Sevil
Bilgili
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Satın Alır Mısınız?
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Şu Andaki Fiyatı 1990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Hakkında yaklaşık 37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Teknik Bilgiler
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat ürününü 1990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Kullanıcı Yorumları
1990.0 Tl ye satışta olan Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Kesinlikle güzel, teşekkürler.
İsim: Berke S. A.
Tarih: 08 Mart 2024
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: ADA GREENBOX-SALİH ÖZER
Yorum: beklediğimden çok kaliteli demirleri de kalın ve iyi çantası da çokgüzel bayıldım açıkcası bu fiyata bu kaliteyi beklemiyordum
İsim: M** A** U**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Çok başarılı bir ürün. F+P ürünü.
İsim: f** Y**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: ürün gayet iyi. Baküye de bekledigimden daha çabuk geldi. teşekkür ederim
İsim: B** M**
Tarih: 31 Aralık 2023
Yorum: Destekleri için çok teşekkür ederim tam görünürde olduğu gibi güvenlealabilir siniz
İsim: S** E**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Eksiksiz ve hızlı geldi teşekkürler
İsim: T** A**
Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı emeğinize sağlık
İsim: S** B** A**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: hızlı teslimat için teşekkürler
İsim: m** b**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: Satıcı ya teşekkürler gayet kullanışlı ışık hediyesi için teşekkürler
İsim: D** B**
Tarih: 22 Aralık 2022
Yorum: Ekipe çok teşekkürler!
İsim: **** ****
Tarih: 14 Ağustos 2022
Satıcı: ADİNTİCARET
Yorum: Olması gerektiği gibi. Standlar kaliteli malzemeden. Perde de ince değil.
Tarih: 17 Kasım 2023
Yorum: Kandırmaca yok! Her şey reklamı yapıldığı gibi. Teşekkür ederim.
Tarih: 31 Ağustos 2023
Yorum: Yüksekliği ayarlanabilir. Gönderilen mandallara ek mandal aldım sadece.Düz durması için gerekli.
İsim: A** M** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Ağustos 2024
Yorum: 2 mandal geldi
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: Kumaşın bir köşesinde yırtık geldi ama köşede olduğu için takılmadık.Diktik. Greenbox çubuğunda delik problemi var vida ile açıp çözdük. Bufiyata çok iyi, önerilir.
Tarih: 18 Eylül 2023
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Ürüne Dair Sorular
Soru: selamlar, ürünün boyu mu 3 metre, eni mi 3 metre, tşkler
Cevap: Merhaba Perde : eni 2 metre boyu 3 metre Fon standı: eni 2 metre boyu 2 metre şeklindedir.
Soru: merhabalar. kurulu halde en ve uzunluk ne kadar?
Cevap: en 2 metre stand yüksekliği 2 metre 1 metre de perde yere sarkıyor
Soru: merhaba perdeyi beyaz gonderebiliyormusunuz
Cevap: merhaba bu modelde beyaz yok.zincirli diğer modelimize bakabilirsiniz
Soru: Beyaz perde mevcut mu elinizde
Cevap: Mrb. İlanlarımızda sadece 1,5x2 boyutlarında beyaz pwc perde mevcut
Soru: Merhaba, ürün kaç kq?
Cevap: Merhaba 5 kg
Soru: Merhaba, ayakta konuşmalı reels çekeceğim ve bir uygulamada arka planı kaldırıp başka arka planlar ekleyeceğim yeşil ile beyaz perde arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
Cevap: Yeşil olan uygun olur efendim
Soru: merhaba ışık hediyesinden bahsediliyor yorumda bu doğrumu? doğruysa ne biçim de bir ışık veriyorsunuz ?
Cevap: 5 duylu Softbox ile birlikte alan müsterimize ekstaradan bir led lamba göndermişizdir.buna istinaden yorumda belirtilmiştir.
Soru: Merhabalar. Bana sade yeşil fon perde lazım, sadece perde olarak satışınız var mı? Aparatlarım var.
Cevap: Mrb evet var.diğer ilanlara bakınız
Soru: Merhaba yeşil perde hariç diğer asma aparat ve iskelet satılıyormu
Cevap: Merhaba bu İlanda resimde gördüğünüz hepsi var.diğer ilanlarda fon standı şeklinde ilan var bakabilirsiniz
Soru: merhaba istediğim ürünü bir turlu bulamadım yüksekliği 3 metre, eni 2 metre olan var.mi
Cevap: Merhaba ada greenbox ta var.ordanbilgi alabilirsiniz
Soru: merhaba chromakey perde ile farki nedir?
Cevap: Merhaba bunda chromakey perde ve fon standı dahil yani ayaklar ve demir çubuklar
Soru: Merhabalar ürünü videolarımzda arka planı kaldırmak için almak istiyoruz ve ışığı yansıtmaması gerekriyor,editte herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi?
Cevap: merhaba, pamuklu kumaştan imal edilmiştir.ürün fotoğraf çekimleri için imal edildiği için sorun yaşamazsınız.
Soru: Stand çantası ile mi geliyor?
