WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Tavsiye Eder Misiniz-

Ebru

Bilgili
WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Alınması Gereken Bir Ürün Mü?
WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Şu Anki Satış Fiyatı 29900.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Kullanıcı Deneyimleri Nasıl?

WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Hakkında yaklaşık 16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Teknik Detaylar

WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Ürününün Satıcısı, Samsung WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive ürününü 29900.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Ürün Hakkındaki Yorumlar
29900.0 Tl ye satışta olan WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
16 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: müthiş bir ürün
İsim: T** K**
Tarih: 31 Aralık 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: SENDEKALDI

Yorum: Tek kelime ile harika
İsim: Ö** Ü**
Tarih: 01 Temmuz 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: çooook memnunum Herkeze Tevsiye ederim Çok uğraştim ve kararveremedim ama sonunda bu Model seçtim ve çok iyi bir Makina
İsim: A** E**
Tarih: Elite Üye
Beden: 18 Haziran 2023
Satıcı: ENUCUZUNADRESİ

Yorum: çamaşır makinesi çok güzel beğendim
İsim: **** ****
Tarih: 09 Mayıs 2023
Satıcı: HOMEFORTECH

Yorum: Basarili tavsiye ediyorum.
İsim: Hüseyin Y.
Tarih: 07 Şubat 2023
Satıcı: FixKırmızıBeyaz

Yorum: harika bir makina gerek özellikleri gerek görseli olsun çok iyidüşünülerek tasarlanmış makinaya tek kelimeyle bayıldım😍Samsung bir harika👌
İsim: P** K**
Tarih: 19 Eylül 2024
Satıcı: BNBTEKNOLOJİ

Yorum: Hızlı teslimat, hızlı kurulum. Sessiz çalışıyor puanım tam
İsim: B** G** B**
Tarih: 16 Eylül 2024
Satıcı: Nar724

Yorum: Çok araştırıp değerlendirme yaptım bu marka ve modele karar verdim23.000 TL’ye satın aldım tavsiye ederim
İsim: Süleyman İ.
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: MegaTeknoloji

Yorum: Ürün çok güzel çalışırken sessiz çalışıyor. Kullanımı çok kolay. Yıkamabittikten sonra müzik çalıyor uyarı amaçlı. Herkese tavsiye ederim.
İsim: G** P**
Tarih: 12 Ocak 2024
Satıcı: TEKÇARŞIM

Yorum: ürün müthiş yıkama yaparken ses çok az yıkama başarılı taleplerimi karşılıyor.
İsim: M** A**
Tarih: 13 Temmuz 2023
Satıcı: HOMEFORTECH

Yorum: Yapay zeka ile çamaşırı ölçüp tartıp su, elektrik ve yıkama süresiniplanlaması çok başarılı. Her an telefona bildirim geliyor. Sessiz sakinçalışıyor. Vantuz ayaklar yeri çok iyi tuttuğu için en ufak bir sarsıntıbile yok. Deterjan ve yumuşatıcıyı da kapaklı kutusuna koyduktan sonrayavaş yavaş ihtiyacı kadar kullanıyor. 4 yıkama oldu henüz deterjan vDevamını Oku
İsim: B** C** G**
Tarih: 15 Ocak 2024
Satıcı: BEYAZDÜNYA35

Yorum: Çok guzel sorunsuz ulasti paketleme cok cok guzel ilginize tesekkurler 👌
İsim: Ege K.
Tarih: 25 Ocak 2024
Satıcı: TekÇarşı

WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Sıkça Sorulan Ve Yanıtlanan Sorular

Soru: kurutma özelliği varmı
Cevap: Değerli müşterimiz, Samsung ürün danışmanından detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Nar 724

Soru: Kurulum 1 yıl sonra yapılırsa sıkıntı olur mu?
Cevap: merhaba 6 ay içinde kurulum zorunludur

Soru: bu ürünün beyazı yok mu
Cevap: Merhaba farklı modellerde beyaz renk mevcut

Soru: yorgan yikanabiliyormu
Cevap: Merhabalar kuruluma gelen servisteki arkadaşlardan daha net bilgi alabilirsiniz efendim.

Soru: wifi uygulaması varmı
Cevap: Değerli müşterimiz, Samsung ürün danışmanından detaylı bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla, Nar 724

Soru: slm makineyi aldiktan 1 sonra kurulum icin en geç ne kadar sure beklenir
Cevap: 6 ay içinde kurdurmalısnız

Soru: A+++ mi tasrruflumu
Cevap: Merhaba, Ürün A enerji sınıfına sahiptir

Soru: Merhabalar çamaşur makinesi alacağım Ankara iline satışınız yokmu
Cevap: merhaba tekçarşım mağazası olarak sadece istanbul içi gönderim vardır , dilerseniz bu üründeki farklı satıcılar kısmından TEKÇARŞI mağazasından sepete eklerseniz tüm illere gönderim vardır efendim.

Soru: Garantisi kurulunca mi başlıyor,Hemen kurulumunu yapmak istemiyorumda
Cevap: Kurulumdan sonra başlıyor

Soru: kurutma özelliği var mı?
Cevap: Merhaba, kurutma özelliği yoktur.

Soru: Uzaktan çalıştırabilir miyim?
Cevap: Merhabalar wifi bağlantısı ile kontrol edebilirsiniz efendim.

Soru: elinizde görseldeki gibi siyah varmi
Cevap: merhaba evet mevcut efendim

Soru: Merhaba , ürünü hangi kargo firmasıyla kaç günde gönderiyorsunuz
Cevap: Merhaba, ürünü en geç iş günü içşnde bulunduğunuz lokasyona göre Horoz lojistik veya Octovan express ile gönderim sağlıyoruz. Siparişin müşteri teslimat süresi için bölgeye, kargo firmasına, şartlara ve bölgeye bağlı olarak süre değişiklik gösterebilir

Soru: merhaba ürün Samsun Türkiye garantili mi resmi distribütör garantili ne demek anlayamadım
Cevap: merhaba samsung türkiye garantilidir.

Soru: efendim 30 program varsa alacağım bende var ama 40 başliyor 30 sıcaklık ta yıkama yok
Cevap: Belirttiğiniz çamaşır makinesi quick drive özelliğine sahip bir ürün olup bu özelliği kullandığınız da örneğin 1 saatlik program 30 dk da yıkama süresi verebilmektedir.

Soru: Yarın kar goya verilir mi bugün alsak?
Cevap: evet efendim

Soru: merhaba ürünü almayı düşünüyorum fakat hemen kurulum yaptırmak istemiyorum yani hemen kullanmicagim bir sorun olur mu
Cevap: Herhangi bir sorun olmaz efendim.

Soru: Üretim yeri polonya mı? Havalandırma özelliği var mı su deterjan kullanmadan ?
Cevap: havalandırma özelliği yok

Soru: Şanlıurfa viranşehire gönderiyormusunuz
Cevap: Evet gönderim yapıyoruz

Soru: Merhaba ürün Türkiye üretimi mi Samsung garanti kapsamına giriyor mu
Cevap: samsung türkiye garantisi altında

WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive Detay Resimler

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

7_org_zoom.jpg

8_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

WW11BB944DGBAH 11 Kg 1400 devir Bespoke Çamaşır Makinesi, AI Wash, AI Eco Bubble, QuickDrive En Uygun Satış Linki