Sultan
Bilgili
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet En Düşük Fiyat Nerede?
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Anlık Fiyatı 16500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Hakkında yaklaşık 156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Ürünün Detayları
Gösterge Tipi: Tek pencereli LCD Ekran_x000D_
Göstergede telefonunuzu koymak için özel bölüm bulunmaktadır._x000D_
Gösterge Bilgileri: Hız, zaman , mesafe , kalori, nabız, Bodyfat, saat_x000D_
sıcaklık ,RPM, scan (6 saniyede bir bütün fonksiyonları görme )_x000D_
Cihazın Kurulu Ebatları: 129x62x155 cm_x000D_
Cihaz Agırlıgı: Net :35,8KG BRÜT:41 KG_x000D_
Nabız Ölçme Sistemi: Elden nabız ölçer_x000D_
Pedal Sistemi: 8 kademeli ayarlanabilir pedal direnci._x000D_
Disk Ağırlığı: 5 kg _x000D_
_x000D_
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Ürününün Satıcısı, Voit Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet ürününü 16500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet En Son Yapılan Yorumlar
16500.0 Tl ye satışta olan Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün çok hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. Servis eve gelip kurulumunu yaptı. Sesi yok denecek kadar az. Ev kullanımı için çok ideal

İsim: Ceren Y.
Tarih: 14 Şubat 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: DirectShop
Yorum: Çok güzel muadillerine göre fiyat olarak daha iyi kalite olarak gayet iyi dayanıklı görünüyor. Firma hemen kargoladı. Kargo hizliydi. Ardından servisle irtibata gectik onlar da hemen geldiler. Sorunsuz şekilde elimize ulasti ve kurulum gerceklesti.Emegi gecen herkese tesekkurler. Almak isteyen herkes icin guzel kullanisli sessiz urun tavsiye ederimDevamını Oku
İsim: B** B**
Tarih: 17 Aralık 2022
Yorum: ürün gayet sağlam 125 kilo 1,85 boyundayım gayet rahat kullanıyorum. ek olarak sessiz. ilk izlenimlerim bunlar. bide ürün gayet kaliteli parça olarak. bence fiyat performans ürünü.
İsim: F** Ç**
Tarih: 15 Ekim 2022
Yorum: Stüdyom için aldım gayet iyi
İsim: E** A**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş biçimde kargo şubesinden teslim aldım. Servislerin 2 hafta randevu süreçlerinden sıkıldığım için, kendim kurulumunu sağladım. 2 kişi, 2-3 saati buldu ama eksiksiz sorunsuz kurulumunu yönergeleri okuyarak kurabiliyorsunuz. Tüm anahtar seti kutu içerisinden çıkıyor. Ürün elektriksiz ve öndeki panel 2 küçük kalem pille çalışDevamını Oku
İsim: G** Y**
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: Uzun zamandir eliptik bisiklet arastiriyordum yorumlardan yola çıkarak bu ürüne karar verdim dun kargodan teslim aldim voit yetkili bayii hemen bugun gelip kurulumunu yapti. En cok ses olayindan endiseliydim fakat en ufak bir ses dahi yok kullanirken.Sonuc olarak oldukca memnunum. Umarim ilerleyen zamanlarda sorun yasayip yaptigim bu yorumdan pismDevamını Oku
İsim: G** P**
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: Fiyat çok iyi kalitesi süper bulaşarak iyi birşey beklemiyordum doğrusu ama çok kaliteli kurulum için servisi aradım ertesi gün gelip kurdular çok teşekkür ederim
İsim: Z** G** E**
Tarih: 03 Temmuz 2022
Yorum: Ürünü çok araştırdım ve iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu. Muadillerine göre çok daha uygun fiyatlı bir eliptik bisiklet. Aynı özelliklere sahip black collection serisinden neredeyse 1000 TL daha uygun. Manyetik sistemle çalıştığı için çok sessiz. Ev içerisinde çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca Voit servisi tarafından ücretsiz kuruDevamını Oku
İsim: **** ****
Tarih: 12 Şubat 2022
Yorum: Harika bir ürün sağlam geldi
İsim: a** o**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: Ürünü alalı baya oldu. Sapasağlam maşallah. Tavsiye ederim.
