Hande
Bilgili
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Fiyatına Göre Alınır Mı?
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Şu Anki Fiyat Aralığı 19499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Gerçekten İyi Mi?
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Hakkında yaklaşık 153 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Detaylı Bilgi
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Ürününün Satıcısı, ASUS X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook ürününü 19499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Yorumlar Hakkında Bilgi
19499.0 Tl ye satışta olan X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
153 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Eşim için aldım severek kullanıyor, geçen zoom a girerken biraz zorlandıgerçi ama sağolsun Berke tekrardan meeting oluşturdu. Kolayca konuştuk!Kamerası vs gayet iyi. Biraz ekran çerçevesi zayıf plastik o kadar!
İsim: **** ****
Tarih: 15 Ağustos 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Teknosa
Yorum: Çok beğendim çok güzel teşekkür ederim
İsim: Ravan A.
Tarih: 30 Mart 2023
Satıcı: ÖZBEL TİCARET
Yorum: Çok güzel bir alışveriş oldu çok memnunum
İsim: R** S**
Tarih: Elite Üye
Beden: 17 Mart 2023
Satıcı: Kamer Online
Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 25 Şubat 2023
Satıcı: EMİRA TİCARET
Yorum: IT eğitimlerine başlayacağım. Özellikleri bu seviye için gayetkifayetli. Düşünen arkadaşlar mac'lere büyük paralar vermeye gerek yokbence. Tasarımı da çok şık. Ekranı göz için çok konforlu. Kasımindirimlerinden çok uygun fiyata aldım. Ayrıca satıcı da müq! Perşembeakşam verdim siparişi cumartesi sabah elimdeydi. Gayet güzel paketlenmiş.
İsim: Zeynep A.
Tarih: 28 Kasım 2022
Satıcı: SATÜRN
Yorum: Çok iyiydi bayıldım
Tarih: 18 Kasım 2022
Satıcı: Aksaray İletişim
Yorum: güzel bir laptop tavsiye ederim
İsim: M** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: CEKLİMTECH
Yorum: sıkıntısı yok ama office programları yukluydi artık kullanamıyorum
İsim: Sümeyra D.
Tarih: 20 Temmuz 2024
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: Harika bir bilgisayar, basit işlermler yapıyorum ama işimi görüyorfazlasıyla. çok memnunum.
İsim: A** K**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: BİRLİK İLETİŞİM ELETRONİK VE TEKNOLOJİ
Yorum: Bilgisayarlar konusunda deneyimli bir yakınımın tavsiyesi üzerine ASUS utercih ettim. Son derece isabetli bir karar verdiğimi ürünü kullanmayabaşladığımda anladım. Benim beklentimi fazlasıyla karşıladı. Kesinlikletavsiye ederim. Kargo son derece hızlıydı, hiçbir sorun yaşamadım.Trendyol,a Teşekkürler.
Tarih: 22 Mart 2024
Satıcı: RAD
Yorum: bilgisayar tam bir fiyat performans alan pişman olmaz ben ofis işi içinkullanıyorum güzel. oyunda ne kadar performans verir bilmiyorum
İsim: R** N**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: Teknosar
Yorum: Huawi mi Asus mu diye çok kararsızdım ama bunda karar kıldım memnunumalınabilir . Bir eğitim fakültesi öğrenci için gayet yeterli
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: çok beğendim. 1 seneden fazladır kullanıyorum herhangi bir sorunlakarşılaşmadım. Normalde internetten elektronik eşya almaya korkardım amaşuan iyi ki aldım diyorum.
İsim: G** s**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: Elime çok hızlı ulaştı. Okulda kullanmak için aldım. İşimi çokrahatlıkla görüyor. Çok kullanışlı gerçekten iyi ki bu bilgisayarıalmışım. Ve rengi harika.
