Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Satın Alır Mısınız?
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Şu Anki Fiyatı 8890.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Hakkında yaklaşık 257 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Ürün Hakkında Bilgi
Next YE-42020GG4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Google Android LED TV >
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Ürününün Satıcısı, Next Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv ürününü 8890.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Kullanıcı Geri Bildirimleri
8890.0 Tl ye satışta olan Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
257 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Sipariş verdiğimiz televizyon Next 106 Ekran Led TV. gerçekten Full HDözelliği olan bir ürün görüntü kalitesi oldukça harika çok beğendimAndroid özelliği de var istediğin zaman internete bağlanabiliyor bencebu fiyata bu ürün süper!! Trendyol çalışanlarına çok teşekkürler..Herkese tavsiye ederim hiç düşünmeden alabilirsiniz..

İsim: ORHAN A.
Tarih: 27 Nisan 2023
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Trendyol
Yorum: uygun fiyatlı bir ürün arıyordum ihtiyacımı karşıladı
İsim: n** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Nisan 2023
Yorum: Sağalam geldi) teşekkürler
İsim: Mariya M.
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: ürün güzel beğendim tavsiye ederim sorunsuz geldi
İsim: **** ****
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: ürün gayet korunaklı güzel geldi beklediğimden harika büyüklüğünde çokguzel açıkçası almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir
İsim: Şenol Y.
Tarih: 25 Mart 2023
Satıcı: Elmakelektromarket
Yorum: Evet 25 gün bekledim sağlıklı bir değerlendirme yapabilmek için.Öncelikle ürün tam bir fiyat performans ürünü. Ürün, Trendyol Expressaracılığıyla 2 gün içerisinde adresime ulaştı. Kurulum için teknikservis önerildi fakat 50 inç altındaki Televizyonları kendimiz dekurabiliyoruz diye teknik servis beklemeden kurulumu kendim yaptım. (Oldukça basit makDevamını Oku
İsim: S** A**
Tarih: 02 Mart 2023
Yorum: çok güzel herkesin almasını tavsiye ederim
İsim: B** B**
Tarih: 26 Şubat 2023
Yorum: Fiyatına göre güzel kullanışlı android tv
İsim: K** A**
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: mukkemmel kaliteli.çogu markadan gayet guzel
İsim: K** D**
Tarih: 21 Şubat 2023
Yorum: Android 11 uygulamalar sorunsuz yükleniyor. Ses ve görüntü tatminediyor. Mutfak için aldık. Lisanslı android olması diğer modellere göreuygulamalarda avantaj sağlıyor kurulumunu servis ücretsiz yapıyor
İsim: hulya k.
Tarih: 10 Şubat 2023
Yorum: Bilindik markalarla eş değer bir kalitede çok memnun kaldım
İsim: S** E**
Tarih: 08 Şubat 2023
Satıcı: Onur-Sat
Yorum: ürünümüz elimize ulaştı çok güzel kullanışlı almanızı öneririm
Tarih: 07 Şubat 2023
Yorum: ürün güzel, sorunsuz olarak ve hızlı elimize ulaştı, trentyol ailesinesonsoz teşekkürler.
Tarih: 02 Şubat 2023
Yorum: Tvden memnun kaldık inşallahsorunduz kullanırız
İsim: N** Ş**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: fiyatına göre çok iyi hızlı kargo ücretsiz kurulum ürün kliteli tavsiye ederim
İsim: g** B**
Tarih: 10 Ocak 2023
Yorum: gayet güzel alınabilir
İsim: m** s**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: Next&NextStar
Yorum: aşk indirilebilen güzel bi yv tavsiye ederim
İsim: n** ç**
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: Mükemmel bir ürün,almanızı tavsiye ederim.
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Parasının hakkını veren bir ürün sesli komut olması ayrıca güzel
İsim: Emre A.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Bu fiyata alınabilecek şahane bir televizyon. Üstelik Google play vb.özelliklerinin olması bu televizyonu almak için artı sebep. Bulunduğumşehirde yetkili servis de dakikalar içinde kurulumu tamamladılar.
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: 1 aydır kullanıyorum gayet güzel,servis hizmetinden de memnunkaldık.guzel paketlenm8sti sorunsuz ulaştı teşekkürler
İsim: t** Y**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: Resul D.
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: güzel memnun kaldım, fiyat performans ürünü. Kendim kurdum rahatça
İsim: M** Y**
Tarih: 05 Şubat 2024
Satıcı: Saraçoğlu Ticaret ve Pazarlama
Yorum: Ürün gayet güzel ve kaliteli görüntü kalitesi olsun ses performansıolsun gayet memnun kaldım. Kargo geldiği gibi aradim servisi ve gelipkurdular aynı günde hallettiler çok memnun kaldım kesinlikle tavsiyeettiğim almaya değer bir Ürün elinize sağlık.