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: beklediğimden büyük
paketleme çok sağlam. kargo hızlı. kullandıkça yorumları gün celle yenilirim.
Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: henüz kullanamadık, korgo 2 gün sonra evimizdeydi, kurulumu için interspor ile iletişime geçtik herhangi bir sorun yaşamadan kurulum gerçekleşti, gayet sessiz ama iki kişi kullanacağımız için 1 saat arayla yarımşar saat kullanmamız önerildi, ürün gayet sağlam, umarım uzun ömürlü olur
İsim: M** S**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: Ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı. Çok sağlam paketlenmişti, geldiğinde Voit yetkili servisini arayarak ücretsiz kurulum yaptırdık. En güzel özelliği çok sessiz olması. Zaten bu yüzden tercih ettim. Bu fiyata alınabilecek piyasadaki en iyi eliptik bisiklet. Satıcıya ve Trendyola teşekkürler
İsim: gamze e.
Yorum: Çok beğendim kargo hızlıydı Voit servisi de gelip kurdu sessiz çalışıyor gayet iyi.
İsim: A** C**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: ürün kaliteli tavsiye ederim kullanisli
İsim: A** D**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Yorum: ürünü 3 aydır kullanıyoruz. ilk başta sessizdi, 2 3 hafta sonra sesler gelmeye başladı, servis gelip vidaları sıkıştırdı, ses hemen kesildi, yanında kutu içinden çıkan alyanlarla (kurulumda verilmişti bize) kendinizde sıkıştırabilirsiniz dendi,sonra 1 ay sonra tekrar başka bir ses gelmeye başladı önce servisin dediği gibi alyanlarla sıkıştırdım amaDevamını Oku
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: Eşime doğum günü hediyesi olarak aldım. Geldiği gibi servisi aradık çok hızlı gelip kurdular. Evden çalışan için hem sessiz hem de rahat. Uzun süre araştırmıştım seleli mi olsa diye iyiki böyle almışım. Yorulup oturmaya izin vermiyor
İsim: E** S** Ö**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Öncelikle ilk defa kullanan biri olarak çok faydalı olacağını düşündüğüm bir alet. 20 dk kullandım ve o da ilk gün için yetti. Bazı arkadaşlar ses yapıyor demiş hayır yapmıyor. Vidaları iyi sıktığınızdan ve düz bir zemine yerlestirdiginizden emin olun. Ürün güzel ve evde spor için ideal. Satıcıya teşekkürler iki gün içinde elimdeydi ve servis gelipDevamını Oku
İsim: A** K**
Tarih: 20 Ekim 2022
Yorum: Çk hızlı birşekilde ulaştı çok teşekkurler . Ürün kurulumunu servis çok hızlı bir şekılde yaptı. Ürün çok güzel paketli olarak ulaştı. Ürün biraz ağır evde yoksanız sıkıntı olur 43 kg kadar
bol yağ yakmalar. Bilen bilerek aldıgı için ürünü anlatmaya gerekyok.
İsim: g** t**
Tarih: 19 Mart 2022
Yorum: Eşsiz bir alet.Kurulum için servis çağırdım ama 20 dakikada birirdiler. Sağlıklı yaşam isteyen herkese tavsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 12 Mart 2022
Yorum: servisi geldi ücretsiz kurulumunu yaptı güzel kibar bir ürün
İsim: d** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Ağustos 2023
Yorum: parasını hak eden bir ürün tavsiye ederim
kendim 2 saatte kurulum kitapçığına bakarak yaptım şuan keyfini çıkarıyorum
İsim: e** a**
Tarih: 17 Mart 2022
Yorum: Sessiz bir ürün. Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. İlde yetkili servis olması çok büyük avantaj, çatlayan bir parça garanti kapsamında kısa sürede değiştirildi. Firma ürünün arkasında duruyor. Tavsiye ederim.
