Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Tavsiye Edilen Yer Neresi

Dilber

Bilgili
Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Alınmaya Değer Mi?
Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Şu Anki Fiyat Aralığı 8500.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.

Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Kullanıcı Memnuniyeti Nasıl?

Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Hakkında yaklaşık 7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0 .

Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Ürün Bilgisi

Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Ürününün Satıcısı, Hsport Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı ürününü 8500.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.

Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Hakkında Yapılan Yorumlar
8500.0 Tl ye satışta olan Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
7 Değerlendirme, Ortalama Puan: 5.0

Yorum: Ürün farklı bir marka geldi firma sahibiyle görüştüm biraz araştırdım aynı ürünler olmadığını öğrendim o yüzden sorun yok. bu ürün kaldırma kapesitesi ve motor gücü daha yüksekmiş ve daha sessiz olan modelmiş. Ve gerçekten de öyle hiç ses çıkarmıyor ve çok profesyonel bir ürün. Zor beğenen biri olarak ben beğendiysem sizler de beğenirsiniz. Tutma kDevamını Oku
İsim: b** s**
Tarih: 20 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: h sport

Yorum: Bu tarz ürünlerde alıcaksanız en kalitelisini alın derim. Çünkü 2tane parçaladım ben kısa sürede param çöpe gitti. Bu ürünü inceledim çok yorum yoktu ama satıcıyı markayı tandığım için aldım. Diğerlerine göre çok ama çok fazla kaliteli bence. Eşim 132 kilo ve hiç sarsmasdan koşabiliyor. Teknolojik donanım olarak da gayet iyi diyebilirim. Ucuza alıDevamını Oku
İsim: c** f**
Tarih: 18 Eylül 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: h sport

Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Ürünle İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Soru: merhabalar ürünün garantisi var mı Bluetooth bağlantısı var mı kendi ağırlığı kaç kilo apartmanda kullanmaya uygun mu kumandası bozulursa temin edebiliyor muyuz biraz çok oldu sorularım ama 😊 kolay gelsin
Cevap: merhabalar evet garantili üründür bluetooth bağlantısı mevcut. net ağırlık bilgisi şuan elimizde yok ama ağır bir ürün değildir. apartman kullanıma uygundur sessiz ve gürlültüsüz cihazdır. herhangi bir parçaso bozulursa temin edebilirsiniz. Sağlıklı akşamlar dileriz.

Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

1_org_zoom.jpg

Yeni Teknoloji 2HP Sessiz Katlanabilen Koşu Bandı Portatif 12KM Hız 130KG Kapasite Yürüyüş Bandı En Uygun Satış Linki