Cevap: Merhabâ evet çantası ile birlikte geliyor şuan ürün kampanyada
Soru: iyi çalışmalar hemen alsam cuma gunu elime gecermi yardimci olursaniz cok sevinirim
Cevap: Merhabalar kargo süreci ortalama 1 ile 3 iş günüdür aynı gün verilen siparişleri aynı gün kargoya vermekteyiz cumaya kadar elinize geçer büyük ihtimalle iyi günler
Soru: Perdenin kumaşı esnek mi ? Germelere müsait mi acaba ?
Cevap: Merhaba yüzde
pamuk Hayır esnek değil kumaş çok az esneme yapar iyi günler
Soru: merhaba dis mekanda kullanima uygun mudur? yoksa daha agir yapili ayaklar kullanmak mi gerekir? ruzgarli hava oldugu durumlarda.
Cevap: Merhaba rüzgarlı havalarda bütün ürünlerde sorun olur.bu ürünler iç mekanlarda yani rüzgar olmayan mekanlarda uygun
Soru: Merhaba Beyaz rengi var mıdır ? ve modelli kıyafet çekimi için modeli , oturacagınkpltuk sandalye , aksesuarını alacak kadar yer mevcut mu ? yere sönen kısımda ?
Cevap: Mrb. trendyolda satışımız yok.
Soru: 3 metre yükseklik 2 metre genişlik olarak kullanabilinen bir modeliniz var mı acaba?
Cevap: merhaba 2.8 m yükseklik ve 2 metre genişlik olan model var.ada greenbox firmasından bilgi alabilirsiniz
Soru: Merhaba ürünün boyunu 2m ayarladıgımızda ayakta durma mesafesi olarak zeminde ne kadar yer kalıyor
Cevap: zemine 1 metre seriliyor.
Soru: merhaba fonlarım için mandal almak istiyorum.Daha önce fon almıştım memnunum üründen.simdi sadece 36 adet mandal almak istiyorum.yardimci olabilir misiniz fiyat konusunda
Cevap: Mrb. tabiki yardımcı oluruz.
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Ürün Resimleri
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat En Uygun Satış Linki
www.trendyol.com
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Şu Andaki Fiyatı 1990.0 Tl Den Trendyolda Satıştadır.
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Kullanıcı Yorumları Nasıl?
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Hakkında yaklaşık 37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5 .
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Teknik Bilgiler
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Ürününün Satıcısı, Genel Markalar Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat ürününü 1990.0 Tl Ye Trendyolda Satılıyor.
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Kullanıcı Yorumları
1990.0 Tl ye satışta olan Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
37 Değerlendirme, Ortalama Puan: 4.5
Yorum: Kesinlikle güzel, teşekkürler.
İsim: Berke S. A.
Tarih: 08 Mart 2024
Yorum: beklediğimden çok kaliteli demirleri de kalın ve iyi çantası da çokgüzel bayıldım açıkcası bu fiyata bu kaliteyi beklemiyordum
İsim: M** A** U**
Tarih: 29 Şubat 2024
Yorum: Çok başarılı bir ürün. F+P ürünü.
İsim: f** Y**
Tarih: 22 Ocak 2024
Yorum: ürün gayet iyi. Baküye de bekledigimden daha çabuk geldi. teşekkür ederim
İsim: B** M**
Tarih: 31 Aralık 2023
Yorum: Destekleri için çok teşekkür ederim tam görünürde olduğu gibi güvenlealabilir siniz
İsim: S** E**
Tarih: 19 Kasım 2023
Yorum: Eksiksiz ve hızlı geldi teşekkürler
İsim: T** A**
Tarih: 10 Ekim 2023
Yorum: Ürün sağlam bir şekilde elime ulaştı emeğinize sağlık
İsim: S** B** A**
Tarih: 25 Ağustos 2023
Yorum: hızlı teslimat için teşekkürler
İsim: m** b**
Tarih: 31 Mart 2023
Yorum: Satıcı ya teşekkürler gayet kullanışlı ışık hediyesi için teşekkürler
İsim: D** B**
Tarih: 22 Aralık 2022
Yorum: Ekipe çok teşekkürler!
Tarih: 14 Ağustos 2022
Satıcı: ADİNTİCARET
Yorum: Olması gerektiği gibi. Standlar kaliteli malzemeden. Perde de ince değil.
Tarih: 17 Kasım 2023
Yorum: Kandırmaca yok! Her şey reklamı yapıldığı gibi. Teşekkür ederim.
Tarih: 31 Ağustos 2023
Yorum: Yüksekliği ayarlanabilir. Gönderilen mandallara ek mandal aldım sadece.Düz durması için gerekli.
İsim: A** M** G**
Tarih: Elite Üye
Beden: 22 Ağustos 2024
Yorum: 2 mandal geldi
Tarih: 09 Mayıs 2024
Yorum: Kumaşın bir köşesinde yırtık geldi ama köşede olduğu için takılmadık.Diktik. Greenbox çubuğunda delik problemi var vida ile açıp çözdük. Bufiyata çok iyi, önerilir.