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: Ürün gerçekten 10 numara söylenicek bi şey yok ürün hakkında. Markayı zaten bildiğimiz için güvenerek aldık. Sadece ağır olduğu için kargo firması apt kapısında bırakıyordu kargo elemanları sağolsun asansöre kadar getirdiler benim için. Alete gelirsek ben seneledir pilates ve fonksiyonel spor yapan biri olarak söylüyorum inanılmaz zor. Çok ciddiyimDevamını Oku
İsim: S** A** U**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: Biraz tereddüt ederek ve uzun araştırmalar sonucunda aldım. Kargo süreci biraz uzun sürdü (mng) ama servis çok hızlı ve ücretsizdi. Cihaz da aşırı sessiz ve konforlu, bundan önce Altis marka kullanmıştım ve ona göre aşırı kaliteli. Tavsiye ediyorum.
İsim: e** e**
Tarih: 31 Mayıs 2022
Yorum: Çok beğendim. Sürüşü kolay .
İsim: Leyla B.
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel begendm
İsim: b** A**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: çok memnunum,beklediğimden daha iyi bir ürün, herkese tavsiye ederim.
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: Görselde göründüğü gibi, daha 2. günüm ama kaliteli bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Kurulumu da çok sorunsuzdu, müşteri hizmetlerindeki kız pek pozitif değil, ama onun dışında süreç sorunsuzdu. Kurulumunu Yahya Bey sağolsun 15 dkda halletti
Ürünü Tavsiye ederim.
İsim: A** O**
Tarih: 02 Temmuz 2022
Yorum: Harika bir ürün,verilen parayı kesınlıkle hakediyor,sercis 1 hafta icinde gelip montajını yaptı ve hic cıvata sesi yok
İsim: g** K**
Tarih: 23 Mart 2022
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Sıkça Sorulan Sorular
Soru: üründe indirim olacakmı?
Cevap: Merhaba, indirimler Trendyol'un kampanyalarına göre belirlenmektedir. Şuan için kesin olmamakla birlikte herhangi bir indirim beklememekteyiz.
Soru: merhaba yarim adim mi ,tam adim midir pedallari?
Cevap: Merhaba, yarım adımdır. İyi günler dileriz
Soru: merhabalar ben ilçede oturuyorum acaba firmanin oraya da hizmeti varmıdır kurulum için?? İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde oturuyorum
Cevap: Merhaba, evet İzmir Voit yetkili servisimiz ile görüşerek kurulum için randevu oluşturabilirsiniz
Soru: google dan baktım.karabük merkezde servisiniz yok.bırakmış
Cevap: Merhaba, Voit yetkili servisini arayarak öğrenebilirsiniz.
Soru: Spor salonu için uygun mu
Cevap: Merhaba evet uygundur.
Soru: Voit irun yürüyüş bandı tekrar satışa sunulcakmı
Cevap: Merhaba, Ürün şu an fabrikada üretim aşamasındadır efendim.
Soru: Merhabalar ürünü satın aldım kurulumu ne şekilde olacak
Cevap: Merhaba, şehrinizde bulunan Voit yetkili servisine ücretsiz olarak kurdurabilirsiniz
Soru: katlanabilir mi
Cevap: Merhaba hayır katlanamaz.
Soru: Merhaba,Manisada ikamet ediyorum servisiniz var mı ve garantisi kaç yıl
Cevap: Merhaba, evet Türkiye’nin 81 ilinde Voit yetkili servisimiz bulunmaktadır. Ürünümüzün garantisi 2 yıldır
Soru: merhaba kaç kg kapasiteli
Cevap: Merhaba, ürünümüzün maksimum taşıma kapasitesi 125 kg’dir.
Soru: erganide kurulum için ücretsiz servis var mi acaba?
