: 19 Eylül 2023
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular
Soru: kurulumu borusan mi yapıyor
Cevap: Tüm ürünlerimiz kapalı kutu ve Türkiye garantilidir. Müşteri hizmetlerinden ücretsiz kurulum randevusu alıp kurulum yaptırabilirsiniz. Ürün garantisi kurulum ile birlikte başlamış olur.
Soru: Ürün mevcut mu?
Cevap: merhaba sepete ekleyebiliyorsanız mevcut demektir
Soru: ürünün garantisi kaç yıldır
Cevap: Merhaba 3 yıl
Soru: merhabalar ürünü alsam kaç gün de elimizde olur Adana ikamet ediyorum
Cevap: merhaba değerli müşterimiz, 2 iş gününe kadar teslimatı tamamlanmış olur. Keyifli alışverişler dileriz
Soru: kurutma özelliği varmı
Cevap: merhaba çamaşır makinesidir
Soru: Ürünün tek deterjan haznesi sonuna kadar tek seferde dolduruluyor. Peki siyah beyaz ve renklilerde aynı deterjanı mı kullanmış oluyoruz ?
Cevap: merhaba kurulum için gelen yetkili servisten bilgi alabilirsiniz
Soru: Makina kaç kg
Cevap: 50 kilo ağırlığı
Soru: Merhaba hangi kargoyla çalışıyorsunuz bana acil lazım, kaç güne gelir
Cevap: ŞEHİR NERESİ?
Soru: ürünü alsam kaç gün de elimizde olur kocaeli ikamet ediyorum bide acaba kurulum kim yapar
Cevap: Merhaba samsung
Soru: teknolojik ürünler normalde 3 yıl garantili sizin ürün neden 2 yıl garanti?
Cevap: Merhaba servis kurulumu işleminde garati sürecini uzatabilirsiniz merak ettiğiniz tüm sorunları markaya ait yetkili servis ile irtibat kurarak öğrenebilirsiniz
Soru: kaç programlı
Cevap: SAMSUNG TÜRKİYE OFFİCİAL SİTESİNDEN DETAYLI BİLGİ ALABİLİRSİNİZ
Soru: mavi rengi varmi
Cevap: Merhaba hayır
Soru: hangi kargoyla gönderim sagliyorsunuz kata kadar çıkarıyorlar mi bilgilendirme yaparsanız sevinirim
Cevap: Merhaba, Horoz Lojistik ile Trendyol anlaşmalı olarak kata teslim gönderim sağlıyoruz. Firma, genelde 4-5 işgününde teslimatları sağlıyor. Horoz Lojistik çağrı merkezinden ne zaman teslim edileceğini öğrenebilirsiniz.
Soru: İyi günler hocam çeyiz paket mevcut kurulumu hemen yapmamı gerekir mi ?
Cevap: Merhabalar, Kurulumunu sonra dan yaptırabilirsiniz. İyi günler dileriz.
Soru: Ürün mat siyah mı yoksa parlak siyah mı ?
Cevap: Mat koyu fume diyebiliriz
Soru: Merhaba kurutmalı değilmi
Cevap: Değerli müşterimiz, ürün kurutmalı değildir, sağlıklı günler dileriz.
Soru: Grisi varmı
Cevap: Beyaz ve siyah rengi var
Soru: Kurulum nasıl olcak
Cevap: Merhaba servis yapacak
Soru: renk nedir acaba wifi varmı
Cevap: Merhaba wifi özelliği vardır
Soru: Merhaba;ürün sadece sıvı deterjan kullanımına mı uygun?
Cevap: merhaba. her iki deterjana da uygundur
WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Ürüne Ait Fotoğraflar

WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli En Uygun Satış Linki

Samsung WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Samsung WW11BB534DABAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, SpaceMax, AI Kontrol Paneli yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.