Tarih: 18 Eylül 2023
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Ürüne Dair Sorular
Soru: selamlar, ürünün boyu mu 3 metre, eni mi 3 metre, tşkler
Cevap: Merhaba Perde : eni 2 metre boyu 3 metre Fon standı: eni 2 metre boyu 2 metre şeklindedir.
Soru: merhabalar. kurulu halde en ve uzunluk ne kadar?
Cevap: en 2 metre stand yüksekliği 2 metre 1 metre de perde yere sarkıyor
Soru: merhaba perdeyi beyaz gonderebiliyormusunuz
Cevap: merhaba bu modelde beyaz yok.zincirli diğer modelimize bakabilirsiniz
Soru: Beyaz perde mevcut mu elinizde
Cevap: Mrb. İlanlarımızda sadece 1,5x2 boyutlarında beyaz pwc perde mevcut
Soru: Merhaba, ürün kaç kq?
Cevap: Merhaba 5 kg
Soru: Merhaba, ayakta konuşmalı reels çekeceğim ve bir uygulamada arka planı kaldırıp başka arka planlar ekleyeceğim yeşil ile beyaz perde arasında kaldım hangisini tavsiye edersiniz?
Cevap: Yeşil olan uygun olur efendim
Soru: merhaba ışık hediyesinden bahsediliyor yorumda bu doğrumu? doğruysa ne biçim de bir ışık veriyorsunuz ?
Cevap: 5 duylu Softbox ile birlikte alan müsterimize ekstaradan bir led lamba göndermişizdir.buna istinaden yorumda belirtilmiştir.
Soru: Merhabalar. Bana sade yeşil fon perde lazım, sadece perde olarak satışınız var mı? Aparatlarım var.
Cevap: Mrb evet var.diğer ilanlara bakınız
Soru: Merhaba yeşil perde hariç diğer asma aparat ve iskelet satılıyormu
Cevap: Merhaba bu İlanda resimde gördüğünüz hepsi var.diğer ilanlarda fon standı şeklinde ilan var bakabilirsiniz
Soru: merhaba istediğim ürünü bir turlu bulamadım yüksekliği 3 metre, eni 2 metre olan var.mi
Cevap: Merhaba ada greenbox ta var.ordanbilgi alabilirsiniz
Soru: merhaba chromakey perde ile farki nedir?
Cevap: Merhaba bunda chromakey perde ve fon standı dahil yani ayaklar ve demir çubuklar
Soru: Merhabalar ürünü videolarımzda arka planı kaldırmak için almak istiyoruz ve ışığı yansıtmaması gerekriyor,editte herhangi bir sorun çıkarmaz değil mi?
Cevap: merhaba, pamuklu kumaştan imal edilmiştir.ürün fotoğraf çekimleri için imal edildiği için sorun yaşamazsınız.
Soru: Stand çantası ile mi geliyor?
Cevap: Merhabâ evet çantası ile birlikte geliyor şuan ürün kampanyada
Soru: iyi çalışmalar hemen alsam cuma gunu elime gecermi yardimci olursaniz cok sevinirim
Cevap: Merhabalar kargo süreci ortalama 1 ile 3 iş günüdür aynı gün verilen siparişleri aynı gün kargoya vermekteyiz cumaya kadar elinize geçer büyük ihtimalle iyi günler
Soru: Perdenin kumaşı esnek mi ? Germelere müsait mi acaba ?
Cevap: Merhaba yüzde

Soru: merhaba dis mekanda kullanima uygun mudur? yoksa daha agir yapili ayaklar kullanmak mi gerekir? ruzgarli hava oldugu durumlarda.
Cevap: Merhaba rüzgarlı havalarda bütün ürünlerde sorun olur.bu ürünler iç mekanlarda yani rüzgar olmayan mekanlarda uygun
Soru: Merhaba Beyaz rengi var mıdır ? ve modelli kıyafet çekimi için modeli , oturacagınkpltuk sandalye , aksesuarını alacak kadar yer mevcut mu ? yere sönen kısımda ?
Cevap: Mrb. trendyolda satışımız yok.
Soru: 3 metre yükseklik 2 metre genişlik olarak kullanabilinen bir modeliniz var mı acaba?
Cevap: merhaba 2.8 m yükseklik ve 2 metre genişlik olan model var.ada greenbox firmasından bilgi alabilirsiniz
Soru: Merhaba ürünün boyunu 2m ayarladıgımızda ayakta durma mesafesi olarak zeminde ne kadar yer kalıyor
Cevap: zemine 1 metre seriliyor.
Soru: merhaba fonlarım için mandal almak istiyorum.Daha önce fon almıştım memnunum üründen.simdi sadece 36 adet mandal almak istiyorum.yardimci olabilir misiniz fiyat konusunda
Cevap: Mrb. tabiki yardımcı oluruz.
Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Ürün Resimleri

Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat En Uygun Satış Linki

Genel Markalar Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Genel Markalar Yeşil Green Screen Greenbox Yeşil Fon Perde 2x3m Fon Standı 4 Mandal Fotoğraf Kağıtları Tek Ebat yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.