Cevap: Merhaba, evet Türkiye’nin 81 ilinde Voit yetkili servisimiz bulunmaktadır
Soru: Merhaba tam anlamıyla 360° dönüyor değil mi ayak kısmı
Cevap: Merhaba, evet bisikletimiz 1 tam adımdır
Soru: Merhaba. Hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz acaba?
Cevap: Merhaba, MNG kargo ile gönderim sağlıyoruz. Fakat sizin tercih ettiğiniz bir kargo şirketi varsa onunla da gönderim sağlayabiliriz
Soru: Eve kurulum yapılıyor mu
Cevap: Evet ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
Soru: Merhaba bu ürünü max kaç dk kullanabiliriz.
Cevap: Merhaba, ürün kullanımında herhangi bir süre sınırı bulunmamaktadır
Soru: taşıma kapasitesi kaç acaba
Soru: Merhaba, ürünün kilo sınırı kaç acaba? 175 boy 110 kilo için uygun mudur?
Cevap: Merhaba, Uygundur efendim.
Soru: Meraba kurulumu kendimiz yapabilirmiyiZ
Cevap: Merhaba, evet kendiniz yapabilirsiniz ama biz müşterilerimize servisin kurulumunu önermekteyiz.
Soru: Merhaba sizden eliptik bisiklet almak istiyorum ama voit mi dynamic mi alayım kararsız kaldım. Sizce kalite olarak hangisi daha iyi?
Cevap: Merhaba, Voit markamızı öneririz efendim.
Soru: Merhaba, evde kullanıyor musunuz?Çünkü nasıl olduğunu bilmiyorum
Cevap: Merhaba evet evde kullanıma uygundur.
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Ürünün Detaylı Resimleri
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Anlık Fiyatı 16500.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Hakkında yaklaşık 156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Ürünün Detayları
Gösterge Tipi: Tek pencereli LCD Ekran_x000D_
Göstergede telefonunuzu koymak için özel bölüm bulunmaktadır._x000D_
Gösterge Bilgileri: Hız, zaman , mesafe , kalori, nabız, Bodyfat, saat_x000D_
sıcaklık ,RPM, scan (6 saniyede bir bütün fonksiyonları görme )_x000D_
Cihazın Kurulu Ebatları: 129x62x155 cm_x000D_
Cihaz Agırlıgı: Net :35,8KG BRÜT:41 KG_x000D_
Nabız Ölçme Sistemi: Elden nabız ölçer_x000D_
Pedal Sistemi: 8 kademeli ayarlanabilir pedal direnci._x000D_
Disk Ağırlığı: 5 kg _x000D_
_x000D_
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Ürününün Satıcısı, Voit Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet ürününü 16500.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet En Son Yapılan Yorumlar
16500.0 Tl ye satışta olan Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
156 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Ürün çok hızlı ve sağlam bir şekilde elime ulaştı. Servis eve gelip kurulumunu yaptı. Sesi yok denecek kadar az. Ev kullanımı için çok ideal

İsim: Ceren Y.
Tarih: 14 Şubat 2022
Yorum: Çok güzel muadillerine göre fiyat olarak daha iyi kalite olarak gayet iyi dayanıklı görünüyor. Firma hemen kargoladı. Kargo hizliydi. Ardından servisle irtibata gectik onlar da hemen geldiler. Sorunsuz şekilde elimize ulasti ve kurulum gerceklesti.Emegi gecen herkese tesekkurler. Almak isteyen herkes icin guzel kullanisli sessiz urun tavsiye ederimDevamını Oku
İsim: B** B**
Tarih: 17 Aralık 2022
Yorum: ürün gayet sağlam 125 kilo 1,85 boyundayım gayet rahat kullanıyorum. ek olarak sessiz. ilk izlenimlerim bunlar. bide ürün gayet kaliteli parça olarak. bence fiyat performans ürünü.