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: Benim beklentime göre tek kelimeyle mükemmel. Gerek görüntü kalitesigerekse sesi ve hızı iyi. Alacak olanlar ya da tereddütte kalanlaralabilir. Serviste çok ilgiliydi
İsim: E** Ç**
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: fiyatına gore gayet iyi yazlık evine aldim işimi görüyor
İsim: Ç** E**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: tam bir fiyat performans ürünü tavsiye ederim
Tarih: 22 Temmuz 2023
Yorum: Görüntüsü ve özellikleri gayet iyi tam bir fiyat performans ürünüdür. Nedemişler yerli malı yurdun malı herkes kullanmalı tavsiye ederim.
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: görüntü kalitesi çok iyi
İsim: E** Ö**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: ÜRÜN 10 NUMARA HERKESE TAVSİYE EDERİM ANDROİD VE SMART OLMASI AYRI BİR GÜZEL
İsim: S** H**
Tarih: 10 Haziran 2023
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Merak Edilenler
Soru: duvara takma aparati gonderiliyormu
Cevap: Merhaba, bu bilgiye şu an ulaşamıyoruz. İlginize teşekkür ederiz.
Soru: ürün nextstar mı
Cevap: Merhaba, ürün markası Next. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ip tv vs.uygulama indirilebiliyormu kaç gb ve ram
Soru: merhaba modül giriş tek mi 2 giriş mi ben çift modül giriş arıyorum büyük ekran kolay gelsin inşallah çift modül yuvası vardır
Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda CI Giriş(CI+): Var. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. Duvara asilabiliyor mu?
Cevap: Merhaba, aparat ile duvara sabitleyebilirsiniz İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: wifi bağlanabilir mi veya kablosuz ağa bağlanir mi
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulumu sizmi yapıyorsunuz?ücretlimi
Cevap: Merhaba, ürün resmi distribütör garantili olup kurulum ve garanti ile ilgili sorularınız için Next yetkili servisi ile iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bsy sorcaktm duvarada asiliyomu
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. Fakat üründe duvar desteği mevcuttur. Askı aparatı temin edip duvara asma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün ekran yenileme hızı kaç hz
Cevap: Merhaba, ürün 50/60 Hz yenileme hızına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: usb ile apk yükleme yapılıyormu hocam
Cevap: Merhaba. Evet yapılıyor.
Soru: kurulum ücretli mi duvara askı aparatı mevcut mu?
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir.Üründe duvar desteği bulunmaktadır. Fakat ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulumu gelip mi kurulacak yoksa telefon üzeri mi
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 2 yıl resmi distribütör garantili olup ilgili sorularınız için Next yetkili servisi ile iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: telefon yansıtma özelliği var mı
Cevap: Merhaba, üründe ekran yansıtma özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: duvar aparatı varmı duvara monte edilebiliyor mu
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. Ürünü aparat ile duvara sabitleyebilirsiniz. Platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: TV de 3D varmı? Kayseri de bayisi veya montaj işi yapacak varmı?
Cevap: Merhaba, ürün Resmi Distribütör Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İyi günler! Ürünü bugün aldığımızda ve trendyol'un "2 ay sonra öde" kampanyası hangi ayda ekstremize yansıyacaktır, Mayıs ayına mı? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: Ekran yansitma varmi
Cevap: Merhaba, üründe ekran yansıtma özelliği bulunmaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kablosuz baglama özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba ,HDMI Giriş: 2 A/V Giriş: Var USB Giriş: 2 CI Giriş(CI+): Var Analog / Kablolu Anten Girişi: Var Uydu Anten Girişi: Var Ethernet/LAN Girişi: Var HDMI-ARC: Var HDMI-CEC: Var Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kurulumu kendimiz yapabilimiyiz
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir. Yetkili servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ekran yenilenme hızı kaç?
Cevap: Merhaba, ürün 50/60 Hz yenileme hızına sahiptir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Ürün Resimleri
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Şu Anki Fiyatı 8890.0 Tl'den Trendyolda Satıştadır.
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Hakkında yaklaşık 257 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2 .
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Ürün Hakkında Bilgi
Next YE-42020GG4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full HD Google Android LED TV >
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Ürününün Satıcısı, Next Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv ürününü 8890.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Kullanıcı Geri Bildirimleri
8890.0 Tl ye satışta olan Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
257 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.2
Yorum: Sipariş verdiğimiz televizyon Next 106 Ekran Led TV. gerçekten Full HDözelliği olan bir ürün görüntü kalitesi oldukça harika çok beğendimAndroid özelliği de var istediğin zaman internete bağlanabiliyor bencebu fiyata bu ürün süper!! Trendyol çalışanlarına çok teşekkürler..Herkese tavsiye ederim hiç düşünmeden alabilirsiniz..