İsim: Ş** Y** Y**
Tarih: 01 Aralık 2023
Satıcı: Spring Tekno
Yorum: gayet güzel urun
İsim: B** A**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: Atlas Teknoloji
Yorum: güzel kullandıkça performansı görecez
İsim: N** Y**
Tarih: 15 Ekim 2023
Satıcı: Tess&La Teknoloji
Yorum: altı yedi aydır kullanıyorum kargosu çok sağlamdı zaten hiç bir sorunyoktu üniversite için almıştım gayet yeterli özellik olarak kamerası vsyeterli tek sorun ses kısmı höperler tarafinı Bilgisayarin altınakoymuşlar o yüzden sesi az çıkıyor üst tarafta olsa çok daha iyi olurduama genel olarak memnunum diyebilirim
Yorum: çok guzelbis görür
İsim: M** s** k**
Tarih: 19 Eylül 2023
Satıcı: BYILDIZSHOP
Yorum: çok güzel bir bilgisayar akıcı
İsim: C** G**
Tarih: 04 Eylül 2023
Satıcı: Buzul Bilgisayar
Yorum: Güzel ve aşırı hızlı
İsim: ç** y**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Satıcı: sistembilisim
Yorum: güzellllllllllll
İsim: İ** N** H**
Beden: 03 Ağustos 2023
Yorum: ihtiyaçları karşılayabilecek güzel bir bilgisayar günlük kullanım için
İsim: C** Ç**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Satıcı: MediaMarkt
Yorum: bilgisayar süper ama tek sorun hoparlör sistemi en altta bilsayarikullanırken ekstra hoparlör aldım onunla beraber kullanıyorum
İsim: ı** b**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: ben bayılarak kullanıyorum
İsim: c** k**
Tarih: 13 Nisan 2023
Satıcı: Teknopa Gsm
Yorum: Günlük işler için gayet uygun.
İsim: C** Y**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Gayet güzel fiyat performans ürünü
İsim: k** v**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: öğretmenlik okuyorum çok bi beklentim yoktu ihtiyacımı karşılıyor fp
İsim: m** p**
Tarih: 15 Mart 2023
Satıcı: HIZLIALTEKNOLOJI
Yorum: Daha uygun fiyatlısını bulunca iade ettim
İsim: N** E**
Tarih: 06 Mart 2023
Yorum: Akıyor.
İsim: O** Y**
Tarih: 27 Şubat 2023
Yorum: Hızlı geldi kaliteli
İsim: K** K**
Tarih: 20 Şubat 2023
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Şarj aleti veriliyor mu
Cevap: MERHABA DEGERLI MUSTERI MUSTERIMIZ SARJ ALETI KUTU ICERIGINDE MEVCUTTUR.
Soru: ürün home single language geliyormu yoksa Türkçe diline çevriliyor mu
Cevap: Merhaba. Dil seceneklerinde Türkçe mevcut efendim
Soru: Merhabalar kullanım amacına oyun demişsiniz.Ders videolarını izlemek be derslerle ilgili ödevleri yapmak için uygun mudur?
Cevap: Merhaba. Evet uygundur efendim
Soru: kaç aya kadar taksit oluyo
Cevap: Merhaba; Sepete ekleyip ilerlediğiniz de Kartınızın Hangi Banka kredi kartı olduğuna göre taksit yapıyor.Mutlu günler dileriz.
Soru: Microsoft Flight Simulatör 2020 kaldırır mı?
Cevap: Günaydın merhabalar bahsettiğiniz programın özelliklerini bilemiyoruz o yüzden kaldırırmı bilemiyoruz isterseniz internet üzerinden tanıtım videolarını izlemenizi tavsiye ederiz.
Soru: üründe kaç ram slotu vardır kendimiz ekleme yapabiiyor muyuz
Cevap: Merhaba, urunde 1 adet ram slotu var , ram arttirabilirsiniz
Soru: roblox gibi küçük kapasiteli oyunları açar mı ve taksit var mı
Cevap: Merhaba Küçük oyunları oynatır. Taksit sizin hangi kredi kartıyla alacağınıza göre değişiyor
Soru: kaçıncı nesil
Cevap: Merhabalar efendim konu hakkında bilgimiz yoktur ilgili markanın yetkili servisinden destek alabilirsiniz
Soru: hafıza kaçtır
Cevap: Ram:8gb Ssd kapasite: 512gb
Soru: WiFi ye gerek var mı acaba telefon internetine bağlanıyor mu
Cevap: Wifi ye bağlanan bilgisayar telefon internetine de bağlanır hocam
Soru: ürünün parmak izi okuyucuzu var mı
Cevap: Merhabalar malesef ayrintili bilgiye sahip degiliz web ten yardim alabilirsiniz
Soru: fiyatı düşermi
Cevap: malesef efedim şuan kampanyalı fiyat
Soru: klavyesi işıklıml?