İsim: F** Ç**
Tarih: 15 Ekim 2022
Yorum: Stüdyom için aldım gayet iyi
İsim: E** A**
Tarih: 13 Mayıs 2023
Yorum: Ürün çok güzel paketlenmiş biçimde kargo şubesinden teslim aldım. Servislerin 2 hafta randevu süreçlerinden sıkıldığım için, kendim kurulumunu sağladım. 2 kişi, 2-3 saati buldu ama eksiksiz sorunsuz kurulumunu yönergeleri okuyarak kurabiliyorsunuz. Tüm anahtar seti kutu içerisinden çıkıyor. Ürün elektriksiz ve öndeki panel 2 küçük kalem pille çalışDevamını Oku
Tarih: 11 Ağustos 2023
Yorum: Uzun zamandir eliptik bisiklet arastiriyordum yorumlardan yola çıkarak bu ürüne karar verdim dun kargodan teslim aldim voit yetkili bayii hemen bugun gelip kurulumunu yapti. En cok ses olayindan endiseliydim fakat en ufak bir ses dahi yok kullanirken.Sonuc olarak oldukca memnunum. Umarim ilerleyen zamanlarda sorun yasayip yaptigim bu yorumdan pismDevamını Oku
İsim: G** P**
Tarih: 16 Haziran 2022
Yorum: Fiyat çok iyi kalitesi süper bulaşarak iyi birşey beklemiyordum doğrusu ama çok kaliteli kurulum için servisi aradım ertesi gün gelip kurdular çok teşekkür ederim
İsim: Z** G** E**
Tarih: 03 Temmuz 2022
Yorum: Ürünü çok araştırdım ve iyi ki almışım dediğim bir ürün oldu. Muadillerine göre çok daha uygun fiyatlı bir eliptik bisiklet. Aynı özelliklere sahip black collection serisinden neredeyse 1000 TL daha uygun. Manyetik sistemle çalıştığı için çok sessiz. Ev içerisinde çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca Voit servisi tarafından ücretsiz kuruDevamını Oku
Yorum: Harika bir ürün sağlam geldi
İsim: a** o**
Tarih: 26 Ocak 2023
Yorum: Ürünü alalı baya oldu. Sapasağlam maşallah. Tavsiye ederim.
Tarih: 25 Nisan 2023
Yorum: beklediğimden büyük

Tarih: 12 Eylül 2024
Yorum: henüz kullanamadık, korgo 2 gün sonra evimizdeydi, kurulumu için interspor ile iletişime geçtik herhangi bir sorun yaşamadan kurulum gerçekleşti, gayet sessiz ama iki kişi kullanacağımız için 1 saat arayla yarımşar saat kullanmamız önerildi, ürün gayet sağlam, umarım uzun ömürlü olur
İsim: M** S**
Tarih: 08 Nisan 2023
Yorum: Ürün 2 gün içerisinde elime ulaştı. Çok sağlam paketlenmişti, geldiğinde Voit yetkili servisini arayarak ücretsiz kurulum yaptırdık. En güzel özelliği çok sessiz olması. Zaten bu yüzden tercih ettim. Bu fiyata alınabilecek piyasadaki en iyi eliptik bisiklet. Satıcıya ve Trendyola teşekkürler

İsim: gamze e.
Yorum: Çok beğendim kargo hızlıydı Voit servisi de gelip kurdu sessiz çalışıyor gayet iyi.
