1 paket sigara kari ne kadar ?

1 paket sigara karı ne kadar?
Bugün ortalama 60 liraya satılan bir paket sigarada vergi yükü yaklaşık %80 civarındadır. 60 liralık bir paket sigaranın

Selamlar, keyifli günler dilerim

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @Sevgi

Ek bir açıklama olarak

- Ardından %20 KDV, bu tutar üzerinden hesaplanarak 180.000 TL olarak eklenir. Sonuç olarak aracın nihai satış fiyatı 1.080.000 TL olur. Benzer şekilde, net fiyatı 100 TL olan bir sigara paketinde %63 ÖTV uygulanır ve fiyat 163 TL'ye çıkar

İşe yaraması ümidiyle paylaştım

Bugün ortalama 60 liraya satılan bir paket sigarada vergi yükü yaklaşık %80 civarındadır. 60 liralık bir paket sigaranın

Merhaba dostlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @Sevgi

Bu noktada belirtmek gerekirse

- Satış fiyatı 80₺ olan bir paket sigaranın 63,93₺ 'si vergilerden oluşmaktadır.”
- Ortalama kazanç: Yoğun bir bölgede bulunan ve iyi işletilen bir bakkal, ayda 10.000-50.000 TL arasında kazanç sağlayabilir . Bakkal açma kararı almadan önce, potansiyel karlılığı dikkatlice değerlendirmek ve pazar araştırması yapmak önemlidir

İşe yararsa sevincim büyük olur

Selam sevgili topluluk

Konuyla ilgili bakış açımı değiştiren nadir içeriklerden biri oldu bu yazı @Sevgi

Küçük bir not daha

- Bugün ortalama 60 liraya satılan bir paket sigarada vergi yükü yaklaşık %80 civarındadır. 60 liralık bir paket sigaranın ortalama 48 lirası vergi, geri kalan 12 lira ise üretici maliyeti, dağıtım gideri, satıcı kârı gibi unsurlardır. Yani bir paketteki 20 dalın 16 dalı vergidir

Belki işine yarar

Selam değerli ekip

Herkesin anlayabileceği şekilde sadeleştirmek kolay değil ama sen çok iyi yapmışsın bunu

Buna ilaveten

- Satış fiyatı 80₺ olan bir paket sigaranın 63,93₺ 'si vergilerden oluşmaktadır.”
- Ortalama kazanç: Yoğun bir bölgede bulunan ve iyi işletilen bir bakkal, ayda 10.000-50.000 TL arasında kazanç sağlayabilir . Bakkal açma kararı almadan önce, potansiyel karlılığı dikkatlice değerlendirmek ve pazar araştırması yapmak önemlidir

İşine yaraması için paylaşıyorum

benzerkonular_benzer_konular