Cevap: Merhaba, ürünler hakkında en doğru bilgiyi üretici firmanın resmi web sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden alabilirsiniz. Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz.
Soru: Bugün geldi ama açamadım iki saattir şarjda şarj olup olmadığını bile anlamadım. Güç tuşuna basıyorum fakat açılmıyor yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba, ürünü aldiginiz satıcı ile irtibata geçiniz
Soru: merhaba kaç çekirdek işlemci acaba
Cevap: Merhaba, İşlemci modeli Intel i5 1135G7 dir.
Soru: oyuncu bilgisayarimi bn uni icincanli derse girmek icin felan kullanagim
Cevap: Merhabalar efendim oyuncu bilgisayarı değildir ofis ev ders için ideal bir bilgisayar dır Spring Tekno keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba kaçınci nesil ve Windows 11mi kasası plastik mıdır
Cevap: Merhaba. Bu ürün İ5 11. Nesil işlemciye ve Window 11’e sahiptir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: indirim ne zaman gelir acbaa
Cevap: Merhabalar efendim ürün şuan kampanyadadır ve indirimli fiyattır
Soru: oyun kaldırırmı
Cevap: Tabikide efendim
Soru: valorant kaldırırmı
Cevap: Oyun sistem özellikleri ile bilgisayarı karşılaltırın efendim
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Ürünün Detaylı Resimleri
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Şu Anki Fiyat Aralığı 19499.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Gerçekten İyi Mi?
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Hakkında yaklaşık 153 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6 .
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Detaylı Bilgi
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Ürününün Satıcısı, ASUS X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook ürününü 19499.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Yorumlar Hakkında Bilgi
19499.0 Tl ye satışta olan X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
153 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.6
Yorum: Eşim için aldım severek kullanıyor, geçen zoom a girerken biraz zorlandıgerçi ama sağolsun Berke tekrardan meeting oluşturdu. Kolayca konuştuk!Kamerası vs gayet iyi. Biraz ekran çerçevesi zayıf plastik o kadar!
Tarih: 15 Ağustos 2023
Yorum: Çok beğendim çok güzel teşekkür ederim

İsim: Ravan A.
Tarih: 30 Mart 2023
Yorum: Çok güzel bir alışveriş oldu çok memnunum
İsim: R** S**
Beden: 17 Mart 2023
Satıcı: Kamer Online
Yorum: güzel ürün tavsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 25 Şubat 2023
Satıcı: EMİRA TİCARET
Yorum: IT eğitimlerine başlayacağım. Özellikleri bu seviye için gayetkifayetli. Düşünen arkadaşlar mac'lere büyük paralar vermeye gerek yokbence. Tasarımı da çok şık. Ekranı göz için çok konforlu. Kasımindirimlerinden çok uygun fiyata aldım. Ayrıca satıcı da müq! Perşembeakşam verdim siparişi cumartesi sabah elimdeydi. Gayet güzel paketlenmiş.
İsim: Zeynep A.
Tarih: 28 Kasım 2022
Yorum: Çok iyiydi bayıldım
Tarih: 18 Kasım 2022
Yorum: güzel bir laptop tavsiye ederim
İsim: M** A**
Tarih: 16 Ağustos 2024
Satıcı: CEKLİMTECH
Yorum: sıkıntısı yok ama office programları yukluydi artık kullanamıyorum
İsim: Sümeyra D.
Tarih: 20 Temmuz 2024
Satıcı: PAR Home&Tech
Yorum: Harika bir bilgisayar, basit işlermler yapıyorum ama işimi görüyorfazlasıyla. çok memnunum.
İsim: A** K**
Tarih: 25 Mart 2024
Satıcı: BİRLİK İLETİŞİM ELETRONİK VE TEKNOLOJİ
Yorum: Bilgisayarlar konusunda deneyimli bir yakınımın tavsiyesi üzerine ASUS utercih ettim. Son derece isabetli bir karar verdiğimi ürünü kullanmayabaşladığımda anladım. Benim beklentimi fazlasıyla karşıladı. Kesinlikletavsiye ederim. Kargo son derece hızlıydı, hiçbir sorun yaşamadım.Trendyol,a Teşekkürler.