İsim: A** C**
Tarih: 23 Mayıs 2023
Yorum: ürün kaliteli tavsiye ederim kullanisli
İsim: A** D**
Tarih: 27 Mayıs 2023
Yorum: ürünü 3 aydır kullanıyoruz. ilk başta sessizdi, 2 3 hafta sonra sesler gelmeye başladı, servis gelip vidaları sıkıştırdı, ses hemen kesildi, yanında kutu içinden çıkan alyanlarla (kurulumda verilmişti bize) kendinizde sıkıştırabilirsiniz dendi,sonra 1 ay sonra tekrar başka bir ses gelmeye başladı önce servisin dediği gibi alyanlarla sıkıştırdım amaDevamını Oku
Tarih: 10 Kasım 2022
Yorum: Eşime doğum günü hediyesi olarak aldım. Geldiği gibi servisi aradık çok hızlı gelip kurdular. Evden çalışan için hem sessiz hem de rahat. Uzun süre araştırmıştım seleli mi olsa diye iyiki böyle almışım. Yorulup oturmaya izin vermiyor
İsim: E** S** Ö**
Tarih: 06 Şubat 2024
Yorum: Öncelikle ilk defa kullanan biri olarak çok faydalı olacağını düşündüğüm bir alet. 20 dk kullandım ve o da ilk gün için yetti. Bazı arkadaşlar ses yapıyor demiş hayır yapmıyor. Vidaları iyi sıktığınızdan ve düz bir zemine yerlestirdiginizden emin olun. Ürün güzel ve evde spor için ideal. Satıcıya teşekkürler iki gün içinde elimdeydi ve servis gelipDevamını Oku
Tarih: 20 Ekim 2022
Yorum: Çk hızlı birşekilde ulaştı çok teşekkurler . Ürün kurulumunu servis çok hızlı bir şekılde yaptı. Ürün çok güzel paketli olarak ulaştı. Ürün biraz ağır evde yoksanız sıkıntı olur 43 kg kadar
İsim: g** t**
Tarih: 19 Mart 2022
Yorum: Eşsiz bir alet.Kurulum için servis çağırdım ama 20 dakikada birirdiler. Sağlıklı yaşam isteyen herkese tavsiye ederim
İsim: E** K**
Tarih: 12 Mart 2022
Yorum: servisi geldi ücretsiz kurulumunu yaptı güzel kibar bir ürün
İsim: d** K**
Tarih: Elite Üye
Beden: 08 Ağustos 2023
Yorum: parasını hak eden bir ürün tavsiye ederim

İsim: e** a**
Tarih: 17 Mart 2022
Yorum: Sessiz bir ürün. Yaklaşık üç aydır kullanıyorum. İlde yetkili servis olması çok büyük avantaj, çatlayan bir parça garanti kapsamında kısa sürede değiştirildi. Firma ürünün arkasında duruyor. Tavsiye ederim.
Tarih: 11 Eylül 2022
Yorum: Ürün gerçekten 10 numara söylenicek bi şey yok ürün hakkında. Markayı zaten bildiğimiz için güvenerek aldık. Sadece ağır olduğu için kargo firması apt kapısında bırakıyordu kargo elemanları sağolsun asansöre kadar getirdiler benim için. Alete gelirsek ben seneledir pilates ve fonksiyonel spor yapan biri olarak söylüyorum inanılmaz zor. Çok ciddiyimDevamını Oku
İsim: S** A** U**
Tarih: 05 Nisan 2023
Yorum: Biraz tereddüt ederek ve uzun araştırmalar sonucunda aldım. Kargo süreci biraz uzun sürdü (mng) ama servis çok hızlı ve ücretsizdi. Cihaz da aşırı sessiz ve konforlu, bundan önce Altis marka kullanmıştım ve ona göre aşırı kaliteli. Tavsiye ediyorum.
İsim: e** e**
Tarih: 31 Mayıs 2022
Yorum: Çok beğendim. Sürüşü kolay .
İsim: Leyla B.
Tarih: 06 Mayıs 2023
Yorum: çok güzel begendm
İsim: b** A**
Tarih: 25 Mayıs 2023
Yorum: çok memnunum,beklediğimden daha iyi bir ürün, herkese tavsiye ederim.
Tarih: 29 Kasım 2021
Yorum: Görselde göründüğü gibi, daha 2. günüm ama kaliteli bir ürün olduğunu söyleyebilirim. Kurulumu da çok sorunsuzdu, müşteri hizmetlerindeki kız pek pozitif değil, ama onun dışında süreç sorunsuzdu. Kurulumunu Yahya Bey sağolsun 15 dkda halletti

İsim: A** O**
Tarih: 02 Temmuz 2022
Yorum: Harika bir ürün,verilen parayı kesınlıkle hakediyor,sercis 1 hafta icinde gelip montajını yaptı ve hic cıvata sesi yok
İsim: g** K**
Tarih: 23 Mart 2022
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Sıkça Sorulan Sorular
Soru: üründe indirim olacakmı?