İsim: ORHAN A.
Tarih: 27 Nisan 2023
Yorum: uygun fiyatlı bir ürün arıyordum ihtiyacımı karşıladı
İsim: n** b**
Tarih: Elite Üye
Beden: 21 Nisan 2023
Yorum: Sağalam geldi) teşekkürler
İsim: Mariya M.
Tarih: 20 Nisan 2023
Yorum: ürün güzel beğendim tavsiye ederim sorunsuz geldi
Tarih: 01 Nisan 2023
Yorum: ürün gayet korunaklı güzel geldi beklediğimden harika büyüklüğünde çokguzel açıkçası almak isteyen gönül rahatlığıyla alabilir
İsim: Şenol Y.
Tarih: 25 Mart 2023
Satıcı: Elmakelektromarket
Yorum: Evet 25 gün bekledim sağlıklı bir değerlendirme yapabilmek için.Öncelikle ürün tam bir fiyat performans ürünü. Ürün, Trendyol Expressaracılığıyla 2 gün içerisinde adresime ulaştı. Kurulum için teknikservis önerildi fakat 50 inç altındaki Televizyonları kendimiz dekurabiliyoruz diye teknik servis beklemeden kurulumu kendim yaptım. (Oldukça basit makDevamını Oku
İsim: S** A**
Tarih: 02 Mart 2023
Yorum: çok güzel herkesin almasını tavsiye ederim
İsim: B** B**
Tarih: 26 Şubat 2023
Yorum: Fiyatına göre güzel kullanışlı android tv
İsim: K** A**
Tarih: 22 Şubat 2023
Yorum: mukkemmel kaliteli.çogu markadan gayet guzel
İsim: K** D**
Tarih: 21 Şubat 2023
Yorum: Android 11 uygulamalar sorunsuz yükleniyor. Ses ve görüntü tatminediyor. Mutfak için aldık. Lisanslı android olması diğer modellere göreuygulamalarda avantaj sağlıyor kurulumunu servis ücretsiz yapıyor
İsim: hulya k.
Tarih: 10 Şubat 2023
Yorum: Bilindik markalarla eş değer bir kalitede çok memnun kaldım
İsim: S** E**
Tarih: 08 Şubat 2023
Yorum: ürünümüz elimize ulaştı çok güzel kullanışlı almanızı öneririm
Tarih: 07 Şubat 2023
Yorum: ürün güzel, sorunsuz olarak ve hızlı elimize ulaştı, trentyol ailesinesonsoz teşekkürler.
Tarih: 02 Şubat 2023
Yorum: Tvden memnun kaldık inşallahsorunduz kullanırız
İsim: N** Ş**
Tarih: 18 Ocak 2023
Yorum: fiyatına göre çok iyi hızlı kargo ücretsiz kurulum ürün kliteli tavsiye ederim
İsim: g** B**
Tarih: 10 Ocak 2023
Yorum: gayet güzel alınabilir
İsim: m** s**
Tarih: 08 Aralık 2022
Satıcı: Next&NextStar
Yorum: aşk indirilebilen güzel bi yv tavsiye ederim
İsim: n** ç**
Tarih: 24 Eylül 2024
Yorum: Mükemmel bir ürün,almanızı tavsiye ederim.
Tarih: 31 Mart 2024
Yorum: Parasının hakkını veren bir ürün sesli komut olması ayrıca güzel
İsim: Emre A.
Tarih: 24 Mart 2024
Yorum: Bu fiyata alınabilecek şahane bir televizyon. Üstelik Google play vb.özelliklerinin olması bu televizyonu almak için artı sebep. Bulunduğumşehirde yetkili servis de dakikalar içinde kurulumu tamamladılar.
Tarih: 23 Mart 2024
Yorum: 1 aydır kullanıyorum gayet güzel,servis hizmetinden de memnunkaldık.guzel paketlenm8sti sorunsuz ulaştı teşekkürler
İsim: t** Y**
Tarih: 19 Mart 2024
Yorum: Teşekkürler
İsim: Resul D.
Tarih: 18 Mart 2024
Yorum: güzel memnun kaldım, fiyat performans ürünü. Kendim kurdum rahatça
İsim: M** Y**
Tarih: 05 Şubat 2024
Satıcı: Saraçoğlu Ticaret ve Pazarlama
Yorum: Ürün gayet güzel ve kaliteli görüntü kalitesi olsun ses performansıolsun gayet memnun kaldım. Kargo geldiği gibi aradim servisi ve gelipkurdular aynı günde hallettiler çok memnun kaldım kesinlikle tavsiyeettiğim almaya değer bir Ürün elinize sağlık.