Tarih: 22 Mart 2024
Satıcı: RAD
Yorum: bilgisayar tam bir fiyat performans alan pişman olmaz ben ofis işi içinkullanıyorum güzel. oyunda ne kadar performans verir bilmiyorum
İsim: R** N**
Tarih: 09 Mart 2024
Satıcı: Teknosar
Yorum: Huawi mi Asus mu diye çok kararsızdım ama bunda karar kıldım memnunumalınabilir . Bir eğitim fakültesi öğrenci için gayet yeterli
Tarih: 27 Şubat 2024
Yorum: çok beğendim. 1 seneden fazladır kullanıyorum herhangi bir sorunlakarşılaşmadım. Normalde internetten elektronik eşya almaya korkardım amaşuan iyi ki aldım diyorum.
İsim: G** s**
Tarih: 07 Şubat 2024
Yorum: Elime çok hızlı ulaştı. Okulda kullanmak için aldım. İşimi çokrahatlıkla görüyor. Çok kullanışlı gerçekten iyi ki bu bilgisayarıalmışım. Ve rengi harika.
İsim: Ş** Y** Y**
Tarih: 01 Aralık 2023
Satıcı: Spring Tekno
Yorum: gayet güzel urun
İsim: B** A**
Tarih: 25 Ekim 2023
Satıcı: Atlas Teknoloji
Yorum: güzel kullandıkça performansı görecez
İsim: N** Y**
Satıcı: Tess&La Teknoloji
Yorum: altı yedi aydır kullanıyorum kargosu çok sağlamdı zaten hiç bir sorunyoktu üniversite için almıştım gayet yeterli özellik olarak kamerası vsyeterli tek sorun ses kısmı höperler tarafinı Bilgisayarin altınakoymuşlar o yüzden sesi az çıkıyor üst tarafta olsa çok daha iyi olurduama genel olarak memnunum diyebilirim
Yorum: çok guzelbis görür
İsim: M** s** k**
Tarih: 19 Eylül 2023
Satıcı: BYILDIZSHOP
Yorum: çok güzel bir bilgisayar akıcı
İsim: C** G**
Tarih: 04 Eylül 2023
Satıcı: Buzul Bilgisayar
Yorum: Güzel ve aşırı hızlı
İsim: ç** y**
Tarih: 17 Ağustos 2023
Satıcı: sistembilisim
Yorum: güzellllllllllll
İsim: İ** N** H**
Beden: 03 Ağustos 2023
Yorum: ihtiyaçları karşılayabilecek güzel bir bilgisayar günlük kullanım için
İsim: C** Ç**
Tarih: 23 Temmuz 2023
Yorum: bilgisayar süper ama tek sorun hoparlör sistemi en altta bilsayarikullanırken ekstra hoparlör aldım onunla beraber kullanıyorum
İsim: ı** b**
Tarih: 19 Nisan 2023
Yorum: ben bayılarak kullanıyorum

İsim: c** k**
Tarih: 13 Nisan 2023
Satıcı: Teknopa Gsm
Yorum: Günlük işler için gayet uygun.
İsim: C** Y**
Tarih: 28 Mart 2023
Yorum: Gayet güzel fiyat performans ürünü
İsim: k** v**
Tarih: 16 Mart 2023
Yorum: öğretmenlik okuyorum çok bi beklentim yoktu ihtiyacımı karşılıyor fp
İsim: m** p**
Tarih: 15 Mart 2023
Satıcı: HIZLIALTEKNOLOJI
Yorum: Daha uygun fiyatlısını bulunca iade ettim
İsim: N** E**
Tarih: 06 Mart 2023
Yorum: Akıyor.
İsim: O** Y**
Tarih: 27 Şubat 2023
Yorum: Hızlı geldi kaliteli
İsim: K** K**
Tarih: 20 Şubat 2023
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Akıllarda Kalan Sorular
Soru: Şarj aleti veriliyor mu
Cevap: MERHABA DEGERLI MUSTERI MUSTERIMIZ SARJ ALETI KUTU ICERIGINDE MEVCUTTUR.
Soru: ürün home single language geliyormu yoksa Türkçe diline çevriliyor mu
Cevap: Merhaba. Dil seceneklerinde Türkçe mevcut efendim
Soru: Merhabalar kullanım amacına oyun demişsiniz.Ders videolarını izlemek be derslerle ilgili ödevleri yapmak için uygun mudur?
Cevap: Merhaba. Evet uygundur efendim
Soru: kaç aya kadar taksit oluyo
Cevap: Merhaba; Sepete ekleyip ilerlediğiniz de Kartınızın Hangi Banka kredi kartı olduğuna göre taksit yapıyor.Mutlu günler dileriz.
Soru: Microsoft Flight Simulatör 2020 kaldırır mı?
Cevap: Günaydın merhabalar bahsettiğiniz programın özelliklerini bilemiyoruz o yüzden kaldırırmı bilemiyoruz isterseniz internet üzerinden tanıtım videolarını izlemenizi tavsiye ederiz.
Soru: üründe kaç ram slotu vardır kendimiz ekleme yapabiiyor muyuz
Cevap: Merhaba, urunde 1 adet ram slotu var , ram arttirabilirsiniz
Soru: roblox gibi küçük kapasiteli oyunları açar mı ve taksit var mı
Cevap: Merhaba Küçük oyunları oynatır. Taksit sizin hangi kredi kartıyla alacağınıza göre değişiyor
Soru: kaçıncı nesil
Cevap: Merhabalar efendim konu hakkında bilgimiz yoktur ilgili markanın yetkili servisinden destek alabilirsiniz
Soru: hafıza kaçtır
Cevap: Ram:8gb Ssd kapasite: 512gb
Soru: WiFi ye gerek var mı acaba telefon internetine bağlanıyor mu
Cevap: Wifi ye bağlanan bilgisayar telefon internetine de bağlanır hocam
Soru: ürünün parmak izi okuyucuzu var mı
Cevap: Merhabalar malesef ayrintili bilgiye sahip degiliz web ten yardim alabilirsiniz
Soru: fiyatı düşermi
Cevap: malesef efedim şuan kampanyalı fiyat
Soru: klavyesi işıklıml?
Cevap: Merhaba, ürünler hakkında en doğru bilgiyi üretici firmanın resmi web sitesinden, müşteri hizmetlerinden veya yetkili servislerinden alabilirsiniz. Sizlere yanlış bilgi paylaşımı yapmamak adına bu konuda bilgi veremiyoruz.
Soru: Bugün geldi ama açamadım iki saattir şarjda şarj olup olmadığını bile anlamadım. Güç tuşuna basıyorum fakat açılmıyor yardımcı olur musunuz
Cevap: Merhaba, ürünü aldiginiz satıcı ile irtibata geçiniz
Soru: merhaba kaç çekirdek işlemci acaba
Cevap: Merhaba, İşlemci modeli Intel i5 1135G7 dir.
Soru: oyuncu bilgisayarimi bn uni icincanli derse girmek icin felan kullanagim
Cevap: Merhabalar efendim oyuncu bilgisayarı değildir ofis ev ders için ideal bir bilgisayar dır Spring Tekno keyifli alışverişler dileriz
Soru: merhaba kaçınci nesil ve Windows 11mi kasası plastik mıdır
Cevap: Merhaba. Bu ürün İ5 11. Nesil işlemciye ve Window 11’e sahiptir. Sağlıklı günler dileriz.
Soru: indirim ne zaman gelir acbaa
Cevap: Merhabalar efendim ürün şuan kampanyadadır ve indirimli fiyattır
Soru: oyun kaldırırmı
Cevap: Tabikide efendim
Soru: valorant kaldırırmı
Cevap: Oyun sistem özellikleri ile bilgisayarı karşılaltırın efendim
X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Ürünün Detaylı Resimleri

X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook En Uygun Satış Linki

ASUS X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS X515ea-bq1185w Intel I5 1135g7 8gb Ram 512gb Ssd Iris Xe 15.6" Fhd Ips W11 Notebook yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.