Cevap: Merhaba, indirimler Trendyol'un kampanyalarına göre belirlenmektedir. Şuan için kesin olmamakla birlikte herhangi bir indirim beklememekteyiz.
Soru: merhaba yarim adim mi ,tam adim midir pedallari?
Cevap: Merhaba, yarım adımdır. İyi günler dileriz
Soru: merhabalar ben ilçede oturuyorum acaba firmanin oraya da hizmeti varmıdır kurulum için?? İzmir'in Kemalpaşa ilçesinde oturuyorum
Cevap: Merhaba, evet İzmir Voit yetkili servisimiz ile görüşerek kurulum için randevu oluşturabilirsiniz
Soru: google dan baktım.karabük merkezde servisiniz yok.bırakmış
Cevap: Merhaba, Voit yetkili servisini arayarak öğrenebilirsiniz.
Soru: Spor salonu için uygun mu
Cevap: Merhaba evet uygundur.
Soru: Voit irun yürüyüş bandı tekrar satışa sunulcakmı
Cevap: Merhaba, Ürün şu an fabrikada üretim aşamasındadır efendim.
Soru: Merhabalar ürünü satın aldım kurulumu ne şekilde olacak
Cevap: Merhaba, şehrinizde bulunan Voit yetkili servisine ücretsiz olarak kurdurabilirsiniz
Soru: katlanabilir mi
Cevap: Merhaba hayır katlanamaz.
Soru: Merhaba,Manisada ikamet ediyorum servisiniz var mı ve garantisi kaç yıl
Cevap: Merhaba, evet Türkiye’nin 81 ilinde Voit yetkili servisimiz bulunmaktadır. Ürünümüzün garantisi 2 yıldır
Soru: merhaba kaç kg kapasiteli
Soru: erganide kurulum için ücretsiz servis var mi acaba?
Cevap: Merhaba, evet Türkiye’nin 81 ilinde Voit yetkili servisimiz bulunmaktadır
Soru: Merhaba tam anlamıyla 360° dönüyor değil mi ayak kısmı
Cevap: Merhaba, evet bisikletimiz 1 tam adımdır
Soru: Merhaba. Hangi kargo firmasıyla gönderiyorsunuz acaba?
Cevap: Merhaba, MNG kargo ile gönderim sağlıyoruz. Fakat sizin tercih ettiğiniz bir kargo şirketi varsa onunla da gönderim sağlayabiliriz
Soru: Eve kurulum yapılıyor mu
Cevap: Evet ücretsiz kurulum yapılmaktadır.
Soru: Merhaba bu ürünü max kaç dk kullanabiliriz.
Cevap: Merhaba, ürün kullanımında herhangi bir süre sınırı bulunmamaktadır
Soru: taşıma kapasitesi kaç acaba
Soru: Merhaba, ürünün kilo sınırı kaç acaba? 175 boy 110 kilo için uygun mudur?
Cevap: Merhaba, Uygundur efendim.
Soru: Meraba kurulumu kendimiz yapabilirmiyiZ
Cevap: Merhaba, evet kendiniz yapabilirsiniz ama biz müşterilerimize servisin kurulumunu önermekteyiz.
Soru: Merhaba sizden eliptik bisiklet almak istiyorum ama voit mi dynamic mi alayım kararsız kaldım. Sizce kalite olarak hangisi daha iyi?
Cevap: Merhaba, Voit markamızı öneririz efendim.
Soru: Merhaba, evde kullanıyor musunuz?Çünkü nasıl olduğunu bilmiyorum
Cevap: Merhaba evet evde kullanıma uygundur.
Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Ürünün Detaylı Resimleri

Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet En Uygun Satış Linki

Voit Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Voit Yellow Collection 112d Manyetik Eliptik Bisiklet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.