Tarih: 03 Şubat 2024
Yorum: Benim beklentime göre tek kelimeyle mükemmel. Gerek görüntü kalitesigerekse sesi ve hızı iyi. Alacak olanlar ya da tereddütte kalanlaralabilir. Serviste çok ilgiliydi
İsim: E** Ç**
Tarih: 09 Ocak 2024
Yorum: fiyatına gore gayet iyi yazlık evine aldim işimi görüyor
İsim: Ç** E**
Tarih: 09 Ağustos 2023
Yorum: tam bir fiyat performans ürünü tavsiye ederim
Tarih: 22 Temmuz 2023
Yorum: Görüntüsü ve özellikleri gayet iyi tam bir fiyat performans ürünüdür. Nedemişler yerli malı yurdun malı herkes kullanmalı tavsiye ederim.
Tarih: 14 Temmuz 2023
Yorum: görüntü kalitesi çok iyi
İsim: E** Ö**
Tarih: 20 Haziran 2023
Yorum: ÜRÜN 10 NUMARA HERKESE TAVSİYE EDERİM ANDROİD VE SMART OLMASI AYRI BİR GÜZEL
İsim: S** H**
Tarih: 10 Haziran 2023
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Merak Edilenler
Soru: duvara takma aparati gonderiliyormu
Soru: ürün nextstar mı
Cevap: Merhaba, ürün markası Next. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba ip tv vs.uygulama indirilebiliyormu kaç gb ve ram
Soru: merhaba modül giriş tek mi 2 giriş mi ben çift modül giriş arıyorum büyük ekran kolay gelsin inşallah çift modül yuvası vardır

Cevap: Merhaba, incelemekte olduğunuz cihazda CI Giriş(CI+): Var. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Merhaba. Duvara asilabiliyor mu?
Cevap: Merhaba, aparat ile duvara sabitleyebilirsiniz İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: wifi bağlanabilir mi veya kablosuz ağa bağlanir mi
Cevap: Merhaba, üründe Wi-Fi özelliği mevcuttur. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: kurulumu sizmi yapıyorsunuz?ücretlimi
Cevap: Merhaba, ürün resmi distribütör garantili olup kurulum ve garanti ile ilgili sorularınız için Next yetkili servisi ile iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: merhaba bsy sorcaktm duvarada asiliyomu
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. Fakat üründe duvar desteği mevcuttur. Askı aparatı temin edip duvara asma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: ürünün ekran yenileme hızı kaç hz
Soru: usb ile apk yükleme yapılıyormu hocam
Cevap: Merhaba. Evet yapılıyor.
Soru: kurulum ücretli mi duvara askı aparatı mevcut mu?
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir.Üründe duvar desteği bulunmaktadır. Fakat ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı bulunmamaktadır. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Kurulumu gelip mi kurulacak yoksa telefon üzeri mi
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürün 2 yıl resmi distribütör garantili olup ilgili sorularınız için Next yetkili servisi ile iletişime geçebilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: telefon yansıtma özelliği var mı
Soru: duvar aparatı varmı duvara monte edilebiliyor mu
Cevap: Merhaba, incelemiş olduğunuz ürünün kutu içeriğinde duvar askı aparatı mevcut değildir. Ürünü aparat ile duvara sabitleyebilirsiniz. Platformumuzda ki filtreleri kullanarak aradığınız ürünleri bulup istediğiniz ürünü inceleyebilirsiniz. Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: TV de 3D varmı? Kayseri de bayisi veya montaj işi yapacak varmı?
Cevap: Merhaba, ürün Resmi Distribütör Garantilidir. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: İyi günler! Ürünü bugün aldığımızda ve trendyol'un "2 ay sonra öde" kampanyası hangi ayda ekstremize yansıyacaktır, Mayıs ayına mı? Teşekkürler.
Cevap: Merhaba, ilgili sorularınızı Hesabım-Trendyol Asistan alanındaki ilgili konu başlığını seçerek iletmenizi rica ediyoruz.
Soru: Ekran yansitma varmi
Soru: kablosuz baglama özelliği var mı acaba
Cevap: Merhaba ,HDMI Giriş: 2 A/V Giriş: Var USB Giriş: 2 CI Giriş(CI+): Var Analog / Kablolu Anten Girişi: Var Uydu Anten Girişi: Var Ethernet/LAN Girişi: Var HDMI-ARC: Var HDMI-CEC: Var Keyifli alışverişler dileriz.
Soru: kurulumu kendimiz yapabilimiyiz
Cevap: Merhaba, kurulum ücretsizdir. Yetkili servisten bilgi ve destek alabilirsiniz. İlginiz için teşekkür ederiz.
Soru: Ekran yenilenme hızı kaç?
Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Ürün Resimleri

Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv En Uygun Satış Linki

Next Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Next Ye-42020gg4 42" 106 Ekran Uydu Alıcılı Full Hd Google Android Led Tv yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.