Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Alınır Mı-

Dilara

Bilgili
Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Satın Alır Mısınız?
Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Şimdiki Fiyatı Ile 875.0 Tl'ye Trendyolda Bulunur.

Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Kullanıcıların Memnuniyeti Nasıl?

Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Hakkında yaklaşık 4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8 .

Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Ürün Hakkında Bilgi

Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Ürününün Satıcısı, Protonust Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli ürününü 875.0 Tl'ye Trendyolda Satılıyor.

Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Kullanıcı Yorumları
875.0 Tl ye satışta olan Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Hakkında yapılan Son yorumlar aşağıdadır. Bu yorumlar doğrulanmamıştır. En doğru bilgiyi satış sayfasının yorumlar bölümünden alabilirsiniz.
4 Değerlendirme, Ortalama Puan: 3.8

Yorum: Gayet kullanıslı
İsim: s** t**
Tarih: 11 Aralık 2022
Beden: Bilgi Yok
Satıcı: Avantaj sepeti

Yorum: guzel paketli ulasti.
İsim: S** O**
Tarih: 10 Aralık 2022

Yorum: Özenli paketleme için teşekkürler. Ürün sağlam geldi. Benim için yeterli kalitede.
İsim: A** T**
Tarih: 15 Kasım 2022

Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Sıkça Sorulan Sorular

Soru: Telefon tutacagbi goremedm ben ama ?
Cevap: Merhaba telefon tutucu mevcut değil efendim

Soru: Merhaba ışık gücü kaç W acaba ?
Cevap: merhaba 20w efendim

Soru: Merhaba. Bunu güzellik salonunda kirpik masası için kullana bilir miyim. Ne kadar eğile biliyor
Cevap: Merhaba daha büyük model almanızı öneririm

Soru: Işığın parlaklığı ayarı var mı?
Cevap: Merhaba evet var efendim

Soru: Merhaba butikte aynada fotoğraf çekimi için kullanacağım. Bunun için uygun mudur ve bu üründeki ışık rengini öğrenebilir miyim sıcak sarı tonları istiyorum yardımcı olabilir misiniz
Cevap: merhaba çekim için uygundur ancak telefon tutucu bulunmuyor sarı beyaz gün ışığı olarak 3 renk mevcuttur

Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli Detaylı Fotoğraflar

1_org_zoom.jpg

2_org_zoom.jpg

3_org_zoom.jpg

4_org_zoom.jpg

5_org_zoom.jpg

6_org_zoom.jpg

Youtuber Tiktok Çekim Panel Işığı Makyaj Işığı Ring Light 10 Inç + 2.1 M Tripod Aydınlatma Paneli En Uygun